Typisch Kaag

Dus, de ministerraad van vrijdagochtend is afgerond en Sigrid Kaag van D66 zit nu op Schiphol bij de gate voor een korte vakantie in Valencia. Even aan de CO2 en stikstof uitstoot werken en snel weg uit het land, weg van het plebs. Klimaatrechtvaardigheid.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Hans L)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Typisch Kaag

 1. J.Lewis zegt:

  Hoe zit he eigenlijk nu met de rechtmatigheid van he bestaan van D’66, dus ook van haar dat zij zich minister van een niet legaal kabinet mag gedragen. Dan heb ik het over de juiste inschrijving bij de kamer van koophandel.

  Geliked door 2 people

  • Dewaere zegt:

   D66 haalt volgens de schattingen straks 6 zetels in de 1e Kamer, zés zeteltjes van de 75 zetels. En dat heet dan democratie, een extremistisch geworden heel klein partijtje kan een heel land gijzelen met haar extremistische ‘eisen’. Over BBB kwam ‘toevallig’ niet lang voor de verkiezingen naar buiten dat de agro-industrie hen zou financieren. En iedereen springt daar op, ook op deze site.
   Waarom heeft niemand het over wíe D66 en al die groene fanatici financiert, in ons land en in Brussel.. niemand zoekt dat eens uit, niemand heeft het erover… Het WEF zit daar wel bij, maar ook bronnen met véle malen meer geld dan die; allerlei wereldwijde mega-bedrijven in de ‘groenen’ hightech-business zitten daar ook bij, de immense media-industrie in Europa (meest Duits en Belgisch trouwens), in handen van slechts een handvol miljardenzware families zitten daar ook bij. En dat is zomaar even uit het blote hoofd.

   Like

 2. Svalbard zegt:

  Ik zal haar wel even helpen. Zodra Indonesië de vaccinatieplicht om het land in te mogen laat vervallen, gaan wij er een maand heen op familiebezoek.

  Geliked door 3 people

 3. Andre zegt:

  Deze is wel leuk het is hogere psychopaatkunde uitgelegd door Huig Plug maar de eerste dienstauto daar zat Kaag dus in opweg naar schiphol.

  Geliked door 2 people

 4. Ton Ruygrok zegt:

  Kan je toch zien hoe mega stom dat ze is …
  Ff vliegtuigie pakken voor korte vakantie kan met haar principes in deze tijd niet meer…
  Daar wordt opgelet..
  Ton

  Geliked door 2 people

  • Ravian zegt:

   Hoe arrogant ze is bedoel je…

   Ze gaat er gewoon van uit dat ze overal mee weg kan komen.

   En de kiezers en/of de fraudeurs (ik gok voornamelijk het laatste) hebben haar zonet weer eens gelijk gegeven.

   Geliked door 2 people

 5. Je geloofd het niet maar in Rotterdam 6000 onterechte stemmen naar D66
  Gek dat dit wederom bij D66 speelt.
  Is ondertussen rechtgezet
  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/d66-krijgt-in-rotterdam-door-menselijke-fout-onterecht-6000-stemmen-teveel

  Geliked door 3 people

 6. Julia zegt:

  Ach goed voorbeeld doet goed volgen. Laat dat wijf en haar club maar gaar smoren in de stikstof. De tirannen veroorloven zichzelf alles en trekken zich niets aan van het klimaat waarom zouden burgers dat dan doen.

  Geliked door 2 people

 7. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Hoe staat het met de verkiezingsfraude door D66 gepleegd. Daar moeten we de druk op de ketel houden zodat alle leugens aan het licht komen.

  Geliked door 3 people

 8. droevige mof zegt:

  De DDR liet onpopulaire burgers in het Westen op vakantie gaan en weigerde hen vervolgens de terugkeer. Het is gewoon een idee van mij, het betekent niets. Jammer, eigenlijk.

  Geliked door 2 people

 9. leeuw7 zegt:

  https://stichtingvaccinvrij.nl/wob-dossiers-verontrustende-signalen-bij-start-vaccinatiecampagne/

  Leugens werden gevolgd door leugens bij de corrupte collaborerende Nederlandse overheden!!De schaamteloze nietsontziende WEF-BILDERBERGER beroepsleugenaar Mark R. ,en Co zullen hun van overheidswege georganiseerde corrupte Corona bedrog nooit vrijwillig toegeven!!

  De huidige Nederlandse corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia overheid is een ernstige bedreiging voor 18 miljoen onwetende bedrogen Nederlanders!!

  De uitslag van de verkiezingen zullen deze van overheidswege georganiseerde corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia Nederlandse WEF-BILDERBERGER boevenbende waarschijnlijk niet deren!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers wereldwijd te kunnen berechten wegens de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!!

  De huidige Nederlandse terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia overheid is momenteel volksvijand nummer één geworden!!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 10. oliedom zegt:

  Het moet een PERMANENTE vakantie voor deze Madam KAK worden en dat MOET ook gelden voor haar Schijtpartij Dictators66 incl. Volt,
  Snel terug naar haar geliefde Zandbak terroristen liefje.😤

  Geliked door 3 people

 11. J.v.d.Heijden zegt:

  Klimaatrechtvaardigheid….????
  Wat is dat voor geneuzel aan het eind van de tekst onderaan
  die foto?
  Is het klimaat soms een levend wezen of mens wiens
  rechten werden geschonden.???
  De oprisping is een uitvinding van die stomme Zweedse muts
  G.Thunberg, ze riep “climate justice” bij iedere demonstratie of toespraak, hele legers simpele zielen en klimaat- en school-
  stakers namen het over.
  Mijn advies, niet alleen aan Hans L:
  STOP met het papegaaien van linkse idioten.

  Geliked door 1 persoon

 12. pcverhoeven479175 zegt:

  Op de brandstapel ermee!

  Geliked door 2 people

 13. Joost Visser zegt:

  Wat moet dit pijnlijk en vernederend voor haar zijn. Ze zit tussen het plebs, weliswaar eerste klasplebs, maar toch. Blijven vreemde mensen voor haar.

  Geliked door 1 persoon

 14. Olie bol zegt:

  Oud-voorzitter senaat Broekers-Knol (VVD) verkenner Noord-Holland
  Oud-staatssecretaris en oud-voorzitter van de Eerste Kamer Ankie Broekers-Knol (VVD) wordt de verkenner voor de coalitie in Noord-Holland. Dat laat de grootste partij in de provincie BBB weten, die Broekers-Knol zaterdagochtend heeft voorgedragen als verkenner. Broekers-Knol gaat de komende tijd met de partijen in gesprek om te onderzoeken welke coalitie mogelijk is in Noord-Holland, meldt de BBB.

  “Met Ankie Broekers-Knol hebben wij een verkenner met ruime ervaring in het openbaar bestuur waar wij het volste vertrouwen in hebben”, aldus BBB-lijsttrekker in Noord-Holland Ingrid de Sain. Eerder zaterdag werd bekend dat eveneens oud-staatssecretaris van de VVD Fred Teeven de verkenning gaat leiden in Zuid-Holland.

  Broekers-Knol was tussen 2013 en 2019 voorzitter van de Eerste Kamer. Tussen juni 2019 en januari 2022 was ze staatssecretaris van Justitie en Veiligheid.

  In Noord-Holland is de uitslag nog niet definitief, er wordt onder meer gewacht op de definitieve uitslag in Amsterdam. Met bijna alle stemmen geteld staat BBB in de voorlopige uitslag voorop met 14,2 procent van de stemmen, gevolgd door VVD met 13,1 procent van de stemmen. Daarna komen GroenLinks en PvdA, met ieder voorlopig 10,8 procent van de stemmen.

  Oud-staatssecretaris Teeven verkenner voor coalitie Zuid-Holland
  Oud-staatssecretaris van justitie Fred Teeven is aangesteld als verkenner voor de coalitievorming van Zuid-Holland. Dat laat BBB weten, die als grootste partij in de provincie Teeven zaterdag heeft voorgedragen als verkenner. De oud-staatssecretaris gaat onderzoeken wat mogelijke opties zijn voor een coalitie in Zuid-Holland.

  In Zuid-Holland is BBB de grootste partij met 9 zetels, gevolgd door de VVD met 8 zetels en GroenLinks met 6 zetels. Teeven stond tijdens de verkiezingen zelf op de kandidatenlijst van de VVD in Zuid-Holland, op plek 12.

  Ook in Noord-Brabant is zaterdag een verkenner aangesteld die was voorgedragen door de BBB; de burgemeester van Waalwijk Sacha Ausems. Ausems is niet aangesloten bij een politieke partij. “Wij willen in een open proces de gesprekken voeren. Juist de neutrale positie van Ausems en haar bestuurlijke ervaring maken haar geschikt voor deze rol” zegt John Frenken, BBB-fractievoorzitter in Noord-Brabant. De burgemeester laat zelf weten vereerd te zijn met de opdracht.

  Ook in Noord-Brabant was BBB de grootste, met 11 zetels. Ook hier volgen de VVD (9 zetels) en GroenLinks (5 zetels). BBB wil in de verkenningsfase vooral “dat helder moet worden welke thema’s volgens de partijen in Provinciale Staten gevoelig liggen”. “De afgelopen jaren hebben namelijk geleerd dat ontwikkelingen en uitdaging zich in een steeds hoger tempo aan het opvolgen zijn”, aldus Frenken. Naar verwachting zullen de verkenningsgesprekken rond Pasen zijn afgerond.

  In de provincies Groningen en Utrecht waren al verkenners gevonden die gaan bekijken welke coalities daar mogelijk zijn. In Groningen gaat het om burgemeester Ard van der Tuuk van de gemeente Westerkwartier en in Utrecht om burgemeester Danny de Vries van Oudewater.

  Like

 15. ronjaspers zegt:

  Is de bezemsteel kapot van die terroriste en bilderberger kaag.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s