Een verhaaltje voor het slapen gaan voor moslims in heel Europa

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Moslims denken dat zij de wereld kunnen veroveren/overheersen door bevolkingsgroei (zoals in Indonesië) en ons vervolgens de islam op kunnen dringen. Moslims claimen al hele Europese stadswijken en gebieden als “moslimgebied” en/of plegen gewelddadige aanslagen om binnen hun cultuur als held vereerd te worden en zo een plekje in het paradijs te krijgen. Echter, moslims denken dat zij hier Halal kunnen leven door varkensvlees te vermijden en een hoofddoek te dragen, maar moslims kúnnen in Europa helemaal niet Halal leven! Sterker nog: Zij leven hier állemaal Haram! Hoe dat kan? Het gevaar voor de moslim zit ‘m in varkens-DNA!

Dat klinkt misschien grappig, maar voor de moslim is dit een serieus gevaar. Varkens-DNA zit in Europa namelijk overal in: in onze grasvelden, in onze gewassen, in ons drinkwater en daarmee ook in onszelf, omdat onze graasdieren daarvan eten en ook wij daarvan eten. Wij eten varkensvlees en groentes en gewassen die op varkensgrond zijn gekweekt en derhalve scheiden wij daarmee ook weer varkens-DNA uit, dat wordt afgevoerd en gezuiverd van ziektes en bacteriën en vervolgens in ons grond- en drinkwater komt. U kunt echter op ziektes en bacteriën zuiveren, maar op DNA valt niets te zuiveren en derhalve blijft DNA – zelfs roulerend! – overal in zitten. Sterker nog: een groot deel van de bemesting van de landbouwgronden en gewassen komt van varkensmest, waardoor zowel planten, bomen (vruchten) als gewassen zich voeden met varkens-DNA. Voor de Europeaan zelf is dat geen enkel probleem: varkens maken tenslotte al duizenden jaren deel uit van onze (voedsel) geschiedenis. De Europeaan is dit derhalve van nature gewend en ons lichaam ondervindt daar ook geen nadelige effecten van, maar een moslim, die nooit varkensvlees heeft gegeten, omdat zij dat niet mogen, *kan daar niet alleen lichamelijk ongemak van ondervinden (zij schrijven dat zélf mogelijk toe aan vitamine-D tekort), maar hun hele lichaam zal zich hier verzadigen met varkens-DNA, waardoor zij een plaats in het paradijs wel kunnen vergeten.

Duizenden jaren geschiedenis

Het Europese grondgebied is al vele duizenden jaren vervuld met varkens-DNA. Allereerst was er het wilde zwijn (Sus Scrofa) dat in heel Europa in het wild leefde en waar onze voorouders zich later mee voedden. De Sus Scrofa heeft op bijna elke vierkante centimeter geleefd, er zijn behoeften gedaan en is er gestorven, waarmee zijn DNA (uitwerpselen, bloed, skelet etc.) in de bodem terecht is gekomen. Dat zit gedurende duizenden jaren inmiddels tientallen meters diep in de grond (en het grondwater) verspreid en is daar niet uit te filteren. Daarnaast zijn ze, na gestorven te zijn, ter plekke vergaan of geheel of deels door andere dieren opgegeten waarna ook hier, wederom, overal hun DNA is verspreid en achtergebleven. Pas lang daarna kwam de mens die het zwijn niet alleen als voedsel at, maar het zwijn ook domesticeerde (waarvan het huidige (oer)varken afstamt). Zo werd het varken tevens over het hele Europese grondgebied geleid, verhandeld en verspreid. Het maakt – op hoogten boven de boomgrens na – derhalve niet uit waar u komt, werkelijk overal in Europa heeft het al dan niet wilde varken geleefd en derhalve wonen en leven wij op duizenden jaren oud, van varkens-DNA vergeven grondgebied!

U ziet wel: varkenstallen afbranden, varkens in de wei afmaken, zwijnen doodrijden, zichzelf opblazen, anders gelovende mensen afslachten, door geboorte overheersen… Het heeft voor moslims in Europa geen enkele zin, omdat zij nu eenmaal in een voor hen Haram werelddeel willen wonen, leven en heersen, maar zichzelf daarmee diskwalificeren voor het paradijs. En dat doen zij helemaal zélf, want ZIJ komen hier – onder valse voorwendselen – tenslotte zélf naartoe…

* De oplossing voor een plekje in het paradijs?

Er is echter wel een oplossing, maar die kost tijd: het lichaam vernietigt en vervangt eenmaal in de zeven jaar namelijk elke cel in het menselijk lichaam en daarmee zou een plekje in het paradijs weer mogelijk zijn. Het mag evident zijn dat dit dan niet in Europa kan zijn, maar dat mogen ze dan zelf maar uitzoeken. Dat is niet ons probleem lijkt mij. Ik kan de geschiedenis namelijk niet herschrijven.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Een verhaaltje voor het slapen gaan voor moslims in heel Europa

 1. Oliedom zegt:

  asiel centrum’s in de varkensstallen maken, misschien komen wij dan wel van dat asieltuig af, met die pinokio prutte/kak/eu en co. Gaat nooit worden/lukken.

  Like

 2. karton zegt:

  Als het niet zo duur zou zijn, zou ik zeggen : aan ‘t gas met al die moslims, én ander gajes.

  Geliked door 2 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Een dode europese moslim is dus een gevaar voor de islam want overal aan hem/haar, zit varkens DNA. Conclusie een moslim kan maar beter maken dat hij/zij weg komt uit europa en hopen dat hij /zij niet in de stofwisselingsperiode van 7 jaar overlijdt want anders kom je nooit in de moslimhemel, wat je ook doet, het maakt niet uit, je bent en blijft een onrein europees varken. Heb ik altijd al gedacht

  Geliked door 4 people

 4. Boike zegt:

  Als de moslims nu teruggaan naar waar ze vandaan kwamen, kunnen ze weer halal gaan leven en hebben ze over een jaar of zeven hun DNA veilig gesteld voor een plekje in hun paradijs.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Ik hoop zelfs dat een aantal van die varkens-hatende moslims een bezoek brengen aan Meerssen, in de buurt van Maastricht. Daar vallen wilde zwijnen namelijk iedereen aan die zich in de bossen waagt en als die zwijnen de radicale moslims gaan bijten dan mogen ze hierna meteen een acute bloedvergiftiging oplopen!

   Like

 5. memaxq zegt:

  Je hebt moslims en semi moslims. De eersten leven en handelen volgens de letter van de koran De tweede categorie valt eigenlijk onder de infidels volgens groep 1. Volgens die zelfde groep 1 dienen infidels een kopje kleiner te worden gemaakt en dus valt de islam onder de categorie criminele organisaties. Ook groep 2 heeft niets met varkens, paling maar vaak wel weer wat met de dramvodden, boerka’s, niquaab etc. In de koran staat dat vrouwen hun borst en schaamstreek bedekt moeten houden. De tenten en dramvodden zijn een verzinsel en vaak bedacht door een stel kerels die hun hormonen niet onder controle hebben (haktakkiewegzakkie met dit soort gasten).

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ memaxq op 27-1-2023 om 15.14 u.
   Vrouwen moeten hun borsten én schaamstreek bedekt houden, volgens de koran, lees ik. (ik wist dit niet overigens, maar ik kan ook niet álles weten natuurlijk !)
   Maar nu ik dit lees heb ik toch een vraagje, mogelijk weet u een antwoord ; n.l. : een normaal mens heeft twee handen, hoe houdt iemand met twee handen, twee borsten én een gehéle schaamstreek bedekt ?
   Ik veronderstel dat, als een moslim een vrouw ziet met beide handen voor haar borsten, dat die vent dan denkt (in ’t moslims !) : “potverdorie, dat mens heeft haar schaamstreek niet bedekt ! Dat zal IK eens ff regelen !” Vervolgens houdt hij ZIJN hand voor óf nabij haar schaamstreek; en dan denken wij, nuchter als we zijn : “gvd, die moslim grijpt dat meisje/vrouw bij haar vlagina (= klutje)”, schandelijk !”
   Terwijl die man natuurlijk alléén maar goede bedoelingen had !
   Wij moeten dat “ruim” interpreteren , memaxq, vind ik. 😂😂

   Geliked door 1 persoon

 6. Joost Visser zegt:

  Vandaar dat iedereen aan de krekels moet en de varkenshouderij verdwijnen. Ook dit is ingepland.

  Geliked door 1 persoon

 7. ErisHoop zegt:

  Wie plaatst er billboards langs de grenzen/wegen?

  Geliked door 2 people

 8. sirreadallot zegt:

  Het zijn mohammedanen…geen moslims… Noem ze in het vervolg ook zo.

  Like

 9. Sinyo zegt:

  Hebben de mossels de meerderheid, dan vreten ze elkaar op.
  Houden we het maar op 2. De Nieten van Soe en de Ieten niet van T maar van Sj. Als toegift nog een turkse derde de Wa-ha-ha-biten.

  Geliked door 2 people

 10. mooinique zegt:

  Hahaha geweldig dit! Dank voor dit mooie verhaal. 😂🤣😂🥰

  Like

 11. J.v.d.Heijden zegt:

  Eerste zin van het artikel hierboven heeft alles te maken met een toespraak
  van de voormalige Algerijnse president Boumedienne voor de VN.
  Toen had hij het over de politiek van de baarmoeder.
  Want als u 2 kinderen verwekt, verwekken allahschreeuwers er 6 of meer…
  En dat kost het Westen miljarden.!!!
  Lees alinea 9 van deze pagina:
  https://freerepublic.com/focus/f-news/1597589/posts
  Lees de rest ook.

  Like

 12. Ton Ruygrok zegt:

  Ja een goed verhaal … ook ademen deze beesten in en uit en dat komt ook weer in de atmosfeer.., waar ook de Allah aanhangers voor hun adem van afhankelijk zijn ..
  Denk zo dat er niet 1 in het paradijs aankomt.
  Ton.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s