Corruptie!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Corruptie!

 1. Cathja zegt:

  Kijk nooit meer naar het songfestival, negeer het aangeprate gevoel dat een Nobelprijs van grote waarde is, en, voor zover mogelijk, negeer politieke partijen die er toch nooit voor ons (zullen) zijn, en geloof niet alles wat ‘ze’ zeggen. Die ‘vaccinaties’ waren immers ook zó goed….?

  Zeg ‘nee’ tegen de krankzinnige plannen van het WEF, en probeer zoveel mogelijk vast te houden aan je normale leven. Ga geen wormen en krekels eten, want die zijn niet goed voor ons, net zomin als dat kunstvlees. Niet aan beginnen.

  Ik maak me overigens wel veel zorgen om onze boeren, die op schandalige wijze te grazen genomen worden. Onteigening op basis van onbetrouwbare gegevens. Het is te schandalig voor woorden! Deze hardwerkende mensen zorgen dagelijks voor ons voedsel. Zouden we ze daarom niet op handen moeten dragen?

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Cathja. De WEF-knechtjes hebben de Groningers kapot gemaakt. Nu laten zij deze mensen, met hun door aardbevingen kapotte huizen, in de kou. Maar de boeren van Groningen en de rest van Nederland zijn niet achterlijk. Zij weten langzamerhand dat zij te maken hebben met pathologische leugenaars. Dus, men zou ze niet zo makkelijk te grazen nemen. Een groot deel van de bevolking in de drie noordelijke provincies staan paal achter de boeren. Mensen die langs Friese dorpen en steden rijden, zien veel omgekeerde vlaggen en andere protest tekens. De politici zijn nu banger van de NL bevolking dan andersom. De volgende verkiezingen kan een knok -out betekenen voor de neo-NSB partijen als D66, Bruin Links, VVD, CU enz. Zij zullen wel uitkijken. De dag na de verkiezingen zal voor veel Kamerleden betekenen, zoeken naar een baan. Zij zouden zelfs de WC van de Tweede-Kamer nooit meer zien.

   Like

  • Harry zegt:

   Helemaal mee eens !

   Geliked door 1 persoon

 2. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Net als alle huldigingen van sporters met z’n k.. lintje is het niets meer dan een PR reclame van het ” koningshuis”, jammer dat sporters dat niet door hebben… of zijn ze bang het te weigeren omdat ze anders uit de ploeg worden geknikkerd door hun bond ?

  Like

 3. R Thomasson zegt:

  ‘Het vertrouwen in de Globalistische politici, recht systeem’ enz…. is onder NUL gedaald. Tsja! Mensen zijn in het algemeen niet dom. Een groot deel van de mensen hebben iets van gezond verstand. Echter men kon mensen voor lange tijd (nog steeds) beet pakken. Het idee is ondenkbaar dat politici, overheidsinstanties, zgn. Experts, recht systeem en media zouden opzettelijk, via leugens, burgers onderwerpen aan wrede, levensgevaarlijke antropologische en medische experimenten. Het gaat te boven bij iedere normaal mens. Maar de ondenkbaar is toch gebeurd! De Globalistische politici en hun WEF- en BILDERBERG-bazen zijn tot vijanden van de burger geworden. De ontstane grimmige realiteit heeft het vertrouwen in al deze instanties zo goed als onmogelijk gemaakt.

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Politiek is de firma list&bedrog en politici zijn omgekochte of gechanteerde trekpoppen.De satanische globalistische elite zijn monsters,ze willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden.En de overige 10% tot slaaf maken.

  Like

 5. Ravian zegt:

  Vertrouwen dat je nooit gehad hebt kan ook niet tot onder nul dalen…
  Of wou je hiermee zeggen dat je jezelf in het verleden door deze organisaties een rad voor ogen hebt laten draaien?

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Ravian. Tot de komst van het internet konden wij dat niet weten. De Lugenpresse was de enige media die wij hadden. Aan de andere kant had men vroeger onafhankelijke journalistiek, wat wij nu niet meer hebben.

   Like

 6. johannes zegt:

  jaaa dat songfestival , die slaan we bewust over dit jaar, je blauw ergeren tot je er geel van ziet

  Like

 7. Julia zegt:

  Songfestival daar kijkt een weldenkend mens toch überhaupt niet naar. Ben benieuwd of de Oekraïne wederom op de eerste plaats komen nou dan kunnen we weer verzekerd zijn van een bagger spektakel zoals vorig jaar wat een niveau was dat.

  Like

 8. Joost Visser zegt:

  Verbaasd mij dat Ukraine niet wereldkampioen voetbal is geworden. Ze deden niet mee, maar dat hoeft in rare wereld geen probleem te zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s