VVD: niet liberaal, niet democratisch, niet betrouwbaar

(Door: Rients Hofstra)

Groot feest bij de VVD. Ze bestond 75 jaar. Ten onrechte alom blijde gezichten, want ze verdrongen schaamteloos alle puinhopen die zij de laatste decennia samen met coalitiegenoten hebben aangericht.

Intern is alleen de JOVD kritisch. Helaas heeft de VVD-top daar maling aan. De JOVD is ontevreden, omdat de VVD amper nog liberale idealen nastreeft. Het verwijt is dat er hoofdzakelijk D66-beleid wordt gevoerd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VVD: niet liberaal, niet democratisch, niet betrouwbaar

 1. Hovawart zegt:

  Wat verwacht men nog van de VVD,….met een Pvda’er als Rutte….
  (die zich steeds meer als een Dom66’er gedraagt.)

  Like

 2. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Als VVD, D66, CDA en die landverraders van GroenLinks, Volt en Bij1 zogenaamd de grootsten zijn geworden sta ik niet in voor de wraak van de bevolking. Ik hoor werkelijk NIEMAND die nog op deze WEF-collaborateurs vertrouwd dus dan zijn de verkiezingen net als de laatste keer frauduleus gemanipuleerd en derhalve gestolen!

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Drs.E.N.Schilder; Als een roofdier eenmaal bloed geproefd heeft blijft deze ermee doorgaan. Als Linksen eenmaal een verkiezing gefraudeerd hebben en het succes geroken hebben gaan die er ook mee door. Reden dat ik niet meer ga stemmen.

   Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Vereniging Vreemdelingen Dienst en de tassendragers van de dictator Kaag. Rutte stapt één dezer dagen gegarandeerd op voor een mooi baantje in Brussel of het WEF en verlaat het gave landje voorheen Nederland dat is omgetoverd in een multi culti vergaarbak en wanbeleid. Kortom de kapitein Rutte die nimmer verantwoordelijkheid heeft gedragen verlaat het ondergaande schip. In ieder geval staat Schippers klaar om het stokje over te nemen we kunnen ons hart vast houden want de reputatie van Schippers is niet best https://www.zorgvisie.nl/schippers-ligt-op-ramkoers-met-ggz-1694480w/

  Like

 4. Ravian zegt:

  LOL
  De VVD is in 2007, op 59 jarige leeftijd, aan de “Rutte” ziekte overleden.
  Wat sindsdien voor de VVD door gaat schijn je te moeten onthoofden, en daarna een houten pen door het hart (of wat daar voor door gaat) te moeten timmeren.
  Voor het zover is moet je oppassen er niet door gebeten en leeggezogen te worden.

  Like

 5. Snappie zegt:

  Zolang de vvd in de coalitie zit is het feest bij de vvders, de inhoud en verkiezingsprogramma is slechts bijzaak. Het gezonde verstand hebben ze allang verloren. Kort geleden stond de achterban nog op de achterste poten toen het migratiebeleid faalde. Rutte kwam daarvoor speciaal terug vanuit de top in Egypte. 1 uurtje later zat de hele achterban alweer als klapvee op de stoeltjes. Dan te bedenken dat hoog opgeleiden en ondernemers stemmen op vvd en d666. Het zijn elitaire wappies die achter de leugens aan blijven lopen. Dus elitaire hoog opgeleide dombo’s. Zelf al zien de kiezers het meest bizarre beleid ze gaan gehersenspoeld mee in het voorgekauwde naratief.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s