Pfizer en Co. hielden miljarden dollars aan vooruitbetalingen voor niet geleverde Covid-vaccins in

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Onder verwijzing naar geheime documenten bericht de “New York Times” dat de producenten van de experimentele Covid-vaccins vooruitbetalingen voor geannuleerde bestellingen ter waarde van $ 1,4 miljard hebben ingehouden. De hebzucht kent geen grenzen.

Niet alleen dat Pfizer/BioNTech en Moderna hun gen-spuiten ondertussen tegen woekerprijzen aan de regeringen willen verkopen – de farmaceutische concerns laten zich anders ook niets ontglippen als het er om gaat mogelijk veel geld voor de experimentele vaccins te cashen. Zelfs bij de “New York Times” bekritiseert men inmiddels de hebzucht van de farmaceutische concerns, die schaamteloos hun zakken vullen. Zo bericht de krant:

Omdat de wereldwijde vraag naar Covid-19-vaccins opdroogt, heeft het voor de vaccinatie van de armen in de wereld verantwoordelijke programma dringend onderhandeld om onder zijn contracten met farmaceutische ondernemingen voor niet meer nodige vaccinaties uit te komen. Volgens vertrouwelijke documenten, die in het bezit zijn van de ´New York Times´, hebben de farmaceutische ondernemingen tot nu toe geweigerd om $ 1,4 miljard aan voorruitbetalingen voor niet meer benodigde vaccin-doses terug te betalen.”

Bijzonder moreel aanstootgevend is het gedrag van de farmaceutische reus Johnson & Johnson, wier Janssen-vaccin wereldwijd van de markt werd genomen, omdat het bloedstolsels veroorzaakt. Desondanks verlangt de onderneming van het globale vaccinatie-initiatief Gavi (dat actief ondersteund wordt door Bill Gates) geld, omdat er desbetreffende contracten zouden bestaan. Gates, die ook in BioNTech investeerde (en onlangs nog aandelen van de onderneming verkocht, voordat hij de nutteloosheid van de spuiten toegaf), liet echter niet Gavi mRNA-shots als schenking voor de arme landen kopen, maar de Amerikaanse regering. En ook Pfizer houdt het van tevoren betaalde geld. In plaats daarvan bestaat de optie voor de Amerikaanse regering om nog meer dure gen-spuiten te kopen, die sowieso niemand wil hebben.

Maar ook Gavi zelf verrijkt zich ten koste van de schenkers. Volgens het bericht van de Amerikaanse krant heeft de organisatie $ 1,6 miljard van de $ 2,3 miljard aan schenkingen voor Covid-vaccins , die voor arme landen waren voorzien, teruggekregen. Maar in plaats van dit geld weer terug te betalen aan de desbetreffende regeringen, gebruikt Gavi het voor andere vaccinatiecampagnes en acties. Zo kan men het eigen budget ook behoorlijk opblazen…

Al met al laat dit alles zien hoe een schaamteloze mentaliteit van zelfverrijking om zich heen grijpt. De algemene paniekzaaierij voor Covid-19 zorgde er voor dat in de hhele wereld het verstand uitgeschakeld werd en dat hiervan door slimme moneymakers misbruik van gemaakt kon worden. Betalen mag natuurlijk de gemeenschap.

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Pfizer en Co. hielden miljarden dollars aan vooruitbetalingen voor niet geleverde Covid-vaccins in

 1. Léon van Duren zegt:

  Per direct de door de terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia stappenplan fabrikanten geinde liquide middelen confisqueren ten behoeve van de wereldwijd aangerichte schade ,en de mensen die door hun onwetende argeloosheid fysiek getroffen zijn door deze ongecontroleerde experimentele mRNA rotzooi per direct financieel compenseren voor het door de satanische corrupte pharma maffia fabrikanten aangerichte letsel !!

  Deze corrupte gecriminaliseerde COVID-19 pharma maffia fabrikanten moeten voor eens en altijd worden verboden!!

  Big pharma maffia +BIG TEC maffia + corrupte WEF-BILDERBERGER overheden = een zeer dodelijke mix met zeer ernstige gevolgen voor de volksgezondheid!!

  Pharmakeia = toverij

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19-pharma maffia stappenplan psychopaten te kunnen berechten!!

  Ook de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze minkukels in de tweede kamer hebben stilzwijgend ingestemd met deze van overheidswege georganiseerde ondermijning van de samenleving!!

  Er kan geen plaats meer zijn voor deze schaamteloze gewetenloze van overheidswege georganiseerde criminele fabrikanten!!Voor deze pharma maffia boevenbende kan geen pardon meer bestaan,misschien kan enig spijtoptant gedrag over wie hun opdrachtgevers waren, hun straf nog enigszins verlichten !!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 2. Léon van Duren zegt:

  https://childrenshealthdefense.org/defender/big-pharma-tech-transhumanism-healthcare-cola/

  Deze satanische D’66 achtige facistische methodieken moeten bij de wortel worden aangepakt!!

  Wij vertrouwen niet blindelings op corrupte van overheidswege georganiseerde wetenschappelijke instituten en instellingen!!

  Stop deze van overheidswege georganiseerde corrupte pharma maffia ondermijning van de samenleving!!

  Like

 3. Andre zegt:

  Vooruitbetalingen? Ik krijg van Rutte nooit iets vooruit en van die paardelul uit Duitsland Herr Scholz helemaal niets want teveel Russisch waarom Pfizer dan wel?

  Like

 4. saddy zegt:

  Stond in de contracten. Afname verplicht, betalen dus ook.

  Duitsland schijnt ook nog pakhuizen vol te hebben, betaald en binnenkort verlopen. 100 Euro per gen-spuit.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  De ene zijn dood is een ander zijn brood,walchelijk smerig satanisch tuig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s