VIDEO ex-senator Richard H. Black: “Het interesseert de VS en de NAVO niet hoeveel Oekraïners er sterven”

(Klik rechts onderin de balk boven het rode streepje voor Engelse ondertiteling)

(Richard H. Black)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t K.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO ex-senator Richard H. Black: “Het interesseert de VS en de NAVO niet hoeveel Oekraïners er sterven”

 1. Julia zegt:

  Ook Zelensky, Rutte, Hoekstra, Kaag en Ollengren niet als ze zelf maar in de veilige politieke zetel zitten en er zelf geen armoede door lijden. Dat tuig neemt als eerste de vlucht als de Rus morgen voor de deur staat. Oorlogsmisdadigers maar ondertussen de grootste lafbekken. Ben helemaal klaar met de propaganda Oekraïne en vindt het een schande dat dit kleine gave Rutte landje al een miljard heeft uitgegeven aan oorlogstuig voor nog meer bloed vergieten. Hopen dat er snel een einde wordt gemaakt aan deze smerige politieke oorlog waar geld en macht de hoofdrol in spelen. Zelensky is donderdag in Brussel. Hij gaat bij een speciale zitting het Europees Parlement toespreken, melden bronnen aan het ANP.
  Na de toespraak zal hij direct het parlementsgebouw verlaten. Het is niet duidelijk of Zelensky zich later op de dag nog voegt bij een EU-top met de 27 regeringsleiders. Dat plan is om veiligheidsredenen nog niet bevestigd.
  De EU probeert Zelensky al een tijd over te halen om naar Brussel te komen. Hij sprak de EU-leiders al weleens per videoverbinding. Zelensky heeft sinds de Russische inval in Oekraïne op 24 februari 2022 één keer zijn land verlaten. In december bracht hij een bezoek aan Washington.
  Zelensky zal de EU-landen zeer waarschijnlijk bedanken voor de toegezegde tankleveringen. Tegelijkertijd zal hij oproepen tot meer steun. De EU-landen overleggen daar donderdag over. Kortom de oorlogsmisdadiger komt wederom smeken om nog meer steun die hij ongetwijfeld zal krijgen. Wat doet die vent in Brussel zijn land is geen lid van de EU dus weg met die vent laat hem maar gaan praten met Poetin lijkt mij meer zinvol maar in opdracht van de VS is dit uiteraard niet toegestaan. Ben die hele oorlog meer dan zat het heeft ons alleen maar ellende gebracht en dat voor een corrupt land. Ben ook niet meer van plan er nog enige aandacht aan te besteden ik hoop alleen dat de dag niet ver meer weg is dat Zelensky alsmede de rest van de oorlogshitsers flink hun trekken thuis krijgen. Het is werkelijk te triest voor woorden dat deze smerige politieke oorlog die puur wordt gevoerd om geld en macht zoveel onnodige dodelijke burgers kost.

  Geliked door 2 people

 2. Blaffertje zegt:

  Ik geloof dit wel.
  Mooi dat dit nu eens naar buiten komt.
  Die gladjakker van een Amerika correspondent Michael Vos zei dit ook al eens in een talkshow.

  Het ligt niet aan Putin.

  Geliked door 2 people

 3. boorzalf zegt:

  Wat een dweil van een vent, arrogant als de pest. Het wordt tijd dat de yanks Europa uit getrapt worden smerige boeven zijn het.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  Dit filmpje is al meer dan een half jaar geleden gemaakt, voordat Oekraïne de zaak middels diverse aanslagen op de Russische infrastructuur escaleerde.

  Geliked door 1 persoon

 5. Andre zegt:

  De Nederlandse politici ook niet. Zullen ze nu ook een staande ovatie voor Erdogan geven na de aardbeving? Of dat er zo maar een uil uit de kont van Rutte vliegt met 2500 miljoen voor Turkije voor hulp en wederopbouw?

  Like

 6. saddy zegt:

  Mij interesseert het via een omweg:

  OF er worden nu ook vrouwen naar het front gestuurd OF al die figuren die altijd schreeuwen dat mannen en vrouwen hetzelfde zijn worden naar het front gestuurd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s