27-01-2023: International Holocaust Remembrance Day

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op 27-01-2023: International Holocaust Remembrance Day

 1. Léon van Duren zegt:

  De meerderheid van de mensen die deze verschrikkelijke Holocaust herdenking bijwonen hebben tot en met de dag van vandaag niet veel geleerd van deze van overheidswege georganiseerde uitroeiing van een groep gedemoniseerde mensen!! Mijn familieleden zijn met behulp van de achterbakse angstige joodse raad en natuurlijk Nederlandse politieagenten op transport gesteld naar Auschwitz,na eerst gedwongen van overheidswege vanaf september 1941 de David ster te hebben gedragen,mijn opa en oma zijn zijn uiteindelijk op 19 november 1943 vermoord te Auschwitz!!

  Nog nooit heb ik als zoon van een vrijwel vermoorde joodse familie één oprechte verontschuldiging vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog,maar ja ik ben ook pas 66 jaar jong !!De Nederlandse staat wacht meestal met haar huichelachtige verontschuldigingen als de meerderheid van de nabestaanden gestorven zijn!!Mijn vader heeft gelukkig bij moedige Nederlandse mensen kunnen onderduiken te Elim (=oase in de woestijn) in Drenthe !!

  De Nederlandse terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers hebben met zekerheid niets geleerd van de tweede Wereldoorlog!!

  Hoe is het mogelijk dat een corrupte fascistische terroristische COVID-19 pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K. überhaupt ooit een vertrouwensfunctie als minister van financiën heeft kunnen worden!!

  Ook wordt Israël momenteel van alle kanten bedreigd door goddeloze islamitische raketten!!

  Een Palestijnse staat is een project van en voor gestoorde idioten!! Islam en vrede is een contradictie!!

  Praatjes vullen geen gaatjes!!

  Over de merkwaardige behandeling van Holocaust nabestaanden gesproken!!

  https://www.franklinterhorst.nl/Mensonwaardige%20behandeling%20overlevenden%20Holocaust.htm

  Geliked door 5 people

 2. saddy zegt:

  They owned nothing and they were happy?

  Like

 3. Léon van Duren zegt:

  https://stichtingvaccinvrij.nl/openhartig-interview-met-voormalig-topman-verenigde-naties-het-is-niet-wat-het-lijkt/

  Over een van overheidswege georganiseerde terroristische organisatie gesproken! De fascistische D’66 terroristische terroristenvereerster Sigrid K. kent de hoed en de rand van deze gecorrumpeerde United Nonsens (=VN)!!

  Wakker worden Nederlanders!!

  U en de uwen worden wederom van overheidswege voor de gek gehouden door een totaal onbetrouwbare overeind!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Andre zegt:

  Herdenking dan moet ik meteen denken aan die smerige huichelaars van het koningshuis met dodenherdenking op de 4 Mei en rat Rutte er natuurlijk ook altijd bij en vooraan met zn uitgestreken smoel. Auschwitz 2 daar kwam 10 kilo goud per dag uit wat zo de Bundesbank inging. Bergen kleding werden er gereinigd om verkocht te worden in Duitsland. Een smerige gitzwarte plek waar je niet wil zijn. Achterin heb je een monument staan met vlaggenmasten en ziet er niet uit door achterstallig onderhoud, inderdaad die achterbakse Joodse raad moet zich kapot schamen. Mijn kennis zijn opa heeft het overleefd en was geen Jood maar Rus en heeft hier een schadevergoeding voor gekregen van jawel de USA. (ik meen iets van 5000 usd)

  Mijn ega (Rus) en laatste zegeningetje (half Rusje) zijn voor de 2e x Duitsland uitgevlucht omdat Scholz, Baerbock en Rutte het holocaust vuurtje weer aan het opstoken zijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. Andre zegt:

  Ik wil er nog 1 tje bij zetten want die messen zwaaier van de trein met 2 doden was geen Syrier maar een Palestijn en het was GEEN terroristische aanslag hoor of op een bepaalde groep mensen gerichtte aktie zegt de Duitse MSM.

  Like

 6. Maar nog het meest schandalige van deze holocoust remembrance day is wel dat notabene de bevrijders van Auswich niet worden uitgenodigs om de herdenking bijte mogen wonen.
  Vergis je niet dat de west Europeaan voorgehouden wordt dat we bevrijd zijn door de westelijke geallieerden, maar de feitelijke bevrijding uit het oosten kwam wat 26 miljoen Russen het leven heeft gekost.
  Dat we voorbij Berlijn geen Russische militairen zagen was eenvoudig te danken aan de afspraken gemaakt in Yalta.

  Geliked door 1 persoon

 7. Léon van Duren zegt:

  De schaamteloze neonazistische corrupte COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers Mark R. ,en de eveneens aantoonbare COVID-19 pharma maffia psychopaat Olaf S. zijn oorlogshitsende oorlogsmisdadigers van het allerergste allooi! Deze twee WEF-BILDERBERGER boeven moeten zich in de toekomst verantwoorden voor het zinloze bloedvergieten in de hopeloos verdeelde en verscheurde Oekraïne!! Deze twee WEF- BILDERBERGER terroristische politici verdienen nul respect van weldenkende mensen!!

  Het zijn gewoon twee ordinaire van overheidswege aangestelde WEF-BILDERBERGER moorddadige boeven!!

  Deze twee terroristische NAVO oorlogsmisdadigers horen heel lang uit de samenleving te worden geïsoleerd!!

  Deze geïnstitutionaliseerde boevenbende hebben als het erop aankomt niets op met Joodse volk!!Zie de door psychopaten als Mark R.,en de Duitse mafketel Olaf S. toegelaten islamisering van hun landen!!

  Het islamitische terroristische antisemitische gedachtegoed is wederom springlevend in het vervloekte Europa!

  Like

 8. Léon van Duren zegt:

  Het van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER nazisme is springlevend op aarde!!
  De terroristische globalistische elite hebben het niet goed met ons voor!

  De anti-fascistische moedige held David Icke verwoord de huidige omstandigheden klip en klaar !!

  ONBEGRIJPELIJK DAT DE FASCISTISCHE NEONAZISTISCHE CORRUPTE COLLABORERENDE KLIMAATFASCISTISCHE COVID-19 PHARMA MAFFIA STAPPENPLAN PSYCHOPATEN MET BEHULP VAN HUN CORRUPTE ONBETROUWBARE RECHTSSYSTEEM DEZE MOEDIGE GEWELDLOZE VERZETSSTRIJDER DE TOEGANG TOT VEEL EUROPESE LANDEN HEEFT ONTZEGD!!

  HET FASCISME IS WEDEROM SPRINGLEVEND IN EUROPA!!

  DE UITGELOKTE VERSCHRIKKELIJKE OEKRAÏNE OORLOG IS EEN ZEER ZWARE MISDAAD TEGEN DE MENSELIJKHEID!!

  https://davidicke.com/2023/01/26/the-puppet-tyrant-armed-for-a-war-of-the-world-david-icke-dot-connector-videocast/

  Wie zwijgt stemt toe!!
  Het wegkijken van wat de corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia stappenplan overheden moedwillig hebben aangericht,kan geen optie zijn!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 9. Léon van Duren zegt:

  De huidige president van de VS Joe B.van Amerika en president Zelensky van de Oekraïne zijn twee levensgevaarlijke gekken!!

  https://commonsensetv.nl/voor-wie-het-plaatje-nog-niet-duidelijk-is/

  Ook hier wederom een duidelijke analyse!!

  De voorgenoemde WEF-BILDERBERGER psychopaten zijn een gevaar voor de wereldvrede!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s