Spreuk . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “tekstvandedag“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Spreuk . . .

 1. Snappie zegt:

  Een waarheid als een koe.
  Een gezond mens wordt herhaaldelijk met klem opgeroepen om zich te laten vaccineren met een nieuwe experimentele gen therapie.
  Als die weigert wordt de persoon afgestempeld tot monster en super spreader. Vervolgens wordt er gesteld dat die persoon psychische afwijkingen heeft en een mentale behandeling nodig heeft om zich daarna alsnog te laten vaccineren.
  Gebruik je gezonde verstand! Is de enigste zinvolle uitspraak van rutte geweest in zijn hele leven.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  VERANDER DE WOORDEN
  GOED MENS EN SLECHTS MENS I
  N RUSLAND EN USA /EU

  EN LEES EFFE MEE ALS LAVROV IETS UITLEGT

  lavrov rusland
  LAVROV – RUSLAND en WEST op de rand van ‘ECHTE OORLOG’

  De tegenstanders van Moskou hebben er lang naar gestreefd alles wat Russisch is te vernietigen, zei de FM
  De huidige situatie in Oekraïne toont aan dat het conflict tussen Rusland en het Westen niet langer kan worden omschreven als een “hybride oorlog”, maar in plaats daarvan een echte wordt, zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov maandag.

  Tijdens een persconferentie na een ontmoeting met zijn Zuid-Afrikaanse tegenhanger, Naledi Pandor, merkte Lavrov ook op dat deze “bijna echte” oorlog iets was dat het Westen “al lang aan het voorbereiden was tegen Rusland”.

  De minister beweerde dat westerse mogendheden proberen alles wat Russisch is te vernietigen, van de taal tot de cultuur die al eeuwenlang in Oekraïne bestond, en zelfs om mensen te verbieden hun moedertaal te spreken.

  Lavrov wees er verder op dat dergelijke praktijken in heel Oekraïne gemeengoed zijn geworden en dat de laatste twee presidenten van het land, Pjotr ​​Porosjenko en de huidige leider Vladimir Zelensky, beiden zijn veranderd in “oorlogspresidenten” en “Russofobe leiders” nadat ze aan de macht waren gekomen, ondanks het feit dat ze aan de macht waren gekomen. hun presidentiële campagnes met de belofte om vrede te stichten.

  De minister herinnerde er ook aan dat Oekraïne wetten heeft aangenomen die het gebruik van de Russische taal in het onderwijs, de media en zelfs in het dagelijks leven verbieden.

  “En dit wordt allemaal ondersteund door het Westen”, zei Lavrov, eraan toevoegend dat deze steun zich uitstrekt tot neonazistische marsen met hakenkruizen en symbolen van verboden nazi-divisies die in het hele land worden gehouden.

  Hij beschuldigde het Westen er ook van een oogje dicht te knijpen voor het feit dat de strijdkrachten van Kiev opzettelijk doelen blijven kiezen en aanvallen uitvoeren op een manier die de burgerbevolking terroriseert.

  “Het Westen weet heel goed dat het Oekraïense regime opzettelijk steden en dorpen bombardeert met door het Westen geleverde wapens”, zei de minister.

  Lavrov herhaalde het standpunt van Moskou dat het in Oekraïne geen aanvallen heeft uitgevoerd op civiele infrastructuur en dat de schade daaraan te wijten is aan Kiev’s regelmatige praktijk om zware wapens en luchtverdedigingssystemen in woonwijken in te zetten.

  Ondanks de oplopende spanningen merkte Lavrov op dat Moskou open blijft staan ​​voor onderhandelingen met Kiev, en waarschuwde hij dat degenen die gesprekken weigeren, moeten begrijpen dat hoe langer ze worden uitgesteld, hoe moeilijker het zal zijn om een ​​oplossing te vinden.

  De minister vroeg de Oekraïense regering ook om, wellicht via een derde partij, uit te leggen hoe zij de situatie in het land ziet en de mogelijkheid van onderhandelingen met Rusland.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s