Waar blijft Black Lives Matter?

Niet zolang geleden heeft Black Lives Matter half Amerika in de brand gestoken vanwege de dood van de zwarte crimineel George Floyd, die sowieso in de bak had moeten blijven. De daders waren blanke politieagenten. Maar hoe zou het zijn als ze niet blank waren? Want als een zwarte man, Tyre Nichols, door vier politieagenten wordt doodgetrapt, zoals pas in Memphis, in een incident dat tien keer zo erg is als dat van Floyd, maar de politieagenten zijn zelf ook zwart, dan is het muisstil bij die gestoorde BLM´ers. Nu tellen die black lives ineens weer niet. Stelletje hypocrieten. Maar waarom mogen zulke idioten bij de politie werken (ook in Nederland)?

(Lees HIER meer)

Door:
Roy Fernsby
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Waar blijft Black Lives Matter?

 1. Andre zegt:

  Dit is namelijk het nazisme wat als een tumor in de nep en fop democratie de dienst uitmaakt. Gesteund door dezelfde zieke rechterlijke macht en gladgestreken daar waar nodig door de MSM.

  Geliked door 1 persoon

 2. Erik zegt:

  En waar blijft het doordrammen over deze moord bij de msm?

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Waar blijft die gepigmenteerde groot waffel Sylvana Simons wat is het nu stil om haar heen. Zo blijkt dus dat Simons uitsluitend haat heeft tegen blanken en zwarten nu met rust laat en zichzelf blijkbaar het zwijgen heeft opgelegd. Hoe zit het met de rest van de BLM fascisten die met duizenden op de Dam stonden en Halsma die zich hier zo nodig bij moest voegen? Het blijft nog stil om ons heen. De gepigmenteerde hebben weer een nieuwe verzonnen om geld in hun zakken te steken Het koningspaar en prinses Amalia worden op hun eerste dag op Aruba geconfronteerd met protesten. De demonstranten eisen een financiële vergoeding voor goud dat Nederland in het verleden zou hebben geroofd.https://www.telegraaf.nl/video/1523568136/beelden-eerste-protest-tijdens-reis-amalia De meereizende voorheen GVB trol Van Huffelen nu staatssecretaris heeft het eisenpakket aangenomen aangezien zij van D66 is zal hier ongetwijfeld weer zo een niets aan toegevoegde waarde debat over moeten plaatsvinden of gaat Rutte nu ook excuses aanbieden voor het destijds gestolen goud. Die grootbek Simons zal hierover binnenkort wel van zich laten horen.

  Like

 4. karton zegt:

  Ik dénk te weten waarom er deze keer géén Black Lives Matter-optredens zijn georganiseerd.
  Sjors Floyd was een CRIMINEEL, en de Black Lives Matter-beweging zag één van haar criminele ere-leden door een paar blanke agenten in elkaar gebeukt worden waarna deze boef is overleden. Dit kon BLM natuurlijk niet over haar kant laten gaan en zette de halve wereld in brand !
  De heer Tyre Nichols is doodgeslagen door mede-negers, verkleed als politieagenten; en das natuurlijk héél wat anders……….deze gedode man was géén crimineel en de daders waren negers !
  Negers en ander gespuis hebben, bijna altijd, alléén sympathie voor criminelen, al dan niet gedood !

  Like

 5. L. Sevier zegt:

  Black Live Madness…….

  Like

 6. De Pliesie hiero is ook lijk in ontbinding!! Er moeten ong. 10.000 nieuwe agenten gezocht worden. Wordt me toch een feest!!!

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Die zwarte politie agenten zullen wel lid zijn van BLM.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s