Het bonte Berlijn: Hoofdstad van groepsverkrachtingen

(Vertaling: E.J. Bron)

Schokkende cijfers, die de Berlijnse Senaat woensdag bekendmaakte, tonen eens temeer welke barbaarse toestanden er in het Duitsland van de nieuwe jaren ´20 heersen: in Berlijn, dat op zichzelf pocht vanwege zijn bijzondere “bontheid”, werd sinds 2020 van ongeveer 100 gevallen van seksueel misbruik of verkrachting per jaar aangifte gedaan waaraan meerdere daders deelnamen. Ook de andere onthullingen van de criminaliteitsstatistiek zijn onthullend.

Zo was niet alleen een groot deel van de slachtoffers minderjarig, ook onder de daders bevonden zich veel jongeren en jonge volwassenen. In 2022 werden er door de politie 89 gevallen van verkrachting geregistreerd waarbij meer dan een dader betrokken was. In 2021 waren dit 106 gevallen, in 2020 waren het 98. In 2022 waren zeven slachtoffers niet eens 14 jaar oud, vijftien anderen waren tussen de 14 en de 17, de rest was meerderjarig. In 2021 waren er in totaal 111 slachtoffers, in 2022 waren het er 99.

Verkrachtingen thuis en buiten

21 van de vermeende daders van vorig jaar waren jonger dan 18 jaar, vijf van hen jonger dan 14 jaar. 48 verdachten waren meerderjarig. 24 verdachten hadden de Duitse, 45 een andere nationaliteit. In 2021 bedroeg de verhouding 72 Duitser en 58 niet-Duitse verdachten. In veel gevallen konden de verdachten niet worden opgespoord. Weinig verrassend is het aandeel van daders met een migratieachtergrond tegenover het migratieaandeel van de hele bevolking buitenproportioneel.

De meeste verkrachtingen vonden plaats in woningen, maar ook in parken, hotels, restaurants, scholen en op straat. DE Berlijnse Senaat zag zich genoodzaakt tot de bagatelliserende opmerking dat het daarbij “niet per se om groepsverkrachtingen” zou hoeven gaan. Er zouden echter meerdere vermeende verdachten zijn die aan de verschillende daden hadden deelgenomen.

De klassieker: “paspoort-Duitse” daders

Bij dit alles gaat het alleen maar om die gevallen waarvan aangifte werd gedaan. Het niet officiële cijfer ligt waarschijnlijk aanzienlijk hoger. Dat deze cijfers überhaupt gepubliceerd werden, is aan vragen van de AfD te danken. Ze tonen een land, waarin het meest barbaarse seksuele misbruik van deels minderjarige slachtoffers aan de orde van de dag is en een groot deel van de daders niet het Duitse staatsburgerschap bezit.

Ook in de gevallen, waarin dit wel het geval is, zou het waarschijnlijk – en zeker in Berlijn – voor een groot deel om klassieke “paspoort-Duitsers” gaan, die eigenlijk immigranten zijn of oorspronkelijk immigranten waren.

Duitsland: bijna twee groepsverkrachtingen per dag

Deze gruwelijke uitwassen blijven echter niet tot de hoofdstad beperkt. De federale recherche verklaarde al in 2021 dat er in Duitsland gemiddeld twee meisjes of vrouwen het slachtoffer worden van een groepsverkrachting. In 2020 waren het er 704, 710 in het jaar 2019 en 659 in 2018.

Ook was het aantal buitenlandse daders altijd buitenproportioneel hoog: één op de twee van hen bezat geen Duits staatsburgerschap, vaak kwamen ze uit Afghanistan, Syrië of Irak. Omdat de massamigratie, ook en juist uit deze landen, met actieve ondersteuning van de Duitse regering nog steeds toeneemt, zal ook het aantal slachtoffers van criminaliteit steeds meer toenemen.

Bron:
auf1.info

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het bonte Berlijn: Hoofdstad van groepsverkrachtingen

 1. BillyW zegt:

  Prima ontwikkeling dat al die wokie sterke stoere ladies aan het islammer mes geregen worden. Ze willen toch zo graag die asieligerts helpen? Dan ook netjes de beentjes wijd en toelaten. Niet mopperen, je krijgt wat je zelf binnen haalt.

  Geliked door 2 people

 2. Snappie zegt:

  Nou die maken het wel heel bont met de Duitse helm naar voren gestoken. Zou zeggen gooi zulke goorlappen naakt in een varkens kot met een paar stevige knorrende beren van dik 200 kilo zwaar. Dan zijn de arsholes hier snel uitgewoond.

  Geliked door 3 people

 3. karton zegt:

  100Gevallen van seksueel misbruik of verkrachting per dag ?
  En gelooft u dat ook nog ?
  ’t Gaat in Duitsland nét als in ons, eens zo gave, landje.
  De zaken die, meestal, via getuigen, bekend worden, worden officieel in de telling meegenomen.
  Zaken waarvan aangifte wordt gedaan, maar waarvan het slachtoffer zegt dat hij/zij geen bekendheid hieraan wil geven, worden niet meegeteld,
  In werkelijkheid wordt er per dag een veelvoud van dit soort feiten gepleegd, niet alléén in Berlijn !

  Geliked door 4 people

 4. karton zegt:

  Potverdorie…..’t is nog helemaal niet zo erg als ik dacht : ’t gaat om 100 gevallen per jaar !! Nou, das helemaal niet te geloven, toch, keurige, nette “paspoort-Duitse” daders. maar 99% van buiten Duitsland afkomstig.

  Ach, zit ik me druk te maken om Duitse toestanden terwijl ’t in ons landje minstens zo erg is, maar het meeste wordt niet bekend gemaakt.

  Geliked door 3 people

 5. Ravian zegt:

  “In 2021 bedroeg de verhouding 72 Duitser en 58 niet-Duitse verdachten.”

  Wel ‘toevallig’ allemaal islamieten natuurlijk…

  Geliked door 4 people

 6. roheline1 zegt:

  Ik ben bang dat grof geweld van onze kant nog de enige oplossing biedt voor een veilige samenleving, zonder islam natuurlijk. De wetshandhaving in het Westen ligt aan veel te veel banden. De wetshandhavers hebben geen speelruimte en daar speelt het ongedierte op in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s