GEZOCHT . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Syllie“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op GEZOCHT . . .

 1. BigLJohn zegt:

  Er staat nog niet bij; Dood of levend en; €100.000 beloning. En kijk haar vooral niet in haar hypnotische ogen (die had Hitler ook) want dan bent u verloren.

  Geliked door 3 people

 2. Léon van Duren zegt:

  https://childrenshealthdefense.org/defender/prep-act-covid-vaccine-injury-liability/?itm_term=home
  Ook de oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers in het kaartenhuis Europa hebben de corrupte COVID-19 pharma maffia fabrikanten vrijspel gegeven!!

  Willens en wetens heeft ook deze gecriminaliseerde welbespraakte corrupte collaborerende COVID -19 pharma maffia oorlogshitsende oorlogsmisdadigster Sigrid K. aan deze mensonterende wetgeving haar fiat gegeven!!Ook de collaborerende waardeloze geheime diensten beschermen deze gecriminaliseerde elitaire WEF-BILDERBERGER psychopaten!!De vaccinazi’s zijn nog steeds onder ons!!

  Het transhumanistische Woke D’66 WEF-BILDERBERGER fascisme is momenteel springlevend!!

  Wegens het ontbreken van onafhankelijke onpartijdige rechtspraak,zijn onafhankelijke tribunalen nodig om de van overheidswege georganiseerde ambtelijke corruptie te kunnen berechten!!

  Ook de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze minkukels in de tweede kamer hebben de argeloze Nederlanders bij wet vogelvrij verklaard!!

  Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland!!
  Stop de demoraliserende machtsmisbruikende terroristische van overheidswege georganiseerde corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten!!

  Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia veelplegers te kunnen berechten!!

  De huidige corrupte Nederlandse overheid is momenteel volksvijand nummer één geworden!! Volkomen onbetrouwbare lieden dreigen Nederland volledig te ruïneren!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 3. Chan zegt:

  Deze afbeelding afdrukken en op elke lantaarnpaal plakken om het volk alvast te waarschuwen bij de aankomende verkiezing in maart.

  Geliked door 2 people

 4. Frits zegt:

  Gebeurt alleen na een volksopstand. En die komt niet.

  Geliked door 1 persoon

 5. henryN zegt:

  ER wordt hier nog iets vergeten!: in 2018 werd onder auspicieen van de WHO en Wereld bank door Gates jawel die Gates het GPMB opgericht(global preparedness monitoring board) waarvan Kaag ook lid is of is geweest. Deze club had de opdracht om te kijken hoe men misbruik zou kunnen maken door politieke leiders en technocraten dmv: tegenstand onderdrukken,tegenspraak censureren,het uitsluiten van gezonde mensen,het vernietigen van economieen en het verplicht stellen van vaccinaties. Daar was Kaag dus ook medeplichtig aan door het verzwijgen van haar functie aldaar!!!

  Geliked door 6 people

 6. Snappie zegt:

  Thuis maakten we tekeningen van de rotte leraren, genoemd bij scheldnaam en dan idd wanted death or alive. Met duizelingwekkende Reward erbij.
  Kaag kijkt door haar blindespot en dan die blik in je ogen ,ach je bent jezelf niet. Dit mens van ijdele hoogheid lost niets op heeft tunnelvisie is onrealistisch en halsstarrig kan niet debateren wil niets anders horen dan haar eigen blije boodschap en is niet geschikt voor de politiek.

  Geliked door 3 people

 7. Julia zegt:

  Ik kan maar één ding concluderen als dat dit mens door velen wordt uitgekotst maar ja dit soort misdadigers en verraders huizen nu juist in Den Haag het hoofdkwartier van de politieke criminelen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Alice zegt:

  Hear hear: Gehuwd met Anus vol Qaq.
  Geen wonder dat dat mokkel stront in haar ogen heeft en ver buiten de werkelijkheid staat. Ze mag dan een bril dragen maar ze is zo blind als een mol. Wat zou KlauSS Schwabber allemaal met haar uitgevreten hebben??

  Like

 9. dutchess43 zegt:

  Gezocht?
  Je hoeft niet ver te zoeken tòch? Iedereen weet waar zij verblijft en niemand
  pakt haar op? Tekenend……

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Die terroriste kaag is “geselecteerd” door de bilderberg groep (niet de kiezers)Haar opdracht,nederland en de nederlanders slopen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s