NOS-gebouw volgeplakt met 14.445 post-its: “Plotseling overleden”, “hartfalen na prikken”, “René is dood”

(Door: Robin de Boer)

Zaterdagochtend is het gebouw van de NOS volgeplakt met 14.445 post-its. Iedere post-it staat voor één extra dode in 2022. Voor het gebouw stonden mensen die spandoeken vasthielden met daarop teksten als ‘NOS = fake news’, ‘eerlijk onderzoek naar oversterfte’, ‘NOS, RTL, SBS, NRC, AD, Telegraaf, Trouw, we zijn jullie leugens zat’, ‘stop met liegen’ en ‘stop de censuur’.

Lees verder>>>
(h/t “droevige mof”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op NOS-gebouw volgeplakt met 14.445 post-its: “Plotseling overleden”, “hartfalen na prikken”, “René is dood”

 1. Frits ter Weele zegt:

  Adolf (Klaus ) Schwab en zijn vriend Bill Gates denken , maar 14445 ?? dan word het tijd dat we Rutte en Kaag ter verantwoording op roepen

  Geliked door 5 people

  • Boike zegt:

   @ Frits ter Weele 5 februari 2023 om 11:01

   Izabele is een Zweedse waarzegster/medium en heeft recentelijk nogal interessante voorspellingen gedaan over Klaus Schwab (Sleazy Swabi ) en Bill Gates (Billy-Boy Goats).

   Volgens haar recente voorspelling zal BillyBoy Goats dit jaar te maken krijgen met de geüniformeerde macht, die niet veel goeds voor hem in petto hebben. Iets met kwaadaardige rituelen. Hij zal zich moeten verantwoorden voor de wet en verantwoordelijk worden gehouden voor zijn (wan)daden.

   Sleazy Swabi gaat volgens haar ook met de geüniformeerde macht te maken krijgen. Er is veel bewijs en er worden korte metten gemaakt. Hij denkt onschendbaar te zijn, maar zal heel hard van zijn troon vallen.
   De mensen (wokes) zullen heel erg boos worden als ze de waarheid te horen krijgen. Het WEF nzou gedoemd zijn te vallen. De rijkdommen zullen worden geconfisceerd ter compensatie van de gedupeerden.

   Tot zover mijn vrije interpretatie van haar woorden. Enfin, ze vertelt teveel, om hier op te noemen. Kijkt u zelf maar naar de video. Het is de moeite waard.

   What will happen to Sleazy Swabi and BillyBoy Goats??
   (Nederlands ondertiteld, 18:40 minuten)

   Like

   • Boike zegt:

    Nogmaals de link

    Like

   • Boike zegt:

    Nogmaals de link, nu zonder index
    Bij mij doet ie het wel.

    Like

   • droevige mof zegt:

    Het kanaal heet Tarot by Izabela. Ze kijkt in een glazen bol, gooit met dobbelstenen en legt zeer intensief tarotkaarten. Het resultaat is altijd hetzelfde: de heersende kliek verdwijnt. Velen geloven het graag. Ze deed ook een sessie over Nederland. Alles komt goed. De hele bende wordt verdreven. Mooi, zoals in de strip.

    Er zijn vergelijkbare resultaten bij de Nederlandse waarzegster Ilona Zuidema. Haar kanaal heet Ware Kracht. Haar resultaten komen overeen met de ideeën van het FvD. Goed. Te mooi.

    Like

 2. Boike zegt:

  Een zeer goede aktie en een uitstekende boodschap richting NOS !!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Léon van Duren zegt:

  De corrupte gecriminaliseerde onzinnige evaluatie van de van overheidswege georganiseerde terroristische Corona crisis aanpak was en is een farce!! Waarschijnlijk zullen de corrupte klimaatfascistische gecorrumpeerde gezagsdragers van overheidswege nooit hun ontzagwekkende georganiseerde bedrog toegeven!!Het gecriminaliseerde corrupte ons kent ons banencarrousel houden elkaar als gewoonlijk wederom angstvallig een hand boven het hoofd!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige gezagsdragers en corrupte hooggeplaatste hoogwaardigheidsbekleders objectief en onpartijdig te kunnen berechten!!

  De van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia oorlogshitsende oorlogsmisdadigers zullen waarschijnlijk nooit hun ernstige misdaden toegeven!!

  Rechters, officieren van justitie, advocaten, door de overheid betaalde denktanks, aan de overheid gelieerde geldverslindende wetenschappelijke instituten,enz………zijn inmiddels verworden tot gewetenloze daders van zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

  L’Histoire se répète??

  Stop de onzinnige corrupte “Befehl ist Befehl “ cultuur bij de betrokken instanties en instellingen!!

  Ook de door en door corrupte WHO is een levensgevaarlijke bedreiging voor de mensheid op deze verwarde aardbol!! Nietsontziende schaamteloze corrupte terroristische van overheidswege georganiseerde psychopaten bedreigen de gezondheidszorg met hun fascistische mensonterende plannen!!Het draait deze geïnstitutionaliseerde boevenbende niet om ons welzijn,maar om ons dag en nacht te kunnen controleren!!

  https://stichtingvaccinvrij.nl/who-benoemd-jeremy-ferrar-als-nieuwe-hoofd-wetenschapper-waarom-dit-een-gevaar-voor-de-mensheid-betekent/

  Stop het corrupte collaborerende oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan kabinet van de WEF-BILDERBERGER satanist Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste trawanten!!

  De meerderheid van de politieke partijen kunnen we jammer genoeg bij het oud vuil neerzetten,het is voor de meerderheid “lood om oud ijzer “!!
  De huidige politiek is niet om aan te zien ,de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamer minkukels hebben ons Nederlanders de afgelopen jaren glashard verraden!!

  Alleen de heldhaftige politieke partij FvD steekt met kop en schouders uit boven het ruggengraatloze gedoe in de nietszeggende gecorrumpeerde partijdige tweede kamer !!

  Het terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan gaat de duivelse islamitische denkbeelden te boven!!

  Laat deze wijsheid ook doordringen bij de moedige Geert Wilders!!

  De NOS is een van overheidswege aangestuurd gecorrumpeerd onbetrouwbaar propaganda instituut!!

  Alleen de moedige omroep Ongehoord Nederland is onpartijdig en de moeite waard om te bekijken en te beluisteren!!

  Het van overheidswege georganiseerde transhumanistische ,klimaatfascistische ,Woke ,LGBTi D’66 fascisme is spijtig genoeg nog steeds springlevend !!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Léon van Duren zegt:

  Gelukkig is er ook nog betrouwbaar nieuws!! Een overheid die haar burgers bespioneert is niet meer relevant!!

  https://niburu.co/buitenland/18256-maak-kennis-met-luke-rudkovski

  Like

 5. Ben dat GEMEKKER over Cojona zat!! iedereen is verantwoordelijk voor zijn / haar eigen lijf!! ‘k Heb ook geen FUK vertrouwen in amateur-virologen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s