De dood of de gladiolen

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ongehoord Nederland heeft vandaag frontaal de TEGENaanval ingezet tegen de ANTI-Democratische/PRO-WEF-fascistische partijen D66, GroenLinks/PvdA, VVD, CDA, (en Volt).
“De dood of de gladiolen” lijkt men bij Ongehoord Nederland te denken.

Tijdens de uitzending maakt Ongehoord Nederland goed onderbouwd (!) gehakt van D66, de VVD en met name van de corrupte D66-adept Margo Smits (Nationale Ombudsman ‘voor’ de publieke omroepen) wier werk uitsluitend bijdraagt aan WEF- en D66-gerelateerde, zéér eenzijdige ‘journalistiek’/propaganda, en daarmee geheel BEWUST (!) aan meer polarisatie binnen de samenleving, het uitsluiten en discrimineren van anders/logisch denkende mensen, maar vooral het omhoog’werken’ van zichzelf om zich zowel geestelijk als lichamelijk (?) te laten gebruiken voor geld.

En hoe noemen we vrouwen als Máxima, Kaag, Ollongren, Kuiken, de identiteitsloze VVD-tassendraagster, Smits en gluiperige mietjes als Jetten en hanglulletjes als Klaver, SS-officier Sjoerdsma, SS-officier Paternotte en SS-officier De Groot, die zich allemaal laten gebruiken voor geld en macht…?

Steun de helden van Ongehoord Nederland! Zij vechten samen met ons TEGEN het misdadige Fascisme/Globalisme! Zij vechten voor ónze vrijheid!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op De dood of de gladiolen

 1. Léon van Duren zegt:

  De idioot Adolf Hitler zou tevreden zijn geweest met de corrupte terroristische incompetente COVID-19 pharma maffia WEF-BILDERBERGER transhumanistische klimaatfascistische fascisten van bijna alle ruggengraatloze NSB’ers politieke partijen zoals ; D’66.,De PvdA .,GroenLinks 0f “groenslinks “.VVD.,CDA. ,De nep ChristenUnie,Volt, enz…….!! De meerderheid van de ruggengraatloze minkukels in de tweede kamer zijn i.v.m: het terroristische van overheidswege georganiseerde corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan schromelijk tekort geschoten!!Het liegen en bedriegen is voor de meerderheid van de ruggengraatloze minkukels in de tweede slaapkamer de norm geworden,de politiek correcte hufters proberen hun vage lijf te redden door het corrupte Corona bedrog te blijven steunen!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten te kunnen berechten!!

  Like

 2. Joost Visser zegt:

  Hele goede uitzending. D66 was vandaag aan de beurt en helemaal gefileerd. PvdA, GL komt ook nog voorbij de komende welen.

  Like

 3. saddy zegt:

  Heel goed!

  Neem nu die d66-haatzaaiers: Altijd hoor je: morgen is “”de natuur”” overleden, het gaat heel heel heel slecht met “”de natuur””.

  Oh ja? In het echt:

  “”De database waaruit dat zou blijken is nl niet publiekelijk toegankelijk maar geheim.

  Ik weet het trouwens wél. 85%+ van de ‘natuur’ is in een uitstekende staat. Ik heb nl wél middelijke toegang tot die #Bij12 database””

  Mijn vraag: Waarom is die database geheim?

  Geliked door 1 persoon

 4. Meine zegt:

  En onthoud ook even, door achteraf de spelregels voor toetreding te gaan wijzigen, heeft het “Kabal” of “Deep Swamp” het voor elkaar gekregen om ON nog een extra jaar tegen te houden…..

  Geliked door 1 persoon

 5. Rene de Hollander. zegt:

  Fileren die Dictators 66, en uitzetten naar het Midden-Oosten of iets van dat kaliber. Zijn ze hopelijk snel genezen van hun onzin verhalen..!
  Hier On lid vanaf dag 1….. eindelijk een objectief geluid, prima deLuxe….!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s