Shock in multiculti-steden: Oekraïners willen weer weg

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Ze hebben zich Europa anders voorgesteld. Ook de westelijke waarden. Gevluchte Oekraïense vrouwen maken regelrechte cultuurshocks in onze etnisch bonte steden mee. Ze zijn bang voor hun veiligheid en die van hun kinderen. “We zijn dat niet gewend”, hoor je steeds. En berichten daarover stapelen zich op.

Zo zouden veel Oekraïense vrouwen Birmingham verlaten, omdat ze niet in een islamitische buurt zouden willen wonen. In Zweden maakten ze aanvallen door migranten mee. Velen willen weer terug naar huis. Ondanks oorlog zouden ze in hun vaderland veiliger zijn, zegt men.

Teveel moslims

Goedmenschen zijn in de war. Deze instelling past helemaal niet in hun concept. Het linkse Britse “Channel 4” berichtte laatdunkend over enkele gevallen in Birmingham. Een “sponsor”, die zich bij het Britse regeringsprogramma “Woningen voor de Oekraïne” aanmeldde, sprak totaal van streek over haar “moeilijke ervaringen”. Ze nam een Oekraïense met haar kind op, de staat betaalde daarvoor. De gastvrouw woonde is het islamitische stadsdeel van Birmingham. Haar gast zou daar over geklaagd hebben. En ook over dat op de school, die haar kind bezocht, de meerderheid moslims waren. Er zouden te weinig “blanke leerlingen” zijn, haar kond zou daar niet veilig zijn, klaagde de Oekraïense. De gastvrouw begrijpt de wereld niet meer. “Geeft u deze mensen toch een kans”, zou ze haar Oekraïense gas top het hart hebben gedrukt. Zonder succes. De culturele aanspraken van haar medebewoonster waren uiteindelijk te veel voor haar. De onderbrenging werd vroegtijdig afgebroken.

Van Kiev in de slum

De vriendelijke Britten organiseerden zelfs zelfhulpgroepen om Oekraïense vrouwen met de multi-etnische cultuur van het land vertrouwd te maken. “Channel 4” sprak na zo´n ontmoeting met enkele deelneemsters. Een Oekraïense vrouw verbaasde zich over de vele mensen met een verschillende cultuurachtergrond. Dat zou niet gemakkelijk zijn. Ze zou het niet gewend zijn om in zo´n omgeving te leven. Een andere Oekraïense vatte het als volgt samen: ze zou “uit het beste deel van Kiev naar het slechtste deel van Birmingham” zijn getrokken. Ze zou heel bang geweest zijn. Want dat zou voor haar niet normaal geweest zijn. “De verslaggeefster van “Channel 4” wees haar terecht: veel mensen zouden heel beledigd zijn dat de dame uit Kiev zich onveilig zou voelen in de buurt. Die liet zich niet intimideren: ze zou de criminaliteitscijfers van de politie hebben bekeken. Daarin zou bericht worden over gevallen van “islamistisch” terrorisme. Volgens “Channel 4” is de Oekraïense nu niet meer in de stad.

Bommen in plaats van verkrachting

Desbetreffende berichten komen ook uit Zweden. Een jaar geleden al schreef de website “Samnytt” er over. Destijds drongen in de stad Örebro op zekere dag eerst Somaliërs en daarna Arabieren met geweld een vluchtelingen onderkomen binnen. Daar woonden vooral Oekraïense vrouwen met hun kinderen. Een van de vrouwen had in Duitsland al een groepsverkrachting meegemaakt. Ze raakte in paniek. De manager bagatelliseerde de zaak en wilde niet de politie inschakelen. Het onderkomen wordt nu bewaakt.

Gepikeerde goedmenschen

Desondanks wilden veel van de vrouwen weer naar huis terug. Als er bommen vallen, kunnen ze zich tenminste in de schuilkelder verstoppen, zeiden ze. Men zou hen verteld hebben dat het land veilig zou zijn, dat zou echter niet kloppen. Kort na het uitbreken van de Oekraïne-oorlog een jaar geleden berichtten vluchtelingenwerkers: Oekraïense vrouwen zouden in bussen van Polen naar Stockholm gebracht worden. Blijkbaar waren zij al op de hoogte van de veiligheidsproblemen daar en wezen dit af. Voor de goedmenschelijke hulpverlener onbegrijpelijk. Dat zouden immers alleen maar geruchten zijn, die door de vrouwen blindelings worden geloofd, was hij van overtuigd.

Bron:
auf1.info
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Shock in multiculti-steden: Oekraïners willen weer weg

 1. Wim zegt:

  Ja, maar eenmaal thuis steunen ze van harte de opname in de multicul EU en spuwen ze op Rusland en Hongarije die eigen identiteit, traditie en de christelijke godsdienst als leidend zien. Wat een wereld!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ton Ruygrok zegt:

  Er moeten geen tanks naar Ukraïne maar naar de westerse steden daar zijn ze van meer nut…ag… ag..
  Ton

  Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  Zijn dit soort berichten ook al bekend vanuit Nederlandse steden ?

  Geliked door 1 persoon

  • chrisdirick zegt:

   Nog niks over gelezen, gehoord of gezien Karton, maar dat mag ook niet verbazen. Zulke berichten mogen niet naar buiten komen.
   Heeft er al iemand van de vrije pers in Nederland een interview gehad met Oekraiense vrouwen? Het is net als met de oversterfte door de spuiten, je hoort er enkel over in het buitenland.

   Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Gevluchte Oekraïense vrouwen in de EU passen zich niet aan, zoals de europese vrouwen die zich noodgedwongen moesten aanpassen om in hun geboorteland te kunnen leven……..wat klopt er niet aan deze uit de klauwen gierende linksche nachtmerrie…heeft het iets met de politieke voorkeur voor islamietjes te maken.

  Geliked door 3 people

 5. Ravian zegt:

  Dit komt omdat de autochtonen inmiddels geurenblind zijn, maar dat wil dus niet zeggen dat anderen niet van de lucht over hun nek kunnen gaan…

  Geliked door 4 people

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Oekrainse vrouwen willen weer terug naar huis, ondanks de bommen. In nederland en in de rest van europa is ons thuis al verwoest door de miljoenen moslims die met opzet (het zijn geen vluchtelingen) door de slaafse regeringen van de landen van de EU worden binnen gehaald om de Great Reset mogelijk te maken. In nederland? Kijk om u heen en zie mijn gelijk. Beste nl.kiezers, 15 maart nadert met rasse schreden, uw vijanden nodigen met holle frasen en andere leugens, u uit om op hen te stemmen Stem op de PVV of het FVD. De andere partijen onderschrijven allemaal het narratif van het WEF en de omvolking van de EU. Een uitzondering maak ik voor Pieter Omzicht, als geloofwaardige politicus, de rest deugt niet.

  Geliked door 4 people

  • Alice zegt:

   Beste Scherpschutter 1943, heeft u de volgende video al gezien?
   Wel even kijken aub. Heel verhelderend.
   En delen is broodnodig én lief!

   https://stopworldcontrol.com/nl/un

   Verkiezingen zijn fake. Kijk wat er onlangs in Brazilië met Bolsonaro is gebeurd. De uitslag van de verkiezingen van maart ‘23 staat ook al vast. VVD weer de grootste partij zodat de Sloper des Vaderlands nog even vrolijk door kan gaan met het uitvoeren van de WEF-opdrachten.

   Geliked door 3 people

 7. Willem zegt:

  Geweldig nieuws, laat ze maar weten dat West-Europa verkloot is door teveel moslims. Het is dus al zo erg dat de oorspronkelijke bewoners het niet eens door hebben dat ze vervangen/gekoloniseerd worden/zijn door de islam, daar zijn ze zelf al aan gewend en dat is nou ook precies de bedoeling. Zeer triest, maar ook zo belangrijk dat uitgerekend oorlogs vluchtelingen de bommen verkiezen boven leven tussen/in de multi-culturele overwegend islamistische samenleving, voor hun eigen veiligheid!. Misschien gaan de goed mensen nu eens nadenken over islamisering.

  Geliked door 1 persoon

 8. BosscheBol zegt:

  Ik kan de Oekies niet kwalijk nemen dat ze de mohammedanen haten.
  Het islamitische Ottomaanse (=Turkse) rijk bestond van 1299 tot 1922 en haalde zijn slaven (veel en VÉÉL meer dan “ons slavenhandeltje) uit de Balkan, Roemenië, Hongarije en voor een deel zelfs uit Oekraïne.

  Het is nog niet zo heel lang geleden dus er is nog herinnering van.

  Geliked door 4 people

 9. Sobieski zegt:

  Dat klopt precies. In de landen die eertijds achter het IJzeren Gordijn lagen, en daardoor dus de morele verloedering van “1968” en de multi-culti hel bespaard bleven, zoals Polen, Hongarije, Rusland, Ukraine, Litauen, Roumenie etc., kunnen jonge meiden ’s avonds laat nog in hun eentje veilig naar huis, te voet of met het openbaar vervoer, ook ’s zomers, met wapperende lange haren en in een sexy kort rokje. Je mag ze altijd het hof maken en proberen te versieren, maar het is niet meer dan normaal dat je hun integriteit respecteert, en daar hoeven geen feministen aan te pas te komen om dat duidelijk te maken. Het is daar ook normaal om als man in te grijpen, mocht je zien dat een vrouw lastig gevallen wordt, ook als je haar niet kent. En je hoeft daarvoor geen macho te zijn. Moreel overwicht is voldoende, en je staat dan ook nooit alleen. Het is daardoor dat men dit soort uitwassen, die het Westen teisteren, nog weet te bannen. Als bijkomend prettig gevolg is flirten daar ook veel gemakkelijker, want voor vrouwen is dat daar veiliger dan in het Westen, dat overlopen is door hersenloze en scrupel-loze orcs uit de woestijn en de jungle.
  Ook wat betreft een ander onderwerp treft dit toe. Heb zelf Joodse vrienden uit Ukraine, die vanwege het anti-semitisme naar het zgn. “vrije” Amsterdam verhuisden. Geshockeerd door de bedreigingen door mocro’s, wilden ze weer terug naar Ukraine, want daar was het anti-semitisme”alleen maar” verbaal, nooit fysiek. Ze hadden de mogelijkheid naar Israel te emigreren, wat ze uiteinjdelijk ook deden. Daar wordt hun stad regelmatig Palestijnse aanslagen bedreigd. Maar met zowel de regelmatige verbale onaangenaamheden van het Ukrainse anti-semitisme als met de constante existentiele gevaren van het leven in Israel zijn, aldus hun zelf, relatief gemakkelijker te leven dan met de dagelijkse directe doodsbedreigingen door moco’s, die ze gedurende hun tijd in Amsterdam hebben ervaren.

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s