De VVD

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Frank v Elsen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op De VVD

 1. BosscheBol zegt:

  Klopt 100%. De Nederlander lijkt wel een zombie. Of volkomen gedegenereerd. Generaties lang hebben broer en zus het met elkaar gedaan of neef en nicht of oom en tante. Pas in de 17de of 18de eeuw heeft de Kerk dit verboden maar in kleine, afgelegen dorpen ging het gewoon door tot in de 20ste eeuw.

  Of/en ze hebben de Nederlander in slaap gesust met voortdurende sluwe propaganda in alle kranten, op alle TV zenders, 24 uur per dag, 7 dagen in de week zonder ophouden. Afwijkende meningen gecensureerd en verboden.

  Misschien heeft de Nederlander het een tijd “te goed” gehad maar dat zal snel over zijn. De Nederlander zal een van de armsten zijn in Europa. Maar gelukkig is zijn TV boordevol met totaal hersenloos vermaak. De zak patat zal het niet eens merken dat hij honger krijgt en het koud heeft. Dat hij niet kan reizen, dat hij 100% gecontroleerd wordt.

  De Nederlander kan niet meer rekenen (want rekenen is extreem rechts), kan niet meer lezen door de enorme immigratie en hij kan zeker niet meer zelf nadenken (is ultra rechts).

  Hij kiest elke keer weer voor een overheid die hem ALLES maar dan ook ALLES af aan het pakken is. Die hem vervangt, beliegt, bedriegt en op zijn flikker geeft.

  DE NEDERLANDER IS EEN ZOMBIE.

  Geliked door 3 people

 2. BigLJohn zegt:

  De peilingen voor de Provinciale Statenverkiezingen zijn allemaal leugens, papier is geduldig. De verkiezingen in het algemeen; enorme stembusfraude, je word genaaid waar je bij staat. En dat is de naakte waarheid. Geef mijn prakkie maar aan Fikkie, ik ga niet stemmen.

  Geliked door 3 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Nederland is zwak en slap maar toch verdienen wij geen RUTTE!!
  Als agnost zeg ik in Godsnaam meneer Rutte lazer op u heeft Nederland genoeg kwaad berokkend!!!!

  Like

 4. Dijkstra zegt:

  Zo is het precies. Nederlanders zijn verslaafd aan zelfvernedering, want het is de weg van de minste weerstand. Het is gemakkelijker om toe te geven dan de deur dicht te smijten en nee te zeggen. Dat past niet in hun zelfbeeld en het beeld dat ze denken dat anderen van hen hebben. Het past niet bij Nederlanders om zelf te bepalen wat ze willen.

  Geliked door 2 people

 5. stradivotsi zegt:

  Pééllinge? ( op z’n Haags? 😄) Gecorrumpeerde verkiezingen. En de rest van het verhaal klopt alleen ten dele… De vrouwen laten mannen net zogoed dumpen, of je drinkt of niet. En dan kruipt HIJ naar HAAR toe …. “alsjebelieft… ” Maar ik begrijp wel in context wat ie bedoelde te zeggen. 😉

  Geliked door 2 people

 6. Olie bol zegt:

  Komt omdat de Nederlander nog steeds slaapt

  Like

 7. stradivotsi zegt:

  “de Koe in de Kont kijkt” is nog beheerst uitgedrukt. Alleen kiekn is
  misschien niet goed genoeg. Penetreren wat ver gezocht?

  Geliked door 1 persoon

 8. bobzelf zegt:

  JA DE NEDERLANDER IS SUF GEWIEGD EN DOM HEEEEEEEL DOM
  IK PERSOONLIJK CONSTATEER AL JAREN DAT IK OMRINGD BEN
  DOOR EEN DIKKE 17 MILJOEN HERSENDODEN .
  DE FAMILIE …… KOST NIX. WEET NIX WIL NIX WETEN OOK

  WE HEBBEN HET TOCH NOG GOED. RIEP MIJN EX.

  WE HADDEN HET TOCH NOG GOED , MAAR ZELFS DAT BEGRIJPT ZE NU NOG NIET .

  GEK HE . EEN LINKSE DOOS .

  DUS HIER HEEFT U MISSCHIEN NOG NIET AAN GEDACHT NOU IKKE WEL . WHAHAHAH

  Geliked door 2 people

 9. roheline1 zegt:

  VVD=D666 light

  Like

 10. Julia zegt:

  Een Nederlander valt niet te verbeteren het is een onderdanig slaafs volkje zonder ruggengraat en slijmt graag met iedereen mee. Dus blijven trouw aan de politieke ratten zoals Rutte, Kaag en de rest van de WEF club en laten zich graag indoctrineren en bedonderen. Met dit volk valt geen oorlog mee te winnen. Mede door de vele onderdanige schapen zijn we nu beland in een dictatoriaal land dat overspoeld wordt met gelukzoekers uit alle windhoeken. Dat de Nederlander geen woning meer kan krijgen deert ze blijkbaar niet alles voor de profiteur en voor de Oekraïne.

  Geliked door 3 people

 11. J.v.d.Heijden zegt:

  Hoe is het mogelijk dat nagenoeg alle Nederlanders geloven dat de verzonnen* stikstofcrisis realiteit is en dat de eveneens verzonnen energietransitie logistiek en financieel haalbaar zou zijn, dus dat dit miniscule landje enkel zou kunnen functioneren met alleen zon en wind, en dat alle andere problemen wel verdwijnen als we ons allemaal zo’n energievretende warmtepomp en E-auto laten opdringen? Deze “oudere jongere” trapt daar echt niet in.
  Ze kunnen m’n rug op en de buik af als ze schone voeten hebben.
  * http://www.prikkebord.nl/topic/273522/

  Geliked door 1 persoon

 12. ronjaspers zegt:

  Ik wist niet dat dit artikel zoveel impact op mij zou hebben.Ik ben een man van 1966,en heb die verhalen vroeger regelmatig gehoord.Dat vrouwen en ook kinderen regelmatig werden mishandeld door hun bezopen agressieve echtgenoot/vader.Ik ben zelf als kind lichamelijk en geestelijk mishandeld door mijn vader,broer en moeder,het was een hel voor mij.Later ongeveer tussen mijn 16/18 levensjaar heb ik van mijn oma (moederskant) te horen gekregen dat ik een ongwenst kind was.

  Like

  • Boike zegt:

   @ ronjaspers 25 januari 2023 om 21:36

   Jouw reactie is heel begrijpelijk. Ik vind het heel moedig, dat jij hier de kern van jouw verhaal vertelt.

   Het mishandelen en pesten van kinderen heeft een enorme impact op die kinderen. Die pijn is zo heftig, dat ze het niet kunnen vergeten. Het van je afzetten is heel moeilijk zoniet onmogelijk. Het is traumatisch. Het komt steeds weer bovendrijven. Ermee leren leven is heel moeilijk.

   Jouw verhaal heeft heel veel weg van van het verhaal van prins Harry uit Engeland. Ook hij kan het niet kwijt.

   Heb je al eens professionele hulp gezocht ??? Ik weet niet of je daar baat bij kunt hebben. Traumatische ervaringen zijn immers heel moeilijk te behandelen.

   Ik wens je heel veel sterkte en wijsheid toe, zeker voor die momenten, waarop je het heel moeilijk hebt.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s