VIDEO Jensen: “Ontken het kwaad niet”

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO Jensen: “Ontken het kwaad niet”

 1. Andre zegt:

  briljant…. .stel je voor dat je midden in de nacht wakker wordt en dan staat Sigrid Kaag in je kamer……….

  Like

 2. Léon van Duren zegt:

  https://gellerreport.com/2023/01/worlds-top-static-breath-hold-freediver-who-held-his-breath-for-1030-diagnosed-with-myocarditis-after-covid-shot.html/

  https://gellerreport.com/2023/01/wwiii-ukraine-immediately-asks-for-f-16-jets-after-securing-31-american-tanks.html/

  Ook Nederland wordt aantoonbaar door kwaadwillenden gewetenloze terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia oorlogshitsende oorlogsmisdadigers geregeerd !!

  Deze van overheidswege georganiseerde corrupte COVID-19 pharma maffia oorlogshitsende oorlogsmisdadigers worden door de eveneens partijdige gecorrumpeerde veiligheidsdiensten één hand boven het hoofd gehouden!!

  De huidige gemoderniseerde veiligheidsdiensten zijn bijna één op één te vergelijken met de meedogenloze Gestapo onder een zekere Adolf HItler,ook in de tweede Wereldoorlog stond vrijwel de gehele Nederlandse overheid aan de verkeerde kant van de geschiedenis!!!

  Waarschijnlijk worden de huidige geweldloze anti -fascistische verzetsstrijders dagelijks geschaduwd en afgeluisterd door de huidige corrupte COVID-19 pharma maffia Nederlandse WEF- BILDERBERGER psychopaten overheid !!!

  Waarom werd de geweldloze anti-fascistische held David Icke ten onrechte de toegang tot Nederland en andere Europese landen geweigerd door het vooringenomen onbetrouwbare corrupte oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia establishment??

  Waarom is de massa-aanklacht tegen de gecorrumpeerde corrupte Hugo de J. niet in behandeling genomen door het partijdige achterbakse nalatige Openbaar Ministerie!! Het met voorbedachten rade liegen en bedriegen door het corrupte collaborerende oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia syndicaat schijnt ook nog lonend te zijn in Nederland!!
  De belangen van de corrupte Nederlandse Staat zijn zeker belangrijker dan het welzijn van 18 miljoen onwetende en bedrogen Nederlanders!!\

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia misdadigers te kunnen berechten!!

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 3. Léon van Duren zegt:

  https://rwmalonemd.substack.com/p/slandered-and-bullied?utm_source=post-email-title&publication_id=583200&post_id=99861725&isFreemail=true&token=eyJ1c2VyX2lkIjoxMDgxMjM5OTksInBvc3RfaWQiOjk5ODYxNzI1LCJpYXQiOjE2NzUxMDY1NjEsImV4cCI6MTY3NzY5ODU2MSwiaXNzIjoicHViLTU4MzIwMCIsInN1YiI6InBvc3QtcmVhY3Rpb24ifQ.N05A_Po-TO-Z3tkud0pa2FrHTrocZshSybQxgMAnveA&utm_medium=email

  Waarom zijn de corrupte COVID-19 pharma maffia fabrikanten van overheidswege vrijgesteld van de vervolgschade door toediening van de waardeloze geldverslindende ongecontroleerde experimentele inentingen!!

  Stop de illegale terroristische van overheidswege georganiseerde corrupte COVID-19 pharma maffia misdaden tegen de menselijkheid!!

  Big Pharma Maffia + Big TEC Maffia + een corrupte Nederlandse overheid = een dodelijke mix ,met zeer ernstige gevolgen voor de volksgezondheid !!

  Pharmakeia = toverij!!

  STOP DIT VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE GEWETENLOZE COVID-19 PHARMA MAFFIA TERRORISME!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia psychopaten te kunnen berechten!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Like

 4. Léon van Duren zegt:

  De corrupte WHO is er ternauwernood niet in geslaagd om nu al een wereldwijd omvattend controle systeem uit te rollen!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/who-extends-global-covid-emergency/?itm_term=home

  Het oprichten van een wereldregering is tot nu toe gelukkig nog mislukt!!
  De terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten hebben hun plannen nog niet kunnen consolideren !!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Like

 5. Léon van Duren zegt:

  Gevaarlijk nieuws dat niet bekend mag worden van de corrupte overheden!!

  https://stopworldcontrol.com/nl/gevaarlijk/

  Like

 6. Léon van Duren zegt:

  https://americasfrontlinedoctors.org/videos/post/dr-simone-gold-the-truth-about-the-covid-19-vaccine

  Dr Simone Gold vertelt de waarheid over het van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte geldverslindende COVID-19 pharma maffia vaccin !!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia misdadigers te kunnen berechten !!

  Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!

  JEZUS = DE WAARHEID!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 7. Léon van Duren zegt:

  De fascistische corrupte van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia fabrikanten hebben nog steeds vrijspel in Nederland!!

  Wie o wie durft de van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s te stoppen??

  18 miljoen Nederlanders zijn ten onrechte geïntimideerd en opgeruid met het wereldwijde van overheidswege georganiseerde corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan !!

  De zeer vele geïnstitutionaliseerde collaborerende corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten lopen nog steeds op vrije voeten!!

  De demoraliserende machtsmisbruikende oorlogshitsende COVID-19-pharma maffia oorlogsmisdadigers moeten stoppen met het willens en wetens destabiliseren van de samenleving!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde COVID-19 pharma maffia misdadigers te kunnen berechten!!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 8. Léon van Duren zegt:

  Klik om toegang te krijgen tot 607708ef0ff74c66195482ec_IVERMECTIN_FINAL_FINAL_1_15_12_WITH_TABLES_FIGURES_compressed_4e1e2bfbcf.pdf

  Bij deze hoop ik de partijdige gecorrumpeerde nalatige lafhartige veiligheidsdiensten van Nederland voldoende stof tot nadenken heb gegeven over het van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan!!

  Een van de Nederlandse hoofdverdachten is één zekere zogenaamde schaamteloze nietsontziende “joviale” Mark R. ,de huidige in mijn ogen onrechtmatige bewoner van het zogenaamde “torentje “te Den Haag !!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!

  Haelen 6081CZ

  Like

 9. Léon van Duren zegt:

  De meerderheid van de naamchristenen en kerken slapen wederom,ongeveer te vergelijken met 1930 voor aanvang van de tweede Wereldoorlog!!

  https://xotv.me/channels/233-economic-war-room/vod_videos/15362-are-we-in-the-early-1930s-again-with-many-churches-asleep-guest-eric-metaxas-ep-222

  Het nationaalsocialistische fascisme was er onder andere de oorzaak van dat in Nederland met grootste gemak onder de ogen van de Nederlanders zeker 85% mensen van één bevolkingsgroep stilzwijgend werden uitgeroeid!!
  De Nederlandse overheden werkte gewoon mee met de bezetter!!Angst is een slechte drijfveer!!

  Momenteel is het satanische transhumanistische klimaatfascistische woke LGBTi D’66 bruinhemden fascisme de drijfveer van een volledig ontwrichte onbetrouwbare Nederlandse overheid !!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Like

 10. Léon van Duren zegt:

  https://commonsensetv.nl/helpt-de-navo-de-oekraine-of-heeft-de-vs-navo-een-verborgen-agenda/

  De bewapening van de Oekraïne zijn niet de weg naar vrede ,de corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten hebben waarschijnlijk een dubbele agenda!!

  Like

 11. Léon van Duren zegt:

  Zijn de corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia oorlogshitsende oorlogsmisdadigers het verschrikkelijke verleden van de tweede Wereldoorlog vergeten??

  https://commonsensetv.nl/bevrijders-auschwitz-geweigerd-bij-herdenking-holocaust-door-nederlandse-autoriteiten/

  Minachting ten top van de oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers!!

  Zalig zijn de vredestichters,die deze moedwillige uitgelokte verschrikkelijke Oekraïne oorlog stoppen!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 12. Léon van Duren zegt:

  https://t.co/RTjeZ6xtWb

  Wat is voor het nalatige gecorrumpeerde Openbaar Ministerie het verschil tussen een persoon die daadwerkelijk Geert Wilders wil vermoorden,en één persoon die met een fakkel voor de deur van de terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K. staat !!

  T.a.v: De achterbakse ambtenaren van het nalatige Openbaar Ministerie!!
  U en de uwen meten met twee maten!!

  Het ons kent ons banencarrousel houden elkaar ook hier weer wederom onrechtmatig een hand boven het hoofd!! Toch corrupte klassenjustitie in Nederland!!??

  Is de terroristenvereerster Sigrid K. al eens gescreend vanwege haar vermeende sympathie met het gedachtegoed van de wijlen in Caïro geboren Egyptische massamoordenaar en Nobelprijswinnaar Yasser Arafat (de vader van het mensonterende zelfmoordterrorisme!!)??

  Eventueel heb ik voor de nalatige ambtenaren van het openbaar ministerie het Zwartboek van de wijlen massamoordenaar Yasser Arafat!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

  • Htskday zegt:

   Zo… dat was weer even flink doorscrollen..

   Ik vraag me af, wie leest dit elke keer allemaal???
   Is het interessant?
   Meneer van Duren zal het best goed bedoelen, maar is het niet een beetje teveel van het “goede”?…
   Is het niet altijd hetzelfde?
   Ik zie bv al 100+ keer dezelfde video voorbij komen..

   Daardoor blijft het voor mij inderdaad “een roepende in de woestijn” en scroll het altijd maar door..
   Het lijkt mij zo zinloos, maar dat zal wel weer aan mij liggen..

   Met vriendelijke groeten van Htskday..
   (Postcode onbekend)

   Like

   • boorzalf zegt:

    Tja, als je in de woestijn zit en je hebt niks te doen krijg je dat.🤣🤣

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Hij kan het niet helpen , Htskday .
    Het is Sion’s wil , wie dat ook moge wezen .
    Hij heeft niks van zichzelf , hij is een slaaf van zijn “religie “.
    Een soort vleesgeworden robot , zeg maar .
    Hij moet ons dus blijven treiteren met zijn godsdienstwaanzin ,
    opdracht van “boven “.
    Ik word GVD gestoord van dat soort lui !

    Geliked door 1 persoon

 13. Ton Ruygrok zegt:

  Wat zielig allemaal…,
  Die Derksen….. liever een foute vaccinatie dan dat Wappies gelijk zouden hebben en zo denkt het gros hier in het land en sws in de Westerse wereld…
  Zo iets als een auto gekocht te hebben waar allerlei storingen en gebreken aankleven.., maar niet naar de Garage gaan omdat dan de buurman gelijk zou krijgen ,die altijd al zei dat het een waardeloos ding is .
  …..Weet je wel zo’n soort KLOOTZAK BUURMAN als OOM BOB…. WHA WHOE WHA WHOE WHA..!!! WHOE WHA WHOE WHA WHOE…!!!.
  Nee hoor GEINTJE VAN UIT DE SCHILDERSWIJK.. OOM BOB.., GRAPJE VAN EEN GRIFFI..
  KAN JIJ WEL TEGEN ..,TOCH…
  HUGGIE EN NOG EEN HELE VETTE HUUG VAN JE NEEF…
  Ton

  Like

 14. Léon van Duren zegt:

  Ook de vaccinazi’s van de corrupte WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia psychopaten herhalen telkens hun leugens opdat wij denken dat het de waarheid is!!

  Herhaling van de keiharde feiten is het minste wat wij kunnen doen!!

  Like

  • Harry zegt:

   Oh , natuurlijk . Blijven herhalen die onzin .
   De Goebbels doctrine .
   Dat gingen de labielen ook allemaal geloven .

   Er is geen god .
   En mocht ie er ooit geweest zijn , dan is ie allang morsdood .

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s