Een slechte komedie . . .

Als ik Mark Rutte moet geloven, zijn we in een oorlog beland in Oekraïne (we worden enkel een Derde Wereldoorlog ingetrokken). Nederland overweegt nu Duitse tanks te kopen voor het slagveld Oekraïne. Dat zegt Rutte in een interview met de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Eerst bezuinigingen en het afstoten van alle 116 Leopard tanks wegens bezuiniging in het leger. Dan leasen van die die tanks in Duitsland. Nu terugkopen en naar Oekraïne sturen, ongeacht het feit dat Nederland zelf nog altijd zonder tanks zit. Het lijkt op een slechte komedie dankzij Rutte. We worden echt geregeerd door volslagen idioten. Stem ze weg op 15 maart!

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Een slechte komedie . . .

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Ik ben bang grote vriend dat ze niet weg gestemd worden.
  Ten eerste zijn er naar mijn mening te veel mensen die uit gewoonte op dezelfde partijen blijven stemmen en ten tweede als het erop zal lijken dat de stemmingen niet goed uit gaan vallen voor de zittende macht er nog altijd de optie van verkiezingsfraude is.
  Want kijk even rond over de wereld en je ziet dat links feitelijk overal uitgekotst is maar bij verkiezingen toch de winst weet te behalen

  Geliked door 2 people

 2. Ton Ruygrok zegt:

  Hoe idioter deze absolute nul handelt….hoe zekerder het is dat hij voorlopig niet uit het Torentje verdwijnt .
  Ton.

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Rutte wordt in de FAZ geciteerd over Nederland en de Duitse tanks met de volgende mantram: “We hebben ze geleased, wat betekent dat we ze kunnen kopen, wat betekent dat we ze kunnen schenken.”
  Als interviewer zou ik gedacht hebben aan de vraag: “Herr Rutte, waar zijn de verdwenen kinderen uit de tijd van de toeslagenaffaire gebleven?”
  https://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/kampfpanzer-auch-niederlande-erwaegen-leopard-lieferungen-an-ukraine-18627054.html

  Geliked door 1 persoon

 4. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Sommige zeggen dat het tij aan het kantelen is maar helaas ik zie het niet.
  Afgelopen week weer eens geprobeerd om twee vrienden berichten te laten lezen over waar de regering en de kranten liegen. Geen enkele respons. De slapers blijven slapen.

  Pas als ze geen eten meer hebben en omkomen van de honger zullen enkele wakker worden en de rest nog steeds in diepe slaap verblijven.

  Ook de positieve berichten over dat het WEF in paniek is zie ik niet veel van terug. Ik zal ook uitleggen waarom dat niet gaat gebeuren.

  De elite hebben samen een weg gekozen waarin GEEN weg terug is. Als je kiest voor een weg om miljoenen mensen op aarde te vermoorden is er maar een weg. Op het moment dat mensen het door beginnen te krijgen schakelen ze juist een tandje bij.

  Dat is wat we nu zien, de WHO schakelt een tandje bij, bankrekeningen van alternatieve media zullen worden afgesloten, NATO gaat directe confrontatie met Rusland starten om WW3 te starten en als nodig een kernoorlog.

  De elite weet dat als ze stoppen ze vervolgd gaan worden met hun misdaden.

  We zitten in het eindspel en voor vele is het erop of eronder. Het monetaire systeem staat op instorten. Bankgaranties zullen waardeloos blijken te zijn. Banken stellen limieten aan het afhalen van jou geld van de bank omdat ze gewoonweg het geld niet bezitten.

  Waarom weet ik dat het monetaire systeem aan zijn einde is. Centrale banken over heel de wereld kopen veel goud en tevens manipuleren ze die goudprijs. Het instorten van crypto is veroorzaakt door de banken die er goedkoop het goud mee kopen.
  Een heel belangrijk feit en bewijs dat het monetaire systeem op instorten staat is dat zowel de rente als de goudprijs blijven stijgen.

  Normaal gesproken daalt de goudprijs bij een stijgende rente maar nu stijgen beide. En dat komt puur omdat de banken de renteverhoging ( opbrengst) gebruiken om daar goud voor te kopen en zoals ik al heb uitgelegd doen ze dat omdat ze weten dat alles gaat crashen en omdat edelmetalen het enige echte geld is wat ALTIJD zijn waarde blijft behouden dat is de afgelopen 3000 jaar bewezen.

  Geliked door 5 people

 5. Hovawart zegt:

  Pickup trucks voor het kalifaat, tanks en patriots voor de Oekraïne, wedt Rutte weer op het verkeerde paard?,…..en hoeveel gaat het ons kosten.
  De stekker maar uit de regering, de regeerpartijen en coalitiepartijen zijn fout, fout bezig en bezig om fout op fout te maken……..en daarom onze grootste en kostbaarste fout om te herhalen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  We moeten Rutte arresteren en in het Pieter Baan centrum afleveren voor een evaluatie .
  De gek helpt ons hele land naar de verdommenis .
  Dat is gevaarlijk afwijkend gedrag en dient serieus onderzocht te worden .

  Nou hebben dat soort instanties nogal eens de neiging om de problemen te bagatelliseren en mensen op proef weer los te laten in de maatschappij .
  Dat moet in dit geval écht niet gebeuren !
  Hij liegt zich zó weer terug in dat verdomde torentje .
  Voorgoed onschadelijk maken is de enige optie !

  Geliked door 1 persoon

 7. memaxq zegt:

  Rutte volgens oorlogsrecht veroordelen: Dat wordt hangen dus.

  Geliked door 1 persoon

 8. Groene Leeuw zegt:

  Helaas is Rutte nog altijd niet onder een vrachtwagen gekomen op zijn fiets. Hopelijk gebeurt dat nog voor 15 maart……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s