VIDEO: Het D66 Oostfront-transport

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t P.H.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op VIDEO: Het D66 Oostfront-transport

 1. boorzalf zegt:

  Igor de lorreboer krijgt het druk, hij zal meer personeel moeten aannemen om al dat schroot naar China te verslepen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Léon van Duren zegt:

  Het is een zinloze bloedige missie de uitgelokte Oekraïne oorlog tegen Rusland!!

  De machten van de hel ,de oorlogshitsende corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten zullen de aarde in een verschrikkelijke bloedbad veranderen,met hun door satan geïnspireerde Woke LGBTi transhumanistische klimaatfascistische gedachtegoed!!!

  Het lot van deze satanische gewetenloze geïnstitutionaliseerde WEF-BILDERBERGER NAVO boevenbende is reeds bezegeld in de hel!!

  De hel zal de zeer vele demoraliserende machtsmisbruikende corrupte collaborerende oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers met open armen ontvangen!! Ontsnappen uit de hel is voor deze gewetenloze geïnstitutionaliseerde boevenbende niet meer mogelijk !! De vertegenwoordigers van het kwaad zullen gezamenlijk aan het kortste einde trekken!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische demoraliserende machtsmisbruikende oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers te kunnen berechten!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 3. Léon van Duren zegt:

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele medeplichtige oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers te kunnen berechten!!

  De neonazistische corrupte COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s moeten zich uiteindelijk verantwoorden voor hun wereldwijd gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

  https://www.frontnieuws.com/sabotage-nord-stream-slaat-terug-met-historische-afbraak-van-amerikaans-imago-en-leugens-over-oekraine-oorlog/

  De VS van Amerika zijn momenteel totaal ongeloofwaardig geworden onder de terroristische corrupte Collaborerende COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaat Joe B. en z’n eveneens zeer vele geïnstitutionaliseerde corrupte volgelingen!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Léon van Duren zegt:

  Al dit militair materieel is onderweg naar de corrupte schroothoop van de Oekraïne!! Het is verbijsterend wat van een gestoorde lieden de wereld in een puinhoop veranderen!!

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Htskday op 18-2-2023 om 10.34 u.
   Gatverdegatver, Htskday toch, waarom plaatst u nou toch een foto van die stinkende trekhond bij uw reactie ?
   M’n hond keek over m’n schouder mee op de laptop, zag de foto en verdween jankend van ellende in de tuin en verstopte zich achter de schuur.
   Arm beest !!

   Geliked door 4 people

 5. Léon van Duren zegt:

  Als zoon van een vrijwel vermoorde joodse familie zie ik bij de huidige fascistische corrupte collaborerende oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten,dezelfde satanische antichristelijke mensonterende contouren als bij de nationaalsocialisten onder Hitler!! Waarheidsvinding wordt van een onbetrouwbare overheid volledig gecensureerd,en onwelgevallige meningen en mensen worden stelselmatig gedemoniseerd door de gecorrumpeerde mainstreammedia!!

  De weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens,gebaseerd op flagrante leugens!!

  Deze onzinnige zeer bloedige uitgelokte afgrijselijke Oekraïne oorlog kan per direct gestopt worden,als de corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers hun oprechte verontschuldigingen aanbieden aan de Russen en de Oekraïense bevolking!!

  https://commonsensetv.nl/diepe-scheuren-in-de-panzer-coalitie/

  Deze oorlog zal veel onthullen over het gecorrumpeerde geïnstitutionaliseerde schorem wat de wereld momenteel denkt te kunnen voorliegen!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers te kunnen berechten!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 3 people

 6. Hovawart zegt:

  Het is een vredesmacht, geen krijgsmacht op het spoor, enkel hulpverleners hoor, hoor ik ons kabinet in koor……en dooorrrrrrrr met de Linksche Looney Brigades.

  Geliked door 5 people

 7. karton zegt:

  Toen ik las : “Het D66 Oostfront-transpor , veerde ik op, blij als een kind, omdat ik verwachtte dat Qut Quag, Befje Ollonkreng, Sjoerdsma, Paternotte én Korporaal Rutte de troepenmacht van Oekraïne zouden gaan aanvullen met hun aanwezigheid, niets blijkt minder waar, helaas !
  Gezien hun krijgshaftige taalgebruik zou je toch mogen verwachten dat zij zich persoonlijk in de strijd zouden gaan werpen, maar ze laten het bij ophitsend woordgebruik waarna zij zich weer terugtrekken in hun riool.
  Laf stelletje !!!!

  Geliked door 5 people

  • Oliedom zegt:

   Yep, dat dacht ik ook, maar 😢 nee hoor ik zag hun niet op de tanks zitten.😡
   Het wordt vluchten, net als die Oranjes, als het hun te heet onder de voeten wordt, de lafbekken/ bastaarden.

   Geliked door 2 people

 8. saddy zegt:

  En niemand die een blaadje op de rails legt?

  Geliked door 4 people

 9. Andre zegt:

  Hier een artikel van juni 2022 Rutte uit de bocht. De eigenaar van BNR heeft grondbelangen in Ukraine en is ook eigenaar van Boskalis dus die heeft het directe nummer van die oude nokia van Mark. En Rutte maar ontkennen dat ie niet naar de NATO gaat nou Rutte is nog erger dan Bloksnor en Zelenskii bij elkaar de smerige achterbakse oorlogshitser.

  https://www.bnr.nl/nieuws/politiek/10478895/rutte-dineert-met-navo-topman-en-wereldleiders

  Geliked door 3 people

  • Boike zegt:

   @ Andre 18 februari 2023 om 11:53

   Waarom moest Rutte weer eens het voortouw nemen ??? (net als bij de MH17 kwestie)

   Deze vergadering hoorde niet thuis op het Catshuis, maar had, indien gewenst of noodzakelijk, moet plaatshebben op het hoofdkantoor van de NATO in Brussel.

   Voorafgaand of volgend op deze vergadering zal er in de achterkamer ongetwijfeld nog wel het een en ander besproken zijn, dat niet werd genotuleerd.

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    @Boike;
    En dan te bedenken dat on grote R erg veel last heeft van inactieve herinneringen en erelid is van de Alzheimerclub op bestelling…onderdeel liegen als de pest

    Geliked door 1 persoon

 10. Boike zegt:

  Dat bedoelt duivelaanbidder Rutte dus met: “We moeten goed begrijpen, dat de Oekraïne-oorlog onze oorlog is”.

  Hoeveel zou er geschoven zijn, om deze transporten te regelen ???
  (Er wordt zoveel gelogen en bedrogen, dat ik nu argwanend en achterdochtig ben geworden.)

  In de Tweede WereldOorlog zou de ondergrondse wellicht de spoorlijn hebben gesaboteerd.

  Daarom heeft Poetin dus onlangs de spoorlijn-infrastructuur in Oekraïne onklaar gemaakt.

  Geliked door 1 persoon

 11. koosv8 zegt:

  Wat zijn we rijk he. Geld voor vanalles maar niet voor een lagere gasrekening, geen woningen voor jonge Nederlanders.
  Wel voor transitie, en excuses, of je laten ombouwen. Zolang de massa het pikt.

  Geliked door 4 people

 12. Aranka Muscal zegt:

  Rutte in stiekem naar Kiev, waar hij grandioos verklaarde dat hun oorlog is ook van onze !!!! WAT EEN ORDINAIRE IMORELE WOORDEN !!!!! alleen een totale gek kan deze woorden te zeggen. Als hij onze minister president een ici pici ruggengraat en 1 werkende normale hersencellen had, dan op dat moment had gekund Zelensky naar een vredesakkoord te helpen. Iedere normaal oorlog expert al lang weet dat Oekraine nul kans heeft om deze oorlog te winnen !!!!!!NUL KANS ! Ook als af en toe lijkt het dat de Russen veel verliezen , maar ze zullen uiteindelijk winnen, en misschien een klein territorium van Oekraine nog zal bij Oekraine horen maar de rest NIET ! en dus NIET moreel om deze oorlog nog steeds met alle middelen te steunen met duizenden en duizenden doden, en vluchtelingen en een hele kapotte infrastructuur ( deze om opnieuw te herstellen tientallen jaren nodig zijn ) en een hele kapotte EUROPA zonder de goedkopere gas en olie. WIE DEZE OORLOG STEUNT IS EIGENLIJK MEE VERANTWOORDELIJK VOOR ALLE DODEN EN VOOR ALLE ELLENDE DIE DEZE OORLOG VEROORZAAKT

  Geliked door 3 people

 13. Groene Leeuw zegt:

  De Russen kunnen deze oorlogsbuit goed kunnen gebruiken.

  Like

 14. Julia zegt:

  Nog zo een doorgeslagen oorlogshitser Hoekstra https://www.telegraaf.nl/nieuws/1181331278/verhoudingen-met-rusland-naar-nieuw-dieptepunt-nederland-zet-diplomaten-uit *Ik vrees niet dat de Russen onder de indruk zijn van heer Hoekstra. Sterker nog ze weten van radeloosheid niet meer wat ze nog meer tegen de Russen aan sancties moeten voeren waarom omdat de Oekraïne vooralsnog tot op heden de oorlog niet kan winnen en zeer zeker niet zal winnen. De herdenking in Amsterdam van de bevrijding van concentratiekamp Ravensbrück is de Russische ambassadeur ook niet uitgenodigd. Voorzitter Agnes Dessing van de Stichting Comité Vrouwenconcentratiekamp Ravensbrück: “De Russen hebben het concentratiekamp bevrijd. Desondanks vinden we dat de Russische diplomaat er dit jaar echt niet bij kan zijn.” Dit is Nederland vooral zo door gaan en vooral ons land een oorlog die niet de onze is verder mee sleuren maar vooral meer en meer laten escaleren. De Duitsers waren echter wel welkom. Triester kan het niet worden.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Julia; ja die Hoekstra, heeft vast van zo’n spinsnorre stuk shit te horen gekregen, “je moet je meer profileren”enfin dus hij geprobeerd zijn ballen uit de ballenbak te vissen, toen dat niet lukte een armetierige slechte feestwinkel baard gekweekt voor een paar weken… toen weer afgeschoren, die schaambaard en nu probeert ie het met scherpe taal maar het is en blijft een poedel, daar kun je geen Dobermann van maken ook niet met een spindokter.

   Geliked door 2 people

 15. Ton Ruygrok zegt:

  En nog niet winnen van die Russen, stumpers.
  Ton.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s