Corona-enscenering: WHO verlengt gezondheidsnoodtoestand

(Door: Birgit Pühringer – Vertaling: E.J. Bron)

Hoewel er nooit een basis voor een echte pandemie bestond, wil de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aan de gezondheidsnoodtoestand blijven vasthouden. Drie jaar lang kwelt men nu de mensen met de corona-hysterie – en er is geen einde in zicht. Met alle geweld wil men de mensen in de spuit blijven drijven. En dat, hoewel de gevaarlijkheid voldoende bekend is.

Zoals uit een actueel bericht van de WHO blijkt, moet de wereldwijde gezondheidsnoodtoestand gehandhaafd blijven. Covid-19 zou, aldus de directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, nog steeds een openbare gezondheidsnoodsituatie van internationale betekenis blijven. Daarbij dient in het bijzonder één zin geaccentueerd te worden: De verdragsstaten zouden de integratie van de Covid-19 vaccinatie in een deel van de levenslange vaccinatieprogramma´s moeten plannen. Dat betekent concreet regelmatige opfrissingen een leven lang! Van baby tot bejaarde moet er een vaccinatie-abonnement worden afgesloten.

In de naald drijven

Bijzondere aandacht zou geschonken moeten worden aan de groepen met hoge prioriteit – dus risicogroepen. Juist bij oudere mensen en mensen met onderliggende ziekten zou er een dekking van 100% moeten plaatsvinden. Men hoeft dus niet te hopen dat de vaccinatiecampagnes zullen stoppen. Per slot van rekening heeft men miljoenen doses gen-serums op voorraad gekocht. Die willen ook ingespoten worden.

Geen nieuwe varianten, virus op het keerpunt

Heel blij bedankte Tedros de experts van zijn commissie en was het eens met al hun aanbevelingen aan de verdragsstaten. Het virus zou weliswaar zijn keerpunt naderen, op dit moment zouden er geen nieuwe varianten zijn, aldus de corona-fanatici van de WHO, desondanks zou de noodtoestand nog eens drie maanden worden gehandhaafd. Daarna wordt er opnieuw overlegd – waarbij het welzijn en de gezondheid van de mensen in dit overleg zeker niet op de eerste plaats staan.

WHO wil desinformatie bestrijden

Dat de WHO grotendeels van haar weldoener en vaccinatie-fanaticus Bill Gates financiële injecties krijgt, laat men in het midden. Die plant immers sowieso al de volgende klap. Met zijn regelmatige modelberekeningen wil hij de regeringen gereedschapskisten ter beschikking stellen om beter voorbereid te zijn op de volgende pandemie. Zo wil men in het vervolg vooral inzetten op een betere risicocommunicatie, zoals in punt 5 van de WHO-aanbevelingen wordt genoemd. Foute informatie en desinformatie zouden in ieder geval bestreden moeten worden. Bill Gates verlangde sowieso al zeer nadrukkelijk een globaal en efficiënt controleprogramma.

Vaccinatiewaanzin gaat verder

Absurder kan het nauwelijks: ondertussen is al voldoende bekend dat er nooit sprake was van een dodelijke pandemie. Het uitroepen van de gezondheidsnoodtoestand werd ervoor gebruikt om de mensen op te sluiten, ze te kunnen knechten en controleren – met fatale gevolgen. Al die maatregelen hebben voor niet meer goed te maken bijkomende schade gezorgd. Van ineffectieve en schadelijke mondkapjes via giftige teststaafjes tot aan de gen-spuiten toe werden de mensen buitensluiting, belastering en totale controle op de hals geladen. En nu gaat het monter verder met de spuiten – onafhankelijk van alle gezondheidsschade en sterfgevallen, die door de injecties te registreren zijn. Geen enkel teken van berouw of beëindiging van de waanzin.

Bron:
auf1.info
Door: Birgit Pühringer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Corona-enscenering: WHO verlengt gezondheidsnoodtoestand

 1. Julia zegt:

  WHO kan willen dan heb ik een trieste mededeling ik doe er niet aan mee en laat mij zeker geen giftige spuiten door mijn strot duwen. Ze spuiten zichzelf en hun naasten maar lek totdat ze er bij neervallen. Ben helemaal klaar met de dictators en zal er geen enkele aandacht aan besteden.

  Like

  • Saeftinghe zegt:

   Julia,
   Je denkt toch niet dat ze een koekje van eigen deeg nemen?
   Wanneer ze dat wèl deden zou het probleem opgelost zijn.

   Mijn mening, gevormd met het kleine beetje gezond boerenverstand waar ik over beschik:

   Vanaf dag één was te herkennen dat iets niet normaal was; Een virus .. Eerst een vlermuis, toen een per ongeluk ontsnapt virus uit een lab, daarna met moedwil laten ontsnappen.
   Dat maakte me erg allert.
   Vluchten binnen China werden direct gestopt, maar naar de rest van de wereld kon alles vertrekken!!! Zoiets klopt niet met een ongelukje, daar is moedwil.
   Die pandemie was al jaren tevoren gepland en nu was de tijd rijp. Alle voorbereidingen waren gedaan, naar mijn idee al sinds de jaren 70 in beweging, het viel niet erg op en er gebeurde niets, een paar proefjes zoals Bader Meinhof.

   De Bilderberg conferenties waren wel erg geheim, Met welke reden??
   In 2019 werd de tijd als rijp gedacht om een start te maken om de hele wereld onder één regering te zetten. De “Great Reset” van Klaus Schwab. Weer een Oostenrijker, net als de democratisch gekozen Oostenrijker 100jaar terug.
   En de Oostenrijker die 14-18 veroorzaakte!

   Er was een pandemie voor nodig om het volk willig te maken. Iets wat boven de macht van regeringen uitging.

   De Pandemie is het middel tot het doel, de hele wereld in de macht van de 9000(?) superrijken! Waarom werd die Epstein vermoord in een goed bewaakte gevangenis? Deed hij niet meer wat van hem verwacht werd?

   Zo zijn er vele signalen van een komend gebeuren, voor degenen die ze herkennen kan.
   Dat corona is volkomen vergelijkbaar met griep, zelfde groep virus. Iets ernstiger lijden misschien wanneer je het krijgt, minder doden dan bij een normale griepgolf.
   Griep is nog steeds een ziekte zonder echt werkend medicijn, de persoonlijke imunmiteit is daar van belang. Het doden percentage is gering.

   Een pandemie gaat boven de regeringen, die kunnen dat als reden gebruiken voor allerlei nood wetten!!!
   Doen ze ook, behalve een paar landen die al eens Communistische overheersing hebben mee gemaakt!!

   Waarom lockdowns, een lockdown geneest geen griep/corona, maar maakt wel de bevolking afhankelijk van de politici.
   Waarom restaurants sluiten? dat is een les uit het verleden.
   Ik heb ooit de tijd kort voor een revolutie mogen meemaken, er werd gecontroleerd in woningen, niemand ontving meer bezoek, maar in de Horeca werden de contacten gelegd,
   Als buitenlander was ik behoorlijk vrij in mijn bewegingen. Er werd me nogal eens gevraagd om een tas studie boeken ergens heen te brengen die vergeten was, wel vaak dezelfde tas. Alle keren in een cafétje werd die opgepikt! Nogal vergeetachtige studenten!! Waren het wel studieboeken?
   Via de horeca waren de contacten van rebellen niet te volgen en kwam de informatie op de juiste plaats met succes als gevolg.

   Door de ogen van de organisatie kijkend lijkt mij dat er al meerdere opvolgende plannen klaar liggen in ´t geval het eerste mislukt, zoals corona mislukt is.

   Wat wordt er aan ´t water toegevoegd chloor, fluor en ?????
   Of in de voedselfabrieken?

   Het lijkt mij verstandig om zoveel als mogelijk direct van de boer eten te kopen, je weet beter WAT je eet.
   Alles met contant geld te betalen, de banken kijken niet mee, nemen geen percentage en kunnen je betaling niet blokkeren.
   Geen electra auto gebruiken die digitaal op afstand gestopt kan worden wanneer je een kilometer meer rijdt dan toegestaan.

   Waar komt die electra overigens vandaan??? Uit een een te variabele Water-Wind-Zon opwekking, maar voor het overgrote deel uit fosiel opgewekte elektra.
   Fosiel geeft van stoken in de centrale tot de banden die de auto aandrijven een rendement van ongeveer 15%
   (direct op diesel aangedreven zo´n 40%!!)
   Het netwerk kan nu, met de weinige electra auto´s de stroomafname al niet aan.

   Maar er komt nu wel een heel kwalijke gedachte bij mij op borrelen.
   —De domoren die de injecties etc. nemen zullen vroegtijdig overlijden en het gemiddelde IQ zal stijgen omdat ongevaccineerden langer leven en beter weten met het leven om te gaan.—

   Geliked door 2 people

   • Joost Visser zegt:

    Het woordje ‘ experimenteel´ heeft mij alert gemaakt vanaf dag 1. Doe niet mee aan medische experimenten. Dat is voor mensen die helaas het geld nodig hebben om hiervoor betaald te krijgen. Mensen die het steeds hebben hoe goedkoop het in een land is bijvoorbeeld.

    Geliked door 1 persoon

  • Saeftinghe zegt:

   Julia,
   Je denkt toch niet dat de lieden achter de vaccinatie zelf een koekje van eigen deeg nemen.
   Deden ze dat maar, dan werd het snel een betere wereld.

   Mijn mening, met het kleine beetje boerenverstand dat ik denk te bezitten: Koop zoveel als maar zo kort mogelijk bij de boer, je weet dan wat je eet.
   Betaal alleen contant. je bent minder te volgen en hebt geen probleem wanneer je kaartje weer eens weigert.
   Neem geen electra auto die men op afstand digitaal kan stoppen.
   De netwerken zijn al overbelast met het nog kleine aantal electra auto´s.
   De stroom ervoor wordt nog steeds voor het overgrote deel met fosiele brandstof opgewekt. rendement van fosiel verbranden tot de banden die de auto aandrijven ongeveer 15%.
   (bij diesel aangedreven auto zo´n 40%)

   Mijn mening over corona:

   Vanaf dag één was te herkennen dat iets niet normaal was; Een virus .. Eerst een vlermuis, toen een per ongeluk ontsnapt virus uit een lab, daarna met moedwil laten ontsnappen.
   Dat maakte me erg allert.
   Vluchten binnen China werden direct gestopt, maar naar de rest van de wereld kon alles vertrekken!!! Zoiets klopt niet met een ongelukje, daar is moedwil.
   Die pandemie was al jaren tevoren gepland en nu was de tijd rijp. Alle voorbereidingen waren gedaan, naar mijn idee al sinds de jaren 70 in beweging, het viel niet erg op en er gebeurde niets, een paar proefjes zoals Bader Meinhof.

   De Bilderberg conferenties waren wel erg geheim, Met welke reden??
   In 2019 werd de tijd als rijp gedacht om een start te maken om de hele wereld onder één regering te zetten. De “Great Reset” van Klaus Schwab. Weer een Oostenrijker, net als de democratisch gekozen Oostenrijker 100jaar terug.
   En de Oostenrijker die 14-18 veroorzaakte!

   Er was een pandemie voor nodig om het volk willig te maken. Iets wat boven de macht van regeringen uitging.

   De Pandemie is het middel tot het doel, de hele wereld in de macht van de 9000(?) superrijken! Waarom werd die Epstein vermoord in een goed bewaakte gevangenis? Deed hij niet meer wat van hem verwacht werd?

   Zo zijn er vele signalen van een komend gebeuren, voor degenen die ze herkennen kan.
   Dat corona is volkomen vergelijkbaar met griep, zelfde groep virus. Iets ernstiger lijden misschien wanneer je het krijgt, minder doden dan bij een normale griepgolf.
   Griep is nog steeds een ziekte zonder echt werkend medicijn, de persoonlijke imunmiteit is daar van belang. Het doden percentage is gering.

   Een pandemie gaat boven de regeringen, die kunnen dat als reden gebruiken voor allerlei nood wetten!!!
   Doen ze ook, behalve een paar landen die al eens Communistische overheersing hebben mee gemaakt!!

   Waarom lockdowns, een lockdown geneest geen griep/corona, maar maakt wel de bevolking afhankelijk van de politici.
   Waarom restaurants sluiten? dat is een les uit het verleden.
   Ik heb ooit de tijd kort voor een revolutie mogen meemaken, er werd gecontroleerd in woningen, niemand ontving meer bezoek, maar in de Horeca werden contacten gelegd,
   Als buitenlander was ik behoorlijk vrij in mijn bewegingen. Er werd me nogal eens gevraagd om een tas studie boeken ergens heen te brengen die vergeten was, wel vaak dezelfde tas. Alle keren in een cafétje werd die opgepikt! Nogal vergeetachtige studenten!! Waren het wel studieboeken?

   Ik meen in het hele gebeuren een groot vooraf gepland programma te herkennen om een wereldherschappij te vestigen. De 9000 superrijken met de rest als programeerbare slaven,
   Ik hoop heel sterk ongelijk te hebben, maar vrees het ergste.

   Het Coronaplan (B)lijkt mislukt te zijn.

   Klaus Schwab´s “praatclubje”, vergelijkbaar met het Democratisch gekozen clubje van 100 jaar geleden, wat (geld?) volgzame politici opleidt met als doel in regeringen te infiltreren en het pad voor een werelddictatuur te effenen.
   Onze koning is daar ook aanwezig, geèscorteerd door de koningin.

   Beide voorgaande wereldoorlogen begonnen met een Oostenrijker als het ontstekings vonkje.
   Klaus Schwab is wéér een Oostenrijker!!!
   Zou daar het gevaar kunnen schuilen?

   De kwaliteiten, of juister het gebrek eraan van de meeste van onze politci doen me het ergste vrezen..
   Totaal geen kennis van zaken of een klein beetje gezond BOERENVERSTAND is daar aanwezig.

   Putin daarentegen toont (na vele provocaties) een enorme zelfbeheersing en probeert burgerslachtoffers te vermijden zoveel als mogelijk is.
   Hij nodigt nog steeds uit om tot een diplomatieke oplossing te komen, maar de “beschaafde” wereld van USA en hun vazallen in Europa durven zelfs dat niet aan.

   Alle machten die Rusland probeerden te veroveren zijn smadelijk teruggedreven.

   Napoleon, de Duitse keizer, Hitler.
   Gaat nu Biden de volgende zijn?

   Like

  • R Thomasson zegt:

   De lijfspreuk van de WHO is MASSA IS KASSA. Zeker van hun Afrikaanse massamoordenaar

   Geliked door 2 people

 2. Htskday zegt:

  En dan dit..

  De Thaise prinses Bajrakitiyabha, de oudste dochter van de Thaise koning, ligt al enkele weken in coma na een hartaandoening. Vorige maand stortte de 44-jarige prinses in tijdens het trainen van haar honden.

  Dit gebeurde volgens Bhakdi 23 dagen na haar boosterprik. Hij zei dat hij via een professor van de Universiteit van Bangkok contact heeft opgenomen met de koninklijke familie om aan te geven dat de prinses hoogstwaarschijnlijk vaccinatieschade heeft opgelopen.

  https://www.ninefornews.nl/gaat-dit-land-als-eerste-het-contract-met-pfizer-nietig-verklaren-het-was-zeer-indrukwekkend/

  Nou, als dát geen oorlog tegen de
  pfizerboys wordt..

  Als je daar alleen al zegt dat de koning een stom hondje heeft ga je al jaren lang de bak in..

  Dus,.. kan nog wat worden…

  Don’t mess with the King of Thailand!

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   ….Nou, als dát geen oorlog tegen de pfizerboys wordt….We horen er verder niets over. Waarschijnlijk zit die koning er net zo vuistdiep in als bij ons Willem Alexander de dikke.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Een veroordeelde crimineel probeert ‘ons’ in een machtsgreep te houden. Zullen we nu maar eens beginnen met een ‘vaccinatieprogramma’ voor ‘de heer’ Tedros, zodat hij de komende jaren aan den lijve kan ondervinden welke ‘weldaden’ hij aan de wereldbevolking wilde schenken?

  Like

 4. karton zegt:

  Laat ze toch héél gauw doodvallen die WHO-dictators !
  Stelletje ongekozen nitwits !

  Geliked door 1 persoon

 5. koosv8 zegt:

  Het wordt toch echt tijd dat de volkerenmoord stopt, en de mensheid terug slaat met een dodelijke loden variant. Want wie criminelen laat verder modderen met dit krankzinnige beleid, is ook zo medeplichtig als het maar kan, en dat begint voormij bij de omgekochte MEDIA.
  Die wereldwijd nieuws gewoonweg NIET meld, demonstraties bv. Of het moet de globalisten goed uitkomen, oa. KLIMAAT
  bijvoorbeeld. Leugens over oorlog, Trump,Verkiezingen, wetenschap, zeespiegel, CO2/stikstof. ETC.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De WHO en WEF zijn terroristische organisaties die zo snel mogelijk om zeep geholpen moeten worden !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Lee zegt:

  Een wakker mens negeert berichtgeving van deze ongekozen terroristen zoals het wef, eu en who.

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  Ze willen dit volhouden tot 2025. Vanaf 2025 is er een nieuwe p(l)andemie gepland die zogenaamd veel besmettelijker en dodelijker zou zou dan Corona. Vooral kinderen zouden er aan dood gaan. En morgen stemt de eerste kamer over de Coronawet. Ik ben benieuwd, maar vrees het ergste. Niemand durft tegen het WEF in opstand te komen. Zoals in het Engelse parlement alle schapen tegelijk blaten; yeahhhhhhhhhhhhhhhhh.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s