“New York Post” noemt George Soros de “gevaarlijkste man van Amerika”

(Vertaling: E.J. Bron)

FOX News Business” bekritiseert Soros´ enorme invloed op de Amerikaanse politiek

De gerenommeerde krant “New York Post” noemt George Soros de “gevaarlijkste man van Amerika En bij “FOX News Business” werd aan de kaak gesteld dat George Soros met zijn geld enorme invloed uitoefent op de politiek in de VS.

In de hele wereld is er kritiek op het globale netwerk van beïnvloeding van George Soros. En dat al tientallen jaren lang. Steeds opnieuw zorgt zijn beïnvloeding door geld en stichtingen voor kritiek, discussies en debatten.

In een serie artikelen discussieert de “Editorial Bord” van de “New York Post” de gevaren voor de politiek door zijn beïnvloeding. Achtergrond is het uit vijf delen bestaande onderzoek van Matt Palumbo over het thema. Het gaat vooral om de installatie van personen met bepaalde overtuigingen.

Hier de actuele veroorzaker uit Amerika: George Soros zou meer dan $ 40 miljoen voor de installatie van linkse Openbaar Ministeries, lokale rechters en andere ambtenaren in grote steden in het hele land hebben uitgegeven.

De door hem ondersteunde kandidaten en hun bondgenoten vertegenwoordigen nu minstens een vijfde deel van de Amerikanen. Daartoe behoren mensen die misdaden bagatelliseren, zoals Alvin Braggs in Manhattan, Larry Krasner uit Philadelphia, wiens “hervormingen” in het jaar 2022 516 moorden tot gevolg hadden, George Gascón uit Los Angeles, in wiens stad inbraken met sprongen zijn gestegen, en Kim Foxx uit Chicago.

Daar komt de beïnvloeding van de media bij. Tot de verschillende besturen van het imperium zonder winstoogmerk van Soros behoren vooraanstaande journalisten bij NBC, de “Washington Post” en “Reuters”.

Soros is een grote donor van “ProPublica” en NPR en heeft van 2016 tot 2020 minstens $ 131 miljoen uitgegeven om honderden activistische mediagroepen te ondersteunen, die zijn linkse opvattingen over criminaliteit, geslacht en kapitalisme vertegenwoordigen.

Deze mediavertegenwoordigers zorgen er ook voor dat elke kritiek en openbare discussie over zijn beïnvloeding teruggeslagen en als antisemitisch bestempeld wordt, bekritiseert de “New York Post”.

En wanneer kritische journalisten beginnen om eigen ideeën te krijgen – zoals dat de laptop van Hunter Biden echt was – zullen door Soros gefinancierde “fact-checkers” ingrijpen om het meningsverschil kapot te slaan. Hij heeft zich verenigd met Big Tech Fatcats en met de medeoprichter van LinkedIn, Reid Hoffman, de onderneming met de beangstigende naam “Good Information Inc” opgericht. Hij ondersteunt IFCN, een globaal netwerk dat zich geheel wijdt aan de bestrijding van “desinformatie” en er bij Facebook op aangedrongen heeft meer censuur in te voeren, en een andere groep, die er bij de technologie-CEO´s op aandringt hetzelfde te doen. Hij financiert de moedermaatschappij van “PolitiFact” evenals een klein leger van gelijksoortige groepen in Europa.

Zulke groepen dragen er aan bij om de discussie over de laboratoriumlek-hypothese betreffende de herkomst van Covid/Corona, de spelletjes van Hunter Biden en andere grote, echter verhalen taboe te verklaren door vervalsing te noemen.

Zelfs topfunctionarissen van het Witte Huis bewegen zich in zijn invloedsgebied. Zoals de kennis van Biden, Neera Tanden, voormalig presidente van het door Soros opgerichte “Center for American Progress”. Of de vertrekkende stafchef Ron Klain (een bestuurslid van de lobbyafdeling van CAP). Of minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken, wiens vader grote verbindingen met Soros heeft, die al vroeg in zijn ambtsperiode tegen een prominent criticus van Soros optrad. 17 leden van het belangrijkste overgangsteam, dat Joe Biden op zijn weg naar het presidentschap inzette, hadden belangrijke verbindingen met George Soros.

De “New York Post” schrijft dat Soros een vermogen uitgegeven zou hebben om zijn invloed in de Amerikaanse politiek, de media en de samenleving te verbreiden.

Dat zou geen samenzweringstheorie zijn, staat er in de “New York Post”, maar een waarheid, die het waard zou zijn om benoemd te worden.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op “New York Post” noemt George Soros de “gevaarlijkste man van Amerika”

 1. Kees zegt:

  Volt bestaat toch ook alleen maar door Soros?

  Geliked door 2 people

 2. Kans zegt:

  En wanneer gaan we deze rat eens ophangen, en zijn zoon in de gevangenis stoppen, zal wel nooit gebeuren zolang dat gajes aan de touwtjes trekt, misschien kan Poetin ons helpen !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Frits zegt:

  Dus had Orbán groot gelijk om deze ploert uit Hongarije te tegen te werken. Zou het familie zijn van die andere hufter Klaus Schwab? Men zou het zo maar kunnen denken.

  Like

 4. Dolf van de Klundert zegt:

  Is de New York Post nu anti semitisch?

  Of gebruikt soros het Jodendom als dekmantel?

  Geliked door 1 persoon

 5. Ravian zegt:

  Er beginnen zo hier en daar wat linkse oogkleppen af te vallen lijkt het…
  Dat betekend waarschijnlijk dat ze natte voeten beginnen te krijgen.
  Cover your ass…

  Geliked door 1 persoon

 6. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Niet alleen van Amerika hij is puur evil voor heel de wereld. En dan moet je weten dat Soros goed bevriend is met het ” koningshuis ” en achterlijke nazi sympathisant Rutte.

  Geliked door 2 people

 7. ronjaspers zegt:

  Ik durf gerust te zeggen dat die extreem linkse multimiljardair,bilderberger en satanist george soros.1 van de gevaarlijkste figuren ter wereld is,samen met de rothschilds/rockefellers (nepjoden) Die soros is ook een drijvende kracht en financier van diverse NGO,s,die achter de islamitische invasie naar europa zit.Ook de illegalen karavaan van zuid amerika naar de amerikaanse grens

  Geliked door 2 people

 8. BigLJohn zegt:

  The New York Post, wie leest nu zo’n blad met riooljournalistiek. Soros hoeft niet de gevaarlijkste man van Amerika te zijn want de Amerikaanse justitie laat hem zijn gang maar gaan. Net als Rutte en Kaag bij ons. Het kwaad kan altijd zijn gang blijven gaan zolang het getolereerd word.

  Geliked door 2 people

 9. johannes zegt:

  hou ook een henry kissinger in de gaten voor zover mogelijk………….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s