Klimaat-lijmers verschijnen niet voor de rechtbank wegens vakantie op Bali

“Olie besparen in plaats van boren.”

(Vertaling: E.J. Bron)

Hun domme en brutale dubbele moraal laat slechts één ding zien: dat het de klimaat-chaoten nooit om het klimaat ging, maar alleen maar om een vervangingstherapie van hun welstandspsychoses.

Twee van hen verschenen namelijk niet bij een rechtsgeding, nadat ze een straat bij Stuttgart urenlang voor het beroepsverkeer hadden geblokkeerd. Omdat dergelijk milieu-activisme best wel inspannend is, moest het stel eerst even bijkomen in Thailand en op Bali. Die je, zoals bekend, alleen maar met een vliegtuig kunt bereiken.

Olie besparen in plaats van boren”

Luisa S. en Yannick S. zijn echter niet alleen een vast koppel bij het vakantie vieren, maar ook bij hun klimaatprotesten. In september nog hadden ze de Bundesstraße 10 bij Stuttgart bezet en spandoeken in de lucht gehouden waarop stond: “Olie besparen in plaats van boren”.

Maar stiekem luidt het geheime devies van de klimaat-”criminelen”: “Wat boeit mij dat gezwets van de afgelopen dagen!”

Bovendien houden welvaart verwende kinderen van bobo´s niet van de tijd vanaf de donkere Duitse novembermaand. Dan begint hier namelijk de winter, waar men CO2-schadelijk moet stoken. Daarom verscheen het stel niet bij een afspraak in het kantongerecht in Bad Cannstatt. De aanklacht luidde: ongeoorloofde dwang vanwege de straatblokkade. “Bild” is nu achter hun vakantievlucht gekomen.

Klimaatactivisten vliegen naar Thailand – “als privépersonen”

Bij de eco-studenten scene zijn vluchten naar goedkope vakantiedoelen heel populair: eerst naar Thailand, daarna door naar Bali. Dat veroorzaakt toch meerdere tonnen CO2-uitstoot…

Een woordvoerder van de actiegroep “Last Generation” verdedigt uiteraard de domme, brutale dubbele moraal van de all-in-one vakantiegangers tegenover “Bild” met een ongelofelijk drieste verklaring:

“Ze hebben de vlucht als privépersonen geboekt, niet als klimaatbeschermers. Dat moet je van elkaar kunnen scheiden.”

Dat zou ongeveer net zoiets zijn als wanneer de paus het Vaticaan in spijkerbroek zou verlaten om daarna buiten in de zondige wereld in een bordeel compensatie te zoeken voor zijn lastige zielverzorging…

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Klimaat-lijmers verschijnen niet voor de rechtbank wegens vakantie op Bali

 1. droevige mof zegt:

  De laatste alinea deed me glimlachen. Waarom zou de paus het Vaticaan verlaten in een spijkerbroek om naar een bordeel buiten te gaan? Hij kan alles thuis krijgen, tenzij hij op zijn leeftijd alle interesse en vermogen heeft verloren. Zelfs goedbedoelende insiders zeggen dat het erg gay is in het Vaticaan. Geen probleem, ze moeten gewoon eerlijk zijn. Al het andere is belachelijk.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Achterbakse Klimaatratten dus !!

  Geliked door 2 people

 3. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Milieu activisten zijn het verlengstuk van de regering !!

  De regering kan sociaal niet doen wat milieu activisten doen vanwege gezichtsverlies en ” stemgedrag” ( alsof stemmen zin heeft want dat is net z’n fraude).

  Dus instrueert de regering de milieu activisten om te protesteren of om processen te voeren en de Rechtspraak werkt gewillig mee aan dit bedrog.

  Ik zal een voorbeeld geven . Die achterlijke Greta die ineens vanuit het niets de hele Nederlandse jeugd op de been bracht. Compleet aangestuurd door de regering via instructies op scholen. Waar is diezelfde jeugd nu ?

  De mensen die dit bedrog niet begrijpen, dat zijn dezelfde schapen die zich hebben laten injecteren met de gifspuit. Dat zijn dezelfde lui die in maart op PvdA , D66, GROENLINKS stemmen zodat het allemaal door kan blijven gaan. Dat zijn dezelfde dombo’s die klakkeloos de CBDC zullen accepteren. Dat zijn dezelfde dombo’s die iedere avond voor de tv hangen en zitten te lachen over alle bagger die hun huiskamer binnen stroomt en NOOIT iets uitzoeken wat werkelijk belangrijk is voor ieder zijn toekomst.

  Hetzelfde geldt voor de jeugd, hoeveel jeugd heb je gezien bij demonstraties in corona tijd? Nee, ze zijn te druk met gamen op hun achterlijk mobieltje. HET MOBIELTJE BEPAALD HUN LEVEN !!!

  Ik zie niet veel verandering in de samenleving. Zo gauw de regering weer de QR code in gaat voeren omdat je de booster moet nemen dat je anders niet kunt vliegen staan diezelfde dombo’s weer met de mouwen opgestroopt klaar voor hun gifspuit.
  Dat soort lui heeft geen enkel moreel besef en hebben geen ruggengraat.

  Sorry, kan kan er niets meer van maken.

  Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   Je plaatst hier opmerkingen, maar je leest ze zeker nooit van anderen!
   Ook demonstreren heeft nooit wat opgeleverd in nederland. Kun je er een noemen? Jebent zelf een dombo. Ik heb nog nooit gedemonstreerd. Dit heb ik vaak genoeg geschreven.
   Wat danwelom van linkse politici af te komen. Je steekt overheidsgebouwen inbrand. Gooit ruiten in kost hen geld. Bij zware ddr staat kun je zelfs hen in brand steken en je bent ze kwijt. Het beroep vande dood wordt het enniet een troon met verhoging zoals nu waar mensen opkijken naar politici want beroemd want macht dus oplijken naar waard maar is niet zo.

   Like

   • waalkade4bd8489a57 zegt:

    Jouw reactie spreekt voor zichzelf waarom ik nooit op jou reageer.

    Geweld heeft nog nooit iets goeds opgeleverd !

    Geliked door 1 persoon

   • waalkade4bd8489a57 zegt:

    Ik nog eens even teruggelezen bij andere topics maar daar kom jij nergens voor dus je zal wel een NCTV trol zijn.

    Geliked door 2 people

   • Blaffertje zegt:

    @lot.
    En wie ben jij?

    Like

   • karton zegt:

    @ Lot op 1-2-2023 om 18.08 u. Ik heb écht geprobeerd om uw reactie te lezen én te begrijpen ; lezen lukte wél maar ik begrijp er geen ene flikker van. Óf u schrijft een beetje beroerd óf u was straal bezopen tijdens het typen.

    Like

  • Lot zegt:

   Ga maar lekker door Waalkade met je demonstreren, en iedereen hier. Geen enkele demonstratie in nederland heeft ooit wat opgeleverd. Noem er maar 1. ( Ik ken er 1, tegen kernwapens, maar dat zou de nederlandse regering toch al niet doen, en dus heeft dat niets opgeleverd.)
   Nou noem er 1? Je ontwijkt mijn vraag en noemt mij warrig door wat typefouten op de telefoon. Nou noem eens?
   Het enige is geweld en de regering uitschakelen, dat zal onze vrijheid van de overheid opleveren.
   Ik schrijf al 5 jaren over de slavisch elitaire communisten, die hier 700 tot 1300jaar geleden langszaam zijn komen wonen.
   Over de grote duitse oorlog waar mijn volk voor 70% is uitgemoord.
   Een egalitair vrij fries frankisch volk beiden afkomstig boven de rivieren.
   De nazi oorlog WO2 waar broedervolken elkaar uitmoorden duitsers tegen de russen.
   Bent u vergeten?
   Alleen mensen verbrandingen waren er, en inquisitie noorden van de lijn parijs. Boven parijs wonen de echte franken. De fransen zijn een donker turks volk. Ik praat hier over hun huid.
   Ik heb geen hoop meer.
   Die communisten wereld die krijg jij. Waar in WO3 de linkse nihilisten zoals jij die de echte geschiedenis niet willen weten, zullen vechten tegen de islamisten en elkaar zullen vernietigen volgens albert pike. Er zijn genoeg linkse demonstreerders. En jij bent er ook zo een. Het echte oorspronkelijke volk heeft nooit gedemonstreerd, maar hun eigen leven geleefd en om te overleven en de overheid zoveel mogelijk uit te sluiten. Ver van den haag. Ik bengeen hollander, dat gezegde ken je niet eens. Wie zijn dat die ollanders. Die komen uit communisten-siberie. Oke.
   Met de kaasschaaf is mijn volk uitgemoord. En daarom wil je al 5 jaar mijn stukken niet lezen uit het oorspronkelijke volk, omdat jij niet van het mijne bent. En jullie allemaalzijn uit het westen. Jullie denken dat de geschiedenis 400 jaar oud is. Jullie zijn van liberitas de nieuwe slavische grieken, zeeden, polen etc, en hollanders, allemaal hetzelfde kut slavische volk. Ik vervloek jullie wat jullie mij aandoen. Echte vrijheid ken je niet. Alleen liberitas van de nieuwe griekjes waar de mannen 1,65 zijn net als stalin en al die elitairen.
   Slavische mensen hebben nog nooit echte vrijheid gekend, wij hebben het hen uitgelegd 4000 jaar geleden toen ze voor het eerst verschenen in de baltische bocht, maarzij hebben het nooit en nooit begrepen. En dat ben jij. Mijn pen niet waardig.
   Jij bent van de slinkse trollen.

   Like

  • Lot zegt:

   Waalkade ga maar lekker door met demonstreren hoor. Doehoei.

   Like

 4. Barokino zegt:

  Altijd hetzelfde met die Linksen: ze maken regels voor anderen en de uitzonderingen voor zichzelf.

  Geliked door 4 people

 5. Alphons Mantel zegt:

  niet CO2 , maar waterdamp en methaan zijn de voornaamste broeikasgassen

  Like

 6. Htskday zegt:

  Effe naar Bali, zeker net hun “vakantiegeld” gehad…

  Tot 450 euro per week, ruim 2000 euro per maand, krijgen ze om kruispunten te blokkeren en het verkeer te ontwrichten om daar hun mantra’s te kunnen verkondigen.

  Door wie worden ze betaald?

  Geliked door 1 persoon

 7. karton zegt:

  Je vraagt te toch af : “Waar betalen die gasten hun vreten van, waar slaapt dat zootje, wie betaalt hun vakantie ?”
  Het werkwoord “werken” kennen zij niet, zij zijn ’t die het milieu verschmutzen (zodat al gebeurt !), dat ongewassen schorem beweegt zich over de gehele wereld en wel per vliegtuig, of heeft iemand hen weleens op de fiets zien vertrekken richting Gibraltar o.i.d. ?

  Geliked door 4 people

 8. Ravian zegt:

  “Ze hebben de vlucht als privépersonen geboekt, niet als klimaatbeschermers. Dat moet je van elkaar kunnen scheiden.”

  Klinkt naar Rosenmöllers twee dikke BMW’s destijds…
  Ondertussen ongetwijfeld aangevuld met een paar milieu vervuilende Tesla’s.
  Op kosten van de belastingbetaler uiteraard.
  Hypocriet is een soortement synoniem voor socialistisch…

  Je moet die plakkers gewoon laten dokken voor de aangerichte economische schade.
  Als ze zich op straat vastplakken dan noteer je eerst even de kentekens van alle wachtende (vracht)auto’s alvorens je het gajes van de straat verwijdert.
  En mochten er ziekenwagens in de file staan dan gebruik je daar gewoon de kettingzaag voor.

  Daarna stuur je ze dan de rekening voor de aangerichte economische schade.
  Uur vergoedingen voor iedereen in de file, kosten voor stilstaande vrachtwagens, honderden liters onnodig verstookte diesel en benzine, vervolgschades van gemiste afspraken, etc. enz..
  Dat loopt dan al gauw op tot bedragen die ook ome Soros niet meer weg lacht…

  Geliked door 2 people

  • waalkade4bd8489a57 zegt:

   Ik vind het prachtig dat Zimbabwe zijn lithium niet aan Europa wil verkopen.

   Daarom moeten ze met geweld Oekraïne in handen krijgen.

   Oekraïne is als een soort Mekka voor de elite, je kunt hun gas, olie, kolen ,mineralen stelen, hun landbouwgronden en je kunt ongestoord bio Labs runnen en kinderen van hun organen beroven of kinderen verhandelen aan pedofielen.

   Het is geen probleem wat het kost want het is ook een grote zwart wasserij voor de elite en tenslotte moet het gewone volk er voor opdraaien.

   Geliked door 3 people

   • Blaffertje zegt:

    @waalkade.
    Prachtig.
    Geen lithium.
    Da’s het einde van de e-auto.
    Gaat er weer een bubbel van die klimaatdrammers in rook op.

    Like

 9. Sobieski zegt:

  “Ze hebben de vlucht als privépersonen geboekt, niet als klimaatbeschermers. Dat moet je van elkaar kunnen scheiden.”

  Zo ken ik er nog wel een paar.

  Wat als we dat (s)linkse tuig nu eens het ziekenhuis inschoppen, en dan laconiek zeggen:
  “We hebben jullie enkel als politieke tegenstanders in elkaar geschopt. Niet als privépersonen. Dat moet je van elkaar kunnen scheiden”.

  Geliked door 3 people

 10. oudmarinier zegt:

  Heel jammer dat ik NIET weet waar die gasten verblijven op Bali. Wil best even langs gaan…. !!!

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s