VIDEO: Martin Bosma (PVV) maakt de WOKE-ideologie op geniale wijze met de grond geljk!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Martin Bosma (PVV) maakt de WOKE-ideologie op geniale wijze met de grond geljk!

 1. Julia zegt:

  Helemaal mee eens geen woord verkeerd aan gezegd. De doorgeslagen woke cultuur is de pest voor de algehele samenleving. Weer zaniken de pigment gekleurden die veelal in uitkeringen hangen om meer geld want 200 miljoen is niet genoeg voor het slavernij verleden. Kortom het gaat ze alleen maar om geld en zien de slavernij waar zij helemaal geen last van hebben gehad als een groot verdien model. Suriname heeft destijds al 3,5 miljard van Nederland gekregen en meer dan de helft van Suriname voert geen flikker uit. Kortom ze weten niet eens wat werken is laat staan dat ze überhaupt weten hoe een katoenplantage er uit ziet. Maar met dergelijke gif adders en blankenhaters als o.a. Sylvana Simons en die gasten van Denk blijven wij het gejammer houden totdat ze uiteraard weer meer geld in de schoot krijgen geworpen. Discrimineren volgens de wet mag niet maar de grootste racisten en blanken haters huizen in de Tweede Kamer. WLM wordt gestraft BLM is toegestaan daar moet je uiteraard een rechtstaat voor hebben waar hoofdzakelijk D66 rechters de boventoon vieren. Discriminatie hoe zo? Slaven hoezo wij zijn de betaalslaven die al het geld moeten opbrengen voor die jankende clubjes die aan de subsidie slurf hangen maar hier de boel verzieken. Nogmaals als men zich niet kan aanpassen aan onze normen, waarden, cultuur en tradities is er maar één oplossing gewoon voor goed op hoepelen naar land van herkomst en vooral niet van uitkeringen hier genieten.

  Geliked door 2 people

 2. Léon van Duren zegt:

  Een terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia fascistische LGBTi woke overheid ruïneert Nederland met behulp van het de terroristische corrupte fascistische schaamteloze politieke partij D’66!!

  D’66 is een soort NSB 2.0 partij zonder enig normbesef of empathisch vermogen!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Gerrit zegt:

  Dit jaar komt er in Hoorn een “stadsgesprek” over de positie van het standbeeld van Jan Pieterszoon Coen.

  En de Gemeente Hoorn laat de rol van het eigen stadsbestuur onderzoeken in de tijd van de slavernij. Het Bureau Stad en Bedrijf voert dit onderzoek uit. Er zijn al gesprekken gevoerd met Hoogleraren en onderzoekers.

  De tijd dat Hoorn “de Coenstad” werd genoemd is voorbij.

  Like

 4. Groene Leeuw zegt:

  De woke cultuur is de pest van de 20ste eeuw

  Like

 5. stradivotsi zegt:

  Die Bosma de beste van allen zeg ik. Onderbouwde kritiek, geen gelul maar
  waarheden. Een mét hersens en rechte rug.
  Al die “loehserzz” onder het volk, kop in hun reet denkers ( lees poepdenken ), zodra boterham
  onbetaalbaar word, zodra woning en verwarming onbetaalbaar word, zodra
  nog meer faillisementen met werkelozen komen, dán…. ja DAN is het
  huilie huilie klagen. Met je fokking elektrische automobiel en fiets en scooters.
  Kunnen ze hun ingeroeste benenwagen weer eens ouderwets gaan gebruiken of hun ouwe fiets van stal halen als ie er nog staat….
  Die tijd gaat komen als dit zo doorgaat

  Bosma voor Premier wat mij betreft.

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Bosma overtuigt allen die zich nog steeds afvragen wat deze terreur betekent. Hij kan een echte woke-ideoloog niet overtuigen, want woke is een destructieve cultus wiens doel zelfvernietiging is. De zwaarste eisen op het gebied van critical racetheory worden gesteld door blanken. De stikstof- en CO2-gekte is ook stevig in handen van blanken, en meestal mannen. Bij de acties in de bruinkoolmijn en het dorpje Lützerath zag men alleen blanke Duitse en Nederlandse jongeren. Ongelooflijk hoe ze op de afgrond van het diepe graafgat stonden, een levensgevaarlijke actie, typisch voor de doodscultus.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s