Medvedev: Oekraïne is een “patiënt” en het Westen is “dokter Mengele”

(Vertaling: E.J. Bron)

Met het oog op de EU/Oekraïne-topontmoeting heeft de voormalige Russische president Dmitri Medvedev (foto) zich sarcastisch uitgelaten. Daarbij stelde hij een duistere prognose voor de Oekraïne op – “een patiënt”, die uiteindelijk door zijn “dokterMengele” – het Westen – gedood zou worden.

De vicevoorzitter van de Veiligheidsraad van Rusland, Dmitri Medvedev, heeft zich in verband met de EU/Oekraïne-topontmoeting in Kiev uitgelaten. Hij is van mening dat de Oekraïne een kolonie van het Westen zou kunnen worden, wiens economie langzamerhand vernietigd zou worden. Volgens hem zou de definitieve ineenstorting van de economie van het land des te dichterbij zijn hoe langer “de Oekraïense nazileiders bedelen van hun donoren” en deze hulp daarna stelen. Tegelijkertijd zou een mogelijke vernietiging van hun land de Oekraïense autoriteiten niet storen, want des groter de ondersteuning uit het Westen zou zijn, hoe meer ze zouden stelen.

De politicus vergeleek de Oekraïne met een “patiënt” en het Westen met de nationaalsocialistische oorlogsmisdadiger “dokter Mengele”. Medvedev voegde er aan toe dat het doel van het Westen er niet in zou bestaan om de Oekraïense economie te “genezen”, maar, integendeel, om haar te “doden”.

Hij is van mening dat “de sadistische behandeling van de Oekraïense economie” stapsgewijs zou plaatsvinden. Eerst zou het tot de “amputatie” van zowel de industrie als de landbouw komen, gevolgd door een “verlamming van de hele economie”, “en daarna de organische dood van de rest van het land zelf”. Het einde van het leven van de staat zou door het krankzinnige gelach van de “nazibende” en het doodzwijgen van “westelijke artsen” begeleid worden, die met “kille verachting naar de doodsstrijd van hun eigen gefolterde patiënt” zouden kijken.

Bovendien zou de Oekraïense economie al sterk onder het conflict met Rusland lijden. Zolang de Oekraïense regering, ondersteund door haar westelijke curatoren, tegen Rusland zou vechten, zou de economie van dit ongelukkige territorium snel “stinkende molm” worden. Hij verwees naar de data van de Amerikaanse bank Goldman Sachs, volgens welke de totale verliezen van de Oekraïne vanwege de botsing met Rusland $ 830-850 miljard zouden bedragen, dat het bbp van het land met 35-36% gekrompen zou zijn, dat de staatsschuld tot eind 2023 van $ 107 miljard naar $ 180-200 miljard zou oplopen en dat de hoop op een ook alleen maar “microscopisch klein herstel illusoir zou zijn”, schreef Medvedev.

Hij wees ook op de daling van de oogsten en het feit dat de Oekraïne gebieden verloren zou hebben die ongeveer 40% van zijn nationaal industriepotentieel en ongeveer 15% van zijn bbp uitgemaakt zouden hebben. Bovendien zou het land de toegang tot mineralenreserves ter waarde van meer dan $ 12 biljoen verloren zijn.

Daarentegen zou Rusland verder de doelen van de speciale operatie behalen, wat moet betekenen dat het bbp van de Oekraïne in het jaar 2023 met nog eens 5 tot 10% zou kunnen dalen en een volledig faillissement van de Oekraïne steeds duidelijker zou worden, schreef Medvedev.

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Medvedev: Oekraïne is een “patiënt” en het Westen is “dokter Mengele”

 1. Léon van Duren zegt:

  De terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia oorlogshitsende oorlogsmisdadigers in het Westen zijn totaal verdorven transhumanistische klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER PSYCHOPATEN zonder enig empathisch vermogen of normbesef!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende westerse COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers te kunnen berechten!! Nee de NAVO boevenbende die deze verschrikkelijke uitgelokte Oekraïne oorlog op hun geweten hebben ,moeten berecht worden vanwege hun misdadige wangedrag!!
  Het onschuldig bloedvergieten kan onmiddellijk stopgezet worden!!

  Dus niet het partijdige Haagse tribunaal die de huidige gecorrumpeerde minister van buitenlandse zaken ,de WEF-BILDERBERGER psychopaat Wobke Hoekstra graag zou willen om de oorlogsmisdaden van de Russen te bekijken !!

  https://www.theepochtimes.com/growing-number-of-doctors-say-they-wont-get-covid-19-booster-shots_5019786.html?utm_source=goodeveningnoe-ai&src_src=goodeveningnoe-ai&utm_medium=email&utm_campaign=gv-2023-02-03-ai-26&src_cmp=gv-2023-02-03-ai-26&est=pPwniuY7BfyQQC4G4fj0wPqYEJYKDbfmyk4PbI0kWH5xdUXAkL7AFLEzbRk0xnLMAPIBZA%3D%3D

  De van overheidswege gedwongen inentingen waren failliet en zijn onethisch!!
  Ook de collaborerende corrupte oorlogshitsende oorlogsmisdadigers van het WEF=BILDERBERGER psychopaten kabinet van de schaamteloze criminele Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste onbetrouwbare ambtenarenapparaat hebben aan deze Dr .Mengele achtige inentingen meegedaan!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten te kunnen berechten!!!

  Geen praatjes meer van : “Wir haben es nicht gewusst “!! De volslagen idiote pharma maffia psychopaat Mark R. is volledig onbetrouwbaar ,en het moet onze oorlog zijn om deze gecorrumpeerde zich premier noemende boef heel lang achter de tralies te krijgen!!Praatjes vullen geen gaatjes Mark R.!!

  Ook zeer veel Nederlanders zijn momenteel het slachtoffer van de nietsontziende psychopaat Mark R.,en zijn immorele misdadige schaamteloze corrupte wangedrag!!Veel ondernemers zijn buitenproportioneel zwaar getroffen door de asociale onnodige corrupte Corona wetgeving van de verloren afgelopen jaren!!Het is zaak voor rechtgeaarde hardwerkende Nederlanders om niet met een corrupte onbetrouwbare criminele WEF-BILDERBERGER overheid te onderhandelen !!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 2. Léon van Duren zegt:

  T.a.v: De AIVD,Het NCTV,de MIVD, de nationale recherche,de Rijksrecherche,het openbaar ministerie,De Hoge Raad der Nederlanden ,de raad van State,politie,justitie, defensie,en andere eventueel moedige overheidsinstanties!!

  Kom uit uw ivoren torens van angst en ga eindelijk de Nederlandse bevolking beschermen tegen het kleine clubje van overheidswege georganiseerde corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten!!

  Stop het van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER fascisme!!

  De van overheidswege aanbevolen ongecontroleerde experimentele terroristische COVID-19 pharma maffia inentingen zijn op een Josef Mengele achtige manier aan de Nederlandse bevolking opgedrongen door nietsontziende schaamteloze beroepsleugenaars zoals de pharma maffia psychopaten Mark R.,Hugo de J.,de onbetrouwbare terroristenvereerster Sigrid K ,en zelfs de huidige onbetrouwbare minister Ernst K.van het louche onbetrouwbare ministerie van VWS!!

  Ook de oorlogshitsende oorlogsmisdadigster,de horror dokter Ursula von der L. is volledig verantwoordelijk voor de door haar gepleegde medische misdrijven tegen de onwetende bedrogen Europese bevolkingen!!

  Er zijn onafhankelijke tribunalen nodig om de van overheidswege georganiseerde corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten te gaan berechten!!

  Dimitri Medvedev houdt de oorlogshitsende oorlogsmisdadigers zelf een spiegel voor !!De bewust uitgelokte Oekraïne oorlog komt uit dezelfde satanische koker als het van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan!!

  https://jezuskomtspoedig.nl/QA/Is-de-COVID-19-vaccinatie-veilig/

  De onzinnige geldverslindende onbetrouwbare neonazistische transhumanistische Woke LGBTi vaccinazi’s hebben de Europeanen miljarden euro’s gekost!!

  De oorlogshitsende klimaatfascistische Europese corrupte oorlogsmisdadigers hebben zich de afgelopen jaren absoluut niet bekommerd om het maatschappelijk welzijn van hun bedrogen bevolkingen!!Dankzij de willens en wetens uitgelokte mensonterende Oekraïnse oorlog kunnen zeer veel mensen hun energierekening niet meer betalen !! Het gecorrumpeerde gewetenloze klimaatfascistische tuig die ons regeren zijn niet geïnteresseerd in ons welzijn!!

  Rechters, officieren van justitie, advocaten, door de overheid betaalde denktanks, aan de overheid gelieerde geldverslindende wetenschappelijke instituten zijn inmiddels verworden tot daders van zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!Het recht is de afgelopen jaren met voeten getreden!!

  De van overheidswege georganiseerde censuur omtrent de waarheidsvinding wordt met behulp van gecorrumpeerde fascistische D’66 kopstukken bewust in stand gehouden!!Onwelgevallige meningen en mensen worden door de transhumanistische fascistische politieke Woke partij D’66 stelselmatig gedemoniseerd en gestigmatiseerd!!Zie ook de misdadige behandeling van de moedige omroep Ongehoord Nederland door de van overheidswege georganiseerde partijdige fascistische D’66 NPO criminelen!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten te kunnen berechten!!

  Mooie praatjes vullen geen gaatjes!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 3. Léon van Duren zegt:

  Mijn familieleden zijn met behulp van de achterbakse angstige joodse raad en natuurlijk Nederlandse politieagenten op transport gesteld en op 19 november vermoord te Auschwitz!!!De Nederlandse bevolking en de aantoonbare nalatige Joodse Raad heeft de Holocaust stilzwijgend getolereerd!!Alles wat de nationaalsocialistische mafketels van plan waren ,was al bekend voor de tweede Wereldoorlog aanving!!

  Nog nooit heb ik als zoon van een vrijwel vermoorde joodse familie één oprechte verontschuldiging vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog!! Mijn vader heeft deze traumatische van overheidswege georganiseerde moordpartijen nooit goed kunnen verwerken!!! Mooie praatjes ten spijt kun je niet van eten!!

  https://www.joodsmonument.nl/nl/page/151591/hubert-maurits-van-duren

  De huidige van overheidswege georganiseerde status-quo is te vergelijken met de misdadige voorbereidingen van voor de tweede Wereldoorlog!!

  De huidige oorlogshitsende corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten bedreigen nu niet alleen één bevolkingsgroep,maar nu worden 18 miljoen Nederlanders willens en wetens in hun bestaan bedreigd en bedrogen door de gewetenloze terroristische van overheidswege georganiseerde klimaatfascistische transhumanistische WEF-BILDERBERGER bandieten!!

  Nederland heeft met zekerheid niets geleerd uit het verleden!

  Dimitri Medvedev legt de vinger op de zere wond van de gecorrumpeerde oorlogshitsende corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten!!De terroristische horror dokter Ursula von der L had allang preventief gedetineerd moeten worden wegens de door haar opzettelijk gepleegde corrupte COVID-19 pharma maffia misdrijven!!Deze psychopate heeft al haar burgerrechten verspeeld!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081Cz

  Like

 4. Léon van Duren zegt:

  De volksgezondheid is gemilitariseerd volgens deze onthullende video!!
  Een duidelijke analyse over de feiten betreffende het van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan!!

  https://www.bitchute.com/video/TrdcWhjm9RYX/

  Dimitri Medvedev heeft genoeg argumenten om de oorlogshitsende corrupte klimaatfascistische transhumanistische COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers om de oren te slaan!!

  Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

  Bijna drie jaar zijn ook de Nederlanders van overheidswege door de demoraliserende machtsmisbruikende corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia misdadigers willens en wetens geïntimideerd en geterroriseerd!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers te kunnen berechten!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 5. Léon van Duren zegt:

  Wij moeten ons zorgen maken over de met voorbedachten rade van overheidswege georganiseerde afbraak (teloorgang )van de rechtstaat!!

  Like

 6. Léon van Duren zegt:

  Het wereldwijde van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan moet maximaal onderzocht door onafhankelijke tribunalen!! De Nederlandse overheid is en blijft momenteel volksvijand nummer één !! Deze Nederlandse overheid is volkomen onbetrouwbaar gebleken!! De huidige Nederlandse rechtsstaat is volledig kapot en corrupt tot in de nerven van het justitieapparaat!! Ook de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamer minkukels hebben stilzwijgend ingestemd met de huidige corrupte van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan veelplegers!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-lab-leak-theory-cover-up-collapse-cola/?itm_term=home

  Dimitri Medvedev heeft goed door waar de oorlogshitsende COVID-19-pharma maffia oorlogsmisdadigers mee bezig zijn!!

  De huidige corrupte collaborerende klimaatfascistische status-quo doet mij denken aan de corrupte rechtsstaat in de tweede Wereldoorlog!!

  De gewetenloze neonazistische vaccinazi’s zijn nooit weggeweest uit Europa!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 7. bobzelf zegt:

  TERINGGGGGG NOG 1 ALLEMEMACJHIES RIEP BASSIE NET NOG OO JA BASSIE LEEFT

  Geliked door 1 persoon

 8. Léon van Duren zegt:

  Dmitri Medvedev heeft jammer genoeg een punt met de verwijzing naar de tweede Wereldoorlog!

  STOP DE GELDVERSLINDENDE VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE KLIMAATFASCISTISCHE VACCINAZI ‘S!!

  Wanneer wordt de oorlogshitsende corrupte COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadiger Mark R,en z’n voormalige handlanger in het kwade de beroepsleugenaar Hugo de J.preventief gedetineerd in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal??

  Wanneer gaat het totaal gecorrumpeerde partijdige openbaar ministerie eindelijk eens de echte van overheidswege georganiseerde misdadige corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten aanpakken??

  https://www.om.nl/actueel/nieuws/2022/06/16/om-geeft-geen-vervolg-aan-aangifte-tegen-minister-hugo-de-jonge

  STOP DE VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE GEWETENLOZE SATANISCHE DEMORALISERENDE MACHTSMISBRUIKENDE INTIMIDERENDE COVID-19 PHARMA MAFFIA STAPPENPLAN TERREUR!!

  Informatie voor moedige onbevangen betrouwbare justitieambtenaren:

  https://www.franklinterhorst.nl/Hugo%20de%20Jonge%20en%20zijn%20vaccinatie%20beerput.htm

  Met dank aan Franklin ter Horst.

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 9. Snappie zegt:

  De oekkies hebben zoveel rijkdommen en kijk nu eens hoe de mongolen top ermee omgaat diep en diep intriest.
  De bevolking verjaagd, het land kapot ,de economie geruïneerd, en de neusvleugels versleten door het coke snuiven.
  Voor de zoveelste keer randdebielen regeren de wereld.
  Dan zie je dus maar weer waar de VS en de EU voor staan, Oekraïne wordt als stormram gebruikt om Rusland te veroveren.
  Het is godsgeklaagd dat het westen zo giga arrogant en corrupt is dat ze hun eigen graf graven.
  Poetin strijd voor de Russen om Rusland soeverein te houden ,toch nog 1 president die weet waar hij voor staat.
  De rest van de wereldleiders zijn klojos echt allemaal !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s