Wetenschappelijk instituut: Vermijden van CO2 is dodelijk en vernietigend

(Door: Daniel Matissek – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds jaren verbreiden talloze media, “klimaatonderzoekers”, zelfbenoemde “klimaatredders”, politici en andere belanghebbende kringen het sprookje dat het door de mens veroorzaakte vrijmaken van CO2 praktisch alleen verantwoordelijk zou zijn voor de klimaatopwarming. Alleen de massale reductie van het (levensnoodzakelijke!) gas in de atmosfeer zou de zogenaamde dreigende ondergang van de wereld nog kunnen verhinderen. Critici waarschuwen voor onoverzienbare en dodelijke gevolgen.

Intussen worden miljarden euro´s en dollars in allerlei soorten CO2-reductieprogramma´s gestoken. Verbrandingsmotoren moeten in de EU tot 2035 afgeschaft worden, CO2 uit de lucht gezogen en zonder evaluatie van de risico´s ondergronds opgeslagen worden, de emissies moeten uiterlijk in het midden van deze eeuw tot nul verminderd worden. Daarvoor worden complete economieën door krankzinnige klimaatvoorschriften aan de rand van de ondergang gebracht.

Paranoïde fixatie

Solide wetenschappelijke bewijzen voor al deze ingrijpende oriënteringen worden echter nog steeds niet aangevoerd, en wie aan hun zin en nut twijfelt, ziet zichzelf al gauw bestempeld tot “klimaat-ontkenner” en erger. Daarom durven zelfs diegenen die de ineenstorting van de economische vestigingsplaats Duitsland zien niet meer uit te spreken dat de belangrijkste oorzaak van de meeste globale problemen – economisch, energiepolitiek en sociaal – niet in de “klimaatverandering”, maar in de paranoïde fixatie op de CO2-reductie ligt.

Dit was ook bij de bijeenkomst van het initiatief “Red onze industrie” op 19 januari in Hamburg waar te nemen. In ieder geval kon men het daar nog eens worden over de eis dat de CO2-reductie langzamer en economievriendelijker zou moeten plaatsvinden – maar in principe onderwerpt de Duitse industrie zich nog steeds en zonder kritiek aan het moderne groen-ideologische dictaat van de demonisering van CO2.

Absoluut vernietigend”

Met het oog op deze ontkenning van de realiteit accentueert Michael Limburg in een bijdrage voor het als “klimaat-sceptisch” gestigmatiseerde Europese Instituut voor Klimaat en Energie (EIKE) nogmaals op niet mis te verstane wijze “dat het vermijden van CO2, onder elk denkbaar aspect, volledig nutteloos, daarom onzinnig, maar absoluut dodelijk vernietigend is”. Er zouden namelijk maar twee aspecten zijn: of men zou geloven in de mogelijkheid “van een meet- en herkenbaar klimaateffect van de antropogeen geproduceerde CO2.” Zelfs dan zou diens vermijding echter “nutteloos, onzinnig en vernietigend zijn, omdat de klimaat-gelovigen van deze wereld de rest van de wereld niet in armoede zullen kunnen houden, maar er alleen maar voor zullen zorgen dat de rijken tot nu toe (…), die deze politiek volgen, ook arm worden.”

Of, aldus Limburg, men zou niet in deze mogelijkheid geloven, maar CO2 zien als datgene dat hij “absoluut” zou zijn: “Namelijk de basisvoeding voor alle biomassa van deze wereld, bovendien slechts in sporen in de atmosfeer voorhanden, verder reukloos, smaakloos en onzichtbaar en tot duidelijk > 8000 ppm ook absoluut ongevaarlijk voor alle levende wezens”. Dan zou ook elke discussie over diens vermijding overbodig zijn. Elk van deze beide aspecten zou de deur echter openen terug in een wereld “toen fossiele energiedragers de motor van elke welvaart waren (…), beetje bij beetje aangevuld met kernenergie”. En daarom zou “deze klimaatwaanzin, aangedreven door vernietigende rattenvangers en hun vaak naïeve, vaak echter ook alleen maar domme ondersteuners, alleen maar tot verwoesting leiden.”

Bron:
auf1.info
Door: Daniel Matissek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Wetenschappelijk instituut: Vermijden van CO2 is dodelijk en vernietigend

 1. Het is niet echt moeilijk om het allemaal te begrijpen.
  Namelijk zo lang mafklappers als bijvoorbeeld een Timmermans zich als Eurocommissaris zich kan verkopen als klimaatpaus en op die manier zijn zakken en die van zijn vrienden kan vullen zal aan deze onzin geen einde komen.
  Daarbij liftende groen rode communisten mee op deze kwats en zitten we in Europa dus met een stel socialisten (communisten) opgescheept die het hele continent dus eenvoudigweg naar de kloten kunnen helpen waarbij zij denken dat hun acht steeds tot in het oneindige blijft groeien.
  Maar ondertussen begint het hele Europese construct te wankelen en zoals Orban wist te vertellen helpt Europa zichzelf naar de kloten.
  Dat kan natuurlijk maar niet snel genoeg gaan.

  Geliked door 8 people

  • Blaffertje zegt:

   Planten hebben CO2 nodig om zuurstof te produceren en wat hebben wij nodig???
   Juist!
   Zuurstof!
   Zonder zuurstof is het einde oefening voor alles wat ademt.

   Geliked door 4 people

   • scherpschutter1943 zegt:

    Blaffertje, laten we beginnen met het zwijn timmermans zijn zuurstof te onthouden.

    Geliked door 2 people

   • Ravian zegt:

    Zo ver komt het niet.
    Met te weinig CO2 in de lucht sterven de planten, en daarna komen de dieren allemaal om van de honger, lang voordat de zuurstof in de atmosfeer op raakt.

    Geliked door 2 people

   • Blaffertje zegt:

    Daar heb je een goed punt Ravian 👍🏻

    Geliked door 1 persoon

   • pepo Copyright zegt:

    Minder zuurstof betekent méér kanker.
    Vandaar ook die mondluiers 😩

    Geliked door 3 people

   • HTT zegt:

    Zonder het geleuter van pseudo wetenschappers en andere amateurs is dit idd de kern van de zaak.

    Lege plekken op aarde genoeg zeker omdat de toegang de mensen ontzegd wordt die meer en meer als een kudde schapen bij elkaar in een hok worden gedreven.
    Bij wijze van experiment, een groot gebied inrichten als luxe resort en daar de drammers zoals bijvoorbeeld gores en timmermannen in laten wonen. Een immens grote kas eromheen en in plaats van co2 toe te voegen zoals gebeurt in landbouwkassen, ter bevordering van plantegroei, alle co2 er uit zuigen. Dan kunnen ze zelf ervaren hoe het is om in een co2 vrije omgeving te leven. Kijken wat er gebeurt en hoelang ze het uithouden.

    Geliked door 3 people

   • Blaffertje zegt:

    😄👍🏻

    Like

   • Ravian zegt:

    “laten we beginnen met het zwijn timmermans zijn zuurstof te onthouden.”

    Wel niet in één keer de kraan dichtdraaien maar langzaam afknijpen.
    Heel erg langzaam afknijpen…

    Geliked door 1 persoon

 2. jantjeuitnl zegt:

  Alles dat, de laatste tijd is geopenbaard en tegen het leven is, is satanisch.
  Satan haat de mensheid.
  Politici, van God los, zijn de hulpjes van Satan. Daar zitten ook vele zgn. Christenen bij.
  We kennen er inmiddels zat en de hoogste is de nep-paus Bergoglio.

  Geliked door 2 people

 3. Hans van Straaten zegt:

  Of ze (politici) zijn zo dom of er zit een andere agenda achter. Ik denk het laatste.

  Geliked door 3 people

  • pepo Copyright zegt:

   Ik ben net terug van Facebook.
   Het is niet normaal daar.
   Daar slaapt echt 99 % nog.
   Ze hopen op een beter stemgedrag van het “volk”

   Geliked door 1 persoon

   • stradivotsi zegt:

    social media was ik 1 jaar lang, FB . Is niks en ben er al een jaar weg. Je ziet er leuke dingen, krijgt wat likes, maar inhoudelijke discussie is vaak onmogelijk. FB waarschuwt en bant snel.
    Voor oppervlakkig gelul en bedrijfsmatige reklame werkt het, voor de rest
    net als nonsens TV, die ik al 20 jaren niet meer heb. Goed boek lezen
    heb je meer aan. 😉

    Like

  • loekie zegt:

   ik denk beide

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Hans van Straaten.Goed gezien,de satanische globalistische elite willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden.Ze zijn daar al een tijd mee bezig met die dodelijke corona vaccinazi,s.Eventueel i.c.m.uithongeren (boeren weg) WW3 vanuit ukraine,reductie van de CO2.Het zal die satanisten een rotzorg zijn hoe 90% van de wereldbevolking sterft,als ze maar sterven.

   Like

 4. Ravian zegt:

  Desastreuze klimaatverandering veroorzaakt door menselijke CO2 productie is een van de dogma’s van het groene geloof waar geen enkel wetenschappelijk bewijs voor is en dat door alle wetenschappelijke waarnemingen ontkracht wordt.
  Triest dus dat dit onze hele welvaartssamenleving gaat verwoesten, enkel en allen maar omdat de “gelovige” massa zich door de linkse media laat piepelen, en enkel met de onderbuik kan denken.
  Geloven maakt meer kapot dan je lief is…

  Geliked door 3 people

  • Qvic zegt:

   Daar is het onderwijs veelal schuldig aan die indoctrineren de jeugd, door hen wijs maken dat CO2 en NO2 levensgevaarlijk zijn. Waardoor het klimaat opwarmt. Alles wat jij als eerste leert en het aanneemt dat het de enige waarheid is. Is het ei gelegd. Dan moet er alles uit de kast getrokken worden om die leugen uit hun geheugen te halen. CO2 reduceren tot nul%, betekent dat alles wat leeft op de aarde vernietigd zou worden. Maar dat beseffen zij niet. Net als de zogenaamde NO2 stikstofdioxide gevaarlijk zou zijn voor de mens, onze atmosfeer bestaat uit 99% stikstofdioxide, we ademen het dagelijks duizenden keer in en uit. In de natuur komt geen zuiver zuurstof voor, het is altijd in verbinding met een ander element of meerdere elementen. Zelfs dat begrijpen zij niet.

   Wat ook heel snel geneest is ze letterlijk confronteren met hun eigen ideeën. Dat zij zelf geen elektriciteit of verwarming meer in huis mogen hebben, geen auto, motor,elektrische fiets of met het openbaar vervoer mogen gaan. Enkel lopend of met een gewone fiets mogen verplaatsen. Alleen vegetarische voedsel, wat niet verwarmt behoeft te worden, zo ook geen fabrieksvoedsel, fast food en geen vlees, want anders stoten ze te veel CO2 uit. Dan gaat de jeugd direct steigeren want zonder mobieltje is het al oorlog.

   Geliked door 7 people

   • Ravian zegt:

    Als je ze alles ontneemt dat van of met behulp van aardolie en gas geproduceerd wordt dan lopen ze in hun blote reet, en wonen ze in bomen, maar dat snappen ze niet.

    Tegenwoordig wordt dit inderdaad allemaal bewust fout aangeleerd, maar het overgrote deel van het electoraat is van voor die tijd, en weet dit allemaal niet omdat geschiedenis een gemakkelijker vak was als natuur & scheikunde.
    Vervolgens blijken ze dan ook nog niets van geschiedenis opgestoken te hebben…

    Geliked door 1 persoon

 5. Snappie zegt:

  Bla bla de ene hoax op de andere stapelen is gelijk aan de ene crisis op de andere crisis.
  Afleidingen door wanbeleid gebaseerd op samen geraapte leugens die de waarheid van de beleidsmakers moeten verhullen.
  De massa wordt misleid met desinformatie door de media. Er heerst een informatie oorlog omtrent de waarheid. Iedereen moet meegaan in de gestelde waarheid gebaseerd op gerechtelijke uitspraken van int. Wetten.
  De media is eenzijdig in berichtgeving en framed daarmee de waarheid.
  Ze brengen het als reclame met overtuigingskracht onderbouwd met ideologie en institutionele uitspraken.
  Het is een voorgeprogrammeerde surrealistische waarheid die wij via de kritiekloze media krijgen te horen en te zien. Co2 is groen en een natuurlijk gas in de atmosfeer, niks mis mee zolang het 78% is en zuurstof 21%
  Idem bij de gemiddelde wereldtemperatuur, idem met de zeespiegel niveau.
  Vanuit satelliet beelden is de noordelijke ijskap groter dan voorheen, de natuurgebieden groener dan voorheen en de zeespiegelstijging verwaarloosbaar. 1 plaatje zegt soms meer dan 1000 wirwar leugens.
  De media verspreid halve waarheden en verzaakt zijn kritische journalistieke taak uit te voeren, om te onderzoeken.
  De green deal is de hoofd afleiding van alles in de EU, de sdg’s van het wef is de nep realiteit van de nieuwe wereld.
  Daarnaast zitten we opgescheept met een uitgelokte oorlog gebasseerd op list en bedrog die door het westen zelf is veroorzaakt. Toch is Rusland De agressor in de media.
  Propaganda en censuur heersen in de media en schetsen een verwrongen realiteit. Hoe mooi is het dat Ongehoord nederland volop tegengas kan geven in de gestelde waan van de dag.
  Moge de waarheid zegevieren opdat de leugen zich manifesteert.

  Geliked door 3 people

 6. Julia zegt:

  Vooral ook die idioten de grootste groep onder de zwarte en witte uitkeringrekkers. De radicaal-linkse communisten en Woke-idealisten van BIJ1 hebben vanaf hun ALV een foto gemaakt voor de ecoterroristen van Extinction Rebellion met als boodschap: we staan pal achter jullie. Het is doodziek, maar dit gaat door voor ‘normaal’ in de geschifte wereld van BIJ1. Voor de goede orde doen ze ook nog eens een soort van black power-saluut erbij. Zieliger dan dit wordt het niet: BIJ1’ers die vanaf hun ALV steun betuigen aan de radicale extremisten – om niet te zeggen ecoterroristen – van Extinction Rebellion. Maar ja, dat is echt wat er gebeurt. En ja, dat doen ze natuurlijk samen met de Black Power groet, die hilarisch genoeg ook wordt gebracht door roomblanke Nederlanders die nog witter zijn dan Casper the friendly ghost. Een paar punten. Ten eerste zie je dat heel veel BIJ1-communisten een mondkapje op hebben. Dat is natuurlijk hilarisch. Geen normaal denkend mens doet daar nog aan. Misschien dat er mensen waren die een jaar of anderhalf geleden nog dachten dat het mogelijk nuttig was – of die het deden omdat het moest – maar tegenwoordig moet je echt totaal geschift zijn als je nog zo’n mondluier op doet. Bron https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/radicaal-links-bij1-tweet-vanaf-hun-alv-solidariteit-met-de-strijders-van-extinction-rebellion. Dit soort doorgeslagen klimaat idioten begrijpen nog steeds niet dat zij voor de eigen ondergang tekenen en bijdragen aan de algehele economische ondergang van Europa terwijl zij zelf niet weten wat werken is en giftige linkse idioten zoals o.a.Sylvana Simons binnen onze communistische politiek hangen en vooral de overige linkse ziekelijke partijen die zo nodig onze boeren de onze visserij de nek omdraaien en de afgrijselijke horizon vervuilers zelfs in de Noordzee moeten plaatsen en idioten die massaal aan de insecten gaan. Dat algehele hysterisch gezwam over o.a. stikstof is een grote leugen.

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Julia, to the point. Die mondkapjes van Bij1, dat is afgesproken werk, doen ze om herkenning te bemoeilijken. Bij zwarten zal dat niet lukken, die herkennen we toch wel. Ik las ook ergens dat er bners bij waren, o.a. Georgina verbaan. Het feit dat ze daarbij was geeft aan dat ze ver over de datum is en de verzekering voor haar borsten ook wel af kan zeggen want niemand heeft nog interesse voor de decollete v an zo ’n oud wijf.

   Like

 7. boorzalf zegt:

  Nog maar een keer, co 2 is van levensbelang.
  https://m.kla.tv/nl/Klimaat/14419

  Geliked door 1 persoon

 8. stradivotsi zegt:

  Ook dit is een Hoax, ofwel dat soort figuren ( lees subsidie cashende organistaties ) willen alleen maar het gewin, of ze zijn zo dom, om niet te
  begrijpen, dat dat iedereen schaad, dus ook hunzelf.
  Ik denk eerder het eerste, Co2 reduktie naar bijna Nul bestaat niet en
  gaat ook niet gebeuren.
  want dan bestaat ook geen één Industrie meer. En worden wij holbewoners.
  zoals 10 duizend jaren geleden.
  Op zich geen gek idee; immers de spreuk, “waren we maar wild gebeleven”
  Dan hadden we de ongewensten ook zomaar de koppen ingeslagen nietwaar?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s