FOTOSHOPPER

Door:
H.K.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Olie bol zegt:

  SS laarzen zijn zwart.

  Geliked door 3 people

  • chrisdirick zegt:

   Dat klopt Olie bol, maar in het slotdebat samen met heks kaag had ze het over de bruine laarzen van Thierry Baudet.
   Als Gideon van Meijeren de tweede wereldoorlog vernoemt in de tweede kamer wordt hem dadelijk de mond gesnoerd maar als een dom kieken als Kuiken hetzelfde doet en een Godwin verkoopt gaat het ongestraft door.

   Geliked door 2 people

   • Olie bol zegt:

    Ook dit mag om alleen bepaalde partijen zwart te maken, als u de naam Rutte in tikt op het internet dan komt de opa van Rutte er uit, hij was een afdeling hooft van de NSB in Nederland de appel valt niet ver van de boom bij de vvd.

    Ook nazi-uitingen bij jonge VVD’ers

    De jongerenafdeling van de VVD, de JOVD, heeft twee leden geschorst die op het jubileumcongres de Hitlergroet hebben gebracht. Dat vond plaats afgelopen oktober in Amersfoort. Ook in een WhatsApp-groep werden racistische en nazistische berichten met elkaar gedeeld.
    Elsevier Weekblad schrijft dat er ‘in de marge van het lustrumcongres van de JOVD een wansmakelijke vertoning’ plaatsvond. De Hitlergroet, want daarom gaat het, werd door zowel twee JOVD’ers als ook door niet-leden gebracht. Naast dat er twee leden zijn geschorst, zou ook een bestuurslid van de JOVD-afdeling Amsterdam en omstreken zijn functie hebben neergelegd vanwege het voorval.
    Woensdag publiceerde de Telegraaf een deel van de berichten die rondgingen in de WhatsApp-groep van de JOVD. Die bestonden onder meer uit een foto van twee zwarte mensen, waarvan een op een fiets, met als bijschrift: “Sneller, de eigenaren komen eraan”. Ook werden er afbeeldingen gedeeld van Thierry Baudet aan een galg met de tekst “Hop hop hop, Baudet die hang je op” en Geert Wilders in een nazi-uniform. De betreffende afbeelding van Baudet werd niet door een JOVD’er gedeeld, maar door CDA-raadslid Hugo Westerlaken uit Lopik die ook in de groep zat. Hij liet woensdag weten op te stappen.
    De JOVD was al maanden op de hoogte van de misdragingen van hun leden, maar besloot het stil te houden. Volgens Elsevier kwam het voorval aan het rollen nadat HP/De Tijd de extreemrechtse berichten uit een WhatsAppgroep van de jongerenafdeling van het Forum voor Democratie deelde. In een bericht op Twitter zegt de JOVD afstand te nemen van de gedragingen van de leden.

    Like

  • hannah zegt:

   en de bruinhemden waren van Mussolini

   Geliked door 2 people

 2. Snappie zegt:

  Zij spuit ook het gifgroen van de EU over Nederland uit. Een waanzinnig dom beleid dat onvoorstelbaar duur is, daarom loopt ze in het gelid met de bruine laarzen aan. Ze baggert achter de miljarden eurostromen aan op weg naar de top van het grote geld van haar grote broer timmermans de green pope

  Geliked door 1 persoon

 3. BosscheBol zegt:

  Nu de rook een beetje begint op te trekken, ben ik bang dat de marsroute al iis ngezet.
  Het kartel zal “gewoon” doorgaan. Met of zonder BBB. Zonder wordt een beetje moeilijk om voldoende steun te krijgen maar gaat uiteindelijk wel lukken. Mét BBB zal het laatste restje vertrouwen van het volk de nek omdraaien. Niet dat het kartel zich dat aan zal trekken …

  Dus: Zelensky en Amerika blijven gesteund, Nederlanders zitten in de kou en de armoede, de massa-immigratie gaat steeds sneller verder, de CO2 en stikstofleugens worden uitgevoerd terwijl het volk moet betalen ….Altijd afgevraagd hoe dat nou eigenlijk kon, het ondergaan van een complete beschaving? Nou, we zitten er middenin.

  Geliked door 8 people

 4. Julia zegt:

  Wat een vreselijk mens is dit die bruine laarzen passen haar meer dan Baudet. PvdA de verraders aller tijden die hele club deugt voor geen meter en is tot op heden een gevaar. Niet voor niets in de volksmond Partij van de Afbraak. Kunt u ook nog de voormalige vakbondsleider Wim Kok herinneren. https://www.geenstijl.nl/5144491/bassiehof-wim-kok-en-zijn-gebrekkige-geheugen-over-de-moord-op-pim-fortuyn/. De zelfde rat is Kuiken inzake het omstreden ontslag van Khadija Arib.En dan steekt Kuiken de hand in eigen boezem. ,,Achteraf had ik dat misschien wel moeten doen. Zeggen dat we de brief steunen. Alles wat ik dus niet goed heb gedaan is pijnlijk en verdrietig.’’ Maar ondertussen is zij net zo gevaarlijk als Kaag.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Nou ja , hand in eigen boezem steken ?
   In het geval Kuiken zijn dat twee misselijke slappe hangtieten .
   Die hebben de neiging om zich onder haar armen te verbergen .
   Ik kijk er redelijk vaak naar en als ervaren tietoloog meen ik enig recht van spreken te hebben !
   En die kop daarboven is voldoende om je een chronische impotentie te bezorgen !
   Maar dat zal Yasser Feras een rotzorg zijn .
   Als ergens maar een gat in zit , vinden zij ( die geitenneukers ) dat al prima !
   Een geit , een schaap , een ezel , ene Attje , wat zal het verschil zijn?

   Wil hier nog iets ventileren uit mijn werkervaring .
   Wij hadden werk in Saoedi Arabië .
   Daar deed het verhaal de ronde dat er een bordeel in de omgeving was en een vrijgezelle collega ging op onderzoek uit .
   Hij stuitte op een stal met ezels , met allemaal een krukje achter hen , zodat de prostituanten , de Arabieren dus , comfortabel konden penetreren .
   Toen hij een blik in de stal kon werpen , kwamen de Arabieren in actie en hij werd weggejaagd met geweren !
   Terwijl hij maakte dat hij wegkwam werd hij voortdurend beschoten !
   De kogels gingen door de achterklep en dwars door het dashboard van zijn Range Rover !
   Hij werd gelukkig niet geraakt !
   En de auto heeft het ook gered .

   Geliked door 2 people

   • hannah zegt:

    was het wel die vrijgezelle collega ?

    Like

   • bobzelf zegt:

    Harry
    HARRY
    IK ZAG EEN ISLAM BORDJE OP HET TOILET MET ..

    VROUW DOOD . KUT NOG GOED .

    DAAR KOMT HET TOCH OP NEER. BIJ DIE KAMELEN N…. ??

    OOH WACHT EEN KAMEEL IS TE HOOG . DENK IK WHAHAHAHA

    ZOU DIE GIENEHADO NIKS TE DOEN HEBBEN

    ALS SACHARIJNIGE DROGE DOOS MET SPINRAG ??

    OM EEN MIDDAGIE UITGEWOOND TE WORDEN DOOR EEN BUS VOL

    VAN DIE THEEDDOEKEN ?/

    DAT ZE DAN ROEPT. ZO DAT LIJKT WEL EEN WINTERPEEN

    WAAROP DE MOSLIM VRAAGT ZO GROOT ???

    NEE ZO VUIL . WHAHAHA

    IK WEET ZEKER DAT ZE ER VAN OP ZAL KNAPPEN

    VOORDAAT ZE HIER VERTEKT.

    OOM DOORSLIKKEN MAG HOOR MEISSIE .

    KRIJGT ZE ALS VEGETARIER TENMINSTE OOK EENS WAT WARMS BINNEN

    ZEG MAAR .

    GENIAAL BOBIE GENIAAL

    LATERRRRRRR

    Geliked door 2 people

 5. Niek zegt:

  De Marxistische trein dendert gewoon door want dat is links, je kunt er maar het beste op blijven zitten anders beland je in een gulag of concentratiekamp, helaas bezitten zij inmiddels Universiteiten en gemeentes, rechtspraak en ook het land, als je niet mee doet, ben je eraf gevallen!

  Geliked door 3 people

 6. de barbaar zegt:

  Het piepkuikentje…..is een wef-wijf.
  Meer valt er over dit ding niet te zeggen.

  Geliked door 3 people

 7. Belozersky zegt:

  Om de stikstofdoelen te vervroegen(wetsvoorstel) van 2035 naar 2030 , spreekt Kaag zich uit voor steun van Kuiken en Klaver in de Eerste Kamer( 16/3). Eigenlijk geen verrassing. Kuiken en Kaag kunnen het goed met elkaar vinden. Baudet kan erover mee praten. Zie debat dinsdagavond.

  Geliked door 1 persoon

 8. HOOGTIJD dat dit Attje Uilskuiken eens overkomt!! Kakelt ze wel anders!!

  ‘De Amsterdamse politie heeft woensdagavond gericht geschoten bij het aanhouden van drie minderjarige jongens na een woningoverval. Niemand is hierbij gewond geraakt, meldt de politie donderdagochtend. Er zijn ook waarschuwingsschoten gelost.’

  Geliked door 1 persoon

 9. BigLJohn zegt:

  Die Kuiken is een politiek misbaksel en een seksloze figuur. Ze kan nog geen kip maken, al krijgt ze de veren erbij dan nog niet. En kakelen als ze kan, allemaal baarlijke nonsens. Alles went, behalve Adje Kuiken en een hoerentent. Kutje pruimensap dat ze is.

  Geliked door 3 people

 10. Groene Leeuw zegt:

  Bruin en Rood vielen de Polen aan in 1939. Daaruit kan men zien hoe het socialisme is ontstaan en hoe het socialisme en het communisme elkaar altijd hebben gevonden. De twee grote fouten van Hitler waren lebensraum naar het Oosten uit te breiden en de VS de oorlog te verklaren. Had hij het bij West en Zuid-Europa gelaten, zat het er dik in dat de Britten uiteindelijk de slag verloren want de Amerikanen zaten niet te popelen in Europa in een oorlog verzeild te raken met het oog op Japan dat een economische bedreiging voor de Amerikanen begon te vormen en dus moest worden gestopt met een olieboycot en een blokkade voor de Japanse kust en de toenemende oorlog in de pacific.

  Geliked door 1 persoon

  • BosscheBol zegt:

   Klopt allemaal wat je zegt op een paar kleine details na.
   De Amerikanen wisten uit diverse bronnen dat de Japanners Pearl Harbor zouden aanvallen. Daar deden ze niets mee. Ze lieten het gebeuren.
   Je zou dus tot een andere duiding van de door jou genoemde feiten kunnen komen.
   Het Amerikaanse volk wilde geen oorlog maar Rooseveld rook een kans om de wereldhegemonie over te nemen van het al stuiptrekkende Engeland. Hij blokkeerde japanse havens die van levensbelang waren voor de Japanse economie en wist dat de Japanners iets moesten gaan doen. Dat werd Pearl Harbor en Rooseveld liet dat gebeuren . Daags erna was het Amerikaanse volk woedend en kon Rooseveld de oorlog verklaren.
   Na de tweede WO had Amerika inderdaad de wereldhegemonie.

   Geliked door 4 people

  • chrisdirick zegt:

   Groene Leeuw, de Amerikanen zijn er pas bijgekomen toen de Russen al zowat bij Berlijn stonden omdat zij vreesden dat Stalin héel Europa zou innemen.

   Geliked door 1 persoon

   • BosscheBol zegt:

    En toen lieten de Amerikanen 2 atoombommen op Japan vallen, mede om Stalin in te peperen dat hij zich aan de afspraak ovcer de verdeling moest houden.

    Like

 11. J.v.d.Heijden zegt:

  https://www.ninefornews.nl/vvd-lijsttrekker-legt-bom-onder-kabinet-positie-van-rutte-iv-niet-meer-houdbaar/
  Stel, er zijn volgende week Kamerverkiezingen.
  Waar moet je dan op stemmen?
  PVV? Heeft op 15-3 een 1e Kamer zetel ingeleverd.
  FvD? Heeft maar liefst 10 1e Kamerzetels ingeleverd.
  Wat blijft er dan over?
  Lezer: maak het verhaaltje af en kleur de plaatjes…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s