De totaal doorslaande MIETJES-cultuur

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Onlangs zag ik een in Nederland geboren Marokkaans jochie van een jaar of tien – met een licht Nederlands accent – op tv zeggen dat hij zich Marokkaans voelt, omdat Nederlandse mannen allemaal homo’s zijn… Nu zie ik mezelf niet gauw in een (woestijn)jurk (Marokkaanse ouderen) lopen of met een nichterig Dolce & Gabbana of Gucci handtasje paraderen zoals dat bij de Marokkaanse jeugd ‘stoer’ schijn te zijn… maar anderzijds begrijp ik dergelijke uitspraken ook weer wel. De doorslaande D66/GroenLinks/uit Amerika overgewaaide WOKE/deug MIETJES (!)-cultuur geeft er namelijk alle aanleiding toe en is qua ontmannelijking en leefbaarheid volledig doorgeslagen, maar gelukkig geen doorslaand succes.

Een paar jaar geleden liet mijn zoon mij een tweedelig plaatje zien: aan de bovenzijde een plaatje van twee chopper rijders (motoren met een extreem lange voorvork) uit de Film Easy Rider (bijschrift 1970) met daaronder twee ‘lieve jongens’ op een elektrisch stepje (bijschrift 2020). Een contrast dat zó helder weergeeft in wat voor een walgelijke MIETJES-wereld we met D66 en GroenLinks zijn afgegleden! Iedereen is klaarblijkelijk een uitermate kwetsbaar slachtoffer en we moeten met al die losers op een heel gevoelige manier rekening houden… Welnu, ik zal de traumahelikopter vast bellen voor wat ik hieronder schrijf, MIETJES! Want precies partijen als D66, GroenLinks, Uit1 en Volt worden vertegenwoordigd door dit soort overgevoelige, uiterst ‘kwetsbare’ en hysterische MIETJES Omschrijving mietje: zij die nergens meer tegen kunnen, meteen zielig zijn, overal om beledigd zijn en allemaal uitermate gefrustreerde ‘slachtoffertjes’ zijn van iemand die ooit ‘boe’ tegen ze heeft gezegd of hen misschien zelfs wel op hun arrogantie en/of eigen nichterige gedrag heeft gewezen…? U moet er toch niet aan dénken… zó kwetsbaar allemaal, die zielige zogenaamde ‘volksvertegenwoordigers’ die iedereen proberen te beschermen door elke dag weer uitsluitend allerlei angsten en polarisatie te zaaien. Ahhhhh! Hè toch!

Ik sprak – een jaar geleden ongeveer denk ik – iemand die werkzaam was, en waarschijnlijk nog is, voor zo’n instelling waar kinderen uit huis geplaatst worden wegens allerlei omstandigheden. Ik ga geen kritiek geven op dergelijke mensen en instellingen, alhoewel de misstanden en het door deze instanties aangedane leed niet van de lucht zijn, maar deze man zag, en ziet waarschijnlijk nog steeds, werkelijk in élk kind een slachtoffer en reageerde ook bijna hysterisch op elk ongemak van kinderen. En dan vraag ik mij af: Hoe kan zo iemand dergelijk werk (mogen) doen als zo iemand totaal niet realistisch kan zijn en zich alles zó persoonlijk aantrekt? En hetzelfde geldt uiteraard voor al die D66/GroenLinks deug-debieltjes die IS´ers binnenlaten en ‘begeleiden’ naar een ‘statushouder’schap! Hoe professioneel en objectief zijn die mensen dan eigenlijk? En waarom worden deze mensen niet ter verantwoording geroepen? Ze laten dingen gebeuren, omdat ze zelf compleet instabiel zijn en ziet u wat er (wederom!) van komt! Onterechte uithuisplaatsingen met alle ellende van dien en anderzijds gewelddadige terroristen binnenlatend met alle geváren van dien! Hoeveel gekker moet het in vredesnaam nog worden?! Of is dit mogelijk óók onderdeel van het globalistische OMVOLKINGsplan? Die volledig doorgeslagen ‘OVERGEVOELIGE’ mietjes-cultuur, ik word er elke dag weer kots- en kotsmisselijk van en ik krijg steeds meer de neiging om dergelijke deug-mietjes eens flink door elkaar te rammelen en wat zou ik graag beginnen bij de grondleggers van al die onzin in Nederland met als eerste Paul Rosenmöller en daarna – met veel liefde en plezier – Yassertje Klaver en werkelijk IEDEREEN die heden ten dage D66 vertegenwoordigt! Wat mij betreft mag voor deze slappe zieligerds de corrigerende ‘tik’ weer terugkomen. Bij voorkeur een KO-tik!

Wat is hier gevaarlijk en wat is de daadwérkelijke oorzaak?

Maarten van Rossem (van het programma “het beste geheugen”, want slim is er geen één) vindt motorrijders achterlijke sukkels. De reden daarvan is het hoge ongevallenpercentage (volgens van Rossem dan) en hoe idioot er met motoren gereden wordt. Waarschijnlijk heeft van Rossem zelf nooit motor gereden. Veel te eng ook voor hem denk ik. En ja, een idioot heb je er altijd wel tussen zitten (kijk maar naar de hedendaagse Golfjes, Audi en Mercedes bestuurders van een bepaalde komaf), maar motorrijden is pas écht gevaarlijk geworden toen iedereen ingeplugd moest (en mocht!) worden aan de telefoon, muziek en/of het navigatiesysteem. En dat geldt niet alleen voor motorrijders, maar JUIST (!) ook voor automobilisten die met een koptelefoon op in de auto zitten, en bromfietsers en fietsers die overal met oortjes in ‘online’ moeten zijn en mede dáárdoor geen enkele feeling meer hebben met de wereld om hen heen, laat staan met het verkeer… Waarom wordt DÁÁR niet op gehandhaafd? Het levert levensgevaarlijk situaties op, maar we doen gewoon of dit normaal is? Hoezo is het normaal om je met je gehoor en geest af te sluiten van het verkeer, terwijl je deel neemt aan het verkeer? En dan die paniek als ze ineens even geen verbinding meer hebben… hahaha! Heerlijk al die digi-sukkels! Zo is het ook heel normaal geworden dat fietsers – tegen het verkeer in – aan de linkerkant rijden (met zelfs ouders die hun kroost dit voorbeeld geven voor als ze straks zelfstandig naar school gaan denk ik) en vindt men het klaarblijkelijk heel normaal dat ouderen op het voetpad maar plaats maken voor fietsende jeugd of hoofddoek-moeders die breeduit met hun blagen over het voetpad blijven lopen zonder ze met respect op te voeden en plaats te maken voor tegemoetkomende andere mensen. Bij mij valt zo’n kindje altijd plotseling een beetje tegen de moeder aan want ik loop gewoon door. Plaats maken, asociaal hoofddoek-tuig!

Van Rossem denkt trouwens ook dat Rusland nog maar weinig merkt van de sancties, maar dat die op termijn stevig gaan doorwerken. Met name op reserveonderdelen die ze elders bestelden. Hahaha, alsof de Russen die onderdelen niet zélf na zouden kunnen maken of dat anders niet naar China of India zouden kunnen uitbesteden… Ik vraag me overigens wel vaker af of deze NPO-‘kennis-goeroe’ qua-nadenken-alvorens-zich-uit-te-spreken, niet te veel onderhevig is aan de ‘financieel geprikkelde’ globalistische indoctrinatiedruk. De man wordt mijns inziens steeds minder geloofwaardig en lijkt het voornamelijk te moeten hebben van het vooraf inlezen/instuderen van de reeds vastgelegde vragen die Philip Freriks (nog zo’n blije debiel) hem tijdens de quiz zogenaamd ‘spontaan’ stelt…

En dit is ook exact wat de overheid zelf als voorbeeld geeft. Ik was begin januari in verband met de jaarwisseling weer een keer op bezoek in mijn geboortestad Nijmegen… u weet wel, die GroenLinkse debieltjes-stad waar CDA-dictatortje/grootsmoel Bruls van alles brulst, maar ondertussen één grote achterbuurt van die stad heeft gemaakt en het er qua verkeersveiligheid al helemáál niet op vooruit is gegaan. Die oudste stad van Nederland, waar compleet doorgedraaid-deug-Links, commentaar had op de show van Rammstein, maar waar men (net als hier in Amsterdam) klaarblijkelijk óók zo geweldig ‘gehandhaafd’ heeft tijdens het vuurwerkverbod… hahaha, houdt toch uw grote waffel als u toch niets doet en niets wilt doen! Volgevreten lamstraal!

GroenLinks wordt daar overigens door exact dezelfde schijnheiligheid en hypocrisie ‘gedreven’ als Amsterdam onder ‘ons’ burgerloeder Halsema, maar dat zal voor u geen verrassing meer zijn, mag ik aannemen. Nijmegen was ooit mijn geboortestad, maar ik kom er steeds minder graag. Met name de links-geagendeerde en anderzijds de in aantal toenemende gehoofddoekte bevolking staat me steeds meer tegen. Ik heb op zich niets tegen andere culturen en bevolkingen. Ik heb dat al wel eens eerder geschreven; huidskleur, afkomst of religie maken mij niets uit. Het probleem ligt erin dat ZIJ problemen hebben met MIJ en ZIJ wensen dat IK mij aanpas aan HÙN achterlijkheden, waarbij er dan ook nog eens onevenredig scheef ge- en beoordeeld wordt en er van de wérkelijke problematiek – die juist dát veroorzaakt – weggekeken wordt. Zoals gezegd: ik beperk mij niet tot het uiterlijk, ik beoordeel mensen op hun gedrag en op wat ze zeggen, wat ze doen en wat zij daadwérkelijk doen… en daar zit met name op Links een enorme contradictie in.

Heel misschien – als Sinan Can er ooit burgemeester wordt – dat ik misschien wil overwegen terug te gaan, maar vooralsnog zal het geen Nijmegen worden als we over een paar jaar weer terug richting oost Nederland vertrekken. Maar ik wijk af: wat ik wilde aangeven, is dat met name de verkeerslichten in Nijmegen nog STEEDS levensgevaarlijk zijn ingeregeld. Klaarblijkelijk betekent een mensenleven er niet zo veel meer, want alhoewel het mijns inziens (op ongevallen en doden(?) na) niets extra kost, blijft men er (voor de ‘duidelijkheid’ waarschijnlijk) slechts van één zijde – of zelfs maar één licht – groen licht aangeven waardoor het voor de rest van het verkeer lijkt alsof de mensen die groen krijgen om over te steken, door rood lopen en fietsen. Dat is natuurlijk vragen om ongevallen, maar klaarblijkelijk heeft meneer Bruls daar een geheel eigen idee over en uitleg voor…? Heeft het mogelijk iets met een ‘natuurlijke oplossing’ voor de zogenaamde ‘overbevolking’ te maken misschien? Mensen zoals ik (extra belegen) krijgen er overigens, in tegenstelling tot andere steden (en landen), niet eens de tijd om normaal over te steken. Ik heb werkelijk nog nooit zo’n asociaal verkeersbeleid meegemaakt als in Nijmegen. De gehele verkeerssituatie is er werkelijk levensgevaarlijk en ronduit absurd! Maar hé, we leven wel in het nieuwe normaal, waar elk kind vanaf de geboorte voor en tegen werkelijk alles beschermd moet worden, waar men in discussie gaat met een kind van twee, en waar men op school leert dat er meerdere ‘genders’ zijn dan man en vrouw (er is in Nederland zelfs een conciërge fysiek aangevallen, omdat een meisje zich die dag een jongen voelde en hij haar ‘misgenderd’ (goed voor het lelijkste scrabblewoord van het jaar) zou hebben), maar waar een mensenleven in het verkeer dan weer NIET lijkt te tellen. Het overheidsvoorbeeld: Zij hebben gewoon schijt aan u!

En over het nieuwe normaal en verkeer gesproken: Valt het u ook op dat de nieuwe vorm van ‘service’ van bijvoorbeeld de NS – de elektrische fietsen en scootertjes die overal midden op of zelfs dwars over de trottoirs staand – zo prachtig in het straatbeeld passen? Dat komt, omdat deze spuuglelijke elektrische ‘transportmiddelen’ niet van de gebruikers zelf zijn en de meeste gebruikers aan hun telefoon ingeplugd zitten én te STOM (!) zijn om na te denken. Dit is het nieuwe normaal dat klaarblijkelijk elke debiel de gelegenheid moet geven om zich ‘vrij’ te kunnen verplaatsen. Dat wordt nog wat met de vijftien minuten steden, waarin u maar vijftien minuten lopen of fietsen van huis mag zijn… Hoezo mag u maar vijftien minuten van huis zijn? Wie bepaalt dat? (WEF-geïnitieerd D66 ‘ideaal’!) En wat stoot u lopend (!) of fietsend (!) extra uit aan CO2? De gehele logica daarachter gaat volledig aan mij voorbij en heeft derhalve ook niets met klimaatverandering te maken! Dìt gaat wederom om controle en gevangenschap in uw eigen buurt! Niks meer en niks minder! Het is slechts wachten tot de WEF/D66 delegatie voor ú heeft bepaald in welke wijk/buurt u bent ingedeeld… Vandaar de vacatures voor extra BOA’s natuurlijk die uw ‘vrijheids-app’ straks moeten gaan handhaven zoals dat ook met de Corona-app is gebeurd. Maar hoe gaan ze dat doen dan? Net zoals met het vuurwerkverbod? Hahaha! Maar uitvoerend? Op elke hoek een D66-Nazi-BOA die uw telefoon gaat checken of zijn alle altaren-akela’s lantarenpalen en verkeerslichten al voorzien van ‘slimme’ scanners die uw stappen tellen en u wel of geen toegang geven tot bepaalde districten? Het geeft maar eens te meer aan met wat voor een (vooral D66 en Volt) geesteszieke (pro-WEF/EU) ‘bestuurders’ we te maken hebben! En dit is wereldwijd zo mensen! In de Verenigde Staten, in Canada, in Europa (uitgevaardigd door de ongekozen, zichzelf geïnstalleerde EU), in Australië, Nieuw Zeeland… maar u mag NIET zeggen dat al deze WEF-geïnfiltreerde regeringen van buitenaf worden bestuurd hoor, dat is toch écht een complottheorie…

De macht van de massa!

Barbara Baarsma is zogenaamd zelf opgestapt… of zouden er massaal klanten van de Rabobank geld weghalen en/of zich als klant van de Rabobank distantiëren? Weet u wat ìk denk? Ik denk dat DÀT het bewijs is van de macht en de kracht van de massa! Zeg massaal NEE tegen hun WEF-geïnitieerde beleid en laat ze wegrotten! Go WOKE, go broke? Go WEF, go Death!

Zoals de waard is…

De domste Belg van België, Ben Crabbé, weet niet wat de uitspraak “zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten” betekent… Nu is Ben niet direct het equivalent van de intelligentie zelf, maar de haren rijzen u toch te berge als u deze man hoort rond kwaken. Het enige waar hij ‘verstand’ van lijkt te hebben, is voetbal en muziek uit een zeer beperkte tijd/genre, maar verder moet hij het uitsluitend hebben van wat de programmamakers voor deze studio-dwerg uitschrijven. Een klein kind kan zelf bedenken wat de uitspraak betekent, maar Ben staat serieus te kijken als een aap in een roestig horloge. Overigens, Ben is een ster in misgenderen. Zélfs als er twee vrouwelijke kandidaten aan de desk zitten, noemt hij ze stelselmatig nog als verzamelnaam “mannen”… Maar dan kan het wel? En dat zijn dan de mensen die de EU, Van Rompuy en Verhofstadt staan aan te prijzen alsof zij met hun fascistische gedachtegoed werkelijk fantastisch werk zouden doen… Net als bij Van Rossem geldt ook hier dat dergelijke figuren feitelijk geen enkele kennis of inzicht hebben, maar voor veel geld instuderen wat zij op tv tegen de domste mensen/volgers/meelopers moeten zeggen, zodat die dat elke dag opnieuw weer bij de koffieautomaat tegen elkaar kunnen napapegaaien. Het indoctrinatie niveau is werkelijk te triest voor woorden!

“Zoals de waard is” geldt overigens ook voor Max Pam: haatzaai-en-verdeeldheid-creërende stukjesschrijver én angst-‘programmamaker’ voor onder andere Vrij (!) Nederland, HP/De Tijd, NRC Handelsblad, de Volkskrant en ‘het Parool (‘het Riool zou feitelijk een passender benaming zijn). Pam is ook zo’n angstig mietje dat denkt dat gezondheid tegenwoordig uit een spuitje komt. Deze uitermate slappe zak roept op alle anti-vaxxers naar Madagaskar te sturen, zodat zij daar hun eigen cultuur kunnen opbouwen. Dat een geestesbeperkt persoon als Pam sowieso de vrijheid krijgt om dergelijke uitspraken te doen, is op zich al discriminatie, maar dit laat wederom EXACT zien wat door de overheid aangelulde angst met DOMME (!) mensen doet: het maakt ze bang en zet ze DOELBEWUST (!) tegen andere mensen op. Gelijk aan hoe dat tijdens de Tweede Wereldoorlog tegen de *Joden gebeurde. We moeten ons echt zo snel mogelijk ontdoen van dit nieuwe WEF/D66-fascistische gedachtegoed en hun identiteitsloze, ronduit karakterloze meelopers. Déze slapjanussen zijn het gevaar voor onze samenleving en ik ben hun (WEF/D66/GroenLinks/Volt) model-gestuurde ‘voorspellingen’ en hun bedreigingen, die ik persoonlijk opvat, nu meer dan zat!

*En over Joden gesproken… een kwart van de ‘Nederlandse’ jeugd trekt volgens de NOS, NPO, RTL en SBS de Holocaust in twijfel…? U durft het met uw politiek-correcte, corrupte, zogenaamd onafhankelijke en ‘vrije-media’ voorkomen natuurlijk niet te , maar dan doe ik dat wel: u bedoelt natuurlijk de half Arabisch lullende ‘Nederlandse’ jeugd met een dubbel paspoort! NIET doen alsof het zogenaamd allemaal weer uit extreemrechtse hoek komt! Dít komt voor de volle honderd procent uit islamitische hoek! Ik heb ze afgelopen zomer godverdomme wederom (!) zélf breed lachend en met de duim omhoog bovenop het Holocaustmonument in Berlijn zien staan! Dit antisemitische KUTVOLK dat maar niet met naam en toenaam genoemd MÀG worden, is het daadwerkelijke probleem! Integratie? Wélke integratie? Stelletje LAFFE, LEUGENACHTIGE wegkijkers!

Gezondere gewoontes

En o ja, bijna vergeten, let op mensen: Taart is het nieuwe roken (voor mensen als de Limburgse Petra waarschijnlijk) en koffie is ineens de meest vervuilende drank? Ze doen er werkelijk ALLES aan om uw leven zo zuur mogelijk te maken, te ontregelen en u ‘schuldbewust’ te maken, lees: te dresseren (!), want “het is belangrijk dat ons eten van ons hart houdt”… Kots-en-kotsmisselijk word ik van die D66-MIETJES (!) cultuur!

En o ja, vrijdagavond een belangrijk programma in het kader van de angststrategie: het water komt… oehhhhhhh, hoezo ZINLOOS GEWELD?!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op De totaal doorslaande MIETJES-cultuur

 1. Gerrit zegt:

  Philip Freriks en van Rossem zijn de dinosauriërs van de TV wereld. En zo zijn er nog meer, mannen die weigeren plaats te maken voor jongeren.
  En voor hun programma geef ik toch de voorkeur voor een ravissante dame dan die oude bromberen.
  Een VVD er nodig? Daar is Ed Nijpels alweer.

  Like

 2. Ravian zegt:

  “Onlangs zag ik een in Nederland geboren Marokkaans jochie van een jaar of tien – met een licht Nederlands accent – op tv zeggen dat hij zich Marokkaans voelt, omdat Nederlandse mannen allemaal homo’s zijn… ”

  Yeah, die woonde dus in Amsterdam, en niet in Volendam…
  Op het platteland gedragen Marokkaantjes zich heel anders dan in grote steden.
  Op het platteland zijn ze nogal schichtig, omdat ze weten dat hun gezeik daar niet getolereerd wordt, en ze bij irritant gedrag gewoon klappen gaan krijgen.

  Geliked door 4 people

 3. Gerrit zegt:

  Hier kan ik volmondig Amen op zeggen. Goed verwoord. Maarja… je bent een roepende in de woestijn.

  Like

 4. stradivotsi zegt:

  De ramen trilden in mijn huis bij het lezen van uw bericht Drs. E.N. Schilder.
  Kan ik mij heel goed voorstellen, Ik geef u volledig gelijk op meeste wat ik herken.
  Mietjes jah, Moccies en de NL jeugd die het volgt. Meelopers, de cool zijn.
  Schoudertasjes zie ik de NL jeugd 20 jarigen met chrome kettingkjeee….
  ook rondlopen, nu met strakke trainingsbroeken en nauwe plastic jassen.
  De moccies zijn de grootste homo’s, meer Humushomos, jaa ruikt een beetje
  he….
  nu is de echte humus wel een aangename bodem geur, maar u snapt wel denk ik.
  Dat soort humus is de … AnusHumus.. Dus en die meurt anders weetuwel.
  Dat verkeer in Nijmegen ken ik niet, maar die Bruls heb ik al gezien op het
  scherm alhier in huiskamer.
  Ik kan u melden, dat paste maar net whaahah. Die laat het zich wel smaken.

  Ik heb ooit eens gelezen, dat in Macho-landen vaker de meeste homo’s zijn.
  Kan kolder zijn, maar wat dat betreft bestaan ze overal.
  En laten we wel wezen, ik heb niets tegen een Homosexueel, maar ga niet
  stoer lopen doen en nichterig erbij lopen zeg IK.

  En dat oortjes gedoe, helemaal mee eens … niet normaal, gewoon niks horen
  wat om je heen gebeurd, alles moest kunnen. Kent u nog toen dat opkwam?
  “Moet kunnen” Jaren 1990 kwam dat “denken” meer.
  Het niet richting aangeven ook zoiets, kwam ook ca 20 jaren geleden op, want
  was niet cooool richting aangeven. Nu is het wel weer beter geworden.

  De buitenlanders; de betere en de slechteren. Vooral dat opgeschoten jonge tuig
  is wat problemen maakt. Er zijn ook goeie tussen, maarja u weet wel de groepjes
  verzieken het voor de anderen en………..
  meer in steden en wat minder in dorpen. Daar waar ik woon Dorp in zuiden
  zijn ze wat rustiger, want wij oude garde zijn niet zo mieterig hier. Je kan klop krijgen
  in onze buurt…. dus MiddeOosten makkers, drijf je shit niet te ver. Gedraag je
  Of de beuk in je harses.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Hoe zullen de elektrificatieverslaafde mietjes reageren wanneer er plots een echte stroom-blackout plaatsvindt, ze niet meer kunnen gamen, hun smartphone, airpods, laptop en elektrische fiets niet meer opgeladen kunnen worden,…….bruut afgesneden van hun social media.?
  Ik vermoed dat er heel wat EV’s in rook opgaan……

  Geliked door 1 persoon

 6. Drs.E.N.Schilder zegt:

  alle altaren-akela’s ? Voor versturen stond dit er nog niet tussen. Haha

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s