Onderzoek: Veel transgender-gevangenen wegens seksuele delicten in de gevangenis

(Vertaling: E.J. Bron)

Een onderzoek in Canada brengt opmerkelijke cijfers over transgender-gevangenen aan het licht. Een groot deel van de als trans-vrouwen geregistreerde gevangenen zit in de gevangenis vanwege seksuele delicten – die zij als man pleegden.

De door het Canadese gevangeniswezen (CSC) uitgevoerde en gepubliceerde studie “Gender Diverse Offenders with a History of Sexual Offending” openbaart een verbazingwekkend patroon van het geweldverleden van de gevangenen.

94% pleegde seksuele delicten als man

In de jaren 2017 tot 2020 namen 99 transgender-gevangenen deel aan de omvangrijke studie. 82% van deze gevangenen waren trans-vrouwen – van wie 44% wegens seksuele delicten werd veroordeeld. Bijna de helft daarvan tot levenslange gevangenisstraffen.

Bedenkelijk: 94% van de trans-vrouwen pleegden hun seksuele delicten volgens de studie nog als mannen. Steeds meer critici vrezen dat de daders zich met een voorgewende transidentiteit nu toegang tot de vrouwengevangenis – en daarmee een vermeend aangenamere gevangenisomgeving en wellicht zelfs meer potentiële slachtoffers – willen verschaffen. De gevangenenstatistiek lijkt deze zorg te rechtvaardigen.

De studie laat ook zien dat 41% van de trans-vrouwen gevangen zitten vanwege dodingsdelicten – bij de mannelijke gevangenen is dat maar 21%.

De studie werpt een licht op een veel bediscussieerd probleem: hoe omgaan met trans-mensen in een strafinrichting – in het bijzonder met mannen, die alleen maar voorwenden vrouw te zijn? Veel als trans-vrouw geregistreerde gevangenen zitten voor de meest zware delicten achter de tralies – en zouden als seksuele misdadigers met mannenlichamen een potentieel gevaar voor vrouwelijke gevangenen kunnen vormen.

“We wisten dat de hele tijd”, zei de voormalige gevangene en advocate Heather Mason tegenover de “Toronto Sun”. “Maar ik ben echt verrast dat ze deze studie hebben uitgevoerd.” Mason is vrouwenrechten activiste en zet zich er voor in dat gevangenissen naar geslacht – biologisch geslacht – gescheiden blijven. In slechts vier jaar tijd zou het aantal trans-gevangenen verdubbeld zijn, zegt ze.

Bron:
pleiteticker.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Onderzoek: Veel transgender-gevangenen wegens seksuele delicten in de gevangenis

 1. johanjha zegt:

  Gewoon dood slaan. Probleem opgelost, snap niet dat dit zo moeilijk is.

  Geliked door 3 people

 2. Whahahahaha.
  Het zal toch niet echt zo zijn dat ze plotseling het gevoel hebben vrouw te zijn om tussen de kippetjes geplaatst te worden.
  Neeeeeeeeeeeee Jooooooooh Kan Ik niet geloven

  Like

 3. Snappie zegt:

  We have a problem so lets create a New problem.
  Deze transgender manipulatieve gen mutaties en hormonisering ,inclusief
  Plastische ingrepen worden vast gestimuleerd door medi/farma industrie.
  Die er weer big business in zien die nog in de kinderschoenen staat.
  Hun motto, alles wat kan moet kunnen, terwijl de burgermaatschappij intens veranderd in woke achtig culturele taferelen die met onze principes botsen.
  Transhumanisten tot plugin cyborgmens.

  Like

 4. chrisdirick zegt:

  Hoe is het mogelijk dat daar een studie voor moet komen?

  Het is toch evident dat mannen die er op uit zijn om vrouwen te verkrachten zich voordoen als transvrouwen. Het feit dat mannen zeggen dat zij zich echt, echt waar vrouw voelen en dat door hun advocaat luidkeels te laten verkondigen is voldoende om door het rechtssysteem geloofd te worden.

  Er is maar één manier om dit te stoppen: de zogenaamde transvrouwen moeten ermee instemmen dat hun mannelijke genitaliën verwijderd worden. Dat is toch wat ze uiteindelijk willen in de overgang naar het vrouw zijn. Als ze dat niet willen kunnen ze in de mannengevangenis blijven zitten.

  Resteert natuurlijk het probleem dat de woke community dit niet zal accepteren en zal blijven krijsen en tieren over dit vreselijke onrecht.

  Dat valt op te lossen door een gevangenis in te richten enkel voor transvrouwen. Als ze trans zijn zijn het nml nog geen echte vrouwen en kunnen dus ook niet in de vrouwengevangenis opgesloten worden.

  Conclusie: in dit geval bijt woke in zijn eigen staart. Volgens woke bestaan er geen mannen en vrouwen meer. Alle genders zijn diffused en dus confused. Als een man geen man meer mag zijn en een vrouw kan geen vrouw meer zijn dan maakt het dus niets meer uit wanneer een “trans”vrouw in een mannengevangenis zit of een “trans”man in een vrouwengevangenis verblijft.
  Als deze reactie enigszins verward overkomt ligt dat niet aan de lezer. Ik begrijp de wereld waarin we momenteel leven ook niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Gewoon in een gevangenis tussen zware criminelen mannen huisvesten. Dat slag behoort niet in een vrouwen gevangenis. Dat woke gedoe komt een mens met gezond verstand toch meer dan de keel uit.

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Die mannekes willen vrouw zijn, geen probleem kloten en fluit verwijderen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s