Boedapest bekritiseert EU-immigratiepolitiek: Mensensmokkelaars beslissen wie EU-burger wordt

(Vertaling: E.J. Bron)

Van de Hongaarse regering komt er opnieuw duidelijke kritiek op de asiel- en immigratiepolitiek van de EU. Bence Rétvári, parlementair staatssecretaris op het ministerie van Binnenlandse Zaken in Boedapest, beschuldigde de EU er maandag in een interview met de Hongaarse zender M1 van dat Brussel de controle over de immigratie kwijtgeraakt zou zijn. Deze zou nu door mensensmokkelaars worden bepaald, die erover beslissen wie EU- burger wordt en wie niet.

“De illegale migratie neemt toe, honderdduizenden mensen duiken elk jaar aan de buitengrenzen van de EU op, alleen al aan de zuidgrens van Hongarije hebben we vorig jaar 270.000 illegalen afgewezen”, riep Rétvári in herinnering en zei: “Het ontbreekt niet alleen aan de bereidheid, maar ook aan de wil, zodat de mensensmokkelaars helaas de samenstelling van de Europese bevolking bepalen”; de criminele onderwereld van Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Balkan zou beslissen wie Europees burger zou worden – terwijl er tegelijkertijd een procedure tegen Hongarije zou lopen, “omdat het zijn zuidgrens verdedigt”.

Rétvári herinnerde er aan dat onlangs nog 15 EU-landen, waaronder Hongarije, in Athene een gezamenlijke verklaring hadden aangenomen, volgens welke de bescherming van de buitengrenzen een gemeenschappelijk doel van de EU zou moeten zijn en de EU zou moeten meebetalen aan aan de kosten voor de grensbewaking. Er zouden echter altijd partnerlanden zijn “die voor de immigratie zijn en die geen zinvolle stappen ondernemen om te garanderen dat de bescherming van de buitengrenzen uit gemeenschappelijke EU-middelen gefinancierd wordt”.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Boedapest bekritiseert EU-immigratiepolitiek: Mensensmokkelaars beslissen wie EU-burger wordt

 1. mooinique zegt:

  Ik geef Hongarije groot gelijk. De EU zou eigenlijk alle buiten grenzen horen te bewaken waar illegalen door gaan. Maar ja we weten wat de EU is. Lulkoek en zeker niet om de burgers te helpen. De EU heeft ervoor gezorgd dat zijn burgers naar de klote gaan met alle onzin waar ze jaren terug mee begonnen zijn. Net als de omvolking en nu weer de Oekraïne klucht. 🤮

  Geliked door 3 people

 2. Oliedom zegt:

  Je kunt het aan het stemmen van het volk alweer zien, dat zij verneukt willen worden, anders hadden zij, als ze echte veranderingen wilden, massaal op de PVV moeten stemmen, nu wordt weer cda Light beleid, let maar op.
  Het wordt: meer eu, meer gelukzoekers, meer oerkies, de Nederlanders nog meer betalen/uitknijpen.😡😡😡
  Dat domme Nederlanders volk wil schijnbaar niet anders.🤮
  Dan doet die Orban het stukken beter!!!🍻👍

  Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   Deze mensen zijn slavisch/ communisten en kunnen niet zelf goed denken. Hebben een grote voortbrengingskracht/fertiliteit sinds 1400 jaar. Trouwden met 14 in koln. En hadden met 22 een zes kinderen terwijl wij het vrije volk trouwden op volwassen leeftijd tussen 24 en 26 volgens mijn oma en nog moesten beginnen met kinderen. En wij hebben gelijk de adolescentie is tot 25 jaar dan pas ben je volledig ontwikkeld. Er zijn teveel van die slaven op de wereld en ze fuckten off naar amerika, degene die niet terug mogen komen. Wij noemen ze in deze wereld NPC’s, non playing character. Van hun moeten we dus af.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Oliedom.Stemfraude,manipulatie,kiezersbedrog.Als stemmen eerlijk zou verlopen hadden ze het wel afgeschaft.Hier in europa regeert de bilderberg groep (WEF) m.u.v. hongarije.Politici zijn omgekocht of gechanteerd,het zijn “marionetpoppen”van de bilderberg groep (WEF) Voor de verkiezingen staat allang vast wie er wint,en welke politieke trekpoppen op welke plaatsen komen.Het ligt absoluut niet aan de kiezers.

   Like

 3. Snappie zegt:

  20 jaar terug binnengrenzen open en de buitengrenzen dicht, waardeloos EU beleid, zelf nu de EU in oorlog is blijven de grenzen open.
  EU Is de grootste aanfluiting van de eeuw, het hele Europese continent gaat naar zijn mallemoer door onkunde,onwil of opzettelijk wanbeleid.
  EU great reset zonder bemoeienis van Amerika en of andere idiote ngo’s.
  EU de hele top op de schop ,desnoods oppakken voor corruptie, nalatigheid, valsheid in geschrifte. Het is een grote poppenkast van arsholes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s