Waarom de klantenlijst van Jeffrey Epstein niet openbaar gemaakt wordt . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Waarom de klantenlijst van Jeffrey Epstein niet openbaar gemaakt wordt . . .

 1. bobzelf zegt:

  GOEIE VRAAG.

  VOLGENDE VRAAG .. WAAROM WORDEN U EN IK GEREGEERD DOOR ONGEKOZENEN ??

  De strijd van de Europese Unie – wie zijn dat eigenlijk- tegen Poetin en Rusland gaat zogezegd over de strijd tussen democratie en dictatuur.
  Alleen is Poetin verkozen door zijn volk, maar wie heeft Ursula en de rest van de bureaucratische adel die Europa bestuurd verkozen ?
  Wie leeft dan onder een ondemocratische dictatuur, wij toch, daarom vragen wij ons af, wat doen nationalisten in het Europees parlement anders dan collaboreren met een superstaat van bureaucraten en het grote geld?
  Bedenk dat alle lidstaten hun soevereiniteit aan de Unie afgestaan hebben, onze wetten en verdragen zijn door niet verkozen figuren en niet deel uitmakend van onze natie aan ons opgedrongen – zelfs hoe we ons pensioen moet hervormen word door de Unie beslist worden.
  Als dat geen dictatuur van een vreemde elite over onze volkeren is, dan weet ik het niet meer. En dat men deze constructie – een artificiële staatsconstructie die ons recht naar een oorlogsdeelname als ‘democratische besluitvorming’ presenteert – mensen dat slikken als zoete koek, dat snap ik nog minder.
  En dan vraagt men ons om volgend jaar te stemmen, maar waarop mogen we dan stemmen, op nationale partijen die geen klap meer te vertellen hebben en uitsluitend bestaan om zichzelf rijk te boeren… We mogen dus in 2024 op zuiver ‘boerenbedrog’ goed te keuren naar de stembus, ik maak een uitzondering voor de gemeenteverkiezingen. Alhoewel…
  FOTO: URSULA OP LIEFDESTOUR… tussen al het lijden is zij gelukkig om een komiek op te vrijen.

  Geliked door 7 people

  • waalkade4bd8489a57 zegt:

   Vragen mensen zich nooit af waarom het ICC in den Haag is, , hoe de hele MH17 van begin tot einde een grote smerige corrupte leugen is, (ik ken de naam van dit hof nog niet) maar zij gaan de oorlogsmisdaden van Rusland onderzoeken.

   WAAROM GEBEURT DIT ALLEMAAL IN NEDERLAND, HET ANTWOORD IS HEEL SIMPEL HET NEDERLAND VAN NU IS HET MEEST CORRUPTE LAND VAN DE WERELD HET IS EEN MAFFIASTAAT VAN HET ERGSTE SOORT. WIJ WORDEN GEREGEERD DOOR LANDVERRADERS VAN HET MEEST ZIEKE SOORT.

   Ik doe geen vlieg kwaad want ik ben een pacifist maar ik zal mijn rug recht houden en ze zullen mijn mond niet snoeren. Ik blijf doorgaan mijn mening te verkondigen tot deze zieke psychopaten allen zijn berecht en veroordeeld.

   Nederlanders die zwijgen en weg blijven kijken moet zich kapot schamen !

   Geliked door 5 people

   • bobzelf zegt:

    waalkade4bd8489a57
    DANK U DANK U DANK U

    JA EEN HAAGS TRIBUNAAL
    NOU IK HEB UITERAARD DE MH -17 STORY GEVOLGD.

    WHAHAHAHA WHAHAHA WHAHAHAHAHAHHA
    DAT GELOOFT TOCH ALLEEN BEN TURPIN . ??

    DUS NIETS GEBRUIKEN VAN DE AANGEBODEN BEWIJZEN
    ZE HADDEN GENOEGV B EWIJZEN
    TOEN ZE DE KOGELGATEN ONDER HET PILOTEN RAAM EERUIT GEZAAGD HADDEN
    EN VERDER ??
    RUSSISCHE FILM DIE DE BUKRAKET AANVAL NA HADDEN GEBOOTST ?

    NIET NODIG.

    JA MAAR DAN ZIEN DIE SCHRAPNEL BUKRAKET GATEN ER HEEEEL ANDERS UIT

    JULLIE MOTTEN JE MUIL HOUDEN WHAHAHA

    DANK U VRIEN DANK U

    OOM MH-17

    Like

   • Ja zegt:

    Ook en pacifist mag zich met alle middelen VERDEDIGEN als de geestelijke of lichamelijke gezondheid aangevallen wordt. Respect voor geweldloos verzet. Maar Nederland verzet zich nauwelijks. ZIJ zijn niet de schuldigen, WIJ zijn de schuldigen… en ZIJ zijn slim genoeg om hun kansen te pakken bij een bevolking van wegkijkende, bewust onwetende, ruggegraatloze weekdieren die eerdaags een stapel zwarte pillen te verwerken krijgen die hun zelfverkozen roze bubbel doen gaan uiteenspatten. Wij bankieren nog steeds bij de llendelingen. We kopen nog steeds bij supermarktketens. Verzet moet er komen… van een ander. En als die het niet doet.. veel plezier met uw (klein)kinderen in de aanstaande hel der fascisme warbij WW2 en China anno nu zal verbleken. U stond er bij, keek ernaar en DEED HELEMAAL NIETS. Er staan 600.000 gezinnen liever in de rij bij de voedselbank dan dat ze in het verzet gaan.

    Like

  • waalkade4bd8489a57 zegt:

   Je moet je het volgende eens afvragen. Hoe kan het als je de Opzegging Machtiging Bestuur ( stem mandaat) naar de kiesraad stuurt je op de terroristen lijst komt !!!!!!!!

   Je verstuurt dit omdat jij niet langer mede verantwoordelijk bent voor alle daden ( misdaden) die deze regering namens jou uitvoeren !!!!

   Je erkend daarmee geen gesloten verdragen, in het bijzonder met private ondemocratische instellingen, je bent niet medeverantwoordelijk voor de Nederlandse staatsschuld.
   Jij regeert jezelf !!!!!!

   DAT IS WAAROM ZE JE DAN OP DE TERRORISTEN LIJST PLAATSEN.

   Geliked door 3 people

  • Ali Ben Zaklamp zegt:

   Cellebrite is an Israeli digital intelligence company en heeft toegang tot ELK mobieltje en/of elke PC !
   https://en.wikipedia.org/wiki/Cellebrite

   De producten van Cellebrite worden gebruikt door overheidsinstanties, opsporingsdiensten en commerciële bedrijven. Momenteel worden meer dan 20.000 soorten extracties ondersteund en staan er meer dan 40.000 apparaten bij opsporingsdiensten.
   https://schippers-it.nl/producten/cellebrite/

   NSO Group
   NSO Group Technologies is an Israeli cyber-intelligence firm primarily known for its proprietary spyware Pegasus,

   Apple sues Israeli spyware firm NSO Group – BBC News
   Facebook sues surveillance company NSO Group

   https://cellebrite.com › en › cellebrite-crypto-solution-powered-by-ciphertrace
   Cellebrite Crypto Tracer | Uncover Bitcoin And Cryptocurrency Evidence
   Cellebrite Crypto solutions empowers teams to reveal solid evidence on individuals who use Bitcoin and other cryptocurrencies for money laundering, terrorism, drug and human trafficking, weapon sales…

   https://duckduckgo.com/?q=CelleBrite+NSO+&t=ffab&ia=web

   Like

 2. waalkade4bd8489a57 zegt:

  95% van de pedofielen bevinden zich onder elite, politici, rechters, acteurs, koninghuizen, advocaten. Kortom hooggeplaatste smeerlappen. Doel om ze te chanteren zodat ze doen wat de deep state wil.

  Geliked door 7 people

  • waalkade4bd8489a57 zegt:

   Hoe is het te verklaren dat de MEERDERHEID van de Tweede Kamer de motie van Gideon van Meijeren niet steunde die vroeg voor een ONAFHANKELIJK onderzoek naar Satanisch Ritueel Kindermisbruik ? !!!!

   Geliked door 2 people

 3. Peter zegt:

  Als je alleen al kijkt naar al die hoerenlopers in Davos,de rijen bij de voedselbanken groeien met de dag ,en die proleten feesten er op los .

  Geliked door 4 people

 4. Andre zegt:

  hee dat is Kameel du Gruell )))))) maar als er 1tje met Rutte op duikt zal ik er niet van opkijken. Ik zeg niet dat Rutte een kindermoordenaar is maar alle eigenschappen zijn aanwezig in zijn functie om NL naar de klote te helpen al 12 jaar lang. Rutte is kats verrot.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Andre.Die genocidale psychopaat en bilderberger rutte is wel een kindermoordenaar.Hij is een 33e graads vrijmetselaar,om die functie te verkrijgen.Moet je aktief deelnemen aan het offeren (vermoorden) van kinderen tijdens satanische rituelen.

   Like

 5. Oliedom zegt:

  Dat komt nog wel, maar er mot eerst een stuk of wat namen gewist worden.
  En staan er toch allemaal van die “hoge geplaatste zwijnen” op, dan is die lijst straks ineens verdwenen.

  Geliked door 2 people

 6. Hovawart zegt:

  Het niet-openbaar maken van de namen van kinderverkrachters doet de complottheorieën in waarheid stijgen….en de schreeuw om onderzoeken die de waarheid wel aan het licht zullen brengen.

  Geliked door 4 people

  • Ali Ben Zaklamp zegt:

   complottheorieën ? Gewoon n joodse Sekte uit 1666.
   Zevi sliep niet alleen met zijn volgelingen …maar ook met zijn dochter…etc Sabbatai Zevi, die zichzelf in 1666 tot de Messias verklaarde en verkondigde dat verlossing beschikbaar was door daden van zonde. Hij vergaarde een aanhang van meer dan een miljoen gepassioneerde gelovigen, ongeveer de helft van de Joodse bevolking van de wereld in de 17e eeuw. Sabbateërs moedigden seksuele promiscuïteit, overspel, incest en religieuze orgieën aan en beoefenden deze.

   Een eeuw na de dood van Sabbati Zevi in 1676 breidde zijn Kabbalistische opvolger, Jacob Frank, zijn occulte filosofie uit en zette deze voort.
   Jacob Frank zou uiteindelijk een alliantie aangaan gevormd door Adam Weishaupt en Meyer Amshel Rothschild genaamd de Orde van de Illuminati. Het doel van deze organisatie was om de religies en machtsstructuren van de wereld te ondermijnen, in een poging om een utopisch tijdperk van mondiaal communisme in te luiden, dat ze heimelijk zouden regeren door hun verborgen hand: de Nieuwe Wereldorde.

   Met behulp van geheime genootschappen, zoals de vrijmetselaars, heeft hun agenda zich door de eeuwen heen afgespeeld en trouw gebleven aan het script. De Illuminati behandelen oppositie door een bijna totale controle over de media, academische opinieleiders, politici en financiers van de wereld.

   Afbeelding van zijn Tempel
   https://duckduckgo.com/?q=Jeffrey+Epstein+secte.+Robert+Sepehr&t=ffab&iax=images&ia=images&iai=https%3A%2F%2Fwww.hmsschoolofchristianjournalism.org%2Fuploads%2F1%2F0%2F4%2F1%2F104153586%2F1666-and-the-sabbatean-roots-of-the-new-world-disorder-18_orig.png&pn=1

   Video,s
   https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=1666+Robert+Sepher&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DsXsnLskb7pA

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Ali Ben Zaklamp.De khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.Ze zijn de eigenaren van amerika en hebben macht over israel,die rat benjamin nethanyahu is een marionetpop van de KM.Op het internet kun je informatie vinden over de KM nepjoden.the incredible evil khazarian mafia ik gebruik de zoekmachine duckduckgo.com omdat google heel veel censureerd.

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Andre.Die genocidale psychopaat en bilderberger rutte is wel een kindermoordenaar.Hij is een 33e graads vrijmetselaar,om die functie te verkrijgen.Moet je aktief deelnemen aan het offeren (vermoorden) van kinderen tijdens satanische rituelen.

    Like

   • stradivotsi zegt:

    Goed commentaar! Ik zeg er verder nietst over. De meesten snappen het nog steeds niet..

    Like

 7. Of mijn geheugen laat me in de steek, of Ik snap de foto niet maar hier snap Ik niks van

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Het niet-openbaar maken of lekken van de namen van de kinderverkrachters op de Epstein-list zegt alles over de huidige journalistiek………

  Geliked door 2 people

 9. johannes zegt:

  tja , iemand heeft zo veel macht als je m geeft he

  Like

 10. Htskday zegt:

  Die klantenlijst staat allang overal op internet.
  Google: “Epstein list”

  Heb er één willekeurig tussenuit gepikt:

  Bekijken op Medium.com

  Is natuurlijk niet officieel, maar toch..

  Oh, en bill gates heeft alleen maar 36 keer met hem gedineerd (zegt hij zelf) dus dat telt niet.. 😂

  Geliked door 3 people

 11. Snappie zegt:

  Poehe wakkere vraag van meneer Bron, die lijst met namen is geen beerput maar een kadaver put, lang leve de lol als het deksel daarvan afgaat.
  Bedankt Bob Z, puik stuk dat behoeft geen tekst en uitleg ,dat is een waarheid als een koe. Kun je zo opsturen naar karskens van ON.
  We leven echt in een omgekeerde wereld. Maarja de verkiezingen in Rusland gaat wel kort door de bocht. Toch is poetin cool in het heetst v/d strijd.

  Geliked door 1 persoon

 12. Sobieski zegt:

  Duidelijk waarom dit geheim blijft. Dan opent zich een beerput waarin o.a. Bill Gates, Bill Clinton, Joe en Hunter Biden, Klaus Schwab, George Soros, Prince Andrew en in eigen land het Koningshuis en het tuig van met name GL en D’66 geen onbekenden zijn.

  Like

 13. Realist zegt:

  Deze behoort in de categorie photoshopper.

  Like

 14. Zonder Anale Poepinsteek kom je geen STEEK verder in de prostitutie!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s