De messentrekker uit de regionale trein: Minstens 12 delicten sinds 2015

(Vertaling: E.J. Bron)

Na het bloedbad, dat de “stateloze Palestijn” Ibrahim A. woensdagmiddag in de regionale trein van Kiel naar Hamburg aanrichtte, worden er steeds meer details over de 33-jarige dader bekend. Hij zat tot een week voor de daad nog in voorarrest – en beschikt al over een behoorlijk strafblad.

Sinds 2015 – het jaar van de ex-bondskanselier Merkel te verantwoorden asiel-bestorming – was de messentrekker in totaal 12 keer (!) met de wet in aanraking gekomen. De laatste keer zat hij tot 19 januari gevangen, voordat hij enkele dagen later toestak en een vrouw de hals opensneed. Zijn strafdossier bevat o.a. de volgende delicten:

 • In 2015 werd tegen A. in Bonn een onderzoek ingesteld wegens diefstal in Euskirchen (Nordrhein-Westfalen) en misbruik van betaalpasjes.
 • Een jaar later volgde er een onderzoek wegens het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel in Euskirchen en Bad Münstereifel evenals winkeldiefstal in Euskirchen.
 • In 2018 stond A. in het middelpunt van onderzoekingen wegens het toebrengen van lichamelijk letsel in Keulen en in 2019 wegens seksuele ongeoorloofde dwang in Euskirchen.
 • In 2020 stelden de autoriteiten een onderzoek naar hem in wegens zaakbeschadiging in Euskirchen, toebrengen van lichamelijk letsel in Bonn, tweevoudig toebrengen van lichamelijk letsel in Euskirchen.

Even terzijde: volgens de plannen van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Nancy Faeser (SPD), zou de messentrekker mogelijk niet meer “stateloos” zijn, maar al lang een ingeburgerde “Duitser”. Het is de opzet van een actueel ontwerp uit het ministerie van Binnenlandse Zaken dat buitenlanders in het vervolg niet pas na acht jaar, maar al na vijf jaar het Duitse staatsburgerschap kunnen krijgen.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op De messentrekker uit de regionale trein: Minstens 12 delicten sinds 2015

 1. Svalbard zegt:

  Onbegrijpelijk dat deze terrorist überhaupt nog vrij kon rondlopen. Ze leren het nooit in Duitsland.
  Wanneer wordt je daar dan voorgoed opgeborgen?
  Moet je eerst minstens iets van 10 mensen hebben vermoord?

  Geliked door 2 people

 2. Aranka Muscal zegt:

  Iedere keer hetzelfde liedje, de dader al langer bekend. De veiligheidsdiensten hadden in hun vizier. En toch nooit maar nooit uit het land gegooid. Dus de veiligheid van eigen volk is minder belangrijk dan zulke monster.

  Like

 3. Wat erop neer komt!!

  Wat de gevolgen ook zullen zijn voor de autochtonen, de omvolking zal doorgang vinden.

  Geliked door 4 people

  • Maar jah het schijnt echt moeilijk te zijn om dit soort gajes het land uit te pleuren want ze zijn zielig toch?

   Geliked door 2 people

   • Lot zegt:

    Ik denk dat het niet moeilijk is. 1. Zeg alle uitkeringen op 2. Stop ze in een boot eventueel met een spuit in slaap brengen, net als met wilde dieren met een geweer. Met een tussenwand. Klep achterkant naar beneden, als de boot er op de andere kant mediterrraanse zee is. En met beweegbare tussenwand zo de boot uitschuiven.
    Heb ik al vaker over geschreven.
    Of Geef iedereen hier een geweer en schietlessen.

    Geliked door 1 persoon

 4. Frits zegt:

  FAUDA live. Thank you Merkel&Co!!

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Duitse autoriteiten hebben het erg slecht voor met de autochtone bevolking. Ook in duitsland ligt het omvolkingsprogramma van het WEF op schema. Ook het christendom zal daar verdwijnen en vervangen worden door de islam en wordt duitsland een land als indonesie dat in 50 jaar het grootste moslimland ter wereld is geworden. Dat is slechts te wijten aan een kleine harde kern van moslims, zoiets als de nazipartij die ook middels geweld het duitse volk achter zich heeft gekregen in wo2

  Geliked door 4 people

 6. Andre zegt:

  Ik heb dit nog nooit in mijn leven meegemaakt ik had afgelopen woensdag een zitting in Duitsland als belanghebbende. De rechter kwam gewoon 1 uur te laat en om 1930 zei hij ik stop er mee want ik kan hier niets mee. Je hebt de overtreffende trap en ik weet het woord niet. Duitsland is failliet daarna kapot en daarna? Naja wat het woord ook mag zijn het is dat laatste woord en dit verhaal is weer zo een in en in triest voorbeeld hiervan. Duitsland verkeert in totale anarchie.

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  Jemig.
  Al sinds 2015?
  Die had al lang teruggestuurd moeten worden of op zijn minst opgesloten.
  Wat een idioten.

  Like

  • karton zegt:

   @ Blaffertje op 27-1-2023 om 23.08 u.
   Dit gebeurt óók in óns landje, mevr. Blaff. !
   Maar dat wist u toch al ?
   Opsluiten ? Zonde van de kosten die dat mét zich brengt …….. terugsturen is de enige oplossing.

   Geliked door 1 persoon

 8. Marijke zegt:

  Vandaag een aanslag op een synagoge in Israël met meerdere doden. Op facebook wordt dit door het welbekende clubje toegejuicht. Het kan ze niets schelen dat er onschuldige, onbewapende mensen tijdens een gebedsdienst zijn vermoord. Maar o wee, als dit in de moskee gebeurt, dan zijn ze super zielig. Ik heb zo’n genoeg van dit volk.

  Geliked door 2 people

 9. karton zegt:

  Waar kan ik ‘t strafblad van o.a. Merkel, v.d. Leyen, Timmermans, Quag, Rutje, Sjoerdsma, Biden enz. vinden en inzien ?

  Like

 10. J.v.d.Heijden zegt:

  Gottfried Curio over MESSER-einwanderung…

  Like

 11. J.v.d.Heijden zegt:

  Deze ook nog maar even…
  https://ejbron.wordpress.com/2023/01/25/breaking-mesaanval-in-regionale-trein-tussen-kiel-en-hamburg-twee-doden/#comment-1960968
  Enkel om voor eens en voor altijd het MOTIEF duidelijk te maken.

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Een aanval op één is een aanval op allen, helaas zien de islamietjes dat zo al jarenlang……..en geen rechtbank die beslist dat het Salafisme onverenigbaar is met de westerse samenleving…..enkel meer,meer,meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s