Realiteit van de oorlog: Gevreesde Russische “Terminator”-tanks vallen aan

(Vertaling: E.J. Bron)

De bemanningen van de “Terminator”-tanks vernietigden de stellingen van Oekraïense troepen in de buurt van Kreminna, dat in feite tot de Volksrepubliek Loehansk behoort, berichtte RIA Novosti. Daarbij zouden drones uit het westelijke militaire district Oekraïense soldaten in de loopgraven opgespoord hebben. De “Terminators” vielen toen kwetsbare Oekraïners aan met twee 30 millimeter 2A42-kanonnen en AG-17 granaatwerpers.

De “Terminator” is een pantserafweervoertuig, dat als deel van tankformaties wordt ingezet en vijandelijke pantserafweerwapens vernietigd:

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Realiteit van de oorlog: Gevreesde Russische “Terminator”-tanks vallen aan

 1. Johan zegt:

  Gelukkig wordt Oekraïne vanuit de VS en het Westen geholpen tegen deze vreselijke invasie van de Russische Terminators.
  Dank zij de levering van mobiele crematoria en brandende doodskisten in de vorm van Abrams-tanks en Leopard-tanks kan het Oekraïnse leger
  nog efficiënter worden uitgedund dan voorheen.
  De volgende stap wordt al besproken : De levering van vliegende gereedschapskisten in de vorm van F16’s. Dat is handig bij pech onderweg.
  Het Westen wrijft zich ondertussen in de handen.
  Niet eerder deed zich zulk een gelegenheid voor om onder het mom van NAVO-solidariteit en walgelijke EU-liefdadigheid van z’n oude tweedehands defensie-rommel af te komen.

  Like

 2. Alphons Mantel zegt:

  Putin heeft raketten met snelheid van 8 Mach die door niemand kunnen worden tegengehouden; dus is uitdagen van Rusland volkomen rationeel. Of toch niet ?

  Like

 3. Nou wordt er natuurlijk veel gespeculeert over de zogenaamde onoverwinnelijke Abram tanks maar kijk eens wat r gebeurd als ze echt worden aangevallen.
  https://rumble.com/v27bcjg-what-happens-when-an-abrams-tank-meets-a-basic-shoulder-fired-missile-.html
  Met andere woorden net zo kwetsbaar als welke andere tank dan ook.
  Daarbij komt dat deze tank door kerosine aangedreven wordt en daarmaa veel meer brandbaar is dan een diesel aangedreven machine.

  Like

 4. Ravian zegt:

  Het Nederlandse leger beschikte ooit over meer dan 800 Leopard tanks, waarvan ongeveer de helft Leopard 1 modellen, en de andere helft Leopard 2 modellen.
  Die zijn inmiddels allemaal foetsie; voor een appel en een ei verpatst, omdat defensie geen budget had, maar wel zo nodig F-35 faaljagers moest gaan aanschaffen.
  En dat werd dan verantwoord met het sprookje dat er in een moderne oorlog geen tanks meer nodig gingen wezen.

  Er is toen door een groot aantal ter zake kundige mensen geroepen dat dit flauwekul was, maar die werden allemaal voor gek verklaard, want de realiteit paste niet in de “maakbare” militaire toekomstvisie van een stel duur betaalde idioten.
  Nu bewijzen de Russen dan dat tanks helemaal niet verouderd zijn, maar dat het concept gewoon verder geëvolueerd is, en dat tanks in een moderne oorlog onmisbaar zijn.

  Degenen die er in toegestemd hebben het Nederlandse tankleger te verpatsen, waarbij Lockheed-Martin smeergeld ongetwijfeld een rol gespeeld heeft, horen dus voor een vuurpeloton thuis.

  Geliked door 2 people

 5. Realist zegt:

  Klein probleempje, Bron. Er zijn twee filmpjes tot 1 gemonteerd door de russische propagandist.
  In het eerste deel zijn Oekraïners door een Oekraïner gefilmd vanaf de rijdende tank, vervolgens komt er een stuk film van die russische tank die in het wilde weg schiet. Let op de omgeving, die is volslagen anders (Oekraine heeft niet zulke uitgestrekte bossen, zie luchtopname). Aan het eind liggen dode orcs, geen oekrainers. De filmmonteur was vergeten de doden een geel armbandje om te doen.

  Goed opletten dus.

  Like

 6. Realist zegt:

  Dit is de realiteit Bron

  123.000+ doden en het dubbele aan verminkten en vermisten

  Like

 7. Groene Leeuw zegt:

  En zie hoe mijn Russische vrienden ook deze uitdaging oplossen. Rustig en beheerst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s