Tegelwijsheid . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Frits ten Hove)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Tegelwijsheid . . .

 1. Julia zegt:

  De achterbakse politici die alle handje klap in het geheim doen, documenten zwart markeren, zoek raken of achtergehouden en geheime conferenties die o.a. door 5000 militairen worden beveiligd krijgen burgers geen kans om de corrupte politiek en landverraders te controleren. Transparantie is ten strengste verboden omdat de verraders bang zijn dat heel veel deksels van de stinkende beerputten zullen afvliegen.

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  De tekst op ’t tegeltje is van toepassing in een échte democratie, dus ’t geldt niet (meer) voor Nederland.

  Geliked door 4 people

 3. oliedom zegt:

  Klopt, maar dan wel graag luisteren naar competente burgers en niet naar IDOTEN zoals, Liset meddens (pensioenfondsen armer maken), Urgenda, milieu def, green pis, blm, en enz.😡😡😡

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Die omgekochte en corrupte politici hebben bazen,en voeren uit wat hun bazen eisen.De bazen van de politici in europa (m.u.v.) hongarije zijn de bilderberg groep (WEF) Die nazi/rotschild en bilderberger klauSS schwab heeft duidelijk gezegd,dat ze trots zijn dat ze regeringen hebben geinfiltreerd.En dat al decennia lang,en zijn de mensen vergeten wat die genocidale psychopaat en bilderberger rutte heeft gezegd tegen de nederlandse burgers,BEK DICHTHOUDEN.

  Geliked door 3 people

 5. Jean zegt:

  Democratie wil zeggen “het volk bepaalt de spelregels en de politiekers voeren het uit door het om te zetten in wetten” en niet zoals momenteel dat enkele machtswellustelingen/zakkenvullers bepalen wat wij moeten doen en naleven en zo onze leefwereld naar de kloten draaien.

  Geliked door 1 persoon

 6. saddy zegt:

  Jeroen Donker 🔰🇯🇵 ( ͡° ͜ʖ ͡° ) 🇯🇵🔰

  Als krekels en sprinkhanen zo enorm goed zijn voor mensen, waarom wordt er in Afrika dan nog steeds massaal honger geleden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s