De mening van het CDA! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

48 reacties op De mening van het CDA! . . .

 1. BosscheBol zegt:

  Heeft-ie dat echt gezegd? Die gore vetklep? Die kanker katholiek?
  Als ik zeg dat ze dat willen, wordt ik voor pessimist en overdrijver uitgemaakt.
  Ik hoop dat die vetklep een langzame en pijnlijke dood sterft.

  Geliked door 8 people

 2. casparfrans zegt:

  Ik heb 2 x in mijn ogen moeten wrijven, dat die gehaktbal dat heeft opgeschreven, het is nauwelijks te bevatten. Als hij dit echt denkt, is die man doodziek,

  Geliked door 6 people

 3. stradivotsi zegt:

  🤣🤣 geloof je dat zelf??? whahaahahaaa, kut bruls de brulkikker

  stukkie Bienenstiech Taart @ 22 euro nog voor jouw grote muil en pens alleen al?

  Stik erin ouwe

  Geliked door 4 people

 4. Dr. Heinz zegt:

  Nou hup, hup Bruis je huis uit en snel ook!!
  Weg wezen, op naar het tribunaal en dan voor de rest van zijn leven achter slot en grendel!!
  Wat een idioot!!

  Geliked door 5 people

 5. karton zegt:

  Is dit satire ? Zo ja, erg goed !
  Zo nee : die Bruls moet terug gedreven worden, de kudde in, samen met andere obesitas-vetkleppen.
  Bovendien ziet hij nu wél dat NL weer opgebouwd moet worden, maar hij heeft zelf meegewerkt aan de afbraak van NL, samen met z’n partijgenoten en andere kartelleden. Dat hij hierbij verwijst naar “nieuwe Nederlanders” toont alleen maar aan, dat z’n hersenen zijn verdrongen door vet en reuzel.
  Vooraleerst ga ik ervan uit dat het satire betreft. Zo niet, dan heb ik ff m’n hart gelucht ! 😂

  Geliked door 5 people

 6. calantmaritime zegt:

  Haha, als het niet zo in en in droevig
  was, zou het werkelijk grappig zijn…!

  Like

  • Hans zegt:

   De heer Bruls gaat later als hij ouder geworden is ook kleiner wonen of in een woongroep. Een gezellige man voor de woongroep. Hij brulst wat af…
   Ik hoop met dat het satire is wat hij gezegd heeft..

   Like

 7. Jade zegt:

  Zij maken dan ruimte voor de nieuwe
  #Nederlanders die ons mooie land
  weer #afbreken en #kaalvreten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lee zegt:

  Wereldwijd zijn overgewicht en obesitas de 5e doodsoorzaak. Overgewicht vergroot de kans op hart- en vaatziekten, diabetes en sommige vormen van kanker.

  WE HOUDEN HOOP! 😊

  Geliked door 1 persoon

 9. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Geachte heer Bruls,

  De ouderen willen best verhuizen maar aangezien de verhuiskosten voor henzelf zijn en de nieuwe huurkosten verdubbelen zouden ouderen niet weten waarom zij voor nieuwkomers (die, een enkele uitzondering daar gelaten, hun leven lang al op onze belastingcenten zullen teren) nog eens extra kosten zouden gaan maken ook. WIJ hebben het land opgebouwd wat u samen met uw VVD- en D66-WEF-vriendjes vakkundig heeft afgebroken. En die ‘nieuwe Nederlanders’ gaan weer opbouwen wat jullie hebben afgebroken? Sodemieter toch een eind op man! Verder bent juist ú, naar ik gehoord heb, persoonlijk(!) bezig geweest om alle bejaardenhuizen en zorginstellingen af te breken en zelfs in verzorgingstehuizen hele afdelingen leeg te maken om daar statushouders in te zetten waardoor u die ouderen langer thuis heeft laten creperen. Denkt u wel eens na voordat u uw grote laadklep lostrekt? Hypocriet is op u absoluut van toepassing! Eerst met realistische, betaalbare en acceptabele oplossingen komen, daarna mag u uw grote waffel opentrekken. Wanneer dondert u zèlf eigenlijk op uit uw riante woning aan de Burggraafstraat in Brakkenstein (Nijmegen) om plaats te maken voor al die fantastische ‘nieuwe Nederlanders’ die zich allemaal ‘Nederlander’ voelen en perfect Nederlands spreken?

  Geliked door 6 people

 10. Marijke zegt:

  Dit kan niet anders dan een smerige grap zijn.

  Like

 11. Léon van Duren zegt:

  CDA = smeltkroes van drie politieke partijen,met als dekmantel het evangelie, maar al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!! ( De WAARHEID = JEZUS). Het woord smeltkroes kan ook vervangen worden voor beerput!!

  Wie denkt mijnheer Bruls wel wat hij is??Ook deze COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaat heeft waarschijnlijk willens en wetens de Nederlandse bevolking drie jaar lang van overheidswege bedrogen met het Corona bedrog!!

  https://henrymakow.com/2023/01/vax-bloodbath-will-create-anarchy.html?_ga=2.212115284.1110769400.1676500152-832766044.1675489737

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om dit soort incompetente bedriegende COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten te kunnen berechten!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Léon van Duren zegt:

  Rechters, officieren van justitie, advocaten, door de overheid betaalde denktanks, aan de overheid gelieerde geldverslindende wetenschappelijke instituten,het instituut landsadvocaat,enz…………. blijven met leugens en bedrog het wereldwijde van overheidswege georganiseerde corrupte COVID -19 pharma maffia psychopaten stappenplan beschermen!!

  Het ons kent ons banencarrousel houden elkaar angstvallig een hand boven!!
  Het belang van de Nederlandse staat moet uit gaan boven het welzijn van 18 miljoen bedrogen Nederlanders!!

  https://henrymakow.com/2023/01/vax-bloodbath-will-create-anarchy.html?_ga=2.212115284.1110769400.1676500152-832766044.1675489737

  De transhumanistische woke fascistische D’66 mainstreammedia doen er alles aan om de Nederlandse bevolking te manipuleren met leugens en bedrog!!

  Like

 13. Léon van Duren zegt:

  https://www.blckbx.tv/corona/australie-verborg-vaccinsterfgevallen-om-vertrouwen-publiek-te-behouden

  Deze totaal incompetente Bruls moet zich rot schamen te hebben meegewerkt met het van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om deze incompetente boevenbende te kunnen berechten!!

  Like

 14. Albatros zegt:

  Opbouwen en herstellen.
  Beter had Bruls het niet kunnen verwoorden
  Hiermee geeft hij aan, dat ons land is afgebroken en hersteld moet worden, mede door zijn eigen beleid en het hele zittende kartel.

  Geliked door 2 people

 15. Léon van Duren zegt:

  De geschiedenis van collaborerende corrupte COVID-19 pharma maffia oorlogshitsende stappenplan oorlogsmisdadigers lijkt zich te herhalen 83 jaar na aanvang van de tweede Wereldoorlog!!

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/619750485/fout-in-de-oorlog-duizenden-dossiers-van-verdachte-collaborateurs-woii-worden-openbaar

  Nederland heeft met zekerheid niets geleerd van de tweede Wereldoorlog ,en de van overheidswege georganiseerde massamoord op één specifieke Nederlandse bevolkingsgroep !! De parallelen met de tweede Wereldoorlog zijn wederom momenteel wederom springlevend!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 Pharma maffia stappenplan psychopaten te kunnen berechten!!

  Stop het van overheidswege georganiseerde WEF- BILDERBERGER fascisme!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Like

 16. BigLJohn zegt:

  We zullen die Brulsaap eens laten doorstromen naar een kleinere woning. Breng HEM maar naar de dierentuin toe. Sluit hem op in de apenkooi en dan kan hij daar het alfamannetje op de rots spelen. Dan zal ik hem op een dag trakteren op een banaan gevuld met een zeer sterk rattengif zodat hij een erg pijnlijke dood zal sterven.

  Geliked door 1 persoon

  • Jaapiooooo zegt:

   Beter in de leeuwenkooi ,zit genoeg aan voor de roedel voor een maand

   Like

   • LUCIA zegt:

    Nou Jaap dikke kans dat ze hem uitspugen… katachtigen zijn geen honden, die vreten echt niet alles en een beetje aan mekaar geplakte biefstuk in CDA-ontbinding, lijkt me geen kattensnack

    Like

 17. Bert v zegt:

  Als een ding duidelijk is dat de nieuwe nederlander , althans minimaal 90% nooit enige bijdrage gaat leveren. Wel overlast, onaangepast gedrag en misdaad

  Geliked door 2 people

 18. KeesC zegt:

  Het is nog belangrijker dat politici van bepaalde partijen doorstromen naar nog kleinere behuizingen: Gevangenissen.
  Zo maken zij ruimte voor Nederlanders die al jaren op huisvesting wachten!

  Geliked door 2 people

 19. jonesy zegt:

  Nieuwe “Nederlanders”gaan ons land weer opbouwen??In de uitkering zeker…

  Geliked door 1 persoon

 20. Harry zegt:

  Die Bruls is toch echt van de pot gerukt !
  Ik woon ook in een flink huis , maar omdat ik last heb van claustrofobie zou het van mij gerust nog twee keer groter mogen zijn .
  Heb dat zelf allemaal mogen betalen , jarenlang de hypotheek verdiend , na een scheiding nóg een keer de helft mogen ophoesten en nu al lang hypotheekvrij .
  En dan zou ik nu op moeten rotten , naar een Tiny House liefst , zodat er een kudde negers of stinkende moslims riant in MIJN HUIS moeten kunnen wonen , naar de mening van een volgevreten grootsmoel ?
  Straks zeggen de koeien ook nog tegen elkaar ; “ kom op meiden , naar de stal , laten we het weiland vrij maken voor de sprinkhanen “ .
  STAPELGEK , EEN HELEBOEL VAN DIE OVERHEIDSFUNCTIONARISSEN !

  Sluit me helemaal aan bij Karton , dat Brul’s hersenen door vet en reuzel zijn verdrongen .
  Waarom pakken ze die vent niet eens fors aan , daar in Nijmegen ?

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Harry op 18-2-2023 om 04.36 u.
   Laat ze toch lullen Harry, die gasten zijn niet wijzer !
   Lekker blijven wonen, doen wij ook, nét als bijv. Wimpie & Maxinaatje, Fransje & Miep Timmermans enz. enz.

   Geliked door 2 people

 21. johannes zegt:

  een echte kameleon , met het sausje van liefde haat verspreiden

  Like

 22. Niek zegt:

  Waarom zou ik dit willen? Ik woon al 30 jaar in mijn huis en het is van mij omdat ik geen schulden heb. Ik wil helemaal niet verhuizen zelfs nog geen deur verderop, ik wil niet mijn zooi uitzoeken maar lekker laten staan waar het nu staat. Ja mijn huis is veel te groot want ik heb een 8 kamer woning en 2 verdiepingen maar dat mag ik toch lekker zelf weten? Frans Timmermans woont toch ook in een veel te groot huis en mevrouw vd Wal? Of Barack Obama? Waarom moet altijd de kleine eenvoudige man inkrimpen maar niet de grote en rijke Bill Gates? Ga daar lekker het probleem oplossen. En dan nog iets waar velen niet bij stil staan….al ben ik dement kan ik het probleemloos terug vinden want het is altijd zo geweest en kan alles terug vinden in mijn huis. Al ben ik straal bezopen ik kan het vinden of kruipen. En kan ik de trap niet meer op? Dan blijf ik lekker beneden en kom nooit meer boven, dat moet ik toch weten? Waarom altijd top-down het probleem oplossen? Het lijkt hier wel op een Sovjet staat en de bestuurders zien niet eens de schaamteloze uitholling van de verzorgingsstaat staat waar zij de verantwoordelijkheid voor dragen. Er is oorzaak en gevolg maar men pakt alleen het gevolg aan en niet de oorzaak, daar zit het probleem waar de bestuurder voor is aangesteld, dat heet slecht of niet functioneren/ besturen. Kunnen wij ze daar op afrekenen?

  Geliked door 5 people

 23. JUlia zegt:

  Nog zo een doorgeslagen fascist. Wat zullen we er van zeggen om dit overtollig zwaargewicht eens voor een aantal jaren opsluiten in een cel van 2 x 2 en zijn woning beschikbaar te stellen aan zijn geliefde nieuwkomers. Tjonge wat is dit land verziekt door een stel doorgeslagen fascisten het is te triest voor woorden. Hopen maar dat een dag snel komt dat we eindelijk voor goed worden verlost van al de fascisten in de politiek en binnen de bestuurslagen. Land opbouwen nou dat zal nimmer lukken ons ondemocratische landje is flink bezig met de ondergang en zolang het soort idioten in de politiek en burgemeesters in de zetels zitten is er geen redden meer aan.

  Geliked door 1 persoon

 24. Snappie zegt:

  Cda Bruls man van de veiligheid regio’s ook weer zo’n kartel baantje.
  Tijdens covid hoax periode stond hij de Nederlanders af te blaffen.
  Hij heeft geen verstand, maar zo te zien een noeste handwerker die elke dag kilo’s aan vreten naar binnenwerkt.
  Ben het helemaal eens met dhr schilder zijn schrijven.
  En inderdaad schop al die blackies en lamshoarma veters het land maar uit.
  Dan is het hier weer veilig en kan cda hugo met vervroegd pensioen.

  Geliked door 1 persoon

 25. Marijke zegt:

  Ik heb even gezocht of ik deze tweet van Bruls in het wild kon vinden. Wat ik wel heb gevonden is een nep account van Bruls die Bruls steeds op de hak neemt. Ik verwacht, en hoop, dat dit uit de koker van dit fake account komt.

  Geliked door 1 persoon

 26. koosv8 zegt:

  Vroeger waren er veel meer oude vandagen huizen. Moesten weg thuis zorg, en nu moeten ze weer terug. Goed zijn ze he.
  Nederland wordt steeds slimmer 🤮🤮🤮

  Geliked door 2 people

 27. J.v.d.Heijden zegt:

  CDA… christenen denken anders
  CDA christenen dienen allah

  Bruls is gewoon een nieuwe communist.

  Like

 28. Claudia Millenaar zegt:

  Wat willen ze nu eigenlijk?

  Eerst moeten ouderen zolang mogelijk thuis blijven wonen en worden praktisch alle vormen van huisvesting, juist bedoeld voor ouderen, gesloten en dan zullen ze nu moeten doorstromen naar kleinere woningen.

  Die zijn er niet en vaak al helemaal niet in de eigen vertrouwde buurt, dus wat een onvoorstelbare onzin kraamt deze meneer weer uit.

  Daarnaast wie betaald dat! Ik was bij mijn laatste verhuizing zowat 5.000,- lichter! Dat is tien jaar geleden, met alle gestegen kosten, zal het nu wel ietsjes meer worden.

  Like

 29. Kans zegt:

  Wanneer gaan wij dit soort varkens eens gewoon ophangen als voorbeeld om niet meer onaardig tegen de Nederlandse burger te zijn zo niet, dan hang je

  Like

 30. Rene zegt:

  Bruls staat bij mij voor enorme onnozel…!!!
  Wel zelf ernstig comfortabel leven, zie dikke pens…
  Misschien doet de natuur zijn werk….! GO

  Like

 31. Rene de Hollander zegt:

  De heer Bruls vergeet maar even dat de nw. Nederlanders helemaal niet komen om te werken, lekker uit de gratis ruif grazen en gratis huis toe.
  Verder mede reaguurders: Bruls en humor, hahahahaha…. NEIN…….

  Like

 32. ronjaspers zegt:

  Nijmegen is een extreem links bolwerk,die vetklep met zijn bolle plofkop is ook extreem links.Extreem links is al sinds de jaren 70 nederland van binnenuit aan het slopen.Het zijn staatsgevaarlijke landverraders en ratten van het smerigste rioolwater.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s