Liquidatie 66

(Door: Rients Hofstra)

Was links vroeger min of meer synoniem aan sociaal, tegenwoordig voor sommigen een erenaam. Maar als je er anders tegenaan kijkt een politiek scheldwoord.

Vroeger was het overzichtelijk. Was je sociaal en wilde je de armoede de wereld uit hebben, stemde je PvdA. Links dus. De rijken steeds rijker, survival of the fittest dan was je neoliberaal en voor de VVD. Zwabberde je van de een naar de ander en kwam je regelmatig in de kerk, dan koos je één van de drie voorlopers van het CDA.

Opeens ontstond D’66, ja met een komma en een hoofdletter D. Deze politieke sekte staat zonder komma nu voor een totalitaire staat. De D mag na de komma ook definitief worden verwijderd. Immers, ze hebben het referendum de nek omgedraaid en willen partijen en omroepen kunnen verbieden. Dat zijn democratische doodzonden. Daardoor is alles wat 66 is en vertegenwoordigt democratisch misdadig. Dit is deserteren uit onze vermeende democratie. Soldaten die in oorlogstijd vluchten (deserteren) krijgen de doodstraf. Laten wij nou toevallig in oorlog zijn. We zijn de oorlog tegen Rusland in

gerommeld door Rutte en jazeker: Kaag, Ollongren, Paternotte, Sjoerdsma en de rest van 66. Ook hier weer zeer ondemocratisch: geen Nederlander heeft hier voor mogen stemmen. Mogen zij dan volgens het oorlogsrecht voor een tribunaal verschijnen?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Liquidatie 66

 1. Renato zegt:

  Dit is geen oproep, maar een voorspelbare respons op bovengenoemd verslag. Het lijkt mij voor de hand liggend dat kreperende geriaten die kind noch kraai om zich heen hebben zullen worden verleid tot het neutraliseren van de fascistoïde boosdoeners die het land naar de rand van de afgrond brengen. Omdat hard weglopen er niet meer inzit en verwarmde opsluiting met voldoende voedsel en hygiëne als beloning gekenmerkt kan worden, dan is dit de weg om tot creperen toe de armoede te voorkomen.

  Geliked door 1 persoon

  • rientshofstra zegt:

   De politici die zelf veel bloed aan hun handen hebben (corona-beleid met 2 maal verwijtbare oversterfte dienen een eerlijk proces te krijgen, waarbij ik pleit dat het oude regime wordt hersteld: water en brood en verder niets.

   Geliked door 2 people

   • mooinique zegt:

    Überhaupt nooit begrepen dat er Halal eten en weet ik veel nog meer in de bajes is. De celletjes zijn denk ik ook warmer dan bij vele gewone burgers. Wij betalen in feite nu via je tv abonnement kijk en luistergeld dacht ik. Hoe zit dat in de bajes? Hoeveel zenders hebben die criminelen wel niet?! Dan nog even over douchen. Je mag al blij zijn als je 1x in de week kunt douchen in een verzorgingstehuis. Hoe zit dat in de bak?! Ga zo verder. Zijn onderhand hotels. Gewoon absurd. Rients doen jullie mee met de verkiezingen in maart? Volg het allemaal niet meer zo. Succes in ieder geval! Vermoed dat je zelf niet echt als ambtenaar aan de gang gaat ivm je leeftijd. Leuk om weer wat van je te lezen. Groetsels, Monique🥰

    Like

 2. karton zegt:

  Ik prijs mij gelukkig dat mijn beide zonen en drie kleinzonen helemaal niks van dat extreem-linkse gepeupel moeten hebben en dus “gezond” stemmen.
  (hebben ze tóch nog iets van hun opa geleerd !😂)

  Geliked door 2 people

  • rientshofstra zegt:

   Wat vind jij ‘gezond’ stemmen? Het lijkt mij volkomen onmogelijk!

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Rients H. Mensen die op NIET linkse partijen , díé mensen stemmen “gezond”.

    Geliked door 2 people

   • rientshofstra zegt:

    Mag ik dat uitbreiden tot foute partijen? En dan valt er niets te kiezen.
    Alle huidige partijen willen functioneren in een in-en-in fout systeem.

    Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    @rientshofstra.3 februari 2023 om 23:01

    Wat vind u dan foute partijen als linkse partijen al afvallen?
    PVV, FvD, JA21?

    Het in een in foute systeem waar u het over heeft bestaat uit linkse mensen die op hoge posities op belangrijke strategische plaatsen zijn geplaats en welke eigenlijke de dienst uitmaken.
    Eigenlijk zijn de leden van de tweede kamer de marionetten, bovengenoemde maken de dienst uit.
    Als PVV, FvD e.d. de kans zouden krijgen om te regeren en verandering kunnen brengen in die situatie, zou er mogelijk iets kunnen veranderen, maar ik vrees dat dit nooit gaat lukken.
    Links heeft teveel macht.

    Geliked door 3 people

 3. rientshofstra zegt:

  Blaffertje, stop met het ten onrechte benoemen van mensen die links zouden zijn. Is Rutte links? het CDA? SGP? Tuurlijk niet. Er is helemaal niets links aan die gasten, ze zijn gewoon fout. En als FvD en PVV het overnemen, worden ze net zo fout. Macht corrumpeert. Daarom is AS ontwikkeld, waarin de burgers collectief de macht hebben, de volksvertegenwoordigers doen wat hun achterbannen willen en de bewindslieden alleen uitvoeren. Lees De Pluchen Revolutie er maar op na.

  Monique, Helaas doen we nog niet mee aan de Prov. verkiezingen. Het streven is de eerstkomende TK-verkiezingen er te staan. Wel hebben we nog aardig wat extra (actieve) leden nodig. Ik probeer overigens elke week een stukje te schrijven dat hier geplaatst wordt. Groet, Rients

  Like

 4. karton zegt:

  @ Blaffertje op 3-2-2023 om 23.36 u.
  Goed verwoord, mevr. Blaff !
  U 4kunt het zo mooi op papier zetten, ik kan dat niet, ik ben meer van : “gestrekt been enz.” Dan zie ik ‘r ver- of gevolg wel.
  Links heeft in de loop der jaren veel strategische posities bezet/veroverd, heeft ónze échte rijkdom, o.a. gas, verkwanseld en dreigt nu óók nog onze Boeren te verdrijven, en dat alles ten faveure van hun valse ideologie : allen even gelijk, maar u weet, nét als ik, dat dat een utopie is : het linkse gepeupel graait en BLIJFT graaien, wij staan erbij en kijken ernaar, roepen iets lelijks vanaf de zijlijn, maar er gebeurt niks.
  Ik hoop, waarschijnlijk mét u, dat het linkse gajes na 15 maart a.s. niet meer weet wat te doen, dat Quag van d’r bezemsteel flikkert en Rutte verzuipt in z’n kopje koffie, Paternotte, gearmd met Sjoerdsma, onder een tram komt en Robbedoesje Jetten wordt geraakt door een windmolenwiek !
  Ik wens u, samen met de uwen, een goed weekend !

  Geliked door 2 people

  • Rients zegt:

   Beste Karton, je noemt de juiste namen, die niet links, maar in-en-in fout zijn, nl. VVD66. CDA schurkt daar tegenaan en de PvdA mag de A niet meer gebruiken. GL is niet groen en niet links, maar verdorven!
   Jammer dat je anoniem reageert!

   Like

   • karton zegt:

    @ Rients op 4-2-2023 om 18.04 u. Zou mijn reactie ánders zijn geweest als ik NIET anoniem zou reageren, denkt u ? (de reden dat ik anoniem “opereer” kan ik u niet geven, maar geloof me, ik heb daar “gewichtige” redenen voor)

    Like

   • Rients zegt:

    Welnee beste karton, ieder moet doen wat goed voelt. Wel jammer. Voor sommigen wellicht met een begrijpelijke reden, anderen om anoniem lekker los te kunnen gaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s