BREAKING!: Mesaanval in regionale trein tussen Kiel en Hamburg – twee doden!

(Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag kwam het in een regionale trein tussen Kiel en Hamburg tot een zware mes-aanval met twee doden – dat bevestigde het ministerie van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Schleswig-Holstein.

Daarvoor had een woordvoerder van de politie tegenover “Pleiteticker.de” bevestigd dat er sprake zou zijn van 7 gewonden.

Zoals de woordvoerder van de politie Itzehoe tegenover “Pleiteticker.de” aangaf, bevindt de dader zich inmiddels in verzekerde bewaring. De man is in de trein met een mes op passagiers losgegaan – volgens mediaberichten zou het om een Syriër gaan.

Volgens de federale politie vond het incident om ongeveer 15.00 uur plaats – de trein bevond zich vlak voor het station Brokstedt.

Bron:
pleiteticker.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op BREAKING!: Mesaanval in regionale trein tussen Kiel en Hamburg – twee doden!

 1. Htskday zegt:

  BREAKING?
  Mesaanval?
  twee doden?
  Syriër?

  Dat is toch niets bijzonders?
  Gebeurd bijna dagelijks..

  U moet er maar aan wennen; wie zij dat ook alweer…

  Geliked door 5 people

  • Harry zegt:

   Dat zei onder andere die idiote Job Cohen .
   De meest foute Jood uit zijn periode .
   Maar je vraagt je af of hij het kon helpen .
   Veel karaktereigenschappen zijn erfelijk , soms helaas .
   Bij hem zat die foute aard uit de oorlog er – ondanks Jood zijn – nog hélemaal in !
   Opa was fout , pa dubieus , Jobje had last van overerfelijkheid .

   Tja : “ ze wénnen er maar aan “ , was zijn uitspraak over mensen die in een achterstandswijk met steeds meer allochtonen werden opgezadeld , de verdomde rotstraal .

   Ik kan me best voorstellen dat mensen een enorme hekel opbouwen tegen dát soort Joden !
   Én terecht .

   Die Asscher zat in hetzelfde schuitje , óók zo’n rotstraal !
   En ze schamen zich er ook nog niet voor .
   Dus : een chronisch gebrek aan empathie !
   En geen benul van de geschiedenis en zijn verloop .
   Een manco in hun hersenfunctie .

   Ondanks mijn Joods bloed , denk ik dat er onder de Joden een enorme berg klerelijers huizen .
   De uitdrukking : twee Joden , drie meningen duiden daar ook wel op .

   Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   .. Die debiel in Londen!

   Like

  • R Thomasson zegt:

   @Htskday “U moet er maar aan wennen; wie zij dat ook alweer?…” Deze persoon vroeg zich niet af, welke realiteit moeten wij accepteren? Worden afgeslacht? Slavernij? Of terugvechten voor huis en vaderland!! Deze Syriërs is een commandostrijder behorend tot het ISIS leger van George Soros. Hij hoort bij de soldaten die met vuur, zwaard en massaverkrachtingen de “Kalergie-Plan” agenda in Europa zouden implementeren. De mensen moeten zich langzaam begrijpen dat wij in oorlog zijn. Onze front ligt niet in Oekraïne, maar op ons eigen grondgebied.

   Geliked door 4 people

   • scherpschutter1943 zegt:

    De vijand is al onder ons. Dat zijn niet alleen moslims maar ook de machtsbeluste figuren die onze regering uitmaken. Daarom, voor de zoveelste keer, De staat is je ergste vijand. Waarom? Zie hoe de regering haar best doet om nederland zo snel mogelijk naar de verdommenis te helpen volgens het europese draaiboek. Ze liggen aardig op schema. Nou nog even poetin officieel de oorlog verklaren (de duitsers hebben dat al gedaan)en dan kan de strijd beginnen. Helaas hebben wij geen leger van betekenis dus moeten we schuilen onder de VS atoomparapluie Dat was nou net niet de bedoeling van europa want die konden hun eigen broek wel ophouden onder leiding van de fransen. Niet dus. Al ons wapentuig is al in handen gegeven van zielenski, die daarvan voor eigen gewin een percentage verkoopt aan het buitenland. Ik denk dat ze langzamerhand in brussel beginnen te beseffen dat ze niet zo’n grote bek op moeten zetten tegen poetin want hij komt verhaal halen en dan zijn ze in brussel nog niet jarig. Ook voor rutte wordt het tijd om te dimmen want MH17 is ook in moskou zeker niet vergeven en vergeten. Ik denk dat, als de russen in den haag staan, hij als eerste huisbezoek krijgt van de KGB want ze weten hem te wonen, zeker te weten.

    Like

   • Ton Ruygrok zegt:

    Scherpschutter…Rutte ..Rutte .. die wacht niet tot dat de Russen in den haag staan …
    Dan zit tie allang en breed bij .., of opa claus of bij opa joe op schoot.
    Ton.

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Htskday.Als ik mij niet vergis is deze uitspraak van winston churchil.islam in een moslim,is hetzelfde als hondsdolheid in een hond.

   Like

 2. karton zegt:

  Dat de dader een islamiet is (Syriër) had er niet persé bij hoeven te staan.

  Geliked door 6 people

  • delamontagne zegt:

   Toch zijn er nog die dat wel nodig hebben, dat erbij zetten.
   Ik herinner me trouwens [ en nog niet zo héél lang geleden ] in krant/TV/radio e.a. \Media: ‘De aanvaller liep met een koran te zwaaien, uitte allerlei arabierisch uitingen voordat hij toesloeg bij z’n slachtoffers”,…………. maar: ‘HET MOTIEF IS ONBEKEND”.
   Ik bewonder die Italiaanse pollieker die 2 jaren geleden zei:”Zodra ze ALLAHa Akkelbar” roepen, gelijk neerschieten.
   Ik ben verder een aanhanger van die Deens/Zweedse burger/politicus Rasmus Paludan

   Geliked door 3 people

 3. droevige mof zegt:

  Zoals het amen in de kerk: “Na de treinaanval in Brokstedt, Sleeswijk-Holstein, zijn er eerste aanwijzingen dat de vermoedelijke dader geestelijk gestoord zou kunnen zijn.”
  Liveblog Kieler Nachrichten

  Geliked door 5 people

 4. Ton Ruygrok zegt:

  No worry’s… beetje verward kan iedereen gebeuren…daar hoef je geen Syriër oid voor te zijn…
  Leuker kunnen we het niet maken .., wel moorddadiger…
  Ton Ruygrok.

  Geliked door 1 persoon

 5. Als wij met de trein ga in Kuttelandje is het met zwaar tegenzin. Er is altijd “gedoe”, luidruchtig kutvolk, sielugge types (je weet wel) etc. Totaal verziekt en verkloot….. Vorige week probeerde een kutallochtoon hier in de buurt een deur in te trappen. Elke week hier ook gedoe met geïmporteerd kutvolk. Hebben inmiddels 4 sloten op de deur!! Wij geven geen ene KUT meer om dit KUTLAND en de haat tegen Sophietje Hermans en haar KUTCOLLEGA’S is met geen pen te beschrijven!!

  Geliked door 3 people

 6. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Allemaal afleiding !

  Like

 7. Sobieski zegt:

  Het anno 2023 aanhangen van een wrede atavistische pseudo-religie uit de woestijn is op zich al een overduidelijk teken van een labiele geestesgesteldheid, dus de corrupte media zitten er in hun berichtgeving ironisch genoeg niet eens zo ver naast, zonder dat ze dat zelf beseffen.
  Als een dader in zodaninge cryptische termen beschreven wordt, zonder vermeldig van diens culturele identiteit, weten we dus so-wie-so al voldoende over diens identiteit, want in het uitzonderlijke geval dat een blanke zo’n geestelijk gestoorde misdaad zou plegen, worden de nationaliteit en etniciteit van de dader er ineens WEL bij vermeld, met naam en toenaam, uiterlijke beschrijving (met name de termen “wit” en “blond” doen het dan ineens erg goed), en met een grote foto erbij die overla te zien is. Alleen komt het laatste gelukkig maar zelden voor, terwijl het eerste helaas schering en inslag is. Dat weet iedereen. Daarom vertellen ze het er niet bij. Want dat is overbodig. Och wacht, zou er toch een andere reden voor zijn…?

  Geliked door 2 people

 8. Stelletje Vieze Racisten!!!! Heeft NIKS met extremisme te maken hoor!!!

  ‘De aangehouden dader van de mesaanval in een trein in Noord-Duitsland was waarschijnlijk geen extremist. Veiligheidsbronnen zien daar geen aanwijzingen voor en vermoeden eerder dat hij geestelijk in de war was. Het gaat volgens de autoriteiten om een Palestijnse man van tussen de 30 en 35 jaar. Bij de aanval kwamen twee mensen om het leven en raakten zeven mensen gewond, van wie drie ernstig’.

  Like

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Media die dit soort berichten in het openbaar verdaaien,identiteit van de dader(s) achterwege laten en het publiek op deze manier een halve waarheid en een halve leugen voorschotelen, doen dit op bevel van de autoriteiten, zijn net zo crimineel als de dader van de aanslag. Alleen denken politici en hun handlangers van de media hier ongestraft mee weg te komen. Hun tijd voor verantwoording komt nog wel. Voorlopig resultaat van al dit gedoe is dat normale burgers de overheid niet meer vertrouwen de media links laten liggen.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   De westerse media anno nu, is identiek aan de media in de DDR of ieder andere ex Oostblokland. De bevolking van de DDR wist dat hun televisiekanaal Deutscher Fernsehfunk (DFF) zwaar censureert, berichten verdraait en leugens verkondigt. Hetzelfde gold ook voor kranten zoals de Tageszeitung Neues Deutschland. Maar in die tijd kon men nieuws ontvangen via de westerse ARD, ZDF en lokale BRD zenders. Deze luxe is echter voor de meeste west Europese landen, inclusief Nederland, voorbij. Wij zijn geen vrije mensen meer. Onze media houdt zich nu bezig met leugens, halve waarheden en zware censuur. Het verschil echter tussen de Volksrepublieken van de Oostblok, en de EU is: Oostbloklanden werden geregeerd door de Sovjet Unie. EU-landen worden geregeerd door een proxy genaamd EU. De EU is eigendom van internationale ultra rijke psychopatenmaffia die Europa naar een dystopische nazistische Stalinistische wereld wil leiden.

   Geliked door 2 people

 10. saddy zegt:

  Krantje, croissantje, mesje. Gezellig!

  De 15 minuten-moorden in de 15 minuten-stad.

  Geliked door 2 people

 11. Groene Leeuw zegt:

  Deze islamitische rat optakelen boven het spoor en middels de bovenleiding executeren.

  Geliked door 2 people

 12. Harry zegt:

  Moslims zijn allemaal in de war !
  Dat is wat religie met je hersenen doet , hoe religieuzer , hoe gekker .

  Heb in het verleden met heel zware refo’s gewerkt , die hadden ook vaak een tic , zenuwtrekken en zo .
  Was er een die continu met z’n hoofd knikte en tijdens die beweging ook nog diverse keren met z’n ogen knipperde .
  Met dank aan de dominee met z’n donderpreken over hel en verdoemenis , want zo waren er meerdere in die kerk .
  Ons geluk is , dat refo’s wat minder moordzuchtig zijn .

  Like

  • karton zegt:

   @ Harry op 26-1-2023 om 09.14 u.
   Helemaal met u eens.
   Maar refo-dominees hielden/houden niet alleen donderpreken hoor.
   Ze doen óók nog wel eens iets goeds voor hun gemeente van beminde gelovigen.
   In de plaats waar ik enige jaren werkte, reed de refo-dominee, bijna dagelijks zo rond ’t middaguur, in z’n auto, (soms op z’n brommert) naar de woning van één van z’n beminde gelovigen, waar op dát moment de man des huizes NIET aanwezig was, gaf deze beminde gelovige een “veeg uit de kast” in de echtelijke sponde, en haastte zich daarna met een uiterst vrome uitdrukking op z’n smoel weer naar z’n echtgenote; de refo-dominee deed dat, naar hij later bekende, bij de zg. Kerkenraad, om deze beminde gelovigen tot het ware geloof te brengen !
   En gij geleuft dà ?

   Geliked door 1 persoon

  • Ton Ruygrok zegt:

   So Harry ja dagelijks hoor je het , zie je het en lees je het …, zware griffo’s , schieten, steken ,maaien, rijden,verbranden enz andere mensen tot lijken ….
   Alles wat terrorist, crimineel , smerig is, het zijn allemaal in de 1e plaats Griffo’s …
   Gelukkig hoor jij niet bij dat soort…jij hoort gelukkig bij een ander soort….
   Het betere soort….goed man een Toppertje ben jij!!

   Like

  • R Thomasson zegt:

   @Harry. De vergelijking van refo’s en moslims is een vergelijking met appels en peren. De refo’s maken het voor zichzelf moeilijk, maar vallen andere mensen niet lastig. De refo’s zijn overwegend fatsoenlijk, en behandelen hun vrouwen als mens en niet als een slaaf of een lastezel. De refo’s dochters zijn geen koopwaar. De refo’s rennen niet als psychopaten op straat, schreeuwen God Akbar en rijgen voorbijgangers aan een mes of machetes. Refo’s proberen ook niet willekeurige onschuldige mensen op te blazen omdat de anderen minder van God houden dan zij. Of helemaal niet van God houden. Het zal ze een zorg zijn.

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Lijfspreuk van de refo’s. “De heer is mijn herder maar met geld kom
    je verder”. Nog 1. “Koop christelijke waar dan helpen wij elkaar “.

    Like

   • Ton Ruygrok zegt:

    Scherpschutter…
    Er staat idd Geschreven …: Wees goed voor alle mensen.. , maar in het bijzonder voor de huisgenoten des geloofs…
    Niets mis mee.
    Ton

    RT… jij schrijft … “het zal Refo’s een zorg zijn”
    Dit zou zo niet moeten zijn…
    Want de Apostel Paulus was er alles aan gelegen om de Mensen tot het geloof te bewegen…..het was hem een juist een grote zorg!
    Ton

    Like

   • Harry zegt:

    Je ziet het toch iets te zonnig , Thomasson !
    Achter de schermen spookt er heel wat meer af dan je mogelijk weet .
    Ik zit mijn hele leven al tussen die lui , ik denk dat ik aardig weet hoe ze in elkaar steken .
    Uitloper van de bible belt .
    Inderdaad zijn ze niet zo moordzuchtig , maar qua geniepige smerige valse rotstreken verschillen ze weinig .
    Weet niet of je alles gelezen hebt wat ik daar over geventileerd heb , maar je haren rijzen ten berge !

    Vorige week nog een verhaal van mijn boekhoudster , let op !
    Haar dochter en schoonzoon werken allebei fulltime .
    Die hebben één dochter van acht .
    Die brengen ze ‘s morgens bij een oudere dame , die daar voor wat centjes de hele dag op past .
    Nu was er vorige week een gepensioneerde schilder in haar huis aan het verven .
    Zij moest even een paar boodschappen doen en liet dat meisje alleen met die schilder .
    Dat kind deed die avond thuis heel vreemd en na doorvragen vertelde dat kind , dat hij in haar onderbroekje gezeten had .
    Dus gingen die ouders naar de dame en vroegen om de naam en het adres of telefoonnummer van die vent .
    Dat kregen ze , maar toen vroeg die vrouw of ze ook hun huis op lieten knappen en dat het toch zo’n goede schilder was !
    Nee , zeiden ze , hij heeft onze dochter betast .
    Meteen wilde ze het briefje met de gegevens van die vent terug !
    Dat ging niet door en ze deden aangifte .
    De schilder : vrome man , op zondag twee keer naar de kerk , bidden voor iedere boterham , maar wél kinderen ( nou ja , één in dit geval ) betasten !
    Ik vraag me af of die vrouw zo onnozel was of medeplichtig .

    Maar het kind schijnt al weken de kluts kwijt te zijn !

    Heb nog een mooi voorbeeldje , al eerder verteld hier , maar wellicht heb je het gemist .
    De ergste refo familie in mijn regio zijn lui waar IEDEREEN DE PEST AAN HEEFT , en dat is niet voor niks .
    Ze hebben een nicht met vijf kinderen .
    Gingen naar dezelfde kerk .
    Maar die zijn daar uitgestapt omdat het “ nét een sekte was en ze het één zeiden maar altijd het andere déden “ .
    Die werden meteen met de nek aangekeken !
    Nou hadden die een zoontje van een jaar of zes , zeven schat ik .
    Die was jarig en had familie en vriendjes op school uitgenodigd om zijn verjaardag te vieren , via een brief , hoe laat ze verwacht werden en dat ze dáár eten kregen .
    Afijn op dat knulletje zijn verjaardag zaten ze te wachten met enorme stapels pannenkoeken , feestmutsen , limonade , etcetera , etcetera .
    MAAR ER KWAM NIEMAND !
    Had die donderse tante ál die andere mensen benaderd en gezegd dat ze de kinderen niet naar dat feest mochten laten gaan !
    ER KWAM DAN OOK HELEMAAL NIEMAND !
    En dat tyfus wijf is die middag wel vijf keer langs hun huis gelopen om te kijken of er dan ook écht niemand was !
    Zie je nou hoe smerig dat soort lui in elkaar steekt ?

    Wil je nog meer info ?
    Ik heb zát hoor !

    Mijn ouwe heer had een bedrijf met zo’n 45 man , overwegend zware vromen , er is hier niet veel anders , die kon er ook wel een boek over schrijven !

    Like

 13. J.v.d.Heijden zegt:

  Die messentrekker was een statenloze asielzoeker uit de Gaza-strook.
  Naam: Ibrahim A.
  https://www.pi-news.net/2023/01/brokstedt-syrer-ersticht-zwei-menschen-in-regionalzug/
  De Duitse justitie zoekt nog naar het motief.
  Ligt voor mij voor de hand: haat tegen alles wat westers en
  niet-islamitisch is, plus de doelstellingen van HET PROJECT.*
  Die luiden: islam met geweld opdringen, geweld uitlokken
  (inflaming violence), infiltreren in democratische organisaties
  om invloed uit te oefenen en de islam opdringen.
  Denk hierbij aan twee islamofascisten binnen GL en D66
  en de DENK-bende** in de 2e Kamer.
  * Engelse versie: https://tinyurl.com/5rv7vxb
  Vert. https://tinyurl.com/5za2bg
  **dit echt niet kiezen

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   Natuurlijk “zoekt” de Duitse Justitie naar een motief! Wat zouden ze aan het publiek vertellen? Dat “asielzoeker” uit Gaza, genaamd Ibrahim A., is door een van de NGO’s van George Soros naar Duitsland geïmporteerd? Dat hij is bestemd een selectieve genocide op Duitsers in hun eigen land te plegen? Dat Ibrahim A. is een Jihad soldaat met bruine kloten, die samen met zijn mede Allah moordenaars en verkrachters voor ontvolking zal zorgen? Dat hij mag als beloning hun vrouwen, dochters, zusters en zelfs oma’s gaan verkrachten, of op de slavenmarkten verkopen? De Waarheid is leuk, maar het maakt niet gelukkig. Zeker als de waarheid zal jaren van plannen door de WC spoelen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s