Mevrouw Baerbock, vecht u uw oorlog alleen!

(Door: Birgit Pühringer – Vertaling: E.J. Bron)

We vechten een oorlog tegen Rusland!”, zei de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock (Groenen, foto), onverbloemd in het Europees Parlement. Of dit per ongeluk of met opzet was, is van ondergeschikt belang. Alleen al de uitspraak is fataal en zou verwoestende gevolgen voor ons allemaal kunnen hebben. Ik zeg heel duidelijk: “Nee, we vechten geen oorlog – we willen geen oorlog!”

Mevrouw Baerbock, “We vechten een oorlog tegen Rusland!” waren uw woorden in het Europees Parlement. In feite betekent uw uitspraak dat Duitsland zich in oorlog bevindt tegen Rusland. Dat op zijn beurt is dan – zonder mitsen en maren – inclusief de andere Europese volkeren. En voordat we ons vergissen, betekent dit dat Europa zich in oorlog met Rusland bevindt. En dat, hoewel u en uw partijgenoten jarenlang gepropageerd hebben: “Nooit meer oorlog!”

Hebt u uw eed nooit serieus genomen?

Wat is er van de betekenis-zwangere woorden van uw partij terechtgekomen? Hoe durft u zulke verwoestende uitspraken te doen, zonder ook maar één keer het volk gevraagd te hebben of het oorlogspartij wil zijn? U als minister van Buitenlandse Zaken van Duitsland heeft gezworen om naar beste weten en geweten te handelen en elke schade van het Duitse volk af te wenden – bent u dat al vergeten of hebt u uw eed nooit serieus genomen? De exorbitante betalingen op grond van uw – politiek correct geschreven – ministerspost vindt u echter prima. Dat betekent in duidelijke taal: de Groenen pikken voor zichzelf de lekkere krenten uit elke pap en indien nodig verraden ze iedereen en alles. U, mevrouw Baerbock, bent uw ambt in ieder geval niet waardig.

U bedreigt ons leven!

Met uw escalerende uitspraken bedreigt u het leven van ons allemaal. Mevrouw Baerbock, wat gaat er eigenlijk verkeerd bij u? Enerzijds pocht u er op om uw linksgroene energietransitie en uw klimaatfanatisme voor het welzijn van de komende generaties erdoor te moeten jagen. En anderzijds interesseert het leven van jonge mensen u niets, zoals duidelijk blijkt uit uw ophitsing tot oorlog. Het enige dat u vertegenwoordigt, zijn de belangen van de een of andere financiers. In de hoop om zolang mogelijk aan de voedertrog te kunnen blijven!

Onze zoons krijgt u niet!

Dat de Groenen, zowel in Duitsland als in Oostenrijk, de grootste ophitsers tot oorlog van de laatste decennia zijn, was in het begin toch iets verrassend. De ecologische knuffelpartij werd de meest radicale partij überhaupt. Inmiddels verbaast men zich er weinig over. Maar met deze ongelooflijke uitspraken heeft u, mevrouw de minister van Buitenlandse Zaken, meer dan maar één rode lijn overschreden. Wat denkt u eigenlijk? Voor hoe dom en goedgelovig houdt u het volk? Bij “kou lijden voor de vrede” waren het helaas nog velen met u eens. Bij “inflatie en prijsstijging voor de vrede” kreeg u steeds minder instemming. Wordt het nu: “Oorlog voor de vrede”? Ik zeg u één ding heel duidelijk: onze zoons krijgt u NIET voor de oorlog, mevrouw Baerbock!

Bron:
auf1.info
Door: Birgit Pühringer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Mevrouw Baerbock, vecht u uw oorlog alleen!

 1. droevige mof zegt:

  Deze vrouw lijdt aan zelfoverschatting, ze denkt dat ze de sympathie van haar kiezers niet nodig heeft. Dat is waar, maar dat zeg je niet. Ondertussen heeft ze problemen in haar eigen Groene Partij omdat ze niet tegen kritiek kan.
  Scholz zou haar eruit moeten schoppen, maar daar is hij te zwak voor. Het is tragisch wat we hier in Duitsland meemaken. De enigen die echt vrede willen met Rusland zijn de AfD en enkele oude socialisten met pacifistische ideeën.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Eigenlijk is het nog beter als ze dat snertwijf van een Annalena Baerbock naar Oekraïne toe sturen om daar eventueel de loopgraven in te gaan!
   Daar zal ze het risico lopen dat ze wordt aangerand door Oekraïners die blijkbaar niet vergeten zijn hoe hun (over)grootvader meer dan 80 jaar geleden vreselijk werden onderdrukt door de nazi-Duitsers! En de Slag om Stalingrad, ook 80 jaar geleden, heeft de Russen haast net zoveel mensenlevens gekost als de hele bevolking van Den Haag of Rotterdam bij elkaar!

   Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Ik wil geen oorlog met rusland. Klip en klaar, laat de krim en de zelf uitgeroepen zelfstandige delen van de oekraine aan rusland, dat willen die lieden kennelijk graag. Geef ze hun zin. Als dat de oorlog stopt kan er weer verder gepraat worden over vrede. Deze oorlog, zoals die zich nu ontwikkelt, zal geen winnaar kennen, alleen maar verliezers. De oorlogsleiders met hun korte lontjes en hun prestige, moeten beseffen dat ze duizenden, misschien wel honderdduizenden mensenlevens opofferen voor hun persoonlijke prestige. Ook de amerikanen zijn daar goed in, brengen overal democratie met bommen en granaten. Zijn zogenaamd vriend van europa maar zijn eerst zakenman en pas daarna vriend. Van je vrienden moet je het maar hebben. Geef mij maar goedkoop russisch gas, in plaats van ingevroren schaliegas uit de VS. vind ik belangrijker dan tanks voor zelenski. Mocht Poetin toch andere plannen hebben, kan je altijd nog andere maatregelen treffen. Even wat anders, wij maken ons afhankelijk van china en india, wat betreft medicijnen. Die landen zijn ons onze toekomstige vijanden maar daar worden andere waarden aan verbonden dan aan rusland. Dom, dom, dom, oliedom. Ook Dood66 beleid. De vvd ziet alleen dollartekens en hebben verder nergens verstand van. Fijne regering. Zal een verzoek indienen bij poetin of hij eerst onze regering wil arresteren inplaats van heel holland plat te bombarderen.

  Geliked door 2 people

 3. antiislamnu zegt:

  Laat dat teletubie hoer zelf maar naar het front gaan samen met de rest van de oorlogs hitsers

  Geliked door 1 persoon

 4. Oliedom zegt:

  Ook dit WIJF is, net als die politieke kutwijven in dit postzegellandje, TOTAAL ongeschikt.

  Like

 5. BosscheBol zegt:

  Mevrouw mag wel uitkijken! Net als al die andere Europese slaafjes van Amerika. Wij verklaren ons nl partij in de oorlog: alleen al door wapens te leveren aan een van de partijen.
  Vandaag of morgen landt er een grote bom op haar paleis en gaat ze janken. Ja, janken want ze leeft nog want een paar minuten van te voren is ze met haar vliegtuig opgestegen richting Argentinië waar de vorige nazi’s haar bedje al gespreid hebben. De bom is dan voor ons.

  Geliked door 2 people

 6. Peter Rissing zegt:

  Het draai allemaal om het woordjes zoals ‘we’. Wie zijn die ‘we’? Ik wil zelf wel even bepalen of ik tot een of andere groep behoor. En bij voorbaat zeg ik altijd nee als dat voor mij wil bepalen. Neem die M. Rutte die vrolijk zegt “Die oorlog daar, is de onze”, de gek.
  Als elitaire typetjes over ‘we’, ‘ons’ of ‘wij’ of zo hebben dan bedoelen ze dus hun eigen elitaire clubje. Niet ‘wij’ maar ‘zij’ hebben die oorlog. Dat wees het Oekraïne referendum ook uit.

  Geliked door 1 persoon

 7. BosscheBol zegt:

  De groenen willen wel héél erg graag oorlog. Komt misschien omdat ze denken dat een oorlog CO2 neutraal is? In elk geval is een atoomoorlog CO2 neutraal. Er zullen dan wel veel windmolens omvallen maar hey! er zullen ook veel minder mensen zijn

  Geliked door 2 people

 8. Harry zegt:

  Nou , Bearbock ,
  Volg onze dappere Sjoerd Sjoerdsma , de initialen S .S . zullen u niet onbekend voorkómen , die zat in óns leger op een gevaarlijke locatie .
  In een veilige en beschermde compound weliswaar , maar tóch ………….
  Een kantoorbaantje kan ook gevaarlijk zijn !
  Ga ook eens gezellig meedoen .
  Kan je later nét als hij pochen over je militaire verleden .
  Of is dat als deel van een crimineel land qua oorlogvoering ,
  niet zo slim ?

  Like

 9. Ravian zegt:

  Zo moeilijk is het eigenlijk allemaal niet…
  Toen ze nog in het democratische vrije Westen woonde waren ze tegen alle Westerse bewapening omdat ze de strijdkrachten van de communistische USSR vrije intocht wouden verschaffen, en nu ze in de EUSSR wonen willen ze met militair geweld het democratische vrije Oosten innemen.

  Toen de USSR op zijn bek ging was in het Westen net de “mars door de instituten” voltooid, en terwijl in de Russische Federatie de democratie ontsproot werd in het Westen diezelfde democratie door oprukkend links vermoord.
  Zo werden dan de “goeden” de “slechten”, en werden de “slechten” de “goeden”.

  Zodra je dat vat vallen alle stukjes van de puzzel naadloos op hun plek.
  Maar het blijkt voor een hoop mensen nogal moeilijk om te begrijpen dat de bakens verzet zijn.
  Net zoals ze ook al niet begrijpen dat de VVD inmiddels een linkse partij geworden is.
  Ik ga ome Bob niet citeren, maar ik denk dat zijn inschatting van het IQ van de gemiddelde kiezer er niet ver naast zit…

  Geliked door 2 people

 10. BosscheBol zegt:

  “Krieg! Krieg!” schreeuwt Baerbock. “Nicht gegen einander aber zusammen gegen den Russischen Untermensch!”

  Geliked door 2 people

 11. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Ik blijf het herhalen : zonder soldaten geen oorlog.

  Laat die nazi elite hun eigen kinderen maar naar het front gaan dan raken we gelijk die losers kwijt.

  Iedereen die geen dienst weigert is een flapdrol en die moet van mij geen enkele empathie verwachten als hij verminkt terug komt. Ik zal hem NOOIT HERDENKEN , ik zal dansen op zijn graf.

  Like

  • Oliedom zegt:

   Ook in dit landje lopen nog teveel gestoorden rond, die springen als der Fuhrer roept en gaan naar het front.
   Kijk hoe die beroeps naar Noorwegen op oefening met geen of/en ondeugdelijk spul gingen, hebben geen verstand en/of bevel ist bevel en gaan erheen, stomvolk wat niet mag maar ook niet gaat nadenken dus.
   Naar v/m Joegoslavië met slecht/te licht materiaal en mooi GEEN steun van de “navo vrienden” uit Frankrijk die vonden hun eigen volk belangrijker.
   Die macroon komt nu effe op viste bij prutte en vast vertelt die, ga jij alvast maar beginnen prutte, wel helpen jullie wel 😡🤣🤣🤣
   Net yankees die kikkerbilletjes vreters, ik eerst en dan weer ik eerst en de rest verrek maar indien hetvons niet uitkomt.
   Maar nogmaal, gaan niet in dienst en laat die smerige vuile politici zelf er maar naar HUN oorlog heen gaan, de landverraders
   Zij hadden zich NIET met die broederoorlog moeten bemoeien!!!!

   Geliked door 1 persoon

   • waalkade4bd8489a57 zegt:

    Helemaal eens.

    Ik zal geen traan laten voor iedere militair die gedood wordt of zich laat verminken… het is hun eigen domme schuld.

    ZONDER SOLDATEN GEEN OORLOG !!!

    Like

  • Ravian zegt:

   Grappig dat je denkt dat dienstweigeren altijd een optie is.
   In Oekraïne wordt je in dat geval, bijvoorbeeld, gewoon door de een of de andere dolle nazi geëxecuteerd.

   Geliked door 1 persoon

   • waalkade4bd8489a57 zegt:

    Als je toch moet sterven dan sterf ik toch liever met opgeheven hoofd.

    Denk je dat als je mensen dwingt omdat ze anders dood geschoten worden gemotiveerd zijn om te vechten ?
    Die pakken iedere kans om zich aan de Russen over te geven en daar hoor je steeds meer berichten over. Dat gerekruteerd militaire overlopen en samen met de Russen vechten.

    Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    “Dat gerekruteerd militaire overlopen en samen met de Russen vechten.”

    Das dan meer een gevalletje niet voor Zelenski willen vechten dan niet willen vechten nietwaar?

    En doordat jij “met opgeheven hoofd” sterft laat je onschuldigen sterven die je ook met datzelfde leven had kunnen redden.
    Je hebt dus het recht niet om met opgeheven hoofd te sterven, want je laat de kwetsbaren in je samenleving in de steek, je offert ze op aan je eigen deug gedrag.

    Pacifisten ontkennen de aard van de mens, en kunnen enkel existeren omdat anderen hen, en hun geliefden, tegen de kwaadaardige beschermen.
    Het zijn dus gewoon profiteurs die parasiteren op de veiligheid die anderen met hun leven betaald hebben.

    Die kreet “zonder soldaten geen oorlog” is net zo dom als de kreet “zonder politie geen criminaliteit”, of “zonder seks geen verkrachting”.
    Je kunt namelijk je eigen ballen wel inleveren, maar als je denkt dat alle verkrachters dat dan ook gaan doen dan ben je niet goed snik.

    Like

 12. Harry zegt:

  Vind het zo zielig om steeds maar kritiek op Duitsland te moeten geven , onze “ droevige mof “ zal er toch door gekwetst raken en dat wil je niet .
  Maar het is toch “ godsonmogelijk “ om positief te blijven naar de Duitsers die voortdurend álles maar fout blijven doen en óns meesleuren !
  Hoe lossen we dat op ?
  Verhuizen , droevige ?

  Geliked door 2 people

  • Ravian zegt:

   Beste Harry, je schijnt even vergeten te zijn dat Rutte Rusland met zijn “het is ook onze oorlog” al weken geleden de oorlog heeft verklaard…
   Je schijnt ook vergeten te zijn dat Nederland al APC’s aan Oekraïne geleverd heeft, en Duitsland nog niet.
   En het is je blijkbaar ook niet bekend dat Rutte het Duitse aanbod van veertien Leopards al met achttien van die dingen al bij voorbaat overtroffen heeft.
   En daarmee levert Nederland dan 100% van zijn beschikbare tanks aan Oekraïne, terwijl Duitsland het op een goeie 5% houd.
   Waarbij Duitsland door de VS onder druk gezet is, en Nederland (zoals gewoonlijk) niet wist hoe snel het voor de VS moest bukken.
   De stelling dat Duitsland Nederland “meesleurt” is dus nogal gewaagd, eerder het tegenovergestelde is het geval…

   Geliked door 2 people

 13. Peter. zegt:

  Die kutmoffen hebben hun lesje nog niet geleerd,grootheidswaanzin,als Putin ze zat wordt zal hij er paar bommen op pleuren zodat ze de eerste 50 jaar weer nodig hebben om de rotzooi op te ruimen .

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  Mevrouw Baerbock is zeker vergeten dat ooit eerder (tweede wereldoorlog) Duitse tanks Rusland inrolden. Twintig miljoen Russen sneuvelden in de gewonnen strijd tegen de Duitse Nazi’s. De Russen zijn dit nog lang niet vergeten en kunnen er nu wel eens op uit zijn om compleet Duitsland te gaan verwoesten. De derde wereldoorlog is al in een eerder stadium begonnen maar kan nu wel eens uitmonden in een nucleaire wereldoorlog.

  Geliked door 3 people

 15. Oliedom zegt:

  Ja ,dat weet ik wel, maar als er massaal geweigerd wordt moet ik dan nog zien, maar goed ze zijn er gek genoeg voor om de mensen te geëxecuteren.
  En aan de andere kant, daar of hier gedood te worden, ik weet wel dan maar hier.
  Voor dit volk unt vaterland zeg ik: FUCK OFF!!!

  Like

 16. Leonid zegt:

  Als een drankorgel op een feestje teveel Bockbier zuipt, slaat hij nog altijd verstandiger taal uit dan Frau Baerbock.
  Zij heeft geen idee wat in oorlog zijn met Rusland betekent. Ze weet niet wat oorlog is en ze weet niet waar Rusland voor staat en hoeveel machtiger Rusland is dan Duitsland.
  Verder is ze horende doof en ziende blind, niet beseffend dat het de Amerikanen zijn die die door leugens , bedrog, corruptie en ga zo maar door, de Russen al ruim 30 jaar aan het belazeren zijn met hun agressieve oorlogspolitiek.
  Stom grietje, niveau Greetje.
  En dus ook bevriend met met het door Zelensky naar de ondergang ‘geleide’ nazi-rijk dat gegrondvest is door Hitler-handlanger Bandera: Oekranazië.
  Ik ben helemaal niet in oorlog met Rusland, integendeel.
  Als we verstandige bestuurders hadden was er uiterlijk in december 2021 geluisterd naar Poetin, i p v in februari 2022 naar oorlogshitser Zelensky.
  Frau Baerbock is mede schuldig voor alle oorlogshitser ellende, alle economische ellende en ga zo maar door.
  Om kort te zijn: dit domme kindvrouwtje is een geniepige massamoordenaar.

  Geliked door 2 people

 17. ronjaspers zegt:

  Die nazi baerbock moet de oorlog aan de rusen verklaren in opdracht van haar bazen,zei is een “marionetpop” net als de meeste politici.Die bazen zijn de bilderberg groep (WEF) politiek is de firma list en bedrog en een poppenkast.De werkelijke machthebbers in europa,de bilderberg groep (WEF) trekken achter de schermen aan de touwtjes.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s