EU eist veilige en legale routes voor illegale migranten

(Vertaling: E.J. Bron)

Migranten zijn belangrijk voor ons economische succes, de digitale en groene transformaties” – met deze woorden verkondigde het “ministerie van Binnenlandse Zaken” van de EU onlangs zijn toekomstige migratiepolitieke plannen. De EU wil zich derhalve voor een legalisering van de massa-immigratie inzetten om de bevolkingsvervanging verder te bespoedigen.

Europese optimaliseringsdrang slaat zelfs bij de volksvijanden in Brussel door. Het “ministerie van Binnenlandse Zaken” van de EU stelde op een persconferentie op 14 maart verbeteringsmaatregelen voor om in de toekomst efficiënter en veiliger naar Europa te brengen. Men zou in zogenaamde “vluchtelingenroutes” moeten investeren, opdat migranten legaal en beschermd zouden kunnen immigreren. Verder benadrukt het dat niet de grensbescherming of uitzettingen, maar de niet nader gedefinieerde “redding van levens” de hoogste prioriteit zou hebben.

EU-Resettlement-programma

Een manier om veilige migratie mogelijk te maken, zou het Resettlement-programma van de EU zijn. Hiermee dienen in de toekomst circa 40.000 migranten per jaar in Europa gevestigd te worden. Bovendien zullen nog 8500 Afghanen de mogelijkheid krijgen om aan het programma deel te nemen. Bevolkingsvervanging dus, alleen gelegaliseerd!

Migranten dringend nodig?

De eurocommissaris voor Binnenlandse Zaken, Ylva Johansson, beweerde dat de EU migranten nodig zou hebben voor “ons economische succes evenals voor de digitale en groene transformaties” – een bewering, die al lang door de realiteit is weerlegd. In werkelijkheid is migratie niet alleen economisch, maar ook sociaal en maatschappelijk een verliesgevende zaak. De migratieverslaafde eurocommissarissen werken zodoende met hoge druk aan de vervanging van de Europese volkeren.

Bron:
heimat-kurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op EU eist veilige en legale routes voor illegale migranten

 1. Olie bol zegt:

  Sorry ik heb nog een oude roeiboot half vergaan

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Hoe achterlijk wil je het hebben ?
  Veilige en legale routes voor illegaal geteisem !
  Totaal van de pot gerukt , die EU !
  En maak je maar geen illusies wat betreft de capaciteiten van de instromers !
  De meesten zijn gewoon nog te stom om een moertje vast te draaien .
  Meer dan zestig procent zal EEUWIG VAN EEN UITKERING LEVEN , want werken is geen prioriteit voor hen .

  N E X I T !

  Geliked door 12 people

  • Jules Vismale zegt:

   @Harry, gelukkig zijn er ook heel wat immigranten hier in Europa, door schade en schande, achtergekomen dat hier lang niet altijd luxe paleizen en vorstelijke maaltijden op hen staan te wachten, laat staan gastvrijheid!
   Een dergelijke klootzak van een Ylva Johansson is totaal verblind door alle ellende die hierdoor niet alleen de Europeanen, maar zelfs ook de immigranten op hun dak krijgen! Want hypocriet genoeg is Brussel, de hoofdstad van al deze ellende, thans een poel van asielzoekers geworden die woedend en knarsetandend in de kou, regen en wind zitten, dichtbij de EU-gebouwen bivakkeren en thans nou hun links beschermengelen de diepste hel kunnen gaan toewensen!

   Like

 3. Yvonne zegt:

  Wat een economisch succes, sodemieter op ? Welk succes ? Geen huizen voor de Nederlanders ,het kost miljarden,geweldig hoe eerder bijna geen echte Nederlanders er zijn hoe beter !!?? #%@#&

  Geliked door 5 people

  • chrisdirick zegt:

   Ja, Yvonne, hoe eerder er (bijna) geen echte Nederlanders zijn hoe beter. Geen mens meer die nog bijdraagt aan belastingen die dat zootje onderhoudt. Dan kan het echte feest beginnen, Soylent Green maar dan zonder het fabricageproces.

   Geliked door 1 persoon

 4. Migranten zijn dus een garantie voor het econimisch succes.
  Dat zal hij uiteraard niet gedefinieerd hebben want waar 95% aan het uitkeringsinfuus hangen is dat moeilijk uit te leggen.
  Het economische succes is alleen gegarandeert voor degenen die de smokkelboten uitbaten maar voor de individuele landen is het een kostenpot van jewelste.
  Daarom zullen ze het in Brussel nooit definieren.
  Die hele migrantenindustrie kost miljarden per jaar en helemaal niks komt ervoor terug buiten de criminaliteit die dat gajes mee brengt.
  Maar de landverrader Rutte zag natuurlijk dat het goed was .

  Geliked door 6 people

 5. Sarcoff zegt:

  Die lieden zijn gewoon geïmporteerd, niet als slaven, maar voor een gruwelijker doel, als kanonnenvoer om Rusland trachten te veroveren.

  Like

 6. Oliedom zegt:

  En ik EIS dat het geteisem uit die criminele verrotte corrupte Ondemocratische shitzooi EU ontbonden wordt.
  En dat gelukzoekers tuig naar de veilige weg, Afrika dus, gebracht wordt.

  Geliked door 3 people

 7. BosscheBol zegt:

  In feite wil de eu een onbeperkte invoer van zwarte mohammedanen. De eu weet veerekte goed die niet komen om te werken. De eu weet ook verrekte goed dat de meeste vijandig staan tegenover de oorspronkelijke bevolking. De eu weet ook wel dat die zwarte mohammedanen niet links zullen gaan stemmen.
  De eu is er op uit om de bevolking in groepen te splitsen en tegen elkaar op te zetten. Dan kunnen ze nu eens de ene groep en dan weer de andere steunen. Al naar het de eu uitkomt. En als het uit de hand loopt, laten ze ze allemaal naar de godverdomme schieten.
  Als je leugens uitbraakt zoals Ylva Johansson, dan ben je ofwel hardstikke gek, ofwel zo cynisch dat alleen je eigen poen en macht nog iets voor je betekent. Ik gok het laatste.

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  De EU imbecielen helpen onze welvaart naar de verdommenis met hun migranten, die we niet nodig hebben, ze kosten ons 24 miljard.
  NEXIT NU !!!

  Geliked door 5 people

 9. LUCIA zegt:

  Migranten dringend nodig?Neen natuurlijk niet er is ineens overal een tekort aan personeel, dat is zo met werkgevers afgesproken want er worden geen nieuwe mensen aangenomen, het gewone personeel moet overwerken , ik heb hier en daar rondgevraagd en ze liegen dat ze barsten… de mensen benodigd zijn er niet ???? Waar is 1/2 van de beroepsbevolking ineens naar toe gegaan..vreemd hoor..maar het is natuurlijk wee zo’n leugen om te rechtvaardigen dat wij een zee van immigranten nodig hebben.

  Ik zie nog zo de krantenkoppen en tijdschriftartikelen in 2017 en 2018, als zouden wij compleet overbodig worden door AI en robots (Deze groep m.n in de fabrieken en ander werk aan de onderkant van de samenleving , diezelfde onderkant blèrt en schreeuwt om mensen, die zijn er ineens zogenaamd niet, we worden besodemieterd, het is gewoon het Coudenhoven -Callergiplan met een WEF-makeover.

  Geliked door 1 persoon

  • Lucie zegt:

   Die zijn er ineens zogenaamd niet……….kan zijn dat velen niet meer instaat zijn om te werken,overleden of zwaar ziek.
   Uiteindelijk heeft zo’n 80 % van de bevolking zijn gifspuiten gehaald.

   Geliked door 2 people

 10. karton zegt:

  De EUSSR éist veilige én legale routes voor “vluchtelingen”. Maar hoe kun je dat soort dan nog “illegale” migranten noemen ? Ik denk dat EUSSR-figuurtjes binnenkort in Ivoorkust, Liberia, Congo en nog een aantal negerstaten, hut aan hut zullen gaan, aanbellen en vragen :”Wilt u naar de EUSSR komen aub ? Hier heeft u een ticket , vlucht vertrekt over 4 uurtjes; tot ziens in de EUSSR ! Doen hoor”

  Geliked door 3 people

  • Htskday zegt:

   @karton,

   “”Wilt u naar de EUSSR komen aub””
   Binnenkort??

   Dat doen ze al vele jaren,.. je denkt toch niet dat ze zélf op het idee komen om naar Europa te komen, die gasten hebben geen flauw idee waar Europa ligt, wát het is, of waar ze naar toe gaan.

   Ze worden met spiegeltjes en kraaltjes uit de boom gelokt met de belofte dat er in dat verre onbekende Europa nog véél meer spiegeltjes en kraaltjes gratis verkrijgbaar zijn..
   Dus kom uit de boom,..gratis vervoer, voedsel, zakgeld ed wordt geregeld..

   Als ik zo’n domme??? bosneger was zou ik waarschijnlijk ook in de boot stappen..
   Niks te verliezen,.. eeuwig boven in de klapperboom met je pik spelen gaat ook vervelen..

   En ja, veilige en legale routes zijn belangrijk om ze levend en onbeschadigd aan te laten komen.
   Aan een dooie of verzopen bosneger heb je niks, die kan niet meer helpen de boel naar de klote te helpen.. ..dat is zonde van het geïnvesteerde geld en de moeite..

   Dus maken we illigaal maar gewoon legaal.. het zijn maar 2 of 3 letters..
   Geen mens die daar wat van zegt, toch?

   Kortom..
   Alles moet kapot!
   En al die mannelijke bosnegers en islamitische zandhappers in de gevechtsleeftijd zijn daarbij een goed hulpmiddel..

   Geliked door 2 people

 11. Hendrik de Zwijger zegt:

  Zo zal de opwarming in Europa dan wel door blijven gaan !
  Het is bloed heet in de landen waar de zwarten, cq negers vandaan komen, want zwart trekt namelijk warmte aan, en dan met al die zwarten cq negers in Europa zal de temperatuur op gaan lopen !!
  Maar wat te denken van de ziekte kosten, want waar een blanke al snel genoeg vitamine C uit de zon haalt, moet de zwarte, cq neger 8 uur zon licht hebben !!!!

  Geliked door 3 people

 12. Joost Visser zegt:

  40.000 Zijn diegenen die werken en voor dat dien je 4 miljoen per jaar binnen te halen.

  Geliked door 2 people

 13. Hovawart zegt:

  Het legaliseren van illegaliteit……is het aanvaarden van wanbeleid.

  Geliked door 1 persoon

 14. Julia zegt:

  Economisch succes noem het maar economische ondergang. Ondertussen hangen ze aan de miljardenbundel van de overheid en presteren helemaal niets dan alleen een hoop ellende en criminaliteit.

  Geliked door 1 persoon

 15. Snappie zegt:

  Belarus deed het de EU voor op een humane manier ophalen met vliegtuigen en dan naar Polen sturen, daar verzuip erin.

  Geliked door 1 persoon

 16. Ravian zegt:

  Na jaren van geveinsde “onmacht” de zogenaamde “vluchtelingen” tegen te kunnen houden vallen dan nu de stiekeme omvolkingsmaskers eindelijk af, en ontpopt de EU zich publiekelijk als het blanken hatende Coudenhove-Kalergi monster dat het is…

  Is het al “geduid” door de NOS ?
  Of verzwijgen ze het gewoon ?

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s