Bill Gates verkocht aandelen van BioNTech – daarna verklaarde hij Covid-vaccinaties voor ineffectief

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De miljardair Bill Gates (foto) heeft al in 2019 in BioNTech geïnvesteerd, dat samen met Pfizer de experimentele gen-spuiten ontwikkelde. Nu heeft hij een deel van zijn aandelen verkocht. Echter waarschijnlijk ook daarom, omdat hij daarna deze mRNA-vaccins voor grotendeels ineffectief verklaarde.

Eigenlijk zou je het een “insider-business” kunnen noemen. Want Bill Gates heeft met zijn uitspraken over de experimentele Covid-vaccins als gevolg van zijn voortdurende propaganda gedurende de afgelopen jaren wel degelijk gewicht. Toen hij onlangs in een gesprek bij het Lowy Institute in Australië de “problemen” met de op dit moment verbreide experimentele Covid-vaccins aansprak, was duidelijk: dat zal effect hebben op Pfizer/BioNTech en Moderna. In de gespreksronde met de titel “Voorbereidingen voor globale uitdagingen: In gesprek met Bill Gates” gaf de vaccinatie-fanaticus het volgende toe:

We moeten ook de drie problemen van de [Covid-19] vaccins oplossen. De huidige vaccins blokkeren de infectie niet. Ze zijn niet breed uitgewaaierd, zodat men de bescherming verliest wanneer er nieuwe varianten opduiken, en ze hebben een zeer korte werking, in het bijzonder bij de mensen op wie het aankomt, namelijk bij oude mensen.”

Dus, nadat hij nu al meer dan twee jaar de hele tijd steeds opnieuw de regeringen opriep tot grootscheeps opgezette vaccinatiecampagnes tegen Covid-19 (en zich zo ook dankzij de koop van aandelen bij Pfizer en BioNTech de zakken goed kon vullen), zegt hij nu exact datgene dat critici al sinds lange tijd afkeurden: deze experimentele vaccins beschermen niet tegen infecties en zijn feitelijk ineffectief. Dat Gates al die verschrikkelijke bijwerkingen niet noemt, is echter niet verwonderlijk.

Maar nu duiken er berichten op, volgens welke Gates blijkbaar onlangs nog afscheid heeft genomen van een aanzienlijk deel van zijn investeringen in de mRNA-technologieleiders. Geheel volgens het motto: eerst investeren, dan alles hypen en lekker cashen en daarna de aandelen nog met een vette winst weer verkopen, voordat de eigen uitspraken de koers drukken. In het geval van BioNTech waren het investeringen ter waarde van $ 55 miljoen, die zich tussentijds vertienvoudigd hebben. Een half miljard dollar winst (boekwaarde) binnen nog niet eens vier jaar.

De oprichter van Microsoft houdt echter nog steeds aan omvangrijke vaccinatieprogramma´s tegen diverse ziekten vast. Hij riep ook op tot een omvangrijkere globale coöperatie en nam de “Covid-19-pandemie” er als voorbeeld voor hoe men de reactie van de staat op zulke gebeurtenissen zou kunnen verbeteren. En natuurlijk prees hij de strikte lockdowns in “Down Under”, ook al waren deze achteraf gezien sowieso in feite nutteloos en eerder nadelig.

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Bill Gates verkocht aandelen van BioNTech – daarna verklaarde hij Covid-vaccinaties voor ineffectief

 1. bobzelf zegt:

  HANG HIM HIGH …… KILL BILL

  Geliked door 3 people

 2. BosscheBol zegt:

  En dan te bedenken dat er mensen zijn die deze lul als een filantroop zien (mensenvriend).
  Beeldvorming is tegenwoordig alles.

  Geliked door 3 people

 3. KeesC zegt:

  Jammer voor hem dat de wereld een dorp is…
  Anders was dit nooit bekend geworden. Wat een schurk!

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Die satanist kill bill gates weet donders goed dat die zogenaamde corona vaccinazi,s dodelijk zijn.Dat de big pharma met hun giftige rotzooi miljarden verdienen is al vele jaren zo,niet alleen met die vaccinazi,s.De big pharma wil geen gezonde mensen,daar kunnen ze niks aan verdienen.De kunst voor de big pharma is om mensen ziek te maken en ziek te houden.De kassa moet blijven rinkelen.

  Like

 5. Julia zegt:

  Er is maar één straf effectief namelijk een spuitje dat in sommige staten van de VS nog wordt toegepast. Ongelooflijk en onvergeeflijk wat deze smerige misdadiger tegen de menselijkheid heeft veroorzaakt. Net als zijn vriend Soros en Schwab. Zij zijn het leven niet meer waard.

  Geliked door 1 persoon

 6. antiislamnu zegt:

  De duivel hem zelf heeft geen medische opleiding maar zit op het hoogste niveau aan tafel bij de WHO en iedereen neemt hem zwaar serieus.
  Al die gasten met te veel geld hebben allemaal een afwijking in hun kop

  Like

 7. saddy zegt:

  Het meest ergerlijke is dit:

  Hij is zo rijk/onaantastbaar dat bijna niemand hem durft te confronteren met zijn bijna maandelijkse ommezwaaien in zijn uitspraken.

  Op de lagere school noemde je zo iemand labiel en dan kreeg hij extra aandacht.
  Nu zit bijna iedereen hem te likken en te likken.

  Like

 8. Peter zegt:

  Deze gevaarlijke gek is zelf zeer bekend met het verspreiden van een virus ,eerst de computer verkopen ,en daarna een virus verspreiden en dan jaarlijks een anti virus systeem voor je pc verkopen ,hij flikt het nu met wat andere oplichters op ieders gezondheid,en dat er mensen aan gestorven zijn zal hem een rotzorg zijn ,dat we melkkoeien zijn heeft die druiloor goed begrepen .

  Like

 9. HenryN zegt:

  Gates heeft 0,0 verstand van vaccins! Hij is wel slim en weet hoe hij met wat geld heel veel geld kan maken. Het draait bij Gates ook enkel en alleen maar om geld. Dit komt overigens in het boek The real Dr. Fauci zeer goed naar voren waar hij allerlei bedrijfjes opricht die vaccins promoten en waar vele vriendjes leuke baantjes krijgen toegeschoven met veel geld.. Gates is een kwaadaardig mens!

  Like

 10. Pingback: In het tegendeel veranderd: Bijna alle corona-doden waren meervoudig tegen Covid-19 ingeënt | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s