Alles verboden: Met “duurzaamheid” Klaus Schwab´s Great Reset in

(Vertaling: E.J. Bron)

De “Great Reset” maakt met reuzenstappen vorderingen. Met hulp van het sprookje van de door de mens veroorzaakte klimaatverandering is men van plan om de hele economie te reorganiseren. De peetvader van het World Economic Forum (WEF), de globalist Klaus Schwab (foto), noemt dit “De Vierde Industriële Revolutie”. De eerste had, aan het eind van de 18e respectievelijk begin van de 19e eeuw, de samenleving tot dan toe en het gezamenlijke samenleven van de mensen al fundamenteel veranderd. En precies dat staat ons nu weer te wachten.

Terwijl de mensen in heel Europa in “Smart Cities” respectievelijk zogenaamde “15 minuten steden” opgesloten moeten worden, wil de Europese Commissie nu onder de strijdkreet “European Sustainability Reporting Standards”, kortom ESRS, haar zogenaamde duurzaamheidsprogramma doordrukken.

Duurzaamheid” is planeconomie

De geplande algehele reorganisatie van de economie en de industrie wordt door de ARD serieus verkocht als: “Noodzakelijke aansturing naar meer klimaatvriendelijke productie en klimaat-neutrale producten”. Alle producten, inclusief hun productie en manieren van levering moeten nu door ondernemingen volledig geregistreerd en op hun “klimaatvriendelijkheid” respectievelijk “duurzaamheid” gecontroleerd worden. Niet alleen de bureaucratische inspanning hiervoor is gigantisch. Veelmeer dreigt er een eco-communistische planeconomie.

Zware ingrepen in het privéleven mogelijk

Want voor ondernemingen respectievelijk producten die niet voldoen aan de klimaat-socialistische eisen dreigt het einde. Mogelijke gevolgen zijn nog niet te overzien. Het al besloten verbod op verbrandingsmotoren zou in de nabije toekomst gevolgd kunnen worden door een verbod op tabak, zoetwaren en vlees. Ook zware ingrepen in het privéleven zoals een verbod op vliegreizen of uitgaans- respectievelijk zelfs voortplantingsverboden zouden binnenkort uitgesproken kunnen worden op grond van CO2-waarden. Samenzweringstheorieën? Niet in China., Daar bestaat het al.

Globalistenparadijs door de belastingbetaler gefinancierd

Gepland is uiteindelijk een economie onder complete staatscontrole. Een staat, geleid door mensenvijanden zoals Klaus Schwab, Bill Gates of George Soros, die erover willen beslissen hoe we moeten werken, wat we moeten eten, wat we moeten consumeren, ja, hoe we moeten leven. Ja, zelfs over of we kinderen mogen hebben of niet! En deze natte globalisten-droom moeten we ook nog uit eigen zak financieren! Zo klinkt in luide toon Europa´s hoogste corruptie-expert Ursula von der Leyen dat de Europese Unie, wij dus, honderden miljarden in klimaatvriendelijke technologieën zou moeten investeren. “Om de vestigingsplaats voor industrie Europa te redden”.

Sterke schouders verlaten Duitsland/Europa

Europa en haar burgers moeten gered worden van de waanzinnige plannen van de globalisten en hun marionetten. En van een werkschuw leger van zogenaamde klimaatbeschermers, die zich in hun parasitaire bureaucratenleven door de duurzaamheidstruc willen laten blijven financieren. Talrijke sterke schouders zoals ondernemingen hebben al besloten niet aan dit smerige spel mee te doen, en hebben Duitsland respectievelijk Europa al lang verlaten. En het worden er dagelijks meer.

Bron:
auf1.info

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Alles verboden: Met “duurzaamheid” Klaus Schwab´s Great Reset in

 1. BosscheBol zegt:

  Uitstekend artikel.

  Geliked door 2 people

 2. Kans zegt:

  Tja, het wordt toch tijd dat alle schapen zich gaan verzamelen en een leuk crowdfundingplatform platform op gaan richten met als doel, “ het elimineren van de globalistische boevenbende VN WEF UN etc etc “ wat zal dat een opluchting zijn als al dat gajes, Soros Gates Fauci Macron Rutte en al dat andere loslopende tuig opgeruimd is, daar hoef je geen oorlog om te voeren hoor, gewoon uitschakelen door een paar goede snipers die misschien nog wat willen bijverdienen, je weet het niet, misschien is de oplossing veel simpeler dan wij denken !

  Geliked door 4 people

 3. Peter zegt:

  Wanneer gaat die vent eens dood…

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Die Swab wil de geschiedenis ingaan als een Marx, Lenin, Stalin, Churchill en J. F. Kennedy. Maar ik denk dat hij de geschiedenis in gaat bibberend en rokend op de elektrische stoel. Of anders met zijn kop onder de guillotine, of bungelend aan een touw gelijk Adolf Eichmann.

  Geliked door 2 people

  • chrisdirick zegt:

   BigLJohn,

   Een galg is goedkoper dan een guillotine. En het maakt ook meer indruk naargelang ze langer blijven hangen. Maar er zijn tegenwoordig al zoveel genomineerden dat het aantal galgen spoedig het aantal windmolens zal overtreffen.
   Dan blijken de duurdere guillotines op lange termijn toch goedkoper te zijn. Mits je natuurlijk genoeg extra valbijlen hebt om de botte exemplaren te zijner tijd te vervangen. Uit eenvoudig rijshout kunnen spiesen gemaakt worden om de hoofden op tentoon te stellen.

   Geliked door 2 people

 5. Alphons Mantel zegt:

  Hoe gaat de overheid het klimaat beinvloeden?
  De zon staat op 150 miljoen kilometer van de aarde en de invloed van de mens op de mondiale CO2 uitstoot is hooguit 0,00152%

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  De werkelijke betekenis van het woord “duurzaam”is een aarde met maximaal 500 miljoen mensen.Dit betekend dat er miljarden mensen vermoord moeten worden.Dit gebeurt d.m.v. die dodelijke corona vaccinazi,s,oorlog of uithongeren.

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Duurzaamheid is een linksche gesel, een muilkorf en dwangbuis………

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Dus als ik me wil voortplanten zou ik daarvoor toestemming moeten hebben…??? Niet dat ik dat nog kan op mijn leeftijd, maar stel dat…..
  We zien met de dag meer gekkigheid op ons scherm verschijnen. Straks krijgt elke burger een handleiding toegestuurd met alle leefregels, ter bevordering van een schone en gezonde planeet.
  Ik zou willen dat de grootste idioten achter slot en grendel verdwijnen, en wij onze vrijheid in ALLE opzichten behouden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s