Islamterreur in Spanje: Noord-Afrikaan verwondt priester en doodt koster met een machete

(Vertaling: E.J. Bron)

Woensdag tegen 18.30 uur drong de 25-jarige Marokkaan Yasine Kanjaa in de Zuid-Spaanse stad Algeciras de kerk San Isidro in het centrum van de stad binnen. Volgens ooggetuigen zou hij de islamitische strijdkreet “Allahu Akbar!” geroepen hebben. Hij riep de aanwezige christenen op om zich tot de islam te bekeren en begon ruzie te maken met de priester.

Toen zou hij eerst de kerk verlaten hebben, keerde echter bijna een uur later met een machete bewapend terug, viel de geestelijke aan en verwondde hem zwaar aan de hals, zegt men.

Daarna ging hij naar de slechts 200 meter verderop gelegen kerk van La Palma, waar op dat moment eveneens een godsdienst plaatsvond. Daar beschadigde hij schilderijen, gooide kruisen en kaarsen om en klom op het hoofdaltaar.

De koster sommeerde Kanjaa om te vertrekken, de koran-horige schold hem uit en bedreigde hem. Daarop vluchtte de kerkdienaar naar buiten, gevolgd door de woedende Marokkaan, die hem echter snel inhaalde. Spaanse media berichten dat hij zijn slachtoffer in de buik zou hebben gestoken en met de machete “op zijn hoofd geslagen zou hebben”. Waarschijnlijker is echter dat hij probeerde de al zwaargewonde koster te onthoofden.

Daarna slenterde hij, losjes zwaaiend met de machete, over straat, waarbij hij door buurtbewoners werd gefilmd.

Al snel na de misdaad werd de islamitische slachter nog in de buurt van de kerk gearresteerd. Wat volgde, kennen we: er wordt van een “geestelijk verwarde” gesproken, politie zijn “ontsteld” en “geschokt” over de misdaad en bazelen hun gebruikelijke holle frasen na zo´n daad. Natuurlijk mocht een oproep aan de bevolking niet ontbreken. De minister-president van de regio Andalusië, Juan Manuel Moreno, riep op Twitter tot “bezonnenheid” op, want intolerantie zou geen plek in de samenleving mogen hebben. Bovendien zouden eerst “de feiten onderzocht” moeten worden.

Je vraagt je af wat er aan deze feiten onderzocht moet worden. Het was een volgende zinloze moord, die we te danken hebben aan de islam en hersenloze politiek.

Bron:
pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Islamterreur in Spanje: Noord-Afrikaan verwondt priester en doodt koster met een machete

 1. Eppo zegt:

  Kom maar binnen met je knecht .
  Net als hier in Nederstan ongebreidelde import van Murken , Arabieren uiteraard is de kolerezooi van VVD – PvdA -D66 en nog wat Clubs voor JeZelf
  Je ziet er geen 1 als je wat overkomt dan laten ze Je met hun tyfuszooi opgezadeld zitten .

  Geliked door 2 people

 2. Svalbard zegt:

  De steekpartij in de regionale trein in Noord-Duitsland was ook het werk van een “verwarde” man.
  Meer kreeg je niet te horen, maar ook hier bleek het een uit Syrië afkomstige asielzoeker te zijn.
  Ja, wir schaffen das!

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  De verrijking voor onze samenleving. Gewoon afstraffen zoals ze dit schorem in eigen land wordt afgestraft namelijk de strop en geen geld meer aan besteden. Het was nu een verdwaalde en zwaar gestoorde Palestijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hendrik de Zwijger zegt:

  Moslims horen niet thuis in het huis van de Christenen ! Zij hebben de opdracht om de Christenen uit te moorden, en ieder die zich moslim noemt zal daar in principe aan willen en moeten voldoen !!
  Beter is om alle moslims in Nederland en Europa terug te sturen naar de landen waar ze ook een paspoort van hebben.

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Hendrik, terug sturen zal nooit gebeuren, ze eruit schieten heeft meer kans, maaaaaar, dan moeten we wel onze christelijke naastenliefde afleggen en met het mes tussen de tanden op de vijand los gaan. Heelaas, nederlandse autochtone bevolking is verworden tot een stelletje laffe slapjanussen die zich liever op hun bek laten slaan dan zich adequaat te verdedigen en de regering vindt dat prima. Die laten zich zelf omringen door een stel gewapende kleerkasten met license to kill. Zo kan ik het ook. De burger kan zich alleen verdedigen met een scherp gepunte zakdoek. De regering vindt dat prima omdat ze van het volk niets te duchten hebben (denken ze) de tijd zal het leren.
   Scherpschutter1943 beseft dat hij voor zijn veiligheid volledig op zichzelf is aangewezen en van niemand hulp kan verwachten. Desondanks voelt scherpschutter1943 zich volkomen veilig in deze gevaarlijke wereld.

   Like

 5. johandederde zegt:

  Ook Nederland krijgt een regering die het volk verdiend, helaas voor stemmers zoals ik die op de PVV, of op FvD, JA21, BBB en BVNL.
  Zolang wij in de EU zitten en met volksverraders partijen zoals VVD CDA D666 GL Volt en pvda zal Nederland steeds meer in verval gaan.
  Meer voedselbanken meer asielzoekers meer netto schulden meer armoe en minder kwaliteit in de zorg minder Nederlandse cultuur. En laten we over het Koningshuis maar zwijgen, beatrix 0,50% duitser haar kids 0,75% duitser wat zo meteen op de troon komt heeft nog 0.15% Nederlands bloed.
  Dan is zij op en top Koningin der buitenlandse en voor de buitenlanders.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ravian zegt:

  Het is een eindeloos terreur verhaal, dat pas gaat stoppen zodra de laatste islamiet Europa uit getrapt is.

  Geliked door 1 persoon

 7. saddy zegt:

  Het christendomdomdom zou toch op moeten gaan in de islam?

  Volgens de paus?

  Wat is jou pwobweem, seg maar?

  Like

 8. L. Sevier zegt:

  Ja, ja… en als een koor aan verbrand wordt, dan is de hel losgebroken…
  Van mij alle koor aan aanhangers hangen in de hoogste boom……..

  Geliked door 1 persoon

 9. Realist zegt:

  “Manuel Moreno, riep op Twitter tot “bezonnenheid” op, want intolerantie zou geen plek in de samenleving mogen hebben.”

  Islam is intolerant in een westerse samenleving, dat vergeet de bezonnen en tolrante Moreno te benoemen in deze!

  Geliked door 1 persoon

 10. L. Sevier zegt:

  …….. In de koor aan staat, alle ongelovigen, anders gelovigen, homo’s (etc….) moeten van a-lalala een kopje kleiner gemaakt worden…….
  Ja, ja, het “geloof” van de vrede …….. KMA (Kiss My Ash) ……..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s