Trump opent zijn verkiezingscampagne 2024 met beschuldigingen tegen de Democraten: Corruptie en communisme

(Vertaling: E.J. Bron)

Donald Trump heeft gisteren zijn campagne voor zijn herverkiezing in 2024 geopend. De Republikein hield in de stad Salem een toespraak, waarin hij de Democraat Joe Biden fel bekritiseerde. De voormalige president beschuldigde de huidige regering van “massale corruptie”.

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft het startsein voor de campagne voor zijn herverkiezing in 2024 gegeven. Zaterdag sprak hij voor zijn aanhangers in de Amerikaanse staten New Hampshire en South Carolina en stelde zijn desbetreffende teams voor de verkiezingsstrijd voor. De 76-jarige Republikein zei dat hij woedender en meer betrokken zou zijn dan ooit tevoren.

In de stad Salem in de staat New Hampshire hield hij een toespraak, waarin hij over de huidige president Joe Biden heen viel. Voor de deelnemers aan de jaarlijkse bijeenkomst van de Republikeinse Partij ging hij in op het schandaal rondom de laptop van Hunter Biden. De vondsten op de laptop van de zoon van de huidige spreidnet zouden getuigen van een “massale corruptie”. Daarbij gaf Trump een bedachte dialoog tussen de Bidens ten beste:

Denken jullie dat de vader boos is? ´Wat heb je daar, jongen´ – ´Alle misdaden die jij gepleegd hebt pa´.”

De garage in het huis van Biden in Wilmington, waarin meerdere als geheim geclassificeerde documenten uit de ambtsperiode van de Amerikaanse president Barack Obama ontdekt werden, noemde Trump een “zwijnenstal”. Met het oog op de doorzoeking van zijn residentie Mar-a-Lago verklaarde de Republikein dat Amerikaanse justitie alleen hem zou vervolgen. Hij zou zich opnieuw kandidaat gesteld hebben voor de presidentsverkiezing van 2024 “om de kolossale ramp de baas te worden” die Biden zou achterlaten. Met het oog op zijn presidentschap van 2017 tot 2021 verklaarde Trump:

We hebben de communisten gestopt. We hebben de marxisten gestopt. Als we ze deze keer niet stoppen, dan zal dat waarschijnlijk het einde zijn.”

Trump had zijn kandidatuur bij de Republikeinen al na de laatste tussentijdse verkiezingen in november verklaard. Tot nu toe durfde nog geen enkele Republikeinse tegenkandidaat uit de dekking te komen.

Zowel New Hampshire als South Carolina behoren tot die staten, die vroeg met de Republikeinse voorverkiezingen beginnen. In stemmingen binnen de partij wordt beslist wie in het jaar 2024 uiteindelijk presidentskandidaat wordt. De verkiezing vindt volgens jaar in november plaats. Biden laat tot nu toe in het midden of hij weer kandideert.

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Trump opent zijn verkiezingscampagne 2024 met beschuldigingen tegen de Democraten: Corruptie en communisme

 1. R. zegt:

  Donald Trump…the one and only REAL PRESIDENT OF THE US!!!👍🇺🇸🇺🇸👍

  Like

 2. koosv8 zegt:

  Biden kan beter gaan kijken voor een leuk plekje op het kerkhof. Want de democraten zijn hem zelfs zat, en dat wil toch wat zeggen.

  Like

 3. Oliedom zegt:

  Dat die yankees die seniele biden gekozen hebben, dat snap ik ook niet, maar die Trump is ook niet zo’n fris figuur is!!!

  Like

  • Oliedom zegt:

   – is, op het laatst.😜👍🍻👍

   Like

  • R. zegt:

   Niet mee eens…je reactie komt wat oliedom over!!! Ten eerste is Biden niet gekozen, maar er door fraude neergezet! Ten tweede…Donald Trump is een man van verkiezingsbeloftes die ze stuk voor stuk nakomt! En….hij zorgde over de hele wereld d.m.v. diplomatieke gesprekken voor VREDE!!!

   Kijk nu eens naar de wereld….het is de hel op aarde geworden sinds Biden en Co!!!

   Like

   • Je kunt natuurlijk oliedom aanvallen op hetgeen hij zegt maar Ik ben ervan overtuigd dat ook Trump niet zo’n fris figuur is met zijn operatie Wharp speed.
    Of hij heeft zich voor laten lichten door het verkeerde gespuis of hij wist goed wat er aan de hand was en heeft geprobeerd om zijn partij te laten financieren door de Pharmamaffia.
    Dat mag je dus zelf invullen @ R

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s