Systeemmedia verzwijgen Ierse massaprotesten tegen immigratie

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds begin november vinden er in Ierland in talrijke steden grote demonstraties tegen de door de globalisten gewenste en aangestuurde massa-immigratie plaats. In de systeemmedia is daarvan echter niets te horen. Het thema wordt keihard doodgezwegen.

Blijkbaar is men bang dat de Ieren het voorbeeld voor heel Europa zouden kunnen worden. Want ook hun regering is van plan het eigen volk te vervangen. En dat, hoewel er in Ierland een grote woningnood bestaat. De Ieren laten zich dit echter niet zonder verzet welgevallen. Zoals overal is ook op het groene eiland de toestroom uit Afrika en de Oriënt aanzienlijk. Maar men wil de kostgangers uit de Oekraïne ook niet hebben. Tot november hadden zich al 58.000 Oekraïners in Ierland gevestigd.

Regering wil nog meer vreemdelingen

En toen kondigde de regering ook nog politiek correct aan om nog meer binnen te willen halen. Dat zorgde ervoor dat het vat overliep en de demonstraties begonnen. Een vanaf het begin populaire spreuk op spandoeken tijdens de demonstraties maakt de eis van de demonstranten duidelijk: “Geef de Ieren een thuis en niet de migranten!” De eerste protesten vonden plaats in het stadsdeel East Wall in Dublin voor een gepland asielzoekerscentrum. Al snel breidde de verzetsbeweging zich in het hele land uit. Zo vonden er o.a. in Lismore, Mullingar, Drimnagh, Athy, Ballymun, Kill, Finglas, Fermoly en Mallow demonstraties plaats. De leuze “Ierland is vol!” domineert op dit moment het gebeuren. Deze werd ook trendy op Twitter.

Boos op de overheid

Wat de protesten kenmerkt, is vaak ook een zeer opgefokte stemming. Men houdt zich absoluut niet in met de woede op de overheid. Die heeft tot nu toe geen middelen gevonden om de situatie te kalmeren. Zoals gebruikelijk worden de activisten voor “rechts-radicalen” en “extremisten” uitgescholden. Net zoals in Oostenrijk en Duitsland [Nederland!] doen de systeemmedia hun best om de fatsoenlijke mensen bovendien als gewelddadig voor te stellen. Zo zou zogenaamd een lid van de IRA gedreigd hebben een asielzoekerscentrum in brand te steken. De mensen demonstreren inmiddels ook voor politiebureaus. Want men vindt de geüniformeerden in toenemende mate alleen maar een onderdrukkend orgaan van een vijandige regering.

Demonstratie tegen leugenpers

De Ieren zijn bovendien de leugenpers beu. Zo demonstreerde men gisteren in Dublin voor de kantoren van drie systeem-conforme kranten. Een prominent ondersteuner van de verzetsbewging is de acteur Liam Cunningham, die bekend is van de tv-serie “Games of Thrones”. De burgerbeweging in Ierland begint in ieder geval op dit moment vaart te krijgen – en waarschijnlijk wordt ze bij ons precies daarom keihard doodgezwegen.

Bron:
auf1.info

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Systeemmedia verzwijgen Ierse massaprotesten tegen immigratie

 1. BosscheBol zegt:

  Het was een politiek toneelstukje. “We gaan nu echt naar die grenzeloze massa-immigratie KIJKEN hoor!” Na lang vergaderen kwam er een piepklein maatregeltje uit: nareizigers (zogenaamde familie) mochten pas komen nadat de hoofd-immigrant al een half jaar in Nederland was.
  Natuurlijk wist rutte toen al dat zijn vriendje de d66 rechter dit zou verbieden want internationaal verdragje. En zo geschiedde: maatregeltje weer weg. Prompt komen er 120.000 nareizigers binnen. Daar moet allemaal opvang voor gevonden worden. Dus daar moet een zak belastinggeld naar toe, daar moeten gemeenten gedwongen worden om opvangruimte te vinden, daar moeten boeren optyfen om op hun land woningen voor immigranten te bouwen.

  Nederland bezwijkt. Interesseert rutte cs niets. Zij hebben goed verdiend, desnoods smeren ze hem met al hun geld.

  Geliked door 7 people

 2. Sobieski zegt:

  De woningnood in Ierland is verschrikkelijk. Deels is dat te wijten aan een protectionistische wetgeving, die het Britse en continentale aannemersbedrijven zo goed als onmogelijk maakt om voet aan de grond te krijgen op de Ierse bouwmarkt. Deze wet is een overblijfsel uit de tijd van Home Rule, toen Ierland net zelfstandig geworden was en een eigen ondernemersklasse wilde ontwikkelen,en had ooit zijn berechtiging. Echter, de kleine inheemse bedrijven kunnen de grote vraag naar woningen die nu heerst niet aan en kampen bovendien met een gebrek aan mankracht (ondanks massa-immigratie, schijnen er maar weinig bouwvakkers en handwerkers onder onder te zitten).
  Een tweede factor is de invloedrijke lobby van landlords. Dit zijn vaak de nazaten van eertijdse Britse kolonisten, die al sinds de late Middeleeuwen bijna alle onroerend goed in handen hebben. Na de onafhankelijkheid van Ierland in 1922 zijn deze niet vertrokken, maar hebben hun namen “ver-Ierst”, van Nelson naar O’Neil, van Johnson naar O’Sean, en zijn pro-forma tot de R.K. Kerk toegetreden (toen dat nog belangrijk was). Hun invloed in de Dáil Éireann (het parlement) is gigantisch, zodat de vele Amerikaanse bedrijven die er op grote schaal investeren vanwege de voordelen van de Engelse voertaal, de lage bedrijfsbelastingen, het gratis water en de logistieke geografische positie tussen Europa en Noord-Amerika, een verdrag met de regering moeten tekenen, dat hun werknemers verplicht in Ierland woonachtig te zijn, ook als het werk geheel online gedaan kan worden en het dus niet uit maakt waar ter wereld de werknemers zich fysiek bevinden. Zonder ondertekening van dat verdrag wordt er geen vergunning verstrekt. Gevolg is dat de bedrijven hun werknemers dmv regelmatige vergaderingen verplicht op kantoor, die ook online gedaan zouden kunnen worden, controleren of ze zich wel in Ierland bevinden, op straffe van ontslag. En wie profiteren daarvan? Juist, de landlords, die als huisjesmelkers kolossale kapitalen binnenharken met gigantische huren voor de spaarzame lege woningen die er zijn en die zij in handen hebben, en die vaak opgedeeld worden in kleine rotkamertjes, die veel te duur verhuurd worden. Vraag en aanbod.
  Dan is er ook nog de oppermachtige milieu-lobby, die ook in Ierland alle bouw-werkzaamheden probeert in te perken met verwijzingnaar een of andere vogel-, planten-, padden- of insektensoort (klinkt bekend, niet?), en die royaal gedubsidieerd wordt door…die landlords (klinkt ook wel bekend, he, als je “landlords” doort intellektuele “elite” vervangt).
  Dan kwam er de gigantische massa-immigratie vanwge het grote aanbod aan banen door de investeringen van die Amerikaanse bedrijven. In de straten van Dublin, Cork en Galway hoor je wel 50 talen, alsof het New York 1900 is. De Indiers, Oost-Europeaen en Zuid-Amerikanen werken veelal hard, maar vanwege de EU-dictatuur en het feit dat Ierland ook geheel door globalisten is overgenomen, zwermen er nu ook veel Afrikanen richting Ierland. Het is so-wie-so een absurd verhaal dat het oer-Keltische en tot voor kort diep-katholieke Ierland nu (opnieuw) geregeerd wordt door een homofiele premier van Indiase afkomst die in Groot-Britanie is opgegroeid. En dan nu de solidariteit met de UKrainers, die in hun eigen land vaak veel beter woonden, maar door de oorlog die het Pentagon begonnen is, nu op de vlucht gejaagd worden.
  Vele Ierse jongeren wonen nog altijd bij hun ouders thuis, omdat ze geen woning kunn en vinden, ook niet als ze een goede baan hebben (klinkt wederom bekend). Gevolg is, dat ze geen gezin stichten, en de autochtone bevolking krimot (klinkt ook bekend). Vele Ierse gepensioneerden, die geen eigen woning bezitten enook geen kinderen hebben bij wie ze kunnen inwonen, bekanden op hun oude dag op straat, en de enige die zich om hun bekommert is de Kerk het Leger de Heils. De staat lat het afweten (klink ook bekend). De buitenlandse werknemers wonen veelal in kleine te dure kamertjes. De “vluchtelingen” worden echter in luxe hotels ondergebracht en krijgen voorrang op de schaarse woningmarkt (het blijft toch zo bekend klinken). Dat de Ieren in opstand komen tegen de onrechtvaardigheid die hun wordt aangedaan door hun eigen regering, pleit voor hun. Daar kunnen de makke schapen in NL en DE nog wat van leren. Dat echter ook de Ieren twee decennia lijdzaam hebben toegezien hoe hun de woningen werden afgepikt door niet-werkende Arabieren, Afghanen en Afrikanen, en eerst in opstand durfden te komen toen de een nieuwe golf van vluchtelingen uit blanken bleek te bestaan (uit Ukraine), laat echter helaas ook nog iets anders zien. De absurditeit ervan wordt nog versterkt door het feit dat de Ukrainse burgers die nu komen veelal daadwerkelijke vluchtelingen zijn, en hoofdzakelijk weerloze vrouwen en kinderen, terwijl de niet-Europese “vluchtelingen” hoofdzakelijk mannen van jonge leeftijd zijn, vaak ook agressief, en vaak ook niet echt op de vlucht, en indien wel dan voor justitie omdat ze in hun thuisland iets uitgespookt hebben. Maar deze donkerhuidige mannelijke kolonisatoren die zich als “vluchteling” voordoen, kon de Ieren dus nog niet in beweging krijgen. Is dat dus toch vanwege een aangepraat blank schuldgevoel? Hoewel de Ieren zelf eeuwenlang zelf een kolonie waren, en door hun Engelse buren vaak nog veel slechter behandeld werden dan de “gekleurde” medemens verder weg.
  Nationale schuldgevoelens zijn so-wie-so pervers, want je bent alleen schuldig voor je eigen foute handelingen. Het wordt tijd dat Nederlanders en Duiters dit eens leren begrijpen. Maar een nationaal schuldgevoel bij de Ieren is helemaal absurd, want ze zijn eeuwenlang slachtoffer geweest.
  Nu blijkt dat ze zich dus toch een schuldgevoel laten aanpraten, en niet vanwege hun geschiedenis, maar alleen vanwege hun…huidskleur.
  Hopelijk dat het verzet tegen de bevoordeling van Ukrainse vluchtelingen zich nu ook zal gaan uitbreiden tot verzet tegen de bevoordeling van alle vluchtelingen, ook de vele

  Geliked door 2 people

 3. J.v.d.Heijden zegt:

  Alles is een kwestie van tijd.
  Niet alleen in Ierland maar ook hier breekt een dag aan
  dat ook aan geduld een eind komt.!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s