BREAKING! Duitsland gaat Leopard-tanks aan de Oekraïne leveren!

De Duitse regering heeft besloten om Leopard tanks aan de Oekraïne te leveren. Het zou gaan om minstens een compagnie Leopard-2A6 (foto). Bij een compagnie behoren normaal gesproken 14 tanks. Bovendien wil de regering de levering uit landen zoals Polen toestaan. Ook zouden meerdere Scandinavische landen nu tanks leveren. De Duitse tanks zouden uit bestanden van het Duitse leger komen.

Lees verder>>>
(h/t “droevige mof”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op BREAKING! Duitsland gaat Leopard-tanks aan de Oekraïne leveren!

 1. Andre zegt:

  Het is Rutte weer met 18 stuks die we leasen kunnen we ook kopen en schenken. Dit is natuurlijk al heel lang van te voren bedacht want met 2500 miljoen voor 2023 stond dit al in de planning net als de nazi Ukies die hiervoor al hun opleiding hebben gehad in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Andre Zo zien we dus weer dat ons land er zeer belabberd voor staat. De oorlogszuchtige Rutte heeft geen eigen tank in voorraad en koopt nu de tanks die zijn geleased. Hoe triest. Ben benieuwd hoe ons land zich zal verdedigen als de Russen daadwerkelijk Europa gaan aanvallen ik vrees dat door een tekort aan wapens het snel afgelopen is voor ons gave landje. Dan nog de vraag of het geen miljarden weggegooid geld is de dingen hebben maanden nodig om in de Oekraïne te komen dan is maar de vraag wat doen de Russen wachten zij dit af of gaan die over tot de finale klap. Dat die tanks geleverd worden was te verwachten maar laten we de dag niet prijzen voordat het avond is. Ik heb meer het idee dat we nu tegen een desastreuze WWIII aan hikken en de gevolgen zullen desastreus zijn vooral het gepeupel zal het met dood en honger moeten bezuren. Dat elitaire tuig de oorlogshitsers dus neemt wel de vlucht of stellen zich wel veilig met de nodige voorraden voedsel.

   Like

 2. Ravian zegt:

  Das dan niet zo slim van ze.
  Past verder wel prima in het patroon natuurlijk.
  Domme beslissingen komen zelden alleen…

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Een rampzalige beslissing voor Duitsland. Als een van deze Duitse tanks Russisch of oostelijk Oekraïens grondgebied betreedt, zal Rusland dit zien
  als de officiële toetreding van de NAVO tot het conflict, dat Rusland dan ook officieel een oorlog zal noemen. Duitsland zal worden gezien als de hoofdschuldige in Europa.
  Hier is een zeer onthullend interview met de voormalige Duitse topmilitair en NAVO-topman generaal Kujat: “Hoe langer de oorlog duurt, hoe groter het risico van een uitbreiding of escalatie”
  Helaas is het interview in het Duits. Maar het is de moeite waard. Het beste wat ik tot nu toe over dit onderwerp heb gelezen. Het heeft mijn vrees bevestigd.

  https://overton-magazin.de/top-story/je-laenger-der-krieg-dauert-desto-groesser-wird-das-risiko-einer-ausweitung-oder-eskalation/

  Geliked door 3 people

 4. Olie bol zegt:

  De Duitser gaan wereld oorlog 3 ontketenen, ze leren het nooit, met andere woorden het westen valt Rusland aan, wat gaan we straks terug krijgen.

  Geliked door 2 people

 5. Dr. Heinz zegt:

  Wie vanaf het begin de juiste kanalen heeft gevolgd, weet dus dat die WEF kliek heel heel graag WW3 wil beginnen!!
  En dan nu tanks van diverse landen uit Europa, dit is gewoon een oorlogsverklaring aan Rusland!!
  Al die tanks, worden tot schroot geschoten door Rusland!!
  Ze zijn werkelijk knettergek in heel Europa!!
  En als dit op een dag over is, weer zaken doen met Rusland.
  Dan moeten al die WEF kliek lieden worden opgespoord , vervolgt en veroordeeld worden voor hun geschifte oorlogsdagen!!
  En daar is een gepaste straf op, de doodstraf!!

  Geliked door 7 people

 6. BosscheBol zegt:

  Dat is een geweldige escalatie. Duitse tanks in Oekraïne. Dat is niet de eerste keer dat Rusland dat meemaakt. De vorige keer konden die tanks oprukken tot Leningrad en Stalingrad en toen zijn de moffen er uit GETRAPT.
  Het heeft de Russen miljoenen slachtoffers gekost maar ze hebben ze er UIT GETRAPT. EN DAT ZULLEN ZE WEER DOEN.

  Geliked door 6 people

 7. Henk der Niederländer zegt:

  Ik weet het niet maar Ik denk dat op het moment deze zware tanks in Oekraine op gaan duiken het Russische leger zich daar meer op gaat concentreren en ze zo snel mogelijk uit zal willen schakelen om de westerse media en opinie onderuit te halen.
  Daarbij komt dat die wapens er nog lang niet zijn want opleiding heeft ook zijn tijd nodig.

  Like

 8. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Daar gaat allemaal de brand in.

  Er wordt een hoop ophef over gemaakt maar die tanks zijn geen probleem voor poetin.

  Wel voor het westen als blijkt dat ze bemand blijken te zijn door Duitsers, Polen of andere nato soldaten.

  Geliked door 3 people

 9. Joost Visser zegt:

  Hoop wel dat de Russen in Berlijn aangekomen stoppen, net als de vorige keer.

  Like

 10. Aranka Muscal zegt:

  Erg dom , omdat Oekraïne ook met honderden van zulke tanks zal de oorlog NOOIT winnen. Vele prominenten hebben al eerder gezegd hetzelfde, en de recent afgetrede man van Zelensky ook ! Hij durfde te zeggen dat Oekraïne zelfs met duizend van zulke tanks kansloos is. De doel van NATO landen om van Europa ook een grote Kerkhof van te maken is steeds reëler!

  Geliked door 1 persoon

 11. Dick zegt:

  Ja.
  En Rusland vergeet hun vrienden niet laten bijv de westerse havens wel met rust.
  Toch?

  Like

 12. Léon van Duren zegt:

  De nationaalsocialistische fascistische NAVO sekteleden bereiden hun eigen ondergang!!Rusland zal deze bloedige uitgelokte oorlog met vlag en wimpel winnen!!

  Like

 13. Belozersky zegt:

  Stapsgewijs wordt het EU volk de oorlog ingetrokken om een groot Europees Rijk te stichten. Wij zullen de oorlog winnen(von der Leyen). Fatsoenlijke aardige leiders ontpoppen zich als nazi s(veroveringszucht).

  Like

 14. boorzalf zegt:

  Wordt een aardige schroothoop daar in Oekraïne. De lorreboer🤩 kan weer op goede zaken rekenen. Oud ijzer kunnen ze goed gebruiken in China.

  Geliked door 1 persoon

 15. Svalbard zegt:

  Breaking news, was gisteren gepubliceerd.

  Geliked door 1 persoon

 16. koddebeier zegt:

  Achterlijke politici duwen ons een oorlog in die we niet zullen winnen !!!

  Like

  • ronjaspers zegt:

   koddebeier.Die omgekochte en gechanteerde politici hebben niets te vertellen.Het zijn uitvoerders oftewel marionetpoppen,de bilderberg groep (WEF) geeft politici opdrachten om uit te voeren.

   Geliked door 1 persoon

 17. Johan zegt:

  Het leveren van Abrams-tanks en Leopard-tanks is niets meer of minder dan “Operatie Barbarossa” uit de Tweede wereldoorlog, maar dan in een nieuw fascistisch jasje gestoken.
  Hitler zou uitermate tevreden zijn, dat men 80 jaar na dato opnieuw probeert, zijn plannen te realiseren . Namelijk : Poging tot vernietiging van de Sovjet Unie en meer ‘Lebensraum nach Osten’.
  Het zier er naar uit, dat Duitsland niets geleerd heeft van de geschiedenis.
  Wie er gelooft in het sprookje, dat Oekraïne dit conflict gaat winnen, is knettergek. Helaas voor ons lopen er ook in Nederland nogal veel van dit soort lieden rond.
  Rusland wint deze oorlog, tanks of niet. Over pakweg een jaar is Oekraïne van de kaart geveegd. Hoe eerder dat corrupte nazistische bewind daar is opgeruimd, hoe beter.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   johan.Die nazi/rotschild en bilderberger klauSS schwab praat vaak over de 4e industrieele revolutie.Wat hij eigenlijk bedoeld is het 4e nazi reich.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s