Beter dan welk vaccin dan ook . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Beter dan welk vaccin dan ook . . .

 1. Niek zegt:

  Meeste mensen zijn totaal argeloos er in getrapt en willen het niet eens horen? Hoe boos zullen ze worden als uitkomt dat het een bio wapen blijkt te zijn? Velen zijn totaal niet geïnteresseerd in de waarheid en geloven de kranten blindelings en denken dat ze de waarheid lezen zonder propaganda en het betreft vele indirecte sturingen waarvan zij geen weet hebben dat hun mening wordt aangepast en zo braaf papagaaien bij de koffie automaat het nieuws van de dag bespreken. Er komt alleen maar poep uit hun mond!

  Geliked door 8 people

 2. Hein zegt:

  Geregeerd worden door gevaccineerde ‘CCombies’, waar kan dat toe leiden? WWIII? Naast de gecomprimeerde hebben we nu ook bestuurslieden in Den Haag met hersenschade. Vaccingekte noemen we het maar.
  We zijn genaaid, en goed ook.

  Geliked door 3 people

 3. Snappie zegt:

  Sinds 2 jaar kun je een covid spuitje krijgen. Dat is tijd zat om dierenproeven uit te voeren en de werking ervan te bestuderen op de effecten.
  Zelf voor make UP, zalfjes etc worden er proeven en onderzoek gedaan. Maar nee het is al veilig en effectief, het gengif blijft in je schouder en verspreid zich niet in het lichaam. Het voorkomt verspreiding van besmettingen.
  Hoeveel leugens moeten er nog meer verspreid worden ,eer de verantwoordelijken ter orde worden geroepen, ‘m.a.w wanneer staat het volk op en begint de heksenjacht op het bestuurlijke gespuis.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s