Tweet van Geert

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Tweet van Geert

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Als ik deze poster met de koppen van het kaagwijf en ruttekut in mijn schuur hang, ben ik direct van alle ratten en muizen verlost. Voor het andere dood66 en vvd ongedierte moet ik iets anders verzinnen.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ scherpschutter1943 op 26-1-2023 om 15.41 u.
   Mogelijk kan ik u een heel klein beetje helpen ?
   Ik heb zéér goede ervaringen met een afbeelding van een gegrilde krekel + bril…………Sylvaantje S.
   Álle pissebedden, oorwurmen en kakkerlakken zijn op de vlucht geslagen.
   Voor het wat grotere ongedierte ga ik ik uw methode gebruiken : dus ik hang een foto van Kaagwijf én Rutjekut in de schuur.

   Geliked door 2 people

   • scherpschutter1943 zegt:

    lijkt me een goed idee. Pissebedden en oorwurmen hebben een hekel aan de kleur en het geluid van een gebrilde krekel. Als ik die dingen tegen kom trap ik ze meestal direct dood. De door u genoemde gebrilde krekel is te groot om in 1 keer dood te trappen. Moeten we iets anders voor verzinnen

    Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Klopt, maar of dat ook een verbetering is…
   Van de regen in de drup noemen ze dat dacht ik.

   Like

  • Htskday zegt:

   Ook een goeie manier om van het roken af te komen..

   Die fototjes met waarschuwingen op het pakje dat je er kanker van krijgt helpen niet, maar plak daar eens fototje van rutje of kaag overheen.
   Werkt 100%

   Geliked door 1 persoon

 2. Runner zegt:

  Weg met dat nazie tuig vervloek vvd66 in maart.Wie is hier de baas dat kan alleen het volk zijn en niemand anders stem ze weg .Dat tuig.

  Like

 3. Julia zegt:

  Deze twee vreselijke gewetenloze volksverlakkers zijn de dood en verderf voor ons land. Heb er werkelijk geen goed woord meer voor over wat een gewetenloze smeerlappen en welke Nederlander stemt nog op dit tuig dat volk in de kou dumpt, naar de voedselbanken leidt, ons land overspoelen met duizenden nietsnutten die wel worden voorzien van onze al schaarse betaalbare woningen en ons sociaal stelsel straks geheel failliet laten gaan. Wel miljarden naar de oorlogszuchtige Zelensky een corrupte zak die zelf zich schuldig heeft gemaakt aan corruptie en heel veel geld in zijn zak en dat van zijn vriendjes heeft gestoken. https://www.bnr.nl/nieuws/internationaal/10472569/zelenski-s-naam-verschijnt-in-beruchte-pandora-papers. Een land waar het normaal is dat idioten met NAZI emblemen op hun getatoeëerde lichamen rond banjeren. We zijn zeker ook vergeten wat de Oekraïne in de Donbas heeft aangericht. Daar staan o.a. Rutte, Kaag en Hoekstra volkomen achter en smijten met miljarden terwijl in Nederland alles is kapot bezuinigd en lijdt aan het grootste medicijnen tekort binnen de EU. Dit kan de gewetenloze misdadigers tegen de menselijkheid en de landverraders blijkbaar helemaal niets schelen als ze de hielen maar van de VS, EU en Zelensky kunnen likken en het lef heeft om Poetin een nobody te noemen sprak de oorlogsmisdadiger Zelensky in zijn dagelijkse video smeekbede. https://www.ad.nl/buitenland/poetin-is-een-nobody-zegt-zelenski-ga-niet-met-hem-praten-over-vrede~a074c688/. Kortom we worden rechtstreeks een derde wereldoorlog ingezogen. De rijken en de elite meeheulers zullen er zelf weinig van ondervinden die interesseert het geen ene moer dat de helft van Nederland in de armoede leeft en in de kou zit. Dat koningshuis kunnen we ook wel opdoeken https://www.ad.nl/royalty/koning-gaat-voor-dure-das-met-paardrijcaps-en-maxima-draagt-nieuw-horloge-van-cartier~ab0c5aa0/ Geen enkel geweten en schaamte.

  Geliked door 1 persoon

 4. saddy zegt:

  26/1/23 – ook hier, Nederland staat aan de wieg van de toekomstige pandemiewet van de WHO. Quiz: welke Nederlander brengt advies uit en dus mede verantwoordelijk voor het ontwerp van deze ondemocratische wet?

  Like

  • saddy zegt:

   26/1/23 –
   ******* wint de donderdag Quiz, Nederlander Roland Driece staat mede aan de wieg van de toekomstige anti democratische pandemiewet van de WHO

   Like

 5. BigLJohn zegt:

  Stem ze weg ? Rutte en zijn maatjes stemmen ons weg. Mijn kop eraf als de verkiezingen in Maart niet door de linksen word gewonnen. Daarbij reken ik de VVD ook tot de linksen. Zij zullen weer de grootsten gaan worden.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s