Wie vrede wil, levert geen wapens!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Eelco)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wie vrede wil, levert geen wapens!

 1. ‘Wie VREDE koestert, bereide zich voor op oorlog!!!’ (en op je hoede zijn voor een brute buurman)

  Like

 2. saddy zegt:

  Hangt er van af wie je die waffen laat brengen en of die enig kans heeft om heelhuids terug te keren.

  Van war-war naar win-win.

  Like

 3. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Dat is juist het probleem, het westen wil helemaal geen vrede !

  Het valt het westen kennelijk tegen dat het doden van het volk met de gifspuit zo traag gaat dus gaan ze een tandje bijschakelen totdat heel Europa in oorlog is.

  Waar zijn die grote woorden nog dat door Europa we geen oorlog meer zouden krijgen. Door JULLIE coup in Kiev waar JULLIE zo opgetogen over waren zijn we nu in oorlog stelletje smeriger psychopaten.

  VOOR IEDERE SOLDAAT DIE EVENTUEEL DIENST GAAT NEMEN WEET DAT IK ZAL DANSEN OP JE GRAF.

  WELKE ACHTERLIJKE OFFERT ZIJN LEVEN OP VOOR BANKEN EN ELITE DIE TOCH AL OP ONS NEER KIJKEN EN ONS FINANCIEEL UITKLEDEN.

  Geliked door 2 people

 4. stradivotsi zegt:

  Artikel Juist, vrede sluit je niet met oorlog en duizenden doden vooraf. Is dus een gelul van alle tijden. ga dan op vriendelijke manier mens erger je nieten, of de boksring in. Gebroken neus kom je wel overheen, kogel vaak niet.

  Like

 5. Alphons Mantel zegt:

  Amerikaanse wapenindustrie zocht nieuwe afzetmarkt en vond dit in Ukraine

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  De Westerse leeghoofden willen geen vrede en zeer zeker de VS niet die laten juist op slinkse wijze de Oekraïne plat bombarderen om het heft in handen te krijgen vanwege hun Bio Labs. Er zijn uitsluitend Amerikaanse laboratoria van deze soort in Oekraïne en deze worden ook gefinancierd door.. het Amerikaanse Ministerie van Defensie. De laboratoria bevinden zich in Odessa, Vinnytsia, Uzhgorod, Lvov (drie), Kiev (drie), Kherson, Ternopol, en in de buurt van de Krim en Lugansk. De genoemde parlementsleden merken op, dat deze Amerikaanse biolaboratoria in Oekraïne zijn opgestart, tijdens het presidentschap van Viktor Joesjtsjenko en het premierschap van Yuliya Tymoshenko, op 29 augustus 2005. Daar kan VS de meelopende hersenloze westerse regeringsleiders heel goed voor gebruiken om de oorlog voort te zetten door het blijven leveren van wapentuig. Nog niets geleerd overal waar de VS oorlogen heeft gevoerd of bemoeienissen daarin hebben gehad is er een enorme chaos achtergebleven o.a. Midden Oosten.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Julia.Ik ben blij dat u dit ondergesneeuwd maar zeer belangrijk onderwerp benoemd.Die labaratoria voor biologische oorlogsvoering waren bedoeld om de gehele russische bevolking uit te moorden.Zodat de satanische globalistische elite rusland kon leegroven want het zit bomvol met kostbare delfstoffen zoals,olie,gas,en nog veel meer.

   Like

  • waalkade4bd8489a57 zegt:

   Vergeet ook niet dat Shell een enorm contract heeft met Oekraïne om daar schali gas te gaan winnen en hoe fijn is het dan als daar geen bevolking meer woont. De elite hebben er allemaal hun eigen belangen net als de Rabobank.

   Like

 7. BigLJohn zegt:

  De VS gebruiken Europa als een usefull idiot om via de Oekraine in oorlog te zijn tegen Rusland. Als het op een echte wereldoorlog uitdraait willen zijzelf ongedeerd blijven na een nuke op Rusland. Zij zelf willen als lachende derde ongedeerd tevoorschijn komen. Rusland zou dan al West Europa met A-bommen gebombardeerd hebben. Maar Putin is als oud KGB’er te intelligent voor die Yanks en zal hun voor zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s