Aan Sjoerd Sjoerdma

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Sjoerd,

Of moet ik zeggen: laffe oorlogshitser? Zelf ben ik een nogal vredelievend persoon, opgegroeid met het adagium ‘nooit meer oorlog’. Dus ergens ben ik waarschijnlijk niet helemaal objectief als ik me afvraag hoe jij het in godsnaam in je botte harses haalt om Nederland en dus de Nederlandse bevolking steeds verder die oorlog tussen Rusland en Oekraïne in te trekken.

Misschien zit ik er wel naast.

Misschien is het wel een heel goed idee om na de kogelwerende vesten, het afweergeschut en de tanks straks op commando van die acteur uit Kiev ook de gevechtsvliegtuigen en de militairen de oorlog tussen die twee corrupte Oostblok-staten die geen lid zijn van de NAVO in te sturen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Aan Sjoerd Sjoerdma

 1. Belozersky zegt:

  In 2008 hebben de EU leiders een kapitale fout gemaakt door Oekraine op termijn een NAVO lidmaatschap te beloven. I.p.v dit toe te geven dramt men door op het oorlogspad onder valse voorwendsels. Deze gekte lijkt niet meer te stoppen. De politici in het westen en leiders zijn lid geworden van de firma list en bedrog.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Belozersky.De EU lijders hebben geen kapitale fout gemaakt,ze doen gewoon uitvoeren wat de bilderberg groep (WEF) hun opdragen.De enigste reden om ukraine een NAVO lidmaatschap te geven.Zodat de VS en NAVO landen nucleaire wapens tegen de russische grens kunnen plaatsen.

   Like

 2. karton zegt:

  Ik had me voorgenomen, dat ik geen enkel woord nog zou vuil maken aan de waardeloze mens, Sjoerdsma.
  Deze figuur, van het allerlaagste allooi, is n.l. geen woord waard, hij blèrt én raaskalt maar wat voor zich heen zonder te beseffen wát hij uitkraamt.
  Een ieder die ’t niet met deze extreem-linkse rioolrat eens is, wordt door hem uitgemaakt voor nazie, racist én fascist, dat zijn kennelijk de enige woorden die hij kan uitspreken want de rest is bla-bla-bla !
  Waarom geraken dit soort figuurtjes, w.o. óók Rutte, Quag, Befje Ollonkreng,
  Vera Bergkamp enz. nou niet eens een keer, terwijl ze met z’n allen in een autobus op werkbezoek gaan, onder een voorbij denderende trein ?

  Geliked door 4 people

 3. karton zegt:

  Ohguttegut :
  Paternotte ook, was ik vergeten !!!!

  Like

  • oliedom zegt:

   👍👍👍🍻

   Geliked door 1 persoon

  • Alex Delarge zegt:

   Ohguttegut. Tjeerd de Groot bent u ook vergeten.

   Like

   • karton zegt:

    @ Alex Delarge op 30-1-2023 om 23.16 u.
    Dank, dank, heer (?) Delarge !
    Ik merk dat ik vergeetachtig begin te worden; nou ja, als ’t maar niet zó erg wordt als bij Rutte, denk ik dan maar.
    Fijn dat er op deze site van EJ.Bron áltijd mensen zijn die bereid zijn om je een helpende hand te bieden !
    Ik maak er een wat langer “verhaaltje” van want ik schaam mij een beetje dat ik één van de grootste smeerlappen (Tj. de Groot) de dans had laten ontspringen als ú er niet op had gereageerd.

    Like

 4. Julia zegt:

  Sjoerdsma een smerige lafaard en niet vies van een oorlog als dat stuk verdriet zelf maar niet naar het front hoeft. Laat deze oorlogshitser maar eens bij lijve ondervinden wat het betekent aan het front te vechten voor zijn geliefde corrupte Oekraïne. Dit zijn nu de lafaards dat als werkelijk de ellende uitbreekt de vlucht nemen. Wat een vreselijke walgelijke oorlogszuchtige ophitsers en haatzaaiers zitten er binnen die Duivels D66 vriend Paternotte nog zo een lekkertje.

  Geliked door 3 people

 5. wauso zegt:

  Na het verhaal gelezen te hebben wil ik oorlogshitser Sjoerdsma de helpende hand bieden. We huren aan het front een gebouw zetten er een bureau in met pen en papier. We geven hem ook nog een pistool. En voila de oorlogshitser heeft zijn bekende werkplek en neemt aan het front deel aan de oorlog. En een Domkop66 idioot minder in Nederland. Een Win Win situatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s