Warlord “Sleepy Joe” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Blaffertje”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Warlord “Sleepy Joe” . . .

 1. bobzelf zegt:

  IK VOND HEM WEL ERG LEUK . U MISSCHIEN OOK

  DE VERNIETIGING VAN ONS WESTEN , ZOALS ROME OOIT VERGING

  Ze hebben met name China en Rusland de les gelezen over van alles, van mensenrechten tot de gevaren voor de uitvoeringen van Tsjaikovski’s Zwanenmeer-voorstellingen voor wereldvrede. En als arrogante Amerikanen vergeten ze dat ruzie zoeken gevolgen heeft.

  DAN WEL WIJ IN HET WESTEN …ZIJN “”DE LUL “”

  De aanstaande Oekraïense overwinning van Rusland zal zowel wereldwijd als meer lokaal weerklinken. Ten eerste, als Odessa eenmaal veilig is gesteld, zal Zelensky’s geheel door land omgeven achterwerk Reich gewoon een ander Bosnië worden, afhankelijk van NAVO-handouts en gemene criminele ondernemingen om te overleven. Polen zal niet alleen worden opgezadeld met de miljoenen Oekraïense bijstandsmigranten die zich daar al hebben gevestigd, maar ook met tientallen miljoenen Oekraïense gratis laders, die Polen zien als een toegangspoort tot rijkere weiden verder naar het westen.

  Hoewel Polen, samen met Roemenië, misschien wel een door de VS gedomineerd protectoraat in West-Oekraïne zou vestigen om deze ongewenste nazi-hordes in bedwang te houden, zal een dergelijke onderneming verdere druk uitoefenen op de Poolse schatkist, die al overbelast is door de gigantische NAVO-bases in het zuiden te faciliteren. oosten. Hoewel de Poolse prostituees veel geld verdienen, wordt de gewone Pool financieel onder druk gezet omdat het Oekraïense avonturisme van hun regering steeds lastiger wordt.

  De Duitse natie, die Bismarck in januari 1871 stichtte, bestaat niet meer. Het is weinig meer dan een grote NAVO-militaire basis die goed bier maakt, die zijn scherpzinnige militaire commandanten ontslaat , die zijn Amerikaanse opzichter graag toestaat om hem te bespioneren en er grote terroristische daden tegen te plegen, en die zijn politiemacht herhaaldelijk zijn oude leger laat mishandelen. gepensioneerden in orgieën van staatsgeweld die daar halverwege de jaren veertig zouden zijn geëindigd.

  Hoewel Frankrijk berucht is om zijn barbaarsheid en, in zijn rol als Afrika’s favoriete gendarme, voor het voortzetten van Europa’s negentiende-eeuwse verkrachting van Afrika, zou ook dat de weg op kunnen raken, aangezien Afrika weet dat Europa op zijn laatste benen loopt en een kans heeft om los te komen van zij en hun Amerikaanse meesters zouden eindelijk bij de hand kunnen zijn.

  Met het recente overlijden van Hare Majesteit, Koningin Elizabeth, heeft Albion alle gravitas verloren die ze ooit bezat en koning Charles, samen met de prinsen Harry en Andrew, zullen de aangename weiden van Engeland geen tweede, vernieuwde Camelot geven.

  Of trouwens, een ander Versailles waar Lodewijk XV1 het hof hield en de beste van Frankrijk smeekte om het recht om de gesp van zijn schoen te strikken. Tussendoor hun darmen legen waar en wanneer ze maar wilden.

  Als ze zouden terugkeren, zouden de hovelingen van Lodewijk XIV dezelfde vieze luchten van onbehandeld rioolwater herkennen als Parijs, zoals een groot deel van Europa, wordt overspoeld met de uitwerpselen van de Verworpenen der Aarde , Koestler’s Scum of the Earth , die niet alleen daar zijn aangespoeld maar in heel Europa, net zoals de Hunnen, de Longobarden, de Visigoten en de Vandalen in hun tijd deden.

  Europa lijkt in dit alles op de laatste dagen van Rome, of Sodom en Gomorra trouwens. Brood, circussen en puberteitsremmers voor de kinderen. Ronaldo, de ouder wordende gladiator van Portugal, krijgt 1,5 miljoen dollar per week betaald door olierijke Saoedi’s, die hem zelfs achterlaten bij zijn oude vriendin, een indicatie misschien dat Sodom Saudi heeft bereikt.

  Ronaldo doet, samen met alle andere circusartiesten van de NAVO, denken aan het oorspronkelijke prototype van het oude Rome, waar meer dan de helft van het nationale budget werd verspild aan zulke rotzooi, maar waar meer dan 70% van de bevolking onder de armoedegrens leefde, zelfs als Rome’s equivalent van de schurken van het US Marine Corps veroverden alles voor hen.

  Totdat ze dat niet deden. Keizer Valerianus eindigde als een Perzische slaaf en keizer Elagabalus was nog perverser dan Caligula, zijn bekendere neef. Rome, onder hen, was een imperium in terminale neergang. Hoewel president Jack Kennedy, staatsvijand nummer één van de CIA , ons in Berlijn beroemd vertelde dat Civis Romanus Sum , Ich Bin Ein Römer, dat alleen een goede deal was als je een Romeinse insider was en niet werd gebruikt als kattenvoer voor leeuwen, tijgers en luipaarden in de amfitheaters van Rome. De Romeinse droom is, net als de Amerikaanse droom, alleen weggelegd voor de bevoorrechte weinigen, onnozelen zoals prins Harry, die betaald wordt om de wereld te vertellen welke penismaat zijn broer, de erfgenaam van de Britse kroon, heeft.

  Zelfs toen prins Harry tientallen miljoenen Amerikaanse voyeurs prikkelde met zulke rotzooi, breidde het boosaardige Amerikaanse rijk zich steeds verder oostwaarts uit door Bohemen en richting Karpaten en Roethenië , totdat, net als de rijken van Hitler en Napoleon, zijn raketbatterijen nu binnen het bereik van Sint-Petersburg staan. en Moskou. Maar, net als Rome ervoor, heeft het zich overbelast en hoewel Von der Leyen en Borrell, de huidige Valeriaan en Elagabalus, kunnen beloven grotere en betere snelwegen aan te leggen om de huidige Panzers naar het oosten te verschepen om Rusland te veroveren, hebben de Europeanen geen zin meer om die te bemannen. Panzers. En ze zullen zichzelf zeker niet bemannen.

  Borrell, von der Leyen en de miljardairs, die de prostituees van Davos bezig houden, zitten in het zuur. Hoewel ze in hun privéjets de wereld rond kunnen vliegen en hun Château Lafite-Rothschilds van $ 15.000 per fles kunnen opdrinken, zoals ze ons vertellen om zich tegoed te doen aan slakken en sprinkhanen, is hun einde nabij.

  Hun dilemma is dit. Afgezien van het doen van een Unit 731 met Hunter Biden’s functionele biowapens tegen China en Rusland of, inderdaad, tegen degenen onder ons die overtollig zijn aan hun eisen, hebben ze ons nog steeds nodig als hun ezels, hun dank u, meneer Atkins als er doden vallen klaar zijn. Omdat ze in de oude Catch 22 zitten dat ze noch met ons, noch zonder ons kunnen leven, hebben onze nieuw geslagen Caligula’s, Valerianen en Neros in geleende tijd en dat weten ze.

  Het lompe winstmotief dat de wapenindustrie en de Big Pharma-industrieën van BlackRock de afgelopen jaren recordwinsten heeft laten maken, raakt op zijn retour. De NAVO is verzand in moerassen waaruit ze zich niet kan bevrijden. Ze hebben Nordstream gebombardeerd en denken dat ze ermee wegkwamen, ze hebben genocidale oorlogen gevoerd over de hele planeet en ze denken, zoals de Romeinen dachten over de Visigoten, dat degenen die het overleefden hen zouden moeten vergeven. Ze hebben met name China en Rusland de les gelezen over van alles, van mensenrechten tot de gevaren voor de uitvoeringen van Tsjaikovski’s Zwanenmeer-voorstellingen voor wereldvrede. En als arrogante Amerikanen vergeten ze dat ruzie zoeken gevolgen heeft.

  En hoewel de Amerikanen, net als de Visgoths vóór hen, niet alleen Rome hebben geplunderd, maar ook Parijs en heel Europa, hebben we geen Augustinus’ Stad van God , geen Loyolan-vlag om rond te scharen, terwijl het onbehouwen Amerika Europa door het toilet spoelt.

  Ze hebben, zoals de gek van Nietzsche ons vertelde, niet alleen God gedood, maar ze hebben ook Pythagoras gedood, profeet van de Druzen, Alalwi en vroege christenen en architect van Dante’s Paradiso . Ze hebben onze mythen, onze geloofsbelijdenissen, onze overtuigingen, onze moraal, onze wetenschappen, onze bronnen van kennis genomen en ze gedood, net zoals het Romeinse Korps Mariniers de profeet Pythagoras zelf vermoordde. En, zoals Nietzsche ons vertelt, ze hebben onze erfenis niet eens vervangen door Esau’s braadpan, maar door de stank van bederf die nu het favoriete parfum van Parijs is dat ze verpakken en op de markt brengen als een delicate geur van democratie waarvan ze liegen dat ze zoeter is dan de overloop van Parijse riolen en Davos bordelen die de essentie zijn.

  Hoewel hun onophoudelijke propaganda goed werkt binnen hun eigen Orwelliaanse wereld, zitten met name Rusland en China niet in die wereld. Hun wortels liggen elders. Ze voeden zich met andere mythen, diepe bronnen die onaangetast zijn door de natte dromen van het Poolse Litouwse Gemenebest of van de Duitse Orde , bronnen die de Parijse rioleringen van de NAVO niet kunnen controleren, vervuilen of zelfs maar kunnen manipuleren. En de Russen, Chinezen en Iraniërs zijn niet dom. Ze kijken naar Europa aan flarden en ze zien de wortelen en stokken van de NAVO voor wat ze zijn, de laatste pathetische worp van een imperium in terminale neergang, een stervende, zieke ezel met niets meer dan een verloren gebalk om zijn onvermijdelijke einde af te weren .

  GOGOKT NIET GELUISTERD NAAR OOM VLADIMIR EN NU ??

  YOU LOST ASHOLES . YOU LOST EVERYTHING ..

  GEEF HET VOLK BROOD EN SPELEN

  OOM CALIGULA

  Geliked door 3 people

 2. Ik hoop dat Poetin met zo weinig mogelijk verliezen aan Russische kant het westen leeg laat bloeden.

  Als die achterlijke admiraal Rob Bauer denkt dat ik mee zal werken om munitie of wat dan ook te maken voor de NATO…. ik zou zeggen droom lekker verder ik zou dat eerder doen voor Rusland dan voor die oorlogszuchtige NATO.

  Iets wat nog niet ter sprake is gekomen is dat Hongarije niet deel zal nemen, die willen zo wie zo neutraal blijven en ik denk dat op het moment ze Hongarije willen dwingen dat Hongarije zowel uit de NAVO als uit de EU zal stappen.
  En dat zou wel eens een domino effect kunnen hebben want de bevolking in de EU wil geen oorlog.

  Ik zou ook enkele F35 mee sturen dan kan Rusland gelijk aantonen wat voor waardeloos speelgoed dat is.

  Ik vrees voor Amerika dat de Oekraïne oorlog het einde zal worden van de Amerikaanse oorlogsindustrie.

  Rusland heeft in Syrië zijn visitekaartje afgegeven en aangetoond dat iedere precisie raket doel trof waar de meeste van Amerika doel miste of onderschept werden.

  Natuurlijk moet Rusland tegen een enorme overmacht vechten maar ik zet liever mijn geld op Rusland en die verdienen het ook.

  Ik weet door veel te lezen dat Rusland door Amerika, England, EU en NATO deze oorlog in zijn gedwongen. Laat het westen maar doodbloeden.

  Waarom ik nog meer achter Rusland sta is omdat ik het westen haat voor hun openlijke steun aan nazi’s.
  Of ben ik nu een antisemiet ?

  Geliked door 4 people

 3. Ik hoop dat Poetin met zo weinig mogelijk verliezen aan Russische kant het westen leeg laat bloeden.

  Als die achterlijke admiraal Rob Bauer denkt dat ik mee zal werken om munitie of wat dan ook te maken voor de NATO…. ik zou zeggen droom lekker verder ik zou dat eerder doen voor Rusland dan voor die oorlogszuchtige NATO.

  Iets wat nog niet ter sprake is gekomen is dat Hongarije niet deel zal nemen, die willen zo wie zo neutraal blijven en ik denk dat op het moment ze Hongarije willen dwingen dat Hongarije zowel uit de NAVO als uit de EU zal stappen.
  En dat zou wel eens een domino effect kunnen hebben want de bevolking in de EU wil geen oorlog.

  Ik zou ook enkele F35 mee sturen dan kan Rusland gelijk aantonen wat voor waardeloos speelgoed dat is.

  Ik vrees voor Amerika dat de Oekraïne oorlog het einde zal worden van de Amerikaanse oorlogsindustrie.

  Rusland heeft in Syrië zijn visitekaartje afgegeven en aangetoond dat iedere precisie raket doel trof waar de meeste van Amerika doel miste of onderschept werden.

  Natuurlijk moet Rusland tegen een enorme overmacht vechten maar ik zet liever mijn geld op Rusland en die verdienen het ook.

  Ik weet door veel te lezen dat Rusland door Amerika, England, EU en NATO deze oorlog in zijn gedwongen. Laat het westen maar doodbloeden.

  Waarom ik nog meer achter Rusland sta is omdat ik het westen haat voor hun openlijke steun aan nazi’s.
  Of ben ik nu een antisemiet ?

  Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  zolang de oorlog niet op het grondgebied van de vs wordt gevoerd kan biden wel een grote bek hebben. Tot de bommen vallen op washington, dan zijn de rapen gaar en willen ze direct onderhandelen

  Geliked door 1 persoon

 5. Ravian zegt:

  Yeah, volgend jaar of zo…

  Zoek de aanval op Mers-el-Kébir maar eens op, dan ga je beter begrijpen waar onze US vrinden momenteel mee bezig zijn.

  Like

 6. saddy zegt:

  Het duurt altijd even voor blackrock en vanguard hun aandelen, opties en puts optimaal hebben gepositioneerd.

  Zo lieten ze vorig jaar opeens ook de ESG-regels vallen.

  Dat mag allemaal als je maar rijk genoeg bent en de msm controleert.

  Maar binnen 1 jaar profiteren ze zo 2 x van jouw contributie.

  Geliked door 1 persoon

 7. Snappie zegt:

  Sweet Dreams Joe. And uhh keep on dreaming sleepy.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s