Duitsland is niet soeverein

(Door: Stefan Magnet – Vertaling: E.J. Bron)

Explosieve stemming: terwijl Duitland gevechtstanks naar de Oekraïne stuurt, om ze tegen Rusland in te zetten, ontsteekt Vladimir Poetin een andere bom: hij zegt dat Duitsland niet soeverein zou zijn en een door de VS gecontroleerd land. De BRD zou alleen maar de verlengde arm van de VS en “de facto” bezet zijn.

Poetin plaatst daarmee opnieuw vraagtekens bij de geloofwaardigheid en de vrijheid van de Bondsrepubliek Duitsland. Hij noemt de Amerikaanse strijdkrachten in Duitsland – spreekt van bezetting. En hij verklaart dat de BRD niet soeverein zou zijn. Daarmee begeeft hij zich in een mijnenveld, een taboe-zone. Want vanwege zulke beweringen, dat Duitsland niet vrij zou zijn, werden al critici van de zogeheten “Reichsbürger” door de politie opgepakt en opgesloten. Maar klopt het objectief wat Poetin zegt? Doordat de systeemmedia hem ervan beschuldigen met deze uitspraak samenzweringstheorieën te verbreiden, maakt het mediakartel het pas echt spannend.

De BRD is doorspekt met globalisten

De BRD, maar ook heel Europa, is natuurlijk niet soeverein – maar juist aan het voorbeeld van de nu in de kritiek staande Bondsrepubliek is duidelijk zichtbaar wat er werkelijk aan de hand is. Duitsland wordt bezet door politici en egoïsten die ver van het volk afstaan, door lobby´s, concerns, miljardairs en filantropen – en allemaal hebben ze geen liefde voor en verbondenheid met Duitsland, met de Duitse bossen, de Duitse rivieren, de Duitse bergen en stranden en al helemaal niet met Duitse mensen. Het zijn allemaal vaderlandsloze wereldburgers, fanatieke globalisten. Daarbij komt een bijna complete beïnvloeding van de structuren door links-extreme, socialistisch-communistische 68er-ideologen, die tientallen jaren geleden de mars door de instituties begonnen en nu het systeem doorspekt en onderzocht hebben.

Duitsland is niet vrij

En Poetin heeft natuurlijk gelijk dat het Amerikaanse leger Duitsland als belangrijk steunpunt gebruikt. Laten we niet vergeten: de VS onderhouden nog steeds de Amerikaanse luchtmachtbasis Ramstein. Met meer dan 50.000 militairen en soldaten. En ze slaan hier atoomwapens op – en sturen aanvallen van drones aan vanuit Ramstein, vanaf Duits grondgebied.

Dus ja: Duitsland is niet vrij, want het Duitse volk kan niet in zelfbeschikking soeverein handelen. Duitsland wordt aangestuurd door globalisten, die het woord “democratie” alleen maar als vijgenblad gebruiken om tegen de wil van het volk te handelen – gedekt en begeleid door de systeemmedia. En zo voldoen de politici met hun tanklevering aan de Oekraïne niet aan de wensen van het volk, maar aan de wensen van Zelensky, de VS en de NAVO.

Als Duitsland werkelijk vrij zou zijn, in de zin van een democratie, een heerschappij van het volk, dan zou de meerderheid ook dusdanig kunnen handelen. Er zouden met door hard werken burgers opgebrachte belastinggelden geen banken en speculanten gered worden, er zouden geen corona dwang- en betuttelingsmaatregelen bevolen worden, de economische vestigingsplaats Duitsland zou niet vernietigd worden, en zouden geen klimaat-lockdowns zijn en geen “Wir schaffen das”-asielchaos – en nu zou Duitsland geen tanks aan de Oekraïne leveren, want geen enkele Duitser wil graag ten strijde trekken, niemand wil graag zijn zoons en kleinzoons zinloos opofferen…

Wellicht zorgt de uitspraak van Poetin voor een al lang nodige discussie. Maar alsjeblieft geen schijngevechten! Geen principiële debatten met pen en papier. Wat we het meest nodig hebben, is geen vredesverdrag of een grondwet, maar echte zelfbeschikking en vrijheid – want wat heeft Duitsland aan een theoretisch “vredesverdrag” wanneer het land van binnenuit vernietigd wordt, bruut en meedogenloos neergehaald met de sloopkogel van groene communisten, Great Reset-marionetten en WEF-lakeien?

Nee – er zijn geen nieuwe papieren nodig, maar een herbezinning van het volk op zijn eigen bestemming: soeverein en de laatste instantie te zijn. En de politici zijn dienaren van deze soeverein. Zoals dit ook met grote letters al meer dan 100 jaar op het Rijksdaggebouw staat: de politiek heeft geen vreemde machten te dienen, maar: HET DUITSE VOLK.

Een vrij en soeverein Europa zou Poetin en Zelensky aan de onderhandelingstafel dwingen, indien nodig gesteund door de bedreigende macht van de tanks! Maar nooit partij kiezen ten gunste van één kant. Baerbock, Scholz en kameraden willen oorlog? Niet met ons, niet in onze naam!

Bron:
auf1.info
Door: Stefan Magnet

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Duitsland is niet soeverein

 1. Nederland is net zo min soeverein. Wij zijn de trekpop van de nazi Amerikanen die ons allen ten gronden richt.
  Belasting betalen doe je aan Amerika , wij zijn slaven van Amerika.

  Ik hoop dat Amerika compleet ten onder gaat in deze georganiseerde oorlog door Amerika.

  Nederlanders op enkele na, zijn het domste volk dat ik ken.

  Hoe kun je trots zijn op Nederland nazi land.

  Geliked door 6 people

 2. Kans zegt:

  En zo is het maar net, je schaamt je kapot om nederiglander te zijn !

  Like

  • Qvic zegt:

   @ Kans,
   Nederland bestaat officieel niet meer, is sinds 18-05-1940 opgeheven en bij Duitsland gevoegd. Alleen in de facto bestaat het nog. Voor Duitsland is het zelfde die is officieel afgeschaft in 04-05-1945 en is sindsdien Amerikaans bezetgrondgebied. Duitsland bestaat alleen ook nog in de facto. In de paspoorten van de Duitsers, staat dan ook dat ze Duitse zijn, maar geen Duitsers. Zo zijn alle NAVO landen officieel ook alle Amerikaans bezetgrondgebied.

   Like

 3. BosscheBol zegt:

  Heel west-Europa is een kolonie van Amerika. Ze hebben ons nu al 78 jaar lang wijsgemaakt dat wij het “vrije westen” zouden zijn. De Russen, ja, díe waren de onderdrukkers. Die hadden hersenspoeling. Nu blijkt dat wij in het westen al die tijd een kolonie waren en bloot stonden aan non-stop propaganda en leugens.

  Dat wij geen enkele soevereiniteit hebben, bleek wel toen Amerika Nord Stream opblies. Zweden en Denemarken hebben het onderzocht en waren na een week klaar. De resultaten zijn staatsgeheim. Nou dan weet je het toch? Zeker nadat Biden verschillende keren gedreigd heeft Nord stream te vernietigen. Maart je hoort er niets meer over. Duitsland durft niet eens te protesteren. De verhouding is die van meester en slaaf. En wij zijn de slaaf.

  Nu Amerika gaat vechten voor zijn wereldhegemonie kan Europa zonder problemen opgeofferd worden. Wat Amerika betreft mogen wij een radio-actieve glasplaat worden. Maar Nederlanders en Duitsers zijn dom en uiterst gezagsgetrouw. Niks mee te begoinnen.

  Geliked door 2 people

 4. droevige mof zegt:

  Het is zeker geen toeval dat Nieuwsuur gisteren opnieuw uitgebreid berichtte over de Reichsbürger, die ook beweren dat het huidige Duitsland geen
  soevereine staat is. De kring werd vervolgens echter uitgebreid tot sommige rechtse conservatieven, wier pad feitelijk leidt naar Doorn, de exil van keizer Wilhelm II. Wij vernamen dat dit een broeinest van antisemitisme is, waaruit de onuitgesproken consequentie volgt dat het “Kaisermuseum” in Huis Doorn aldaar gesloten moet worden. Teveel haat, weg ermee.

  Geliked door 1 persoon

 5. Belozersky zegt:

  Onder Merkel was Duitsland een tijd lang soeverein. Ze lapte de kritiek van de VS aan haar laars over Nordstream 1 en 2 en gaf niet genoeg uit aan defensie. Maar ze verloor in 2014 tot 2021 het soeverein zijn van de VS. Het werd een zware afstraffing. Duitsland is nu onderworpen aan de Amerikanen tegen wil en dank. De rest van de EU uiteraard ook.

  Geliked door 1 persoon

 6. Frits zegt:

  Dat geldt voor heel veel EU-landen. Zo niet alle. Tijd voor herbezinning en een grote schoonmaak.

  Like

 7. Hendrik de Zwijger zegt:

  Waar is onze vrijheid gebleven, kijk naar de uitslag van het Oekraïne referendum !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s