Ik verafschuw jullie!

(Door: Tom J. Wellbrock – Vertaling: E.J. Bron)

Ik verafschuw jullie! Jullie, die van mening zijn Rusland niet uit te hoeven nodigen voor de herdenkingsbijeenkomsten n.a.v. de bevrijding van het vernietigingskamp Auschwitz. Ik verafschuw mijn regering, die alle informatie bezit die men nodig heeft om de ware redenen van de Oekraïne-oorlog te begrijpen. Alle leveringen aan de Oekraïne, te beginnen bij helmen en eerst eindigend bij tanks, verafschuw ik ten zeerste.

Ik verafschuw de leugens over de Oekraïne als democratisch land.

Ik verafschuw de media voor hun weigering hun werk te doen als neutrale berichtgever.

Onze minister van Buitenlandse Zaken verafschuw ik voor de haat op de Russen.

Onze minister van Buitenlandse Zaken verafschuw ik voor de haat op de eigen bevolking.

Voor een oorlog, die niet onze oorlog is, het hele land in gevaar te brengen, dat is afschuwwekkend.

Ik verafschuw de oorlogshitsers in het land, die onverantwoordelijk elke dag doden op de koop toenemen.

De wapen-lobbyisten, die hun winsten van bevriende ondernemingen belangrijker vinden dan diplomatie, hen verafschuw ik van ganser harte.

Ik verafschuw al diegenen, die vroeger ooit in de oppositie zaten en er alles aan deden om oorlogen te verhinderen.

Ik verafschuw het om voor een land, dat door fascisten gedomineerd wordt, als belastingbetaler geld en wapens te moeten betalen.

Het dagelijks misbruik in de zin van hun ambtseed om alles voor het welzijn van het eigen volk te doen en schade van het af te wenden, die criminele functionarissen verafschuw ik.

Ik verafschuw met mijn diepste innerlijk de weigering om diplomatie te laten heersen en tot escalatie bij te dragen.

Ik verafschuw al diegenen die de geschiedenis herschrijven en Rusland ontzeggen wat het gepresteerd heeft toen het de wereld van het nationaalsocialisme heeft bevrijd.

Ik verafschuw het land, waarin ik werd geboren, elke dag een beetje meer.

Ik verafschuw ook mezelf, omdat ik mogelijk vele jaren lang veel te weinig gedaan heb om deze vijandige houding van de politiek aan te spreken, aan de kaak te stellen en te verhinderen.

Elk krantenartikel, dat meer wapens, meer haat en meer oorlog eist, haat ik uit diepste overtuiging.

Ik verafschuw een systeem dat de domste en gevaarlijkste politici aan het hoofd zet.

De politieke verantwoordelijken van de Verenigde Staten, die sinds decennia naar een oorlog toewerken, ik kan helemaal niet zeggen hoezeer ik die verafschuw.

De lakeien, de hielenlikkers, de ruggengraatloze politici in het hele land, hen verafschuw ik.

De vertegenwoordigers van de Europese Unie, gefinancierd en aangestuurd door oorlogshitsers en jagers op rendement, ik kan niet in woorden vatten hoezeer ik ze verafschuw.

Jullie, die zienderogen op een atomair gevaar afstevenen, dat niets anders dan leed en dood zal brengen, jullie veracht ik zo erg, dat me de tranen in de ogen schieten van woede en wanhoop.

Jullie zijn mij kwijt.

Het maakt niet uit wat jullie zeggen, wat jullie doen.

Het maakt zelfs niet uit of jullie toch nog verstandig worden.

Jullie zijn mij kwijt.

Jullie zijn er niet voor mij.

Ik zal er ook niet meer voor jullie zijn.

Bron:
rt.de
Door: Tom J. Wellbrock

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Ik verafschuw jullie!

 1. dutchess43 zegt:

  Denk er precies zo over.

  Geliked door 10 people

 2. Blaffertje zegt:

  Gelijk heeft Wellbrock.
  Het is een schande dat Rusland niet uitgenodigd is voor de herdenking, het zijn juist de Russen die Auschwitz hebben bevrijd.

  En voor de rest denk ik er net zo over.

  Geliked door 6 people

 3. karton zegt:

  Ook bij diverse vorige gelegenheden heb ik gezegd : “Ik schaam mij diep voor de “regering” die zegt óók mij te vertegenwoordigen”.
  Niets is minder waar, ik heb niet gekozen voor een volslagen idioot als m.p. of een LHBTIKUT-figuur als “minister” van defensie; dit soort lieden is door manipulatie op die plek beland; schaamteloze, onwaardige individuen.

  Geliked door 9 people

  • Pascal Heefer zegt:

   Inderdaad Karton, ALLE opeenvolgende kabinetten Rutte zijn, feitelijk, ONGEKOZEN regeringen. Ik kan in mijn bredere sociale kring maar één persoon vinden die VVD stemmer is. 99% van de mensen die ik ken haten de politiek en verafschuwen Den Haag.

   Geliked door 2 people

 4. BosscheBol zegt:

  Op 27 januari 1945 trokken de eerste troepen van het Rode Leger het kamp binnen. Ze vonden ongeveer 7500 uitgeputte en doodzieke gevangenen.

  De bevrijders van Auschwitz mogen dus de herdenking betreffende de 78ste verjaardag van de bevrijding niet bijwonen.
  Een fraai staaltje hersenspoelen door een groot aantal volgevreten en doorgesnoven reptielen in die zogenaamd “mooie tuin” van Europa.
  Naar de hel met die laffe smeerlappen!

  Geliked door 9 people

 5. Hans van Straaten zegt:

  Ik had het zelf geschreven kunnen hebben…

  Geliked door 4 people

 6. R.C. van Hagen zegt:

  Dit is een waarheid als een koe.
  Met list en bedrog aan de macht gekomen, groe grepen uit de stsatskas, algeheel geheugenverlies kwaad worden op meningen en feiten die anders bewijzen. Leugens die de haat tegen hen opvoeren.

  Geliked door 2 people

 7. KeesC zegt:

  Helemaal mee eens

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Het is niet erg als oorlogszuchtige politici collectief zelfmoord willen plegen, maar niet door een atoomoorlog uit te lokken waardoor de bevolking het slachtoffer worden en zij gevlucht zijn naar veilige oorden !!

  Geliked door 3 people

  • Pascal Heefer zegt:

   Zij kunnen vluchten naar veiliger oorden, Koddebeier, maar zij kunnen zich niet verstoppen. In de toekomst zullen deze mensen te weten komen hoe het voelt om Salman Rushdie of Geert Wilders te zijn.

   Geliked door 2 people

 9. antiislamnu zegt:

  Geweldig en er zijn vele met u die spugen op onze dictators 😵‍💫

  Geliked door 3 people

 10. droevige mof zegt:

  Een anekdote over de Joodse schilder Max Liebermann. Hij spreekt vanuit mijn ziel, deze keer over de Groenen:
  “Op de vraag hoe hij het Duitsland onder Hitler vond, zei de oude meester: ‘Je kunt niet zoveel eten als je wilt kotsen.”

  Geliked door 3 people

 11. Julia zegt:

  Helemaal mee eens ik veracht ook degenen die mede ons land naar de klote hebben geholpen door op dit tuig te blijven stemmen. Ik veracht het corrupte zooitje WEF keffers en de corrupte rechtstaat. Triest genoeg om de realiteit te moeten zien hoe ons land is vergiftigd door de linkse reptielen die nog volop in de blauwe zetel hangen en zelfs door de belastingbetalers voor hun land en volksverraad worden betaald maar wel heel veel doden op hun geweten hebben door het propaganderen van giftige experimentele spuitjes, de afgebakende zorg en medicijnentekorten en het blijven leveren van wapentuig aan de corrupte Zelensky.

  Geliked door 4 people

 12. Belozersky zegt:

  De ware reden van de Oekraine-oorlog verzwijgen voor het EU volk is politiek op hoog niveau. Dat gaat Rutte,De Croo en Macron goed af. Evenals Hoekstra van het CDA. Hij moet mee anders verliest hij zijn baan.

  Geliked door 4 people

 13. Willem zegt:

  Gaat Rutte er nog naar toe terwijl Nederland procentueel de meeste joden heeft afgevoerd?????? Ik schaam mij dat ik een Nederlander ben

  Geliked door 4 people

  • Pascal Heefer zegt:

   Er is door een Nederlandse journalist een boek geschreven over dat fantastische politie korps in Amsterdam, dat uit eigen beweging, zónder dat de bezetter erom had gevraagd, een razzia hield. Zegt genoeg denk ik zo.

   Geliked door 1 persoon

 14. Ach het groene gespuis in heelEuropa is waarschijnlijk goed ziek dat het comminisme uit Rusland verdwenen is en zoeken nu de schuld bij degenen die hetzelfde communisme weg houden uit Rusland.
  Dus vinden ze plotseling dat ze in oorlog zijn met Rusland.
  Maar zet je de puntjes op de i dan zul je zien dat ze steeds verder gemarginaliseerd gaan worden, want neem van mij maar aan dat er in Europa maar zeer weinig mensen zijn die zin hebben om een poging te wagen om een raket terug te koppen richting Rusland.
  Ik denk dat mensen nou ondertussen wel inzien dat ze met de rood groenen niet veel zaaks in huis hebben gehaald.
  Daarbij komt dat mensen steeds meer moeten gaan rekenen om het einde van de maand te kunnen halen met dank aan de energiepolitiek die gevoerd wordt.
  Dit soort luchtfietsers heffen zichzelf altijd op en zeker als je al weet dat een verknipte zuignap als Bearbock weet te vertellen dat ze zich niks aan trekt van de wil van de kiezers, omdat ze nou eenmaal achter het gelul van een demente bejaarde aan wil hobbelen die in het witte huis zit.

  Geliked door 4 people

 15. bobzelf zegt:

  GOHHHH NOG EEN KENNER . I REST MY CASE BOBOBOBOBOBOBOBOB

  Geliked door 1 persoon

 16. Ravian zegt:

  “Ik verafschuw al diegenen, die vroeger ooit in de oppositie zaten en er alles aan deden om oorlogen te verhinderen.”

  Dat heb je dan destijds niet helemaal goed begrepen…

  Eenzijdige ontwapening verhindert geen oorlogen, het lokt juist oorlogen uit.
  Deze mensen zijn geen pacifisten, en dat zijn ze ook nooit geweest.
  Ze vormden destijds een communistische vijfde colonne, die tot doel had de tegenstanders van het communisme te ontwapenen, om hun militaire onderwerping door de Sovjet Unie mogelijk te maken.

  Nu hebben zij dan de macht gegrepen, en is het de Russische Federatie die aan het westerse communisme onderworpen moet worden.
  Als ze momenteel in Moskou oppositie voerden dan zouden ze voorstanders van eenzijdige Russische ontwapening zijn, zodat Rusland door de westerse communisten onderworpen kon worden.

  Er is dus niets tegenstrijdigs aan het gedrag van types zoals Baerbock, het zijn enkel de omstandigheden die haar er toe aanzetten kleur te bekennen.
  Dat doet ze omdat ze denkt dat ze hiermee de eindoverwinning zeker stelt, en dat met die eindoverwinning ook de noodzaak tot huichelen vervalt.
  Ze is gewoon te dom is om te begrijpen dat de oorlog in Oekraïne al lang door het westen verloren is.

  Als je denkt dat links hier tegenstrijdig gedrag vertoond dan heb je nog altijd de werkelijk aard van dit antidemocratische beest niet begrepen, dan laat je jezelf nog altijd door de “socialisten” voor de gek houden…

  Geliked door 3 people

 17. Snappie zegt:

  Poetin weet dat Amerika de grote drijfveer is achter de oorlog en dat de EU mee heult met de VS en de navo. Als hij amerikaans grondgebied aanvalt dan escaleert de oorlog explosief en is de EU collateral dammage.
  Poetin wil de EU zolang mogelijk ontzien en laat ons zoveel mogelijk links liggen. Als Amerika de doek in de ring gooit en terugtrekt dan dooft de oorlog snel uit. Rest de EU alleen nog de halstarrige sancties tegen Rusland.
  Het wordt tijd dat het roer omgaat in de EU top en zich gaat inzetten voor wereldvrede maar tot nu toe zijn ze geheresenspoelde wereldvreemden.
  In de nieuwe wereldorde van ons gaat de EU zich verbroedering met de Russen. Godver en toen werd ik wakker maar de droom blijft hangen.

  Geliked door 1 persoon

 18. albertpiano zegt:

  En zo voel ik mij ook!!!

  Herkenbare afschuw die ook elke dag bij mij meer word.

  Geliked door 1 persoon

 19. mooinique zegt:

  Wauw! Geweldig mooi stuk. Dank daarvoor🥰.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s